Sent defect product back to them but my credit card was never debited!. Never order anything from them, they can't be trusted!
1-2 dages leveringstid lover enmandsfirmaet Debusy. Jeg indgav bestilling torsdag og fik mine varer fredag ugen efter. Uden at få besked om "forsinkelsen". Utilfredstillende! - men jeg fik dog trods a... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Har generelt været glad for Debusy - har handlet flere gange og fået varer til en særdeles god pris. Leveringen har været for langsom hver gang... men varen er kommet og været i tip top stand. H... Zobacz więcej
Har handlet her en gang før - og da var det også den billigste hjemmeside. Varen var nem at finde og ankom hurtigt med post. P.t. ingen dårlige oplevelser, men det er jo også først når noget skal re... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Debusy ApS, Bransagervej 18, 9490, pandrup, Dania
- 82 13 60 44
- kundeservice@debusy.dk
- www.debusy.dk
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Inni użytkownicy przeglądali również
God oplevelse
Selvom jeg "kun" har bestilt en mindre ordre, blev denne ekspederet lynhurtigt.
Tak til Debusy for konkurrencedygtige priser - kan varmt anbefales andre.

pakke modtaget
Fint pakket ind - hurtig ekspedition - og så er i prisbillige, her handler jeg meget gerne igen.

hurtigt og problemfrit
Købte et microSD og fik det hurtigt.
Ikke noget ekstraordinært til at fortjene den femte stjerne.

Ingen problemer
På trods af de lidt svingende anmeldelser her på Trustpilot, valgte jeg alligevel at bestille fra Debusy, da det kun drejede sig om en mindre ordre.
Jeg modtog mine varer indenfor 2 dage, og alt var i skønneste orden.
Jeg kunne godt finde på at handle der igen.

Odpowiedź od Debusy
DÅRLIGSTE SERVICE, mangel på samme...
Har henvendt mig hos DEBUSY.dk, vedrørende en mp3 afspiller, som IKKE kan holde batteritiden. Skrev til dem, men de mener IKKE den fejler noget, så den kan IKKE sendes til rep hos fabrikanten. Meget dårligt når nu produktet ikke virker som det skal. Kan heller ikke få den byttet til noget andet. Vil ALDRIG handle hos dem mere!!!. Vil heller ikke anbefale dem. ØV...

værste sted nogensinde
det er nok det værste jeg nogensinde har været ude for!
bestiller om mandagen, får email om varen er bestilt og sendt og levering 1-2 dage! 2 dage efter, stadig ingen varer, skriver til dem og de siger varen var oversoldt og de sender imorgen, 3 dage efter skriver til dem og så siger de at de først får varen hjem imorgen!! afbryder handlen og de holder STADIG alle mine penge låst en hel månede mere! ALDRIG brug denne sidde! svindlere og fupmagere hele lortet!

super hurtig levering!
Hurtig levering,og alt funker som det skal.tak
Jørgen

Odpowiedź od Debusy
Hurtig levering og billig pris
Kunne ikke komme i telefonisk kontakt med dem, men de har hurtig levering og billige priser

Odpowiedź od Debusy
Jeg har aldrig prøvet at blive behandlet så dårligt i en netforretning
I forbindelse med købet var der en del misforståelser ang. leveringen, som ikke fremgik af hjemmesiden.
Da det ikke fremgik, at man selv skulle afhente pakken i en pakkeboks ville jeg fortryde købet.
Reaktionen fra DeBusy var direkte aggressiv og nægtede at ville refundere mig det fulde beløb. Da jeg gjorde dem opmærksom på, at det de havde gang i er ulovligt skriver de bare "Men gå du bare videre med sagen - det er ikke noget vi bestemmer".
DeBusy nægtede at ville følge lovgivningen. Da jeg allerede havde brugt en del tid på den sure kundeservicemedarbejder valgte jeg at lade sagen ligge og hente mit køb i postboksen, selvom man virkelig burde havde gået videre med sagen.
Det var første og er absolut sidste gang jeg, min omgangskreds og mit firma handler hos DeBusy.
EDIT:
Svar efter DeBusy's svar:
Lad mig citerer hvad DeBusy selv har skrevet på et tidligere svar her hos TrustPilot:
"Hvis vi sender en vare ud og en kunde ønsker at benytte sig af sin 14 dages returret - så sender vi naturligvis alle penge retur hvis den er uåbnet.
Men hvis emballagen er brudt kan vi ikke sælge igen og dette gør at vi har været nødt til at spørge i EU herom, da reglerne derfra er gældende - også i Danmark."
Jeg ønskede at benytte mig af lige netop denne returret som DeBusy snakker om og DeBusy nægtede, at give mig det fulde beløb retur (til trods for de jo her siger de "naturligvis" vil sende alle pengene retur).
DeBusy beklager sig til mig over, at de hvis de sendte en vare til mig på den måde jeg forstod de ville sende den, så ville de ikke kunne tjene penge på den - til det kan jeg jo ikke sige andet end, at jeg ikke sætter DeBusy's priser og det må være dem selv, der må sørge for at have en fornuftig forretningsmodel - en gangbar løsning er ikke, at bryde loven, hvilket man gør ved kun at ville returnere en del af varens pris ved benyttelse af returretten.

Effektiv og korrekt ordrebehandling
Det var kun en lille orede men alt blev ordnet som aftalt og meget hurtigt.
Kan anbefales.

Køb af microsd kort
Alt gik som det skulle varen kom hurtigt kan anbefales

Ingen problemer!
Har nu handlet hos Debusy 2 gange. Det bestilte ankom 1-2 hverdage efter bestillingen. Alt OK.
(5 stjerner reserverer jeg til bestilling med problemer, hvor disse også håndteres eksemplarisk)

God levering, meget spam
Leveringstiden og prisen kan man ikke sætte en finger på. Til gengæld modtager jeg voldsomt meget spam i min mail efterfølgende.

Billigst - igen
Har handlet her en gang før - og da var det også den billigste hjemmeside.
Varen var nem at finde og ankom hurtigt med post. P.t. ingen dårlige oplevelser, men det er jo også først når noget skal returneres, byttes eller reklameres over, at web-butikkerne skal stå deres prøve. Indtil videre : 5 stjerner

Varen kom aldrig
Umildbart billigt sted, men dårlig service at varen ikke kommer frem til ens adresse (med gratis levering), eller så ikke kontakter en.

Odpowiedź od Debusy
God oplevelse og hurtig ekspedition
Ville gerne give 5 stjerner men den sidste stjerne kommer ikke med pga. manglende e-mærke.
Men, selve købsoplevelsen var super fin.
Købte min nye SSD disk om aftenen og 2 dage efter ankom pakken :)
Mvh. Johnny

dårlig sted at handle
bestilte 2015-08-13 en mus måtte om aften den skal de dog have så regner jeg med de sender den dagen efter men kan se der ikke er kommet nogen mail og pengene er stadig kun reseveret så jeg spøger den 2015-08-15 14:08:29 er den sendt hvor til de svare
2015-08-16
Hej.
Desværre ikke. Vi tager lige fat I lageret imorgen og finder ud af hvad der er sket
kan se at pengene stadig ikke er trukket 2015-08-17 16:47:49 så jeg skriver til dem igen...
jeg prøver lige igen da jeg ikke har hørt noget fra jer siden i søndags har i tænkt jer at sende den ?? en til to dage kan i vist ikke over holde ?
som i kan se så er den bestilt den 13.
så for jeg det her svar tilbage i som jeg personligt synes er provokerende
Ordren er modtaget den 14. vi arbejder desværre ikke om natten. Og ejheller weekend. Den forventes sendt i morgen. men de ville også kikke på det i mandags. nu ser vi hvad der sker. nu bliver den så sendt tirsdag måske.
tak for svaret bare synd at det ikke passer. skal vi lige tælle sammen
fredag morgen bestilt mandag 1 tirsdag 2 onsdag 3 torsdag 4 og når i sender den tirsdag kan den vist aldrig nå at komme tirsdag også. men kan se det kun er det halve af de folk der handler hos jer der oplever en god handel sikke en statistik at have.

Odpowiedź od Debusy
Vare ikke på fjernlager alligevel og svær at komme i kontakt med.
Jeg bestilte et motherboard på hjemmesiden som var på fjernlager.
Jeg var usikker på om de rent faktisk kunne skaffe varen, også selvom den stod til at være på fjernlager, og forsøgte derfor at ringe til dem. Først og fremmest kunne jeg ikke finde deres telefon nummer på hjemmesiden - jeg var nødt til at finde den på pricerunner.dk. Dernæst da jeg ringede og valgte kundeservice, fik jeg en besked om at der ingen telefonservice var tilknyttet. Dette var indenfor deres telefoniske åbningstider.
Jeg forventer at min annullering af ordren går smertefrit, ellers må jeg jo ind og trække endnu en stjerne.
Svar til Debusy:
Jeg har skrevet en anmeldelse af den oplevelse jeg havde som kunde hos Debusy, denne er gældende uanset om I kan levere det bestilte produkt eller ej. Hvis ikke det kan leveres (og det kan dette produkt ikke, heller ikke om et år) så bør det ikke fremgå af jeres sortiment.
At I vælger ikke at have et telefon nummer er hvis du spørger mig fuldstændig helt hen i vejret og er alene nok til at jeg ikke ønsker at handle hos jer, men i denne situation var I de eneste der stadig havde varen i sortiment.
Det er helt korrekt at I med det samme fortalte mig at varen ikke var på lager og at dette kunne medføre en mindre forsinkelse i leveringen. En mindre forsinkelse er ikke det samme som aldrig at kunne levere.
Jeg skriver at jeg forventer at annulleringen går smertefrit da jeg endnu ikke havde fået annulleret ordren, også selvom I havde svaret tilbage på min mail at I ikke ville kunne levere ordren. Jeg tog selv kontakt igen og bad jer annullere ordren da jeg ikke så nogen grund til at pengene fortsat var reserveret på min konto. Da jeg skrev denne anmeldelse havde jeg fortsat ikke modtaget svar på henvendelsen, men det har jeg nu og alt gik som forventet smertefrit.
Hvis der er yderligere spørgsmål eller ting som skal uddybes så må I sige til.
Vh Alexander Qvist-Hellum