Oceniono na 1 z 5

Fotolijstje voor moederdag gekocht, ging binnen de 2 jaar kapot. Onder garantie gerepareerd. Na jaar weer kapot, zelfde verschijnselen, opnieuw blijven opstarten. Nu niets meer mogelijk. Na op... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Snel geleverden een platenspeler voor 118 euro had er niet veel van verwacht echter vind ik het geluid best goed dat hoort ook bij dit toestel makkelijk te installeren duidelijke handleiding veel wa... Zobacz więcej

Oceniono na 3 z 5

Jeg har købt et Denver Bluetooth Smart Watch SW-152 hvor "næsten" alt virker perfekt. Dog er uret af en eller anden grund sat op til kinesisk sprog - har forsøgt at finde ud af at ændre sproget til... Zobacz więcej

Oceniono na 2 z 5

Kameraet er installeret med Tuya smart app. og virker. Billedet er ok til prisen. Men motion detektion virker overhovedet ikke. Der er tre valgmuligheder for følsomhed. Lav: Registrere ingenting, sel... Zobacz więcej

1. Sklep Hi-fi

Napisane przez firmę

We are Denver® Denver A/S manufactures and sells Denver Electronics, a mass-market consumer electronics brand with over 400 products. Our large catalogue means one-stop shopping for retailers

2,8

Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji

Zazwyczaj odpowiada w ciągu 48 godzin

Har købt en Denver VDB 216

Har købt en Denver VDB 216
Kan ikke installeres, den scanner fint QR kode men så sker der ikke mere har prøvet nu i 3 dage

11 stycznia 2023

Hej

Det er vi kede af at høre. Der er nogle ting der skal overholdes når man bruger disse produkter.
1. Du skal have et 2.4GHz Wi-Fi netværk. 5GHz fungerer ikke med disse Tuya produkter .
2. Du skal sikre dig at Wi-FI dækningen er i orden i det område du sætter dørklokken op.

Du er meget velkommen til at kontakte os på: support.hq@denver.eu
Eller tlf. 86226100 - tast 1

Denver Bluetooth Smart Watch SW-152

Dog er uret af en eller anden grund sat op til kinesisk sprog - har forsøgt at finde ud af at ændre sproget til dansk eller engelsk.
Uanset så er sproget stadig kinesisk - hvad kan jeg gøre...

11 stycznia 2023

Hej Allan

Der er en opdatering på vej. Der er desværre opstået en fejl i app'en der gør dette på nogle telefoner.
Vi presser på for at få opdateringen ud, men der er Kinesisk nytår lige nu, så de er lidt svære at få fat i.

Beklager fejlen.

SUPER!

Jeg har modtaget et led-lys med denver smart home app i julegave. Det tog 10 minutter at sætte op, vi stødte ikke på et eneste problem.

Super godt arbejde Denver!

23 grudnia 2022

Hej

Tak for din positive anmeldelse. Vi er også selv rigtig glade for vores diverse lys løsninger.

God fornøjelse med det.

Bestilte Et Batteri

Bestilte Et Batteri

Kom 4 dage efter jeg bestilte det og alt spiller igen

kan helt klart anbefale dette firma

17 listopada 2022

Hej Oliver
Tak for de pæne ord, og god fornøjelse med dit produkt.

Oceniono na 1 z 5

Har købt et Denver IOC-232 og fra den…

Har købt et Denver IOC-232 og fra den ene til anden dag og efter ca 1 år. kan jeg ikke få noget kontakt med det og har nu utallige gange prøvet at lave reset og uden held.Hold jer langt væk fra dette mærke,ved mindre i penge i vil smide ud af vinduet

1 sierpnia 2022

Hej Karlo

Vi er kede af at høre at dit kamera ikke længere fungerer. Det er dog ikke noget der er generelt for disse kameraer. Vi sælger mange af dem, og det er meget sjældent der opstår problemer med dem. (ofte skyldes det folks netværk hvis de endelig driller)
Hvordan opfører kameraet sig? Kan du slet ikke få strøm på det? Eller får du blot ikke kontakt?
Hvis der er strøm på, men ingen kontakt, så kan du med fordel slette det fra app'en, og så resette kameraet og prøve at sætte det op forfra.

Hvis det ikke fungerer så kan der godt være sket noget med det. Hvad det præcis er, er svært at svare på uden at se kameraet, men hvis det er 1 år gammelt så har du jo stadig reklamationsret på det. Så skal du bare retur til købsstedet, så kan de hjælpe med reparation.

Vi er i øvrigt lidt kede af du bruger Trustpilot til at reklamere for et enkelt produkt. Trustpilot er jo en bedømmelse af Denver som virksomhed, ikke et produkt. Så det bliver lidt misvisende på denne måde.
Vi sætter en stor ære i at kunne hjælpe vores kunder og slutbrugere bedst muligt. Vi kan naturligvis ikke garantere at vores produkter aldrig går i stykker, men vores fejlprocent er ikke højere end mange af A-brands på markedet.

Vi tester vores produkter før, under og efter produktionen. Netop for at holde kvaliteten på et fornuftigt niveau + prisen på et ligeledes fornuftigt niveau.

Du er meget velkommen til at kontakte vores supportafdeling på: support.hq@denver.eu hvis der er produktspørgsmål. Hvis produktet ikke fungerer så er det butikken du skal retur til, da det altid er dem der håndterer garantien.

Skralde produkter

Skralde produkter. Intet mere at sige. Det virker ikke. SPAR JERES PENGE!!!

19 maja 2022

Hej Jeppe

Vi er da kede af at høre du har den opfattelse af vores produkter. Det er dog ikke en vi deler, og vi har da masser af glade kunder.
Hvilket produkt drejer det sig om, vi vil meget gerne hjælpe dig så det kan komme til at fungere efter hensigten.
Vi er jo altid interesserede i glade kunder, så kan vi gøre det mindste for at hjælpe, så lad os endelig vide det.
Du kan skrive her, på vores supportmail: support.hq@denver.eu eller på tlf. 86226100

Oceniono na 1 z 5

Det er umuligt at få vandfast online så…

Det er umuligt at få vandfast online så jeg smider det ud

7 maja 2022

Hej

Vi forstår ikke helt hvad du mener?.
Udover det er Trustpilot jo til at lave en vurdering af os som virksomhed, ikke et enkelt produkt.

Du er velkommen til at sende os en mail på: support.hq@denver.eu eller ringe på tlf. 86226100
Så skal vi gerne prøve at hjælpe dig.

Oceniono na 3 z 5

Jeg købte den 30/3 et Denver…

Jeg købte den 30/3 et Denver udendørskamera af mærket Denver SHO110. Den har virket fint med Smart Life app indtil nu hvor den pludselig gik offline, lige meget hvad jeg gjorde kunne jeg ikke få den online igem. Wifi signalet er fremragende. Jeg valgte efter flere forsøg at geninstallere appen men nu vil kameraet ikke scanne QR koden på telefonen og går derfor ikke på vores netværk. Jeg har forsøgt med Denver Smart Home appen i håb om at det ville lykkes, men her er problemet det samme. Lige nu føler jeg at de næsten kr. 300,- jeg gav for kameraet er smidt ud af vinduet. Håber virkelig på at jeg kan få hjælp til at løse problemet. M.v.h. Lilli Grewy

23 kwietnia 2022

Hej Lilli

Det er vi kede af at høre.
Når du har haft den koblet op på dit Wi-Fi netværk via Smart Life app'en, så er det vigtigt at du fjerner den derinde fra. Ikke bare sletter app'en, men fjerner produktet fra listen. Ellers vil den være låst fast dertil, og du kan ikke sætte den op igen så.
Om du bruger Smart Life, Denver Smart Home eller Tuya Smart app'en er i og for sig ligegyldigt. Det er i store træk samme app, bare med forskelligt udseende.
Du er meget velkommen til at skrive til os på: support.hq@denver.eu
Så vil vi hjertens gerne hjælpe dig igennem opsætning og evt. opdatering af kameraet hvis det fortsat driller.

Lige til skraldespanden

Har købt en Denver digetal babymonitor-desværre!
Super meget støj, sløret og uklart, billede forsvinder og udtaget til usb er nu - efter kun 5 ganges brug, nu så løst så den ikke kan genoplades.
Lige til skraldespanden - !
Hold jer langt væk fra dette mærke.
Malene Kristensen

23 kwietnia 2022

Hej Malene

Det er vi super kede af at høre. Vi tror desværre du har været ekstremt uheldig, og har fået en enhed der er defekt, for normalvis virker modellen super fint.
Vi anbefaler dig at tage det retur til købsstedet. De kan hjælpe med reparation.

Oceniono na 2 z 5

Hej jeg har købt en Denver Frameo…

Hej jeg har købt en Denver Frameo PFF1015w. Det er faktisk nr 2 den første stoppede med at virke efter 2 dage, fik den ombyttet. Er nu igang med at Quick start men når jeg kommer til “ ny opdatering tilgængelig” og vælger download så får jeg besked “download fejlede” prøv igen. Jeg får ikke muligheden for at komme videre uden 🤔
Har prøvet mere end 10 gange, er på wifi og har også forsøgt reboot. Kan i hjælpe ? Eller skal jeg bytte igen igen ? Mvh Helle

11 kwietnia 2022

Hej

Det er vi kede af at høre.
Hvordan er dit Wi-Fi signal? er det kraftigt nok?

Du kan evt. prøve at tage fat i Frameo teamet. Vi har ikke rigtigt noget kontrol over Firmware der sendes ud nemlig, det er dem der gør det.

Oceniono na 1 z 5

dårlige mobiler de kan ikke åbnes hvad…

dårlige mobiler de kan ikke åbnes hvad skal man bruge det til lige til at smide vækhvordan får man sim kort i den kan jo ikke åbnes

30 marca 2022

Hej

Det plejer nu ikke at være noget problem at åbne dem. Nu har du ikke skrevet dit modelnummer, men der er typisk et lille indhug i et af hjørnerne hvor man kan få en negl ind og så trække bagud..
Der SKAL tages lidt ved, for det er jo vigtigt at bagcoveret sidder ordentligt fast, så det ikke pludselig falder af.

Men du er velkommen til at sende os en mail: support.hq@denver.eu
hvor du inkluderer dit modelnummer på telefonen. Så skal vi hjælpe dig igennem isættelse af Simkort, opsætning osv.

Oceniono na 1 z 5

Jeg har købt et Denver WTC 8020…

Jeg har købt et Denver WTC 8020 vildtkamera. Der via Wifi forbindelse med den tilhørende (WCT-8020W) App. skulle kunne danne forbindelse til mellem kamera og iPhonen, og styre den på den måde. Men App. vil bare ikke danne forbindelse. Selv om man på telefonen kan de den har forbindelse med WTC 8020 Wifi. App. bliver ved med at man skal "confirm" forbindelsen. Øv.

For mig og se, er det app. Der ikke virker.
Telefonen er en iPhone X med version 15.4 software.
Det er lige meget om jeg køre i test mode eller on. App. Spørger igen og igen om og confirm forbindelsen, selv om jeg kan se jeg er på kamerates Wifi.
Hvis du går ind under App Store til iPhone, kan du se der ligger en anmeldelse der inde på appen fra ca. et år siden. Hvor han skriver at han ikke længere kan forbinde til wifi.

23 marca 2022

Hej

Vi er kede af at høre du ikke kan få kameraet til at fungere efter hensigten.
Hvilken telefon har du? og hvilken version af operativsystemet.
Kobler du op i Test mode, eller er det i ON mode, for så skal du sørge for at slå kameraet i Wi-Fi tilstand først. (du kan se en guide til at parre fjernbetjeningen her https://denver.eu/media/36440/denver-wct-8020w-how-to-pair-remote.pdf )

Du er meget velkommen til at skrive til os på: support.hq@denver.eu
Så vil vi hjertens gerne hjælpe dig, så kameraet virker som det skal.

Oceniono na 2 z 5

Jeg har købt 2 Denver SHO-110 smart…

Jeg har købt 2 Denver SHO-110 smart kamera, jeg kan indstille alarm sensitivety level, i low medium og high, hvis jeg sætter den i low kan jeg stå lige foran kameraret og vifte med armene uden den fanger noget, på medium og high fanger den alt, også en lille gren der bevæger sig på et træ, jeg synes faktisk den fanger lidt mere på medium end high, jeg har kontaktet jer på mail og fået svar at jeres ingeniøre vil sende en opdatering ud til mine kameraer, men der sker ikke noget som helst. Jeg skrev d.7 feb, og i svarede at der ville gå et par dage, næste gang jeg skrev var ingeniørerne lige kommet tilbage fra ferie. I får 2 stjerne fordi i trods alt svare på mail

23 lutego 2022

Hej

Vi er kede af at du ikke kan få kameraet til at fungere som du gerne vil have det til. Bevægelses sensoren i kameraet reagerer på ALT bevægelse. Ikke kun mennesker eller dyr, men også en gren eller lignende. Der er man nødt til at prøve sig frem med lav/med/high for at finde det niveau der er passende.
Ingeniørerne har fået dine informationer, men for at kunne lave en opdatering så kræver det at de kan genskabe noget af det du oplever, og det kan desværre tage noget tid.
Også pga. det kan skyldes flere andre ting som dit netværk, routerindstillinger, diverse firewalls osv. Der er rigtig mange ting der kan spille ind der.

Sagen er ikke glemt, og vi rykker dagligt ingeniørerne for at sende en opdatering afsted til dig. Men de skal finde en evt. fejl før de kan sende noget afsted.

Vi håber du trods alt bliver glad for kameraet.

Oceniono na 2 z 5

Kameraet er installeret med Tuya smart…

Men motion detektion virker overhovedet ikke. Der er tre valgmuligheder for følsomhed. Lav: Registrere ingenting, selv om man står lige foran og vifter med armende. Medium og High bimler hele tiden selv om der ikke engang er et blad som bevæger sig. Ca. hver 30 sekund. Cameraet er ikke meget værd uden motion detektion. hvem gider at glo på skærmen hele natten.

6 lutego 2022

Hej John

Det skal vi naturligvis have til at fungere for dig. Det plejer ikke at være noget problem.
Hvilken model har du?. kan vi få dig til at sende os en mail med følgende info:
Modelnummer
Device ID (det kan du finde inde i app'en under indstillinger for kameraet)
IP adresse.

Så kan Tuya ingeniørerne gå ind og skubbe en opdatering ud til dit kamera så lav er lidt mere opmærksom.
Du VIL dog være ude for at der nogle gange registreres bevægelse hvis der er nogle grene osv. der bevæger sig. Kameraet tager nemlig ikke hensyn til om det er en person, et dyr eller en "ting" der bevæger sig.

Men send os en mail med info på: support.hq@denver.eu
Så finder vi ud af det.

Oceniono na 5 z 5

Mega glad for min Denver IOC-232 IP kamera!!

Har købt en Denver IOC-232 IP kamera og den virker bare !
Jeg har valgt at kører den over LAN forbindelse i stedet for WIFI.(Jeg synes det er mere pålideligt ;-))
Jeg tilgå kameret over min NAS server via deres Surveillance software, så har jeg nemlig mulighed for at optage hændelser og med tiden sletter den automatisk selv efter X antal dage. Jeg bruger følgende Stream path: rtsp://[Brugernavn]:[Password]@[IP]:554/11. Måske kan det hjælpe andre som har problemer med at tilgå deres Denver IP kamera :-)

8 stycznia 2022
Oceniono na 1 z 5

Har købt en Denver IOC-232 IP kamera.

Har købt en Denver IOC-232 IP kamera.

Kameraet kan ikke tilgåes det meste af dagen via tilhørende app, og kan ikke benyttes som almindeligt IP kamera i eksisterende setup.

Kameraet er lige til skraldespanden.

Hold jer langt fra Denver!

23 grudnia 2021

Hej

Vi er kede af du ikke har fået kameraet til at fungere ordentligt. Det er vigtigt at benytte et 2.4GHz netværk.. er det sat op via det, og UPNP (eller lignende) er slået til på din router, så plejer det intet problem at være at tilgå det.

Vedr. at tilgå det i dit eksisterende setup, så er dette kamera, som vores andre, Tuya baseret. Og dette er udelukkende App styret. Dette for at lette brugen af dem. (det fremgår også af specifikationer).

Så vi synes ikke (og det synes langt de fleste af vores kunder heller ikke) at det er lige til skraldespanden, men derimod at det er et super nemt system, hurtigt at sætte op, driftsstabilt og knyttet op imod et super veludviklet miljø (Tuya) som kører på mange tusinde produkter og mærker.
De få vi oplever der ser nogle problemer, der skyldes det næsten altid router indstillinger. Det er desværre svært at gardere sig imod da der findes så mange forskellige konfigurationer.

Hvis du i øvrigt støder på nogle spørgsmål, så er du meget velkommen til at kontakte os på: support.hq@denver.eu

Product specialist

Oceniono na 3 z 5

Hej har købt 2 stk SHO- 110 som virker…

Hej har købt 2 stk SHO- 110 som virker med sd kort købt 2 stk til men kan ikke få dem til at optage på kort
Hvad kan det være

3 grudnia 2021

Hej

Tak for din anmeldelse, som dog mere er et support spørgsmål, og ikke en anmeldelse af Denver som virksomhed.
Kan vi få dig til at fjerne anmeldelsen og i stedet skrive på support.hq@denver.eu
Så vil vi hjertens gerne hjælpe dig så du kan få dine kameraer til at virke som de skal.

Ubrugeligt Denver WTC 8020 vildtkamera

Købte et Denver WTC 8020 vildtkamera, der skal sættes op via Wifi. Wifi forbindelsen virker bare ikke, så komplet ubrugeligt. Hold jer langt væk fra det.

2 grudnia 2021

Hej Peter

jeg tror desværre du har misforstået hvad det er kameraet kan via Wi-Fi. Det er et Wildlife kamera som er meningen man sætter op i skoven (eller til overvågning) og Wi-Fi delen er en direkte opkobling mellem kameraet og din smartphone (det betyder også at du skal være indenfor rækkevidde af kameraet).
Det der er fordelen ved det, er at du ikke behøver pille kameraet ned fra et træ eller lignende, for at se hvad der ligger af billeder på det.

Det er altså ikke sammenligneligt med et IP kamera, hvor det er kameraet man kobler op på et Wi-Fi netværk. Hvis det er behovet, så er det et IP kamera man skal gå efter.

Håber det hjælper lidt på forståelsen af hvad det er for en type kamera.

Oceniono na 1 z 5

Jeg købte en wifi ringklokke

Jeg købte en wifi ringklokke, der står i brugsforvirringen, at batteriet ville holde i 3-4 måneder.
Første gang holdt den 3 dage
2. Gang 4 dage
Og ingen gangene havde jeg brugt videokameraet
Virkelig dårligt

24 listopada 2021

Hej Keld

Det er vi kede af at høre. Vi har faktisk fundet en fejl i en algoritme på denne enhed, og er i øjeblikket ved at teste en opdatering som vi forventer bliver frigivet på Mandag. Det gør at den holder i langt længere tid.
Så vi håber du har tålmodighed indtil da, og problemet dermed bliver løst.

Oceniono na 1 z 5

Har en Se 350 de første par dage gik…

Har en Se 350 de første par dage gik ret fint bortset fra at den skulle opdateres hver dag,men nu vil den ikke connekte med telefon.og lad nu være med at skrive som i plejer at det nok er telefonen!!!

15 października 2021

Hej

Det er vi kede af at høre. Faktum er at det ofte kan være telefonen der driller, men lad os finde ud af hvad der sker.
Fremfor at skrive her på Trustpilot vil jeg anbefale dig at tage fat i vores support. Det foregår på Dansk og kan gøres både på mail og telefon.
Mail: support.hq@denver.eu
Tlf. 86226100 og tryk 2 for support.

Det vil hjælpe meget at kende mærke og model på din telefon, samt en bedre beskrivelse af hvordan fejlen opstår. Det er i øvrigt helt normalt at man skal sync'e med telefonen dagligt. Dette gøres bl.a. for at få antal skridt osv. ført over i app'en.

Vi ser frem til at høre fra dig.

Morten Pannen

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej