Sent defect product back to them but my credit card was never debited!. Never order anything from them, they can't be trusted!
1-2 dages leveringstid lover enmandsfirmaet Debusy. Jeg indgav bestilling torsdag og fik mine varer fredag ugen efter. Uden at få besked om "forsinkelsen". Utilfredstillende! - men jeg fik dog trods a... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Har generelt været glad for Debusy - har handlet flere gange og fået varer til en særdeles god pris. Leveringen har været for langsom hver gang... men varen er kommet og været i tip top stand. H... Zobacz więcej
Har handlet her en gang før - og da var det også den billigste hjemmeside. Varen var nem at finde og ankom hurtigt med post. P.t. ingen dårlige oplevelser, men det er jo også først når noget skal re... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Debusy ApS, Bransagervej 18, 9490, pandrup, Dania
- 82 13 60 44
- kundeservice@debusy.dk
- www.debusy.dk
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Inni użytkownicy przeglądali również
Super Hurtig levering
Bestilte USB memory stick, kun 2 dage før de var i min postkasse
helt sikkert at jeg handler ved DeBusy igen
Jørn
6715 Esbjerg N

Uretmæssigt fradrag ved returnering
Jeg købte et hukommelseskort af Debusy.
Efter at have pakket det ud opdagede jeg, at jeg havde bestilt det forkerte og returnerede det efter købelovens regler.
Debusy fratrak ved kreditering 80% af varens værdi da det havde været åbent.
Dette er i klar modstrid med købelovens regler om onlinehandel.
Jeg har efterfølgende kontaktet Forbrugerklagenævnet som giver mig 100% ret.
Debusy nægter stadig at udbetale mere end de 20%.
Jeg handler næste gang et andet sted, og aldrig mere hos en virksomhed der ikke er e-mærket! Det skulle du også tage at gøre!
EDIT:
Mine kommentarer efter Debusys svar:
Uanset hvad Debusy skriver i deres handelsbetingelser vil man ALDRIG kunne stille forbrugeren dårligere end dansk lov! Købeloven er klar på området. Retur inden for 14 dage giver fuld refundering. Så længe produktet ikke er forringet. Produktet har intet med emballagen at gøre! (der kan dog laves et mindre fradrag ifm returnering hvis emballagen er væsentlig i salgsøjemed. (Det kunne den godt være i dette tilfælde...)).
Forbrugerklagenævnet giver mig klart ret i dette. Hvad Debusy skriver på sin hjemmeside af hjemmestrikkede regler (eller EU-regler for den sags skyld. Lige for at præcisere: EU laver ikke love. Det er kun det danske folketing der kan lave en lov der er gældende i Danmark!) er i denne sammenhæng ligegyldigt; det er dansk lov der er gældende! Det er slet ikke til debat. Og her er slet ingen tvivl: jeg har ret til at få mine penge retur! Og jeg ville få medhold i en klage til Forbrugerklagenævnet. Problemet er bare, at jeg ikke kan klage, for varens værdi er under 800 kr!
Jeg håber, at der er nogen med varer for over 800 kr, der har samme oplevelse som mig; og som klager så Debusy kan forstå hvordan de danske regler på området er skruet sammen!

Meget tilfreds.
Hurtig besvarelse af mit spørgsmål pr. mail.
Nemt at bestille.
Hurtig levering.
God forhold mellem pris og kvalitet.

Odpowiedź od Debusy
Hurtig levering. Helt sikkert ikke første gang jeg skal købe af dem :-)

Odpowiedź od Debusy
Bestilte varen fredag og modtog den lørdag. Den billigste vare jeg kunne finde. Hurtig levering og ingen besværligheder.

Odpowiedź od Debusy
Der er såmænd ikke så meget at sige ..
Bestilt vare, pakke i postkassen 2 dage senere.
Rigtig god pris på USBnøglen ;-)

Odpowiedź od Debusy
Perfekt forhold mellem pris og kvalitet
Perfekt forhold mellem pris og kvalitet. Prompte levering uden omkostninger. Helt i top.

Hjælpsom, leveringsdygtig!
Jeg havde et ønske om de skulle lægge en lille hilsen i min pakke som var til en ven, og det var de behjælplige med

Nemt, hurtigt og effektivt
Man kan roligt handle her. De holder hvad de lover.

Odpowiedź od Debusy
Alt ok. God pris, fin fragt.
Jeg bestilte søndag eftermiddag og modtog varen onsdag. Fint indpakket og til en rigtig god pris. Hvis dette er standarden har jeg ingen forbehold!

GOD OPLEVELSE
ALT OK
Hurtig respons, god kontakt under hele købsproceduren, kvik levering samt særdeles spiselig pris på den købte vare.
Er dette kutyme, kommer jeg gerne tilbage med yderligere køb når behovet opstår.

Odpowiedź od Debusy
Problemfri handel og hurtig levering
Problemfri handel og hurtig levering.
Men giver først 5. stjerne, når I også har e-mærket.
:-)

Hurtigt og billigt
Fandt nogle gamle nye high-end CPU kølere til spotpris.
Pakkerne kom en eller to dage efter.
Det ku' ik' være bedre. :-)

Hurtig og billig
Jeg bestilte en 2 Kingston 16GB microSDHC med adapter og den kom dagen efter. Prisen kunne jeg ikke finde billiger.

Det var okay
Super billigt og "hurtig" fragt men hvis du vil have trak&trace nummeret på din pakke kan du godt tro om igen. Jeg forsøgte per e-mail og via intern besked at få t&t men uden held. Fik at vide jeg skulle se det under ordre men det kunne jeg ikke så er tilfreds med varen og den pris jeg fik dette til men ikke deres service.

Vare manglede i pakken
Jeg bestilte i starten af maj 5 printerpatroner. Tjekkede desværre ikke, om alt var med, og da jeg så I starten af juli skulle skifte et par printerpatroner, manglede der en i pakken, som vi ikke havde haft åbnet. Jeg skrev til Debusy, at jeg godt var klar over, at jeg skulle have tjekket, om alt var med, men de skrev tilbage, at de ville sende en ny, selv om der ikke var en difference på lageret, eller jeg ville få pengene retur.
Den 20. Juli var ingen af delene sket, så jeg skrev til firmaet igen. Jeg har stadig intet modtaget af hverken penge eller printerpatron, selv om de skrev det til mig.
Hvor ærgerligt, jeg ikke tjekkede pakken, men hvor kan den manglende vare være forsvundet hen, når den ikke er i overskud på lageret?

Hold jer væk
Ingen telefonnummer. Ingen E-mærke. Alligevel købte jeg en mus hos dem, da de var billige, og siden fortalte at den var på lager.
Skrev i ordren at jeg skulle bruge den som gave den kommende weekend,
Hvis de ikke kunne nå at levere inden, skulle de annullerer ordren.
Varen kom med poste onsdagen efter, altså noget forsent.
Jeg nætede modtagelse og skrev til dem at pakken var på vej retur.
Og at jeg så frem til at modtage mine penge.
Der er nu gået 3 måneder, og har intet modtaget. de er også holdt op med at besvare mails

Hurtig Levering og Super Pris
Bestilte 2 Kingston 16GB microSDHC laveste pris på nettet og de kom dagen efter.