Wilde een wasmachine kopen maar na alle reviews te hebben gelezen gaan we dat niet doen lijkt mij eoplichting deze zaak kijk wel ergens anders maar niet meer bij hun
Zobacz, co mówią recenzenci
Wat een vreselijk klantonvriendelijk bedrijf. TV gekocht scherm kapot kan gebeuren overigens niet mijn fout. Maar garantie dat is een vaag begrip reparen kan op mijn kosten. Je krijgt een toestel w... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Nu een review, die kon ik pas geven na gebruik wasmachine OK. Mooie wasmachinel,levering verliep voorspoedig, wast goed tot op heden,. Helaas geen beschrijving hoe te gebruiken. Waar de bouten in mo... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Eind april een zogezegd gereviseerde wasmachine gekocht waar de sigaretten filters nog in het rubber van de trommel zaten.. maar vooruit. Deed het prima! Tot vorige maand. Toen veroorzaakte de wasmach... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
Ruimste keus B-Keus, Tweedehands & Nieuw witgoed. Gratis & Snel bezorgd. Pinnen aan de deur. Showroom 6 dagen geopend. Meer op De Witgoed Oulet.nl
Dane kontaktowe
Karwijstraat 29, 2153 GP, Nieuw-Vennep, Holandia
- 0252-272720
- info@dewitgoedoutlet.nl
- www.dewitgoedoutlet.nl
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Odpowiada na 25% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin
Jak firma korzysta z Trustpilot
SERVICE DE LIVRAISON DE MAUVAISE FOIS !
Tout va bien jusqu’au moment où il y a un problème.
Cela fait plus de 5 ans que je commande chez eux des machines reconditionnées (et j’en achète pas mal) et puis cette fois-ci un appareil défectueux. Service après vente correct, ils renvoient une autre machine. Mais la société de livraison elle est incompétente et odieuse! Les livreurs sont de mauvaise fois et surtout désagréables. Bref nous en sommes soi-disant à la 3eme tentative de livraison que l’on me facture 100€ (contre le droit des consommateurs par rapport aux garanties sur les appareils électroménagers). Un véritable scandale et 2 mois sans machine de remplacement !!!

Waardeloos
Waardeloos, slechtste ervaring met een bedrijf ooit.
Na door hele vriendelijke bezorgers te zijn gebeld en de koelkast goed te zijn geleverd, bleek dat al snel 180 graden te draaien door een teleurstellende kwaliteit van de koelkast. Deze kwam overduidelijk niet overeen met de foto’s op de website. Na het communiceren hiervan met de klantenservice met foto’s werd er zeer klantonvriendelijk gereageerd. Er konden geen excuses vanaf en het ging er alleen maar over wat in het belang van het bedrijf is en niet van de klant. “Ik had dit zelf moeten zien” terwijl de foto’s (ook degene die specifiek zijn) iets heel anders beloven.
Op geen enkele manier werd meegedacht, dus ik zou vooral ergens anders bestellen.
Ook moet je zelf nog eens gaan betalen om het te laten ophalen terwijl dit geen eigen fout is maar HUN fout.
Is je geld en je tijd niet waard.

Oplichters! Waardeloos bedrijf
Wij zitten nu al 7!!!! Weken zonder koelkast!! Ce repair service kwam en zei dat de koelkast niet gemaakt kon worden dit doorgezet naar Samsung die verklaren het product onbruikbaar. Zeggen deze figuren dat ze het wel gaan maken(dat mag helemaal niet zegt Samsung) inmiddels bijna 3 weken verder en nog geen update en koelkast. Stelletje oplichters, hebben ze een leenkoelkast gebracht, die werkt ook niet! Schandalig gewoon! En contact krijg je ook niet! Wij hebben recht op ons geld terug, Samsung heeft dit voor ons op papier gezet. Mr deze waardeloze Figuren geven gewoon geen gehoor! Wees gewaarschuwd , koop hier niks!hun krijgen t geld terug van Samsung dus ze hebben rare praktijken.
De koelkast kwam na 7 weken. Extra beschadigd en werd zo neergepleurd. Ijsklontjes zaten er nog in van het testen en was nat. Reactie hier onder klopt niet , we hebben m pas net weer , echt beroerde service!

Odpowiedź od DeWitgoedOutlet.nl
Supertevreden na een slechte start
Ik heb mijn (Beco) wasmachine hier gekocht, maar helaas was het een slechte, de fabrikant was ook erg nalatig en heb lang met een niet goedwerkende machine gezeten. Na mijn telefoontje met Kiki is alles goed opgelost. Zij heeft er voor gezorgd dat ik een ander merk wasmachine kon kiezen die ze voor mij geruild hebben. Nu helemaal tevreden met een goedwerkende (Siemems) wasmachine. Dus Kiki nogmaals bedankt voor de fijne service
Wat een bagger bedrijf droger gekocht…
Wat een bagger bedrijf droger gekocht maar blijft storing geven maar hun weigeren om ons geld terug te geven.
Zeggen eerst filmpje hebben ze gehad droger gehaald krijg ik een filmpje terug van 3 sec hij doet het gewoon droger terug nou mooi niet hij doet het niet na 6 min schiet hij op storing maar ze weigeren zelf een filmpje te sturen van 6 min.
Nou nooit meer bij dit vreselijke bedrijf waardeloos gewoon reageren niet of mega laat echt ga niet met dit bedrijf in zee want u bent u geld kwijt.

Goede service bij garantie
Vorig jaar een warmtepompdroger gekocht. Ging helaas na een half jaar stuk. Contact gehad met de klantenservice en ze gingen er gelijk mee aan de slag. Ik mocht een andere wasdroger uitgekiezen en na 2 dagen stond deze in huis. De oude is weer netjes meegenomen. Top bedrijf!
koel-vries combi van beko
wij hadden een heel goed contact met Lauren van dewitgoedoutled, zij heeft ons heel goed geholpen nadat onze nieuwe koelkast binnen enkele dagen na levering de geest gaf en na veel telefoonverkeer over en weer twee weken geleden een nieuwe werd afgeleverd, die het uitstekend doet. we zijn dankbaar voor het vele werk van haar

Machine
Pas bonne qualité
Pour le retourner c’est moi qui l’ai payé

Odpowiedź od DeWitgoedOutlet.nl
WAARSCHUWING AAN POTENTIËLE KLANTEN: Denk twee keer na voordat u bij Dewitgoedoutlet koopt!
Mijn ervaring met Dewitgoedoutlet is een schoolvoorbeeld van hoe een bedrijf NIET met klanten om zou moeten gaan. Na aankoop van een Samsung OLED S95C TV, ben ik in een nachtmerrie van defecten en klantonvriendelijkheid beland.
Chronologie van frustratie:
10 januari 2024: TV geleverd
Eind januari: Eerste defect (binnen 3 weken!)
29 jan - 12 feb: Eerste reparatie
7 mei - 13 juni: Tweede reparatie (meer dan een maand zonder TV!)
September: Zelfde probleem weer terug
Na twee uitgebreide reparaties en maanden zonder een functionerende TV, weigert Dewitgoedoutlet pertinent om de TV te vervangen of mijn geld terug te geven. In plaats daarvan dringen ze aan op een DERDE reparatie, compleet met het smoesje dat een technicus eerst moet bevestigen dat het 'hetzelfde' probleem is.
Hun reactie op mijn klacht is ronduit belachelijk:
Ze negeren volledig dat de TV al twee keer voor hetzelfde probleem is gerepareerd.
Ze lijken de Nederlandse consumentenwetgeving niet te kennen of bewust te negeren.
Ze schuiven de verantwoordelijkheid af op de klant om 'aan te tonen' dat het probleem hetzelfde is.
Wat Dewitgoedoutlet 'vergeet' te vermelden:
Volgens de wet heeft de KLANT het recht om te kiezen tussen reparatie of vervanging, niet de verkoper.
Bij een defect binnen 6 maanden wordt wettelijk aangenomen dat het product bij levering al niet deugde. De bewijslast ligt bij de verkoper, niet bij de klant.
De wet schrijft geen specifiek aantal reparaties voor. Na twee mislukte pogingen en maanden zonder TV is een derde poging duidelijk onredelijk.
Hun houding is niet alleen klantonvriendelijk, maar grenst aan het illegale. Ze proberen duidelijk hun verantwoordelijkheden te ontlopen en de klant met een defect product op te zadelen.
CONCLUSIE:
Als u waarde hecht aan uw tijd, geld en gemoedsrust, VERMIJD Dewitgoedoutlet. Hun lage prijzen zijn het niet waard gezien:
Hun gebrek aan kennis van consumentenrechten
Hun onwil om verantwoordelijkheid te nemen voor verkochte producten
Hun klantonvriendelijke houding bij problemen
Ik raad iedereen aan om elders te winkelen waar klantenservice en consumentenrechten wél serieus worden genomen. Dewitgoedoutlet heeft duidelijk laten zien dat ze meer geven om hun eigen portemonnee dan om tevreden klanten.
ADVIES AAN ANDERE GEDUPEERDEN:
Als u ook problemen ervaart met Dewitgoedoutlet, ken uw rechten! Laat u niet afschepen met smoesjes over 'noodzakelijke' reparaties. Dring aan op uw recht op vervanging of terugbetaling na herhaalde problemen. Als ze weigeren, overweeg dan juridische stappen of neem contact op met de Consumentenbond.

Odpowiedź od DeWitgoedOutlet.nl
Ik koop al jaren al mijn witgoed
Ik koop al jaren al mijn witgoed, nooit gedoe. Goede levering door Yassine en Jordan.
Toppiee!
Dat was een verrassing! Bedankt Lauren!
De wasmachine die ik als verrassing voor mijn broer had gekocht werd volgens afspraak geleverd, men speelde naar mijn broer toe echt leuk mee om de verrassing tot zijn recht te laten komen ( dank je wel Lauren!) en het apparaat werd netjes aangesloten, zodat het allemaal perfect werkte.
Prima webwinkel en service
Duidelijke communicatie over bestelling (in mijn junk mail terechtgekomen); snelle reactie van klantenservice via WhatsApp. Vriendelijke bezorger! Wasmachine zoals beschreven en afgeleverd op voorkeursdatum.
Oplichters!
KOOP HIER NIET! Het zijn regelrechte oplichters die hun beloftes totaal niet nakomen. Wasmachine deed het na 3 maand niet meer. Ruim 3 maand geleden contact opgenomen met de klantendienst. Eerst wordt er een mogelijke oplossing aangeboden via email, maar nadat ik liet weten dat hun oplossing niet heeft geholpen, word ik genegeerd. Er komt geen antwoord meer. Na het schrijven van een review, wordt er op de review gereageerd dat zij een oplossing hebben geboden maar wij daar niet mee instemmen. Hun oplossing: nogmaals het bedrag van de wasmachine betalen om de wasmachine te laten ophalen en terugbrengen, met niet eens de zekerheid dat ze er iets aan gaan herstellen. Je bent je geld kwijt en proberen enkel nog maar meer geld van je af te troggelen. Ze schuiven elke verantwoordelijkheid van hun af. Ik begrijp niet dat zo'n bedrijven open mogen blijven.
KOOP HIER NIET
KOOP HIER NIET! Het zijn regelrechte oplichters die hun beloftes totaal niet nakomen. Wasmachine deed het na 3 maand niet meer. Ruim 3 maand geleden contact opgenomen met de klantendienst. Eerst wordt er een mogelijke oplossing aangeboden via email, maar nadat ik liet weten dat hun oplossing niet heeft geholpen, word ik genegeerd. Er komt geen antwoord meer. Na het schrijven van een review, wordt er op de review gereageerd dat zij een oplossing hebben geboden maar wij daar niet mee instemmen. Hun oplossing: nogmaals het bedrag van de wasmachine betalen om de wasmachine te laten ophalen en terugbrengen, met niet eens de zekerheid dat ze er iets aan gaan herstellen. KOOP HIER NIET! Je bent je geld kwijt en proberen enkel nog maar meer geld van je af te troggelen. Ze schuiven elke verantwoordelijkheid van hun af. Ik begrijp niet dat zo'n bedrijven open mogen blijven.

Odpowiedź od DeWitgoedOutlet.nl
Wasmachine besteld en uitstekende ervaring
Wasmachine besteld en volgende dag geleverd. Keurige mannen die de oude hebben afgevoerd en nieuwe aangesloten hebben. Vriendelijke, hardwerkende toffe vakmensen! Alles dat beloofd wordt door het bedrijf, wordt ook nagekomen. Geweldig!
Bizar slechte afhandeling
Bij levering van de koelkast werdt er hardhandig met de koelkast omgegaan en eerst nog tegen een lantarenpaal gereden.
De koelkast had veel meer beschadiging als gedacht, die dus ook het technische gedeelte betreft. De chauffeur liet zich op mijn bank vallen en gaf aan, dat hij een massage nodig had. Het kon er nog net vanaf, dat de apparatuur aangesloten werdt en de vaatwasser werdt dusdanig aangesloten, dat ik meteen een behoorlijke lekkage had.
Na een jaar verder met de in opdracht gegeven reparatie bij CE Repair, blijft de koelkast vocht houden in de binnenkant.
CE Repair constateerd dat de koelkast schade heeft door transport outlet en doet hier verder niets mee. De Outlet wil hem ophalen voor reparatie en zegt CE Repair heeft geen gelijk.
Raar verhaal, als zij hen toch opdracht geven.
Mijn vertrouwen in dit bedrijf is compleet verdwenen en ben ik bang , dat ik de koelkast met nog meer schade terug krijg.
Ik ga hier zeker geen apparatuur meer kopen. Dit kan en moet echt anders.
En dan helemaal uit verband hierop reageren. Het verhaal is niet goed weer gegeven in het antwoord.

Odpowiedź od DeWitgoedOutlet.nl
Een wasmachine die er geen zin in heeft en wordt vervangen.
25 juli voor het eerst een refurbished wasmachine gekocht. DeWitgoedOutlet had een AEG L74859, ben al jaren fan van AEG, staan die me wel wat leek. Bezorgen, ontzorgen sprak me heel erg aan en deze besteld. Geleverd en door mijn niet aanvinken van opties nog wel even een dingetje. Wasprogramma's liepen niet lekker, maar half en niet volgens de handleiding afgewerkt. Balen. Heb gebeld en eerst met adviezen wat anders geprobeerd, helaas machine had er geen zin in. Lauren heeft dit heel goed opgepakt en er voor gezorgd dat ik een andere kon uitzoeken. Helaas geen AEG die me aansprak op de site en ben gegaan voor een LG DD147MDWB. Supersnel geleverd aangesloten en de kapotte meegenomen. Ben heel blij met deze machine, was fijn en is fluisterstil en zuinig, en met hoe er is omgegaan met het probleem kapotte wasmachine. Zou met een gerust hart hier weer iets aanschaffen. Lauren bedankt voor alles en je vriendelijke benadering.

Odpowiedź od DeWitgoedOutlet.nl
Top bedrijf mijn eerste wasmachine ging…
Top bedrijf mijn eerste wasmachine ging kapot.. en meteen kreeg ik weer een andere machine top.. ook de bezorgers waren top jongens petje af..ylieis fijn jongen sloot alles goed aan toppers

Odpowiedź od DeWitgoedOutlet.nl
Nieuwe bovenlader naar tevredenheid…
Nieuwe bovenlader naar tevredenheid ontvangen en de oude meegenomen. Ik ben telefonisch vriendelijk geholpen! Heel erg bedankt!!

Odpowiedź od DeWitgoedOutlet.nl
Wat een bagger bedrijf en wat een…
Wat een bagger bedrijf en wat een arrogante vrouw bij de klantemservice ene Laura leidinggevende 🤣🤣nou zeker zonder opleiding dan. Wasmachine werd bezorgd maar gaat niet aan! Dus moet terug maar voor je dan volgens mevrouw je geld terug krijg moet je wel even wachten want ja dat kan ze morgen pas aanvragen en dan kan het nog tot 3 dagen duren ook dat je dan al die tijd niet kan wassen is niet haar probleem niet eens meedenken voor een oplossing of wat dan ook en gewoon zeggen ja schrijf maar slechte review zoiets heb ik nog nooit gehoord en zo een arrogant wijf is dan serieus leidinggevende GEEN AANRADER DUS

Doświadczenie Trustpilot