Laadukas taulu, hyvä asiakaspalvelu. Toimitus kesti pidempään kuin nettisivulla ilmoitettu, sen takia otin yhteyttä asiakaspalveluun ja sain vastauksen melko nopeasti (ilmeisesti kestää pidempään kosk... Zobacz więcej
Tilasin kaksi tuotetta. Lähetyksessä toinen tuote oli väärä. Asian korjaaminen sujui hyvin. Reklamaatiooni vastattiin nopeasti ja oikea tuote lähti myös nopeasti tulemaan jälkitoimituksena minulle. Sa... Zobacz więcej
Tilasin kaksi julistetta, joista toisen kohdalla olin tyytymätön kuvan laatuun. Suuressa julisteessa oli mustavalkoinen kuva kuusta ja sen alapuolella mietelause. Kuva näytti valokuvatyyliseltä netiss... Zobacz więcej
Rilaukswn paketointi oli tehty huonosti (ainoastaan yhdellä teipillä kiinni).Tilausta pakettilokerosta hakiessani oli teippi oli auennut ja koko paketti oli auenneena. Mitään ei onneksi puuttunut. Läh... Zobacz więcej
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
Kun asiakkaamme ovat iloisia ja tyytyväisiä, olemme mekin iloisia ja tyytyväisiä!
Finlandia
- info@desenio.fi
- www.desenio.fi
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin
Hyvä verkkokauppa ja paljon valikoimaa👍
Helppoa asiointia 💗
Sujuvat sivut/ toiminnat. Myös helppo maksaminen mobilebaylla plussaa.

Kivoja ja laadukkaita julisteita
Kivoja ja laadukkaita julisteita, oli pakko tilata vielä toisen kerran uuteen kotiin. Kiitos😊

Odpowiedź od Desenio
Helppo ja nopea tapa tilata
Helppo ja nopea tapa tilata! Hyvä valikoima julisteita!
Nopeata ja vaivatonta.
Nopeata ja vaivatonta.
Erityiskiitos laajasta kehysvalikoimasta.
Helppous voittaa aina
Helppo, ei tarvitse lähteä kauppaan ostamaan lahjaa.
Kokemus oli oikein antoisa.
Laaja valikoima
Paljon tuotteita alennuksessa, löysin useamman uuden kuvan seinälle laitettavaksi.

Helppo ja toimiva ostospaikka
Tuotteet ja niiden tiedot ovat selkeästi esillä. Tuotteita on helppo katsella ja lajitella.
Toimitusaika luvatun mukainen.
Toimitusaika luvatun mukainen.
Kukkasipulit hyvälaatuisia.
ihania julisteita ja paljon
ihania julisteita ja paljon, outletin alet tosi hyviä ++++
Helppo tilata
Tauluseinä editori/apuri oli passeli ja…
Tauluseinä editori/apuri oli passeli ja valikoima mahtava!
Hyvä palvelu!
Verkkokauppa on selkeä ja ajanhermolla.
Ihanan moderni ja tyylikäs tapa tehdä ostoksia.
suositukset puuttuivat
ei lainkaan kehysehdotuksia julistepaketille, luottokorttimaksun sisäänsyötössä näyttö ei toiminut kunnolla (kortin numero ei näkynyt syöttöikkunassa)