discoveryplus.se Recenzje

Wynik TrustScore: 1.5 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 1 z 5

Sämsta kundtjänst. Pengar dras från kontot trots att vi vill avsluta abonnemanget. Det har inte varit aktivt sedan 21. Pengar dras varje månad. Ca 100 kr i månaden i flera år. De påstår att de inte f... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Står att jag har en aktiv prenumeration fast jag har sagt upp den för flera månader sedan. Det står att fakturor betalas men det dras inte från mitt konto. Varken Discovery eller Apple vill hjälpa til... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Katastroft dålig och buggig streaming över Chromecast. Undertexterna byter språk mellan varje avsnitt, gärna två språk samtidigt så man har fyra rader av undertext på både norska/danska och svenska. G... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Så irriterad på discovery, text har inte fungerat på 3 veckor. Har mailat 4 ggr och bara fått svar 1 gång. Ringde för 1 vecka sen och blev lovad att det snart skulle bli en uppdatering. Men inget händ... Zobacz więcej

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Inni użytkownicy przeglądali również

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 0

Napisz recenzję

Sämsta kundtjänst som finns

Det har inte varit aktivt sedan 21. Pengar dras varje månad. Ca 100 kr i månaden i flera år. De påstår att de inte få ge ut några uppgifter enligt GDPR. Hur ska jag kunna avsluta detta ….

30 sierpnia 2025

Sämsta tjänsten

Har flera streaming tjänster men Discovery är det den sämsta av alla. Får error efter varje avsnitt och får starta om sen bryter den i mitten och man får starta om. När jag kontaktar kundtjänst så säger de bara att det är så. Hur kan man acceptera att tjänsten är så dålig? 🤯

26 marca 2025

Riktigt dåligt

Riktigt dåligt! Blir tamejfan alltid någon slags error, eller problem med texter och när man ska använda chromecast, sjukt att det inte blivit någon förbättring!

10 grudnia 2024

Discovery app på Google tv

Discovery app på Google tv
I stort dagliga problem att använda appen via tablå. Antingen kommer du inte i från datum läget till programlägestabell eller så går det inte att öppna kanal/program. Skandalöst och helt oacceptabelt på en så stor leverantör

5 października 2024
Oceniono na 1 z 5

Tv 5 förstör sporten efter dom är…

Tv 5 förstör sporten efter dom är styrda av reklam snart kan inte vanligt folk som inte kan betala överpriser se sport som ärintressant för hela svenska folket.ska girigheten styra?ni anklagar svenska folket för att stödja kriminella.men vad är det när är korrupt inom sporten som sänds på tv 5?

7 sierpnia 2024
Oceniono na 1 z 5

Max har lurat oss fd. Discoverykunder i sammanslagningen

Avslutade dessvärre Discovery plus och skulle testa Max som slagits ihop med Discovery plus. Djupt besviken då menyerna bara är ett fåtal, hopblandat, rörigt, många crimeprogram och andra saknas på Max. För att hitta de olika utbuden så scrollar man länge för att bara hitta ett begränsat utbud. Ville gå tillbaka till Discovery+, men de tar inte längre emot nya abonnemang. Hade ALDRIG avslutat Discovery+ om jag vetat att Max bara lagt in vissa program. 👎

31 lipca 2024

VARNING

VARNING
Tjänsterna fungerar ej och kundtjänsten lotsar en runt till ingen hjälp.

Betala ej för denna skräp streaming tjänst. Du kan lika gärna swisha ett random nummer om du vill göra av med pengar utan att få något.

9 lipca 2024

Tekniska problem ingen hjälp

De har bra utbud men regelbundet jätteproblem så att man inte kan använda Chrome cast och problem med undertexter. Ringer man kundtjänst får de det att låta som att det är din enhet det är fel på fast jag provat från flera olika enheter. Man får ingen hjälp. Nu har MAX de flesta program jag ser på där så säger upp Dplay.

16 czerwca 2024
Oceniono na 1 z 5

Kan inte avsluta mitt konto

Kan inte avsluta mitt konto. Kan bara avslutas via apple store, och enligt Apple har jag inget abonnemang. Lurar sina kunder, och kundtjänst säger bara kontakta Apple och lämnar konversationen!!!!!! Måste vara olagligt???? Bojkotta detta skräpet

26 maja 2024

Doświadczenie Trustpilot

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej