Fotolijstje voor moederdag gekocht, ging binnen de 2 jaar kapot. Onder garantie gerepareerd. Na jaar weer kapot, zelfde verschijnselen, opnieuw blijven opstarten. Nu niets meer mogelijk. Na op... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Snel geleverden een platenspeler voor 118 euro had er niet veel van verwacht echter vind ik het geluid best goed dat hoort ook bij dit toestel makkelijk te installeren duidelijke handleiding veel wa... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Jeg har købt et Denver Bluetooth Smart Watch SW-152 hvor "næsten" alt virker perfekt. Dog er uret af en eller anden grund sat op til kinesisk sprog - har forsøgt at finde ud af at ændre sproget til... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Kameraet er installeret med Tuya smart app. og virker. Billedet er ok til prisen. Men motion detektion virker overhovedet ikke. Der er tre valgmuligheder for følsomhed. Lav: Registrere ingenting, sel... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
We are Denver® Denver A/S manufactures and sells Denver Electronics, a mass-market consumer electronics brand with over 400 products. Our large catalogue means one-stop shopping for retailers
Omega 5A, 8382, Hinnerup, Dania
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 48 godzin
DVD speler gekocht. Na 6 DVD's afgespeeld te hebben stuk gegaan. Denver support gemaild en geen respons gekregen. Toen geprobeerd te bellen geen respons. Denver Nederland is niet bereikbaar. Geen Denver producten meer wat mij betreft. Aanvulling op antwoord hier onder geven. Dvd is gekocht bij Amazon die adviseerde contact op te nemen met denver en het daarmee af te handelen. Ik heb het iets anders afgehandeld en hem in de container gegooid.

Vi købte 2 Denver IOC-232
Er rigtig skuffet over dem. De tager ikke billeder selvom posten, skraldemænd, hunde og katte går rundt på gården. Kører over 2.4 som der stod skrevet. Dårlig denver app. Viser kun hvad der er optaget fra 00.00 -06.30. Og det forstår vi ikke. Resten skriver den bare end of video. Tror ikke vi vil anbefale dette produkt. I hvert fald ikke appen.
De 2000,- inklusiv memory card og stikkers er sgu ikke værd. Det køb har vi fortrudt mange gange. Og hvorfor skal man slukke og tænde for det 2-3 gange i ugen for at det virker igen? Vi købte endda en wifi forstærker som dækker 900 kvm og stadigvæk virker det ikke. Test viser jeg kan så 50 m væk og have 100 % dækning. Nej la vær med at købe de kamera.

Odpowiedź od Denver A/S
We bought a grammophone (Don't remember the name of it) from you guys and its pretty good. The sound quality is not the best but it can play.

Odpowiedź od Denver A/S
Fikk en Denver Frameo fotoramme i julegave av min datter julen 2022. Etter ett år virker den i 1-3 timer om gangen før den stopper. Dessverre kan min datter ikke huske hvor hun kjøpte den og har heller ingen kvittering. Da kan kundeservice «dessverre» ikke hjelpe meg. Dette er juridisk vrøvl. Produsentens reklamasjons-/garantiansvar gjelder uavhengig av om detaljisten kan identifiseres. Etter alminnelig kjøpsrett har kunden såkalt «springende regress» og kan rette sitt krav mot ethvert ledd i salgskjeden.
Det skjønte Denver også etterhvert - og har nå varslet at de sender en ny ramme. Da ble en stjerne til 5 og overskriften endret😄

Odpowiedź od Denver A/S
DENVER IOC-232 kamera bortgives.
Kan hentes gratis.
Det fortæller vel hvad man synes
EDIT: Jeg er sådan set lige glad med hvor mange der har købt og er glade for det. (Det kan alle skrive)
Hvis en person kan køre ind i indkørslen, stige ud af bilen og læsse et køleskab på en trailer alene og køre igen og det eneste kameraet fanger, er en bil der bakker op og en bil der kører igen.
Posten kan gå op ad indskørlsen som er 30 meter lang og lægge en pakke lige under hvor kameraet hænger og det eneste man ser på de billeder kameraet tager, er ryggen af postbuddet for enden af indkørslen.
Det er meget muligt at andre er tilfredse med det, men det er jeg ikke.
Kameraet kører endda på kabel i stedet for Wifi som det gjorde i starten.
Jeg har købt et kamera i Kina som er et 4i1 kamera på 16 Mp med 10 x zoom, hvor det ene følger bevægelser.
Pris = 100 kr under prisen på det Denver kamera.

Odpowiedź od Denver A/S
Be honest and tell people that they don't last long and you have minimum amount of functions smart TV 2 years old screen just went completely blank all I have is Audio 300.euros . thanks Denver.

Odpowiedź od Denver A/S
Købte et SHO-110. Havde nogen problemer med at få det til at virke. Med hjælp fra en tålmodig support lykkes det, at få det til at virke. Kører i døgndrift, tager gode billeder.
En sjælden gang går det of-line. Så afbryder jeg strømmen til Wifi og camera 1 minut. Så virker det igen.
Jeg er godt tilfreds. Et fantastisk billigt produkt.

Odpowiedź od Denver A/S
Denver lever ikke op til regler for garanti og rekammation. Jeg har en vejrstation WS650, vejrstationen viser forkert temperatur. Jeg har gennem forhandleren sendt vejrstationen til Denver Danmark. Denver meddelte den ikke er dækket af garanti, da vindmåleren var knækket under forsendelsen, så heldige var de, det der skulle repereres har intet med vindmåleren at gøre. Gad vide hvad de ville sige hvis motoren i en ny bil var brændt sammen, og værkstedet frafaldt gatantien fordi attennen var knækket, på vej til værkstedet.

Odpowiedź od Denver A/S
Jeg købte et Denver SHC-150 Wi-Fi overvågningskamera hos Jem og Fix. Selv om jeg forsøgte at følge vejledningen, så strande opgaven fordi vejledningen er alt for uklar. Jeg fik andre til at forsøge, men de nåede til samme resultat. Den tale der kom fra kameraet var i øvrigt umulig at forstå. Vi kunne ikke finde den QR kode som vejledningen henviste til og som skulle skannes. Til sidst måtte vi opgive. Heldigvis var der ikke bøvl hos Jem og Fix. Jeg kom af med kameraet og fik pengene tilbage.

Odpowiedź od Denver A/S
Fantastisk betjening og god kundeservice!
Købte en Denver video dørklokke i Jem og Fix. Efter et halvt års tid siger appen den skal opdateres. Det prøver jeg, men noget går galt og den stopper med at virke. Jeg kontakter Denver's hovedkontor for at anmode om vejledning, så den kan repareret. Der er hurtigt svar og jeg får tilsendt en udførlig vejledning og filen jeg skal bruge for at nulstille. Jeg prøver af flere omgange, men lykkedes ikke med at få maskinen til at tage imod opdateringen. Jeg tager kontakt til hovedkontoret igen som omgående tilbyder jeg kan sende den ind, så vil de gerne se på den. Det gør jeg også en lille uge senere kommer en dørklokke retur der virker.
God service hele vejen rundt.

Odpowiedź od Denver A/S
We’ve had our Denver cd/radio for four years. It has stopped working as a radio, clock or Bluetooth and despite returning to factory settings etc there’s no improvement. These are beautiful to look at but awful to use. Do not buy

Odpowiedź od Denver A/S
Jeg synes frameo konceptet er genialt. MEN der er noget galt med kvaliteten.
Jeg er nu på min tredie ramme, og den er nu begyndt at vise samme tegn som de to forrige. Skærmen fryser i en farverig pixelering. Mine forældres endte i samme tilstand, de er nu på nr 2.
Jeg var "heldig" med den ene, da det skete indenfor garanti.
Det er for ringe kvalitet, og kan ikke bare være os der er uheldige.
Den kører sin egen cyklus, og har kun undtagelsesvis været slukket forkert ifm strømafbrydelse.
Kan det virkelig passe? Heldigvis har jeg lært at tage backup.

Odpowiedź od Denver A/S
Vorige week de Denver deurbel gekocht. Na het installeren van de bel en gong, helaas geen connectie met de gong!! Wederom deurbel losgehaald, hele procedure opnieuw uitgevoerd, geluidje wat je moet horen als je met de telefoon langs de camera gaat, luid en duidelijk. Dus deurbel weer opnieuw vastgezet.. Helaas geen contact met de gong. Weer losgehaald met het gevolg dat het schroefje waarmee de bel vastzit is gevallen en niet meer te vinden. App verwijderd, opnieuw geïnstalleerd hele procedure weer opnieuw, zonder resultaat.
Aanvulling op bovenstaande mail.
Allereerst bedankt voor de reactie.Onze bel is de Denver Smart Home SHV-120
Graag een reactie. Dank j

Odpowiedź od Denver A/S
Coincidentally the warranty expires and the sound bar I bought breaks, very poor quality, buying Denver is throwing money away

Odpowiedź od Denver A/S
Jeg har købt et vildtkamera, Denver WCT-8020W, og jeg kom ret hurtigt i problemer med en noget kortfattet og ikke særligt logisk brugervejledning. Der manglede en overordnet beskrivelse af produktet, og dets virkemåde, så jeg fik en forståelse af, hvad jeg havde at gøre med. Efter at have forsøgt med opstart nogle gange, ringede jeg til Denvers support og kom straks igennem til en supervenlig og kompetent medarbejder, som kunne forklare mig de ting, der manglede ift. vejledningen, og så gik det hele pludseligt meget bedre. Efter første kald viste det sig, at jeg heller ikke havde fået opsat fjernbetjeningen ordentligt, men det blev fikset med endnu et opkald. Igen kom jeg igennem på telefonen med det samme, denne gang til en anden medarbejder, som var ligeså venlig og kompetent som den første, og efter lidt vejledning virkede alt som det skulle. En bedre vejledning ville helt sikkert spare mange opkald, men når det er sagt, så er jeg supertilfreds med den service, jeg fik, og med det kamera jeg har købt.

Odpowiedź od Denver A/S
Bras! Min søn har købt et af de lidt dyrere elløbehjul. Det er meningen, man skal sætte styret fast på bagskærmen med en klips, når man folder det sammen. GØR IKKE DETTE, DA SKÆRMEN KNÆKKER! Men den har selvfølgelig 'lidt overlast', så der er ikke noget at komme efter. Pisse smart. Aldrig! et denverprodukt her i huset igen. 4 dage gik der...

Odpowiedź od Denver A/S
: har nu købt 2 stk Denver TSP-203 af jer BEGGE MED SAMME FEJL. NÅR MAN SÆTTER DEN TIL OPLADNING LADER DEN IKKE DEN LYSER STADIG GRØNT SKAL LYSE RØDT FOR OPLADNING DE HAR BEGGE SAMMEN FEJL ( Du kan få den til at lade på følgende måde tænd på one, sæt strøm på, lade den spille fm- radio træk strøm-stikke ud og sæt det i igen så starter den røde lade knap ) noget besværligt...

Odpowiedź od Denver A/S
Jeg har købt en ur, men det vil ikke forbinde til appen.

Odpowiedź od Denver A/S
Kan godt skrive/sende sms`er på min nyibrugtagne FAS-18100M, men ikke læse modtagne. I indbakken er mulighder for at slette, svare, viderende, ringe til m.m., men ikke at LÆSE beskeden! Brugsanvisningen fortæller kun, hvordan man ÅBNER indbakken :-( Netsøgning gav ikke resultet. Hjælp!
27-03-2023: Fandt nu tilfældigvis ud af den komplicerede og ulogiske vej til at læse sms. FOR DÅRLIGT at brugsanvisningen ikke fortæller det!

Odpowiedź od Denver A/S
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.