Oceniono na 1 z 5

Sent defect product back to them but my credit card was never debited!. Never order anything from them, they can't be trusted!

Oceniono na 3 z 5

1-2 dages leveringstid lover enmandsfirmaet Debusy. Jeg indgav bestilling torsdag og fik mine varer fredag ugen efter. Uden at få besked om "forsinkelsen". Utilfredstillende! - men jeg fik dog trods a... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Oceniono na 4 z 5

Har generelt været glad for Debusy - har handlet flere gange og fået varer til en særdeles god pris. Leveringen har været for langsom hver gang... men varen er kommet og været i tip top stand. H... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Har handlet her en gang før - og da var det også den billigste hjemmeside. Varen var nem at finde og ankom hurtigt med post. P.t. ingen dårlige oplevelser, men det er jo også først når noget skal re... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

2,8

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 0

Napisz recenzję

Super Hurtig levering

Bestilte USB memory stick, kun 2 dage før de var i min postkasse
helt sikkert at jeg handler ved DeBusy igen

Jørn
6715 Esbjerg N

16 sierpnia 2015

Hej Joern

Tusind tak for din flotte anmeldelse og tak fordi du tog dig tid til at lave den. God dag.

Uretmæssigt fradrag ved returnering

Jeg købte et hukommelseskort af Debusy.
Efter at have pakket det ud opdagede jeg, at jeg havde bestilt det forkerte og returnerede det efter købelovens regler.
Debusy fratrak ved kreditering 80% af varens værdi da det havde været åbent.
Dette er i klar modstrid med købelovens regler om onlinehandel.
Jeg har efterfølgende kontaktet Forbrugerklagenævnet som giver mig 100% ret.
Debusy nægter stadig at udbetale mere end de 20%.

Jeg handler næste gang et andet sted, og aldrig mere hos en virksomhed der ikke er e-mærket! Det skulle du også tage at gøre!

EDIT:
Mine kommentarer efter Debusys svar:
Uanset hvad Debusy skriver i deres handelsbetingelser vil man ALDRIG kunne stille forbrugeren dårligere end dansk lov! Købeloven er klar på området. Retur inden for 14 dage giver fuld refundering. Så længe produktet ikke er forringet. Produktet har intet med emballagen at gøre! (der kan dog laves et mindre fradrag ifm returnering hvis emballagen er væsentlig i salgsøjemed. (Det kunne den godt være i dette tilfælde...)).
Forbrugerklagenævnet giver mig klart ret i dette. Hvad Debusy skriver på sin hjemmeside af hjemmestrikkede regler (eller EU-regler for den sags skyld. Lige for at præcisere: EU laver ikke love. Det er kun det danske folketing der kan lave en lov der er gældende i Danmark!) er i denne sammenhæng ligegyldigt; det er dansk lov der er gældende! Det er slet ikke til debat. Og her er slet ingen tvivl: jeg har ret til at få mine penge retur! Og jeg ville få medhold i en klage til Forbrugerklagenævnet. Problemet er bare, at jeg ikke kan klage, for varens værdi er under 800 kr!
Jeg håber, at der er nogen med varer for over 800 kr, der har samme oplevelse som mig; og som klager så Debusy kan forstå hvordan de danske regler på området er skruet sammen!

13 sierpnia 2015

Odpowiedź od Debusy

Vi beklager, men når du godkender vores betingelser godkender du også dette. vi sælger ikke brugte varer og hvis man bestiller forkert må man ikke pakke ud - Der er en lov i EU hvor dette gør sig gældende som dog aldrig er afprøvet hos eu -domstolene.

Hvis vi sender en vare ud og en kunde ønsker at benytte sig af sin 14 dages returret - så sender vi naturligvis alle penge retur hvis den er uåbnet.

Men hvis emballagen er brudt kan vi ikke sælge igen og dette gør at vi har været nødt til at spørge i EU herom, da reglerne derfra er gældende - også i Danmark.

Meget tilfreds.

Hurtig besvarelse af mit spørgsmål pr. mail.
Nemt at bestille.
Hurtig levering.
God forhold mellem pris og kvalitet.

13 sierpnia 2015

Hej Lisbeth

Tusind tak for din flotte anmeldelse her på trustpilot og fordi du gav dig tid til at lave den. God dag.

Oceniono na 5 z 5

Bestilte varen fredag og modtog den lørdag. Den billigste vare jeg kunne finde. Hurtig levering og ingen besværligheder.

11 sierpnia 2015

Hej My

Tusind tak fordi du tog dig tid til denne flotte anmeldelse. god dag.

med venlig hilsen

Oceniono na 5 z 5

Der er såmænd ikke så meget at sige ..

Bestilt vare, pakke i postkassen 2 dage senere.
Rigtig god pris på USBnøglen ;-)

Hej Søren

Tusind tak for din flotte anmeldelse og fordi du tog dig tid hertil. God dag.

Oceniono na 5 z 5

Perfekt forhold mellem pris og kvalitet

Perfekt forhold mellem pris og kvalitet. Prompte levering uden omkostninger. Helt i top.

Hej Peter

Tusind tak for din fine anmeldelse og tak fordi du tog dig tid til at lave den. god dag.

Hjælpsom, leveringsdygtig!

Jeg havde et ønske om de skulle lægge en lille hilsen i min pakke som var til en ven, og det var de behjælplige med

Hej Tobias

tusind tak for din flotte anmeldelse og fordi du tog dig tid hertil. God dag.

Meget Tilfreds :)

Lave priser og hurtig levering :)

Hej Dorthe

Tusind tak for din flotte anmeldelse og tak fordi du tog dig til hertil. God dag.

God service.

Rigtig god og hurtig behandling.

Hej karsten

Tusind tak for den fine anmeldelse og tak fordi du tog dig tid til at lave den. God dag til dig

Nemt, hurtigt og effektivt

Man kan roligt handle her. De holder hvad de lover.

Hej Henrik

Tusind tak for din flotte anmeldelse. Tak fordi du tog dig tid til den. God dag til dig.

Oceniono na 5 z 5

Alt ok. God pris, fin fragt.

Jeg bestilte søndag eftermiddag og modtog varen onsdag. Fint indpakket og til en rigtig god pris. Hvis dette er standarden har jeg ingen forbehold!

9 sierpnia 2015

Hej Morten

Tusind tak for din fine anmeldelse og fordi du tog dig tid til den. God dag.

GOD OPLEVELSE

ALT OK
Hurtig respons, god kontakt under hele købsproceduren, kvik levering samt særdeles spiselig pris på den købte vare.
Er dette kutyme, kommer jeg gerne tilbage med yderligere køb når behovet opstår.

9 sierpnia 2015

Hej Ejner

Tusind tak for din flotte anmeldelse og for den tid du tog dig hertil. god weekend.

med venlig hilsen
debusy aps

Oceniono na 4 z 5

Problemfri handel og hurtig levering

Problemfri handel og hurtig levering.
Men giver først 5. stjerne, når I også har e-mærket.
:-)

8 sierpnia 2015

Hej Jacob

tak for din flotte anmeldelse. mht emærket så droppede vi det - kun af den grund at det er en pengemaskine og simpelthen er for dyrt et medlemskab.

Hurtigt og billigt

Fandt nogle gamle nye high-end CPU kølere til spotpris.
Pakkerne kom en eller to dage efter.
Det ku' ik' være bedre. :-)

Hej Villads

tusind tak for din flotte anmeldelse og tak fordi du tog dig tid hertil. God dag.

Hurtig og billig

Jeg bestilte en 2 Kingston 16GB microSDHC med adapter og den kom dagen efter. Prisen kunne jeg ikke finde billiger.

hej Esther

tusind tak for din flotte anmeldelse og tak fordi du tog dig tid til den. God dag.

Oceniono na 3 z 5

Det var okay

Super billigt og "hurtig" fragt men hvis du vil have trak&trace nummeret på din pakke kan du godt tro om igen. Jeg forsøgte per e-mail og via intern besked at få t&t men uden held. Fik at vide jeg skulle se det under ordre men det kunne jeg ikke så er tilfreds med varen og den pris jeg fik dette til men ikke deres service.

hej Mads

Vi vil aldrig give en besked som sådan. Hvis man bestiller eks. sd-kort til billige penge bliver disse sendt med postdanmark direkte til postkasse. Hvis man bestiller andre ting vil disse blive sendt med trackingnr.

Så forstår simpelthen ikke din bemærkning med at du fik besked på at kigge under ordre, for det kan du slet ikke finde der. Når vi sender noget så er det postdanmark der direkte sender dette ud, og vi har aldrig givet dig denne besked.

Vare manglede i pakken

Jeg bestilte i starten af maj 5 printerpatroner. Tjekkede desværre ikke, om alt var med, og da jeg så I starten af juli skulle skifte et par printerpatroner, manglede der en i pakken, som vi ikke havde haft åbnet. Jeg skrev til Debusy, at jeg godt var klar over, at jeg skulle have tjekket, om alt var med, men de skrev tilbage, at de ville sende en ny, selv om der ikke var en difference på lageret, eller jeg ville få pengene retur.

Den 20. Juli var ingen af delene sket, så jeg skrev til firmaet igen. Jeg har stadig intet modtaget af hverken penge eller printerpatron, selv om de skrev det til mig.

Hvor ærgerligt, jeg ikke tjekkede pakken, men hvor kan den manglende vare være forsvundet hen, når den ikke er i overskud på lageret?

6 sierpnia 2015

Hej Sannah

Jeg kan desværre ikke finde ud af din ordre under dette navn. Så venligst lige skriv en mail. Jeg synes godt jeg kan huske sagen men er ikke sikker. Hvis det er den jeg tror blev den eftersendt straks efter vi snakkede som maxibrev direkte til din postkasse. Det er desværre ikke nemt at vide for os at denne så ikke er dukket op, men skriv lige til mig med ordreref. så tjekker jeg naturligvis op på det.

Hold jer væk

Ingen telefonnummer. Ingen E-mærke. Alligevel købte jeg en mus hos dem, da de var billige, og siden fortalte at den var på lager.
Skrev i ordren at jeg skulle bruge den som gave den kommende weekend,
Hvis de ikke kunne nå at levere inden, skulle de annullerer ordren.
Varen kom med poste onsdagen efter, altså noget forsent.
Jeg nætede modtagelse og skrev til dem at pakken var på vej retur.
Og at jeg så frem til at modtage mine penge.
Der er nu gået 3 måneder, og har intet modtaget. de er også holdt op med at besvare mails

4 sierpnia 2015

Hej Per

Jeg kan ikke se din ordre under dette navn. Venligst lige skriv os en mail herom.

Hvis du har nægtet modtagelsen skulle penge automatisk gå retur. hvis dette ikke er sket kan jeg kun beklage, men jeg er nødt til at have en mail hermed, da jeg ikke har nogle ubesvarede mails fra dig. Så ved ikke helt hvad der er sket der. Vi svarer hurtigst muligt på alle mails - selv i weekenden.

Hurtig Levering og Super Pris

Bestilte 2 Kingston 16GB microSDHC laveste pris på nettet og de kom dagen efter.

4 sierpnia 2015

Hej Henrik

Tusind tak fordi du gav dig tid til at lave denne flotte anmeldelse. god aften.

Debusy aps

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej