Wilde een wasmachine kopen maar na alle reviews te hebben gelezen gaan we dat niet doen lijkt mij eoplichting deze zaak kijk wel ergens anders maar niet meer bij hun
Zobacz, co mówią recenzenci
Wat een vreselijk klantonvriendelijk bedrijf. TV gekocht scherm kapot kan gebeuren overigens niet mijn fout. Maar garantie dat is een vaag begrip reparen kan op mijn kosten. Je krijgt een toestel w... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Nu een review, die kon ik pas geven na gebruik wasmachine OK. Mooie wasmachinel,levering verliep voorspoedig, wast goed tot op heden,. Helaas geen beschrijving hoe te gebruiken. Waar de bouten in mo... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Eind april een zogezegd gereviseerde wasmachine gekocht waar de sigaretten filters nog in het rubber van de trommel zaten.. maar vooruit. Deed het prima! Tot vorige maand. Toen veroorzaakte de wasmach... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
Ruimste keus B-Keus, Tweedehands & Nieuw witgoed. Gratis & Snel bezorgd. Pinnen aan de deur. Showroom 6 dagen geopend. Meer op De Witgoed Oulet.nl
Dane kontaktowe
Karwijstraat 29, 2153 GP, Nieuw-Vennep, Holandia
- 0252-272720
- info@dewitgoedoutlet.nl
- www.dewitgoedoutlet.nl
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Odpowiada na 25% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin
Waardeloze service
Waardeloze service. Was machine gekocht voor mijn pa. Oude wasmachine moest worden meegenomen. Weigeren oude machine mee te nemen omdat de deksel niet gemonteerd was. Deksel terug zetten kost 2 minuten maar de heren hadden geen tijd om te wachten en gingen er snel vandoor. Nu zit mijn vader opgescheept met de oude machine. Waardeloos. Koop er niet!

Odpowiedź od DeWitgoedOutlet.nl
Slechte service. Koop er niet!!!
Een wasmachine gekocht, nieuw maar met een krasje. Ze hebben het tijdig geleverd en geplaatst. Vervolgens een proefwas opgezet. Daarna zelf een was opgezet en blijkbaar hadden ze vervoersbouten er niet uitgehaald en heel de machine begon te daveren met als gevolg mijn droger tegen de grond en helemaal stuk. Wij de droger weggegooid in het containerpark. Nu kunnen ze niets voor ons doen want droger is weg. Dus koop er niets!!! Slechte service

Rijden als debielen
Rijden als debielen. Veel te hard, verkeerd voorsorteren, afsnijden en door rood. Handig met je logo groot op je bus

Odpowiedź od DeWitgoedOutlet.nl
Goede prijzen, snelle levering en responsieve klantenservice
Goede prijzen, snelle levering en responsieve klantenservice. Mijn vragen werden snel en professioneel beantwoord. Bedankt Lauren!

Oude wasmachine niet afgevoerd
Alles in orde behalve dat ze de oude wasmachine niet meegenomen hebben. Smoesje was dat er geen bovenblad op zat. Het is niet in het huis waar ik zelf woon dus bij de huurder geverifieerd had of er daadwerkelijk geen bovenblad op zat. Dat bleek wel het geval, toen het volgende smoesje; het bovenblad zou niet goed vast zitten. Nou moet ik dat weer nagaan. Ik zit niet op dit gesoebat te wachten. Mijn verwachting was nieuwe wasmachine geplaatst, oude opgeruimd. De praktijk is een hoop gezeur en alsnog zelf de wasmachine naar beneden sjouwen en afvoeren. Als je bij deze zaak bestelt, zorg dat je er zelf bij bent en laat ze de oude opruimen voordat ze de nieuwe plaatsen.
Jullie reactie klopt, dat in jullie voorwaarden staat dat het bovenblad er op moet zitten, klopt ook, alleen kreeg ik eerst de verklaring dat er geen bovenblad op zat, toen ik daar naar geinformeerd had bij de huurder en opnieuw contact opnam, kreeg ik van jullie de gewijzigde verklaring dat het bovenblad niet vast zat. Ik weet niet eens of dat wel of niet waar is. Dat bekijk ik als ik er een keer ben. Tot die tijd komt de wijzigende verklaring voor mij over als smoesjes van de bezorgers.
Wat blijft is dat ik niet heb gekregen wat ik ervan gehoopt had, aan wie of wat het ook ligt.
Ik heb geleerd dat ik in een volgend geval de nieuwe machine pas laat plaatsen als men bereid is om de oude mee te nemen. Zo niet, dan maar de online aankoop ontbinden. Nu zit ik zelf met het gesjouw waar ik voor mijn gevoel wel voor betaald heb.
Dit wil ik andere kopers graag meegeven. Ik jaag ze niet bij jullie weg, ik wil ze alleen behoeden voor dezelfde ervaring
Update 2-9. Gisteren eindelijk tijd gehad om de wasmachine te bekijken en zelf naar beneden te sjouwen. Er zat een volledig intact bovenblad op en dat zat hartstikke vast. Jullie bezorgers hebben dus gewoon geen zin gehad om de machine naar beneden te sjouwen en jullie klantenservicemedewerkers blijkbaar nog voorgelogen ook. Ik als klant heb betaald voor afvoeren en opruimen maar heb nu het werk en de afvoerkosten alsnog zelf.
3-9: In uw nieuwe reactie geeft u aan foto's te hebben gekregen van uw bezorgers. Ik ben daar heel benieuwd naar want ik heb gisteren de wasmachine met een goed vastzittend bovenblad zelf naar beneden gesjouwd. Ik raad u aan om uw bezorgers toch nog eens aan te spreken want als ze naast leugens ook nog niet kloppende foto's naar u sturen, spelen ze met de betrouwbaarheid van uw bedrijf. Eventueel kan ik u wel de kloppende foto's aanleveren.

Odpowiedź od DeWitgoedOutlet.nl
Refurbished wasmachine besteld met een fout
Refurbished wasmachine besteld, 299 euro. Betalen met pin bij levering. Alles tot zover prima. Ga de wasmachine aanzetten, kies programma, knalt de aardlekschakelaar eruit. Opnieuw geprobeerd, hetzelfde. Gelukkig zelf geen stroom gekregen. Zat fout in elektrische circuit. Machine was.op dinsdag geleverd, op donderdag weer opgehaald. Ik zou vlgs de chauffeur het geld binnen 72 uur terugbetaald krijgen. Na 72 uur niets ontvangen. Bedrijf geappt, hadden ze mijn rek.nr.niet...werd ook niet door hen uit hen zelf om gevraagd. Dit direct gegeven. Na een week eindelijk geld retour ontvangen. Pfff...dacht even dat ik het nooit zou krijgen.
Voor de jongens die leveren en ophalen alle lof, maar de adm is absoluut niet ok...zou daar echt nooit meer iets kopen

Odpowiedź od DeWitgoedOutlet.nl
Nieuwe wasmachine centrifugeert niet?!
Nieuwe wasmachine besteld.
Maar na 2 weken al kuren. Hij centrifugeerde niet goed. Was bleef nat achter na het programma ook al hadden we hem op 1300 toeren gezet. Gebeld en de wasmachine werd op woensdag meegenomen. We kregen hem de week erna op donderdag pas terug. We zaten dus meer dan een week zonder. Maandag gebeld naar klantenservice en ik zou worden teruggebeld...niet dus. Ik voelde me niet serieus genomen als klant. Uiteindelijk zou er een vervangende machine worden geleverd maar op het laatste moment was de oude toch gemaakt. Echter bleek na 1 dag al dat hetzelfde probleem nog niet verholpen was. Gevraagd om geld terug. Moest een filmpje sturen van hoe diep de afvoerslang in de afvoer zat. Morgen is het alweer 2 weken dat wij zonder werken machine zitten! Wachten nog steeds op ons geld en dat de machine wordt meegnomen. Hij staat in de weg.
Op de website staat dat je de beste service mag verwachten en als je niet tevreden bent dat je je geld terug krijgt...nou doen ze moeilijk over dat de termijn van 14 dagen verstreken is. Jaja, lekker als je je emails niet beantwoord! Ik wil mijn geld terug!

Je wordt belazerd!
Schandalig hoe hier omgegaan wordt met klanten. Doe geen aankoop!!! Een 2e hands wasmachine (Bosch) gekocht, na 10 wasjes al een error. Ik mocht hem omruilen. Gekozen voor een nieuw product, omdat ik geen vertrouwen had in de 2e hands producten. Duidelijk in de omschrijving staat dat het displaytaal Nederlands is (geen Duits, zoals de meeste!). Ik krijg toch de Duitse uitvoering! Hun argument dat ik had moeten weten dat het Duits was?: "op de foto's kon je duidelijk zien dat het Duits was". Hoe moet je dat op die hele onscherpe foto's eruit halen dan? NB. het stond in de product omschrijving dat het Nederlands was!!
Wees ajb gewaarschuwd! Koop gewoon een nieuwe bij Coolblue! Hier word je belazerd! Oh, en je mag door hun geblunder ook nog opdraaien voor de vervoerskosten.

Enorm goede service
De eerste bestelde wasmachine bleef problemen leveren. Maar na contact gelijk mogen ruilen. Bezorging was bij de eerste erg laat, en met 2 kids was dat echt niet fijn. Nu voor de nieuwe hebben ze de planning compleet omgegooid en ipv de laatste op de lijst waren ze er lekker om 13:30~
Contact met de medewerker was echt enorm fijn, en er werd heel goed meegedacht. Enorm goed geholpen! Bedankt Kiki!
Slecht.onpersoonlijk bedrijf
Ik heb even gewacht met een review schrijven omdat ik hoopte dat er van deze zaak nog iets van een reactie kwam.helaas..
Bestellen ging gemakkelijk en keurig op de hoogte gehouden met de tijd van leveren..
Wasmachine 1 werd neergezet en op een kort programma gezet .
Bezorgers weg .
Ik ben gaan kijken en dat is maar goed ook .heel me douche stond blank.
De wasmachine lekte.
Na gelijk contact gehad te hebben heb ik besloten om toch daar weer een andere te bestellen ( leuke prijzen )
De 2 de werd geleverd..en godzijdank hij lekte niet..
Omdat de wasmachine niet helemaal naar me zin stond wilde ik hem iets naar de achteren zetten,op dat moment kreeg ik elektrische schokjes.heel naar om dat te voelen.
Weer contact gehad en me geld terug gevraagd( wat zeer snel terug gestort was..
De bezorgers die de wasmachine op kwamen halen waren zeer verbaasd dat er geen reactie geweest was van witgoed outlet.
Deze meneer was blij dat er niets ergs gebeurt was maar zag het gevaar wel met zo wasmachine.en zou het nog vermeldde op de zaak.
Helaas niets meer vernomen van een excuus of een telefoontje ..
Of er nog schade was na lekkage is ook niet gevraagd..
Door ziekte is er vanuit mijn kant geen energie om hier achter aan te gaan..en verhaal te halen op de schade vloer..
Kort gezegd..
Waardeloos bedrijf!

Waardeloos bedrijf
Waardeloos bedrijf. Bleef thuis (woning van mijn dochter) ivm bezorging wasmachine. Ze konden zogenaamd adres niet vinden. Namen ze telefonisch contact op. Na opnemen bleek verbinding al verbroken. Meteen teruggebeld maar werd niet opgenomen. Levering kon vandaag niet doorgaan want ze konden adres niet vinden. Incapabele gasten daar. Alle toeleveranciers weten het adres te gewoon te vinden maar DeWitGoedOutlet niet.

Odpowiedź od DeWitgoedOutlet.nl
Afwijkende maatvoering en definitie.
Vaatwasser besteld naar de specificatie op de website, maar de vaatwasser was 20 mm lager dan wat er op de website stond.
Dit gemeld met foto's en het antwoord was.
De basishoogte die wordt aangegeven op de website is een standaard hoogte, dat geldt voor producten die binnen de categorie vallen van 81,5 cm t/m 87,5cm. Hierdoor past uw machine er inderdaad tussen, maar niet tot de 87,5.
Snelle en vriendelijke service
Snelle en vriendelijke service
Nieuwe beko wasmachine gekocht voor een mooie prijs !
Binnen 24 uur stond die netjes aangesloten op ze plek 2 vriendelijke bezorgers die keihard werken ook nog in de late uurtjes toppers
Vragen worden snel en netjes beantwoord door Lauren
Vandaag 13-6-24 bij hun een nieuwe bosch koelvriescombinatie besteld word morgen geleverd zal wel weer zo super gaan als de service van de wasmachine toppers ga zo door !!

Odpowiedź od DeWitgoedOutlet.nl
Hier een zeer tevreden klant
Hier een zeer tevreden klant. Na lang denken en vergelijken gekozen voor witgoed-outlet. 1e telefonisch kontakt was zeer prettig en niets teveel gevraagd. Levering geïntegreerde vaatwasser geheel volgens afspraak door 2 zeer vriendelijke chauffeurs. Ik dacht een bestekkorf te missen, heb hier gelijk over gebeld. Wederom snel en zeer prettig kontakt. 3 dagen later alsnog een korf keurig verpakt geleverd. Zeer blij met de aankoop, draait geheel volgens verwachting en bijna geluidloos. Zal jullie zeker aanbevelen!
Ik begrijp dat er voor dit geld geen…
Ik begrijp dat er voor dit geld geen nieuwe wasmachine geleverd wordt,maar tot 2x toe een wasmachine laten leveren (de 1e was gelijk al niet goed en stuiterde zowat de trap af , dus niet gecontroleerd voor levering,ook de 2e is niet helemaal wat wij ervan hadden verwacht en moet nu binnen 1 jaar ook weer vervangen worden. Dus beter wat langer sparen en dan een nieuwe kopen,u koopt de ellende van iemand anders hier en zij maken hier maximaal gebruik van met mooie praatjes en zogenaamde aanbiedingen.

Odpowiedź od DeWitgoedOutlet.nl
het bestelde product was niet zoals we…
het bestelde product was niet zoals we hadden verwacht. Contact opgenomen, de manier van afwikkelen was ook niet zoals ik verwachtte want nog nooit meegemaakt dat dit zo snel en efficient verliep. Lauren stuurde direct de bezorgers naar ons en binnen twee dagen stond het geld op mijn rekening.
Toppie en dit houden we in onze gedachten

witgoed? eerder witslecht
tot tweemaal toe een niet goed werkende wasmachine geleverd gekregen, de tweede wasmachine was enorm vies en zat overal smurrie en haar in. alles ruikt nu naar riool. ze komen je niet tegemoet en bent al je geld kwijt.
update: wie is j lo? dwo reageert op dit bericht dat wij het verhaal verdraaien en de machine al een jaar hebben, dat is gek want deze is bezorgd op 26 maart 2024. Oh en hun aanbod is dat ze langskomen op onze kosten om te kijken of het schoongemaakt kan worden door hun en of het wel echt stinkt. Zelfs HG weet de machine niet te redden.
hele onredelijke en niet klantvriendelijk bedrijf, geen aanrader
update 2:
er wordt door dwo een kookwas aangeraden en dat de wasmachine normaal goed gereinigd is voordat het bij de klant terecht komt.
kookwas is gedraaid, azijn was gedraaid, normale wasmachine reiniging gebruik, vervolgens HG.
de wasmachine had al een rioolgeur en smurrie toen die bij ons geleverd werd, kwamen wij later achter omdat de hele band verstopt zat. ik snap niet hoe ze zit niet hebben geconstateerd bij dwo.
bij elke klacht wordt hetzelfde herhaald waar wij niets aan hebben.
update 3:
dwo is nu opeens behulpzaam dat ze hun klanten zo goed mogelijk willen helpen. Ondertussen nog geen tegemoetkoming, geld gezien en schone was.

Goedkoop is duurkoop
De eerste wasmachine die we kregen lekte aan alle kanten. We kregen na lang mailcontact een vervangend toestel. Helaas is deze na een jaar ook defect. Ophalen en leveren voor reparatie kost al €80, exclusief onderdelen die niet voorradig zijn op locatie. Op een wasmachine van €200,- is dat vrij fors. Dure les voor ons, maar trap er niet in. Goedkoop is duurkoop.

Super goede service
Super goede service, in januari een droger gekocht met 1 jaar garantie. In mei was hij stuk en heb gelijk een ander gekregen.
Phillips 65OLED808
Het product, een 65" OLED tv, is prima in orde. De bezorgers waren wat aan de late kant, maar waren erg vriendelijk en behulpzaam en hebben geholpen de tv uit te pakken en te testen.
Doświadczenie Trustpilot