Oceniono na 1 z 5

Sent defect product back to them but my credit card was never debited!. Never order anything from them, they can't be trusted!

Oceniono na 3 z 5

1-2 dages leveringstid lover enmandsfirmaet Debusy. Jeg indgav bestilling torsdag og fik mine varer fredag ugen efter. Uden at få besked om "forsinkelsen". Utilfredstillende! - men jeg fik dog trods a... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Oceniono na 4 z 5

Har generelt været glad for Debusy - har handlet flere gange og fået varer til en særdeles god pris. Leveringen har været for langsom hver gang... men varen er kommet og været i tip top stand. H... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Har handlet her en gang før - og da var det også den billigste hjemmeside. Varen var nem at finde og ankom hurtigt med post. P.t. ingen dårlige oplevelser, men det er jo også først når noget skal re... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

2,8

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 0

Napisz recenzję

Oceniono na 5 z 5

hurtig levering og god pris.

Bestilte et Memory kort der, ud over at være billigere end andre net butikker for samme vare, også blev leveret dagen efter min ordre.

4 sierpnia 2015

Hej Mogens

Tusind tak for din fine anmeldelse og fordi du gav dig tid til den. god aften.

Oceniono na 5 z 5

Hurtig levering og god service

Bestilte inkjetpatroner, som blev leveret dagen efter. Der var en fejl i leverancen; men den blev rettet omgående. Det er service.

Hej Henning

Tusind tak for din fine anmeldelse - og tak fordi du gav dig tid til at lave den. God aften.

Hurtig betjening

Dagen efter bestillingen modtog jeg SD kortet.
Ingen klager herfra.

Hej Mikkel

Mange tak for din flotte anmeldelse og tak fordi du tog dig tid til den. God aften.

Super

Jeg fik varen dagen efter, at jeg bestilte den

Hej Hans

Tusind tak for din flotte anmeldelse og fordi du gav dig tid til den. Det betyder meget. God aften.

SD Kort

Meget effektiv firma
under 24 timer fra bestilling til levering på min adresse
MVH. Bjarne Bertelsen

Hej Bjarne

Tusind tak fordi du gav dig tid til den flotte anmeldelse. God aften.

Perfekt

Har nu 2 gange handlet hos Debusy. Gode priser og hurtig levering....!
Så perfekt...

Hej Bo

Tusind tak fordi du gav dig tid til at lave denne flotte anmeldelse. God aften.

Exelent

Hurtig og kvik betjening, Her handler jeg helt sikkert igen. (Det sker nok inden for kort tid).
Hilsen
Gunnar

Hej Gunnar

tusind tak fordi du gav dig tid til at lave denne fine anmeldelse . Glæder os til at se dig igen. God aften.

Quick Quick Quick

Bestilte sent eftermiddag, og næste dag kom varen... PERFECT !!
Bestilte igen dagen efter, med samme succes 5 Stars forretning

1 sierpnia 2015

Hej Glenn

Tusind tak for din flotte anmeldelse og tak fordi du tog dig tid til dette God weekend.

Oceniono na 1 z 5

Danmarks værste firma!

Nu har jeg for desværre anden og sidste gang bestilt gennem deres hjemmeside..... Førstegang et Lian Li kabinet som jeg aldrig modtog fik dog refunderet pengene efter længere ventetid, Nu har jeg givet dem en chance til og bestilte to ting fra deres hjemmeside, et kabinet og en harddisk dock fra Lian Li, jeg modtog en ordrebekræftigelse fra debusy hvor de bestilte vare var oplyst, da jeg så hentede pakken opdagede jeg at harddisk docken manglede, jeg tjekkede den faktura de havde sendt til mig over mail, hvorefter jeg opdagede at docken var blevet slettet fra, jeg tjekkede derefter deres hjemmeside hvor jeg kun kunne se at jeg havde bestilt kabinettet men ingen harddisk dock.... Jeg tjekker herefter min netbank og opdager at de har trukket penge for begge mine køb uden på nogen måde at oplyse mig om at der var sket en fejl eller andet, derfor må jeg gå ud fra at firmaets eneste mål er at svindle folk.... -betalte godtnok kun 75kr for den samlede ordre, men det er mere princippet.... kabinettet er desuden også ganske forfærdeligt fordi det er meget gammelt og anvender en formfaktor som hedder "btx" og der er ikke blevet lavet nye bundkort til denne formfaktor i omkring 10 år, det skal dog sides at standarden for bundkort størrelse er "atx" og de fleste kabinetter understøtter denne formfaktor, (vil gætte på omkring 99%) og gik derfor ud fra at det ville passe.... Kortsagt betaler man for at tage deres affald, fordi kabinettet kan ikke bruges til andet.... Men jeg kikker forbi dem iløbet af de kommende dage, vil hellere bruge 200kr på brændstof end lade dem løbe med mine penge!!!

Hej Lasse

i stedet for at skrive her kunne du jo skrive til os pr. mail så vi kunne få det retur hvis du ikke ønsker det. Vi beklager da meget men det virker som om du tror det er brugt det vi sælger og dette er ikke tilfældet. alle vores varer er nye varer.

Jeg kan slet ikke forstå du ikke skriver en mail. Hvis du ikke ønsker varen - et kabinet til kr. 45 - så må du sende det retur og bruge din 14 dages returret.

Vi ønsker ikke at folk føler de skal tage vores "affald" så venligst returner.

Du har købt et kabinet til kr. 45 og de varer du har købt - i alt kr. 75,- er fragtfrit leveret hvoraf vi har givet mere end det halve for fragten. Dog havde vores leverandør en fejl på lagerbeholdning på harddiskdocken og denne kan vores leverandør ikke levere, og du skal naturligvis ikke betale for. det er naturligvis en fejl vi har hævet beløbet til denne. De kr. 29. er nu tilbageført straks. Desværre kan det ske når man ligger en ordre og vi er nødt til at fjerne noget fra ordren.

Kabinettet er fra vores restvareparti-lager og man kan ikke forvente at få et nymoderne kabinet til kr. 45.

Naturligvis synes jeg ikke du skal handle her mere når du har den holdning til vores restvaresalg. Så du skal være velkommen til at returnere og du vil få de kr. 45 retur også.

Vi er en ren internetshop og tager ikke imod kunder på adressen uden aftale, så venligst skriv en mail såfremt du ønsker at komme med kabinettet retur.

Tiptop

Hurtigt og uden bøvl

Hej Kent

Tusind tak for din fine anmeldelse og fordi du tog dig tid hertil. god dag.

God Handel

Rigtig god kommunikation
Varen modtaget dagen efter
Helt som forventet.
Handler helt sikkert her igen.

Hej Tom

Tusind tak fordi du har givet sådan en flot anmeldelse og fordi du gav dig tid hertil. God dag.

Oceniono na 2 z 5

....

Bestilte et 8 GB USB, og fik det utroligt nok dagen efter! :-D

Men da jeg så havde brugte det 3-4 gange kunne min PS ikke finde USB stikket længere...

29 lipca 2015

Hej Casper

Ved ikke helt hvad jeg skal sige til en dårlig anmeldelse som denne, da vi naturligvis ikke kan holde for at produkter ikke virker. men jeg håber da du har kontaktet os herom og sender det retur så du kan få et nyt eller pengene retur. På trustpilot kan jeg jo ikke hjælpe dig hermed.

Når du bestiller et produkt og får det dagen efter har vi jo gjort vores del af opgaven perfekt og dette afspejler din anmeldelse godt nok ikke. Så det er selvfølgelig utilfredsstillende for os. Men vi kan som firma jo intet gøre ved at et produkt ikke virker. Som du beskriver virkede det jo også da du fik det, men i stedet for at skrive her inden du spørger om rma virker ikke helt okay.

Men kontakt os pr. mail - ikke pr. trustpilot herom. Hvis du så har en dårlig oplevelse med vores returvaresystem kan du jo lave din 2 stjernet anmeldelse.

Debusy aps

P.s. derudover kan jeg se at den vare du har købt har en værdi af kr 29 - du har intet skrevet til os om at det er i stykker - men jeg kan se at vi har haft en del kommunikation hvor du forespørger hvor vi får lavet labels m.v. - noget der slet ikke har med handlen at gøre - som vi har givet mange mails tilbage på. så her har vi ydet en meget større service end den vi skal give - så meget undrende over denne anmeldelse.

Oceniono na 4 z 5

Klart bedre end sidst:-)

Ordre nr.:NVCEQLWCZ
Jeg har før bedømt DeBusy.dk som en noget blandet oplevelse!

Denne gang gik det faktisk, næsten, over al forventning.
Jeg bestilte varerne d. 22/7 om aftenen og har lige afhentet pakken på posthuset(d. 29/7).
Jeg ville med glæde gi' dem 5 stjerner denne gang men, og der er altid et men! 1-2 dages leveringstid bliver, som sædvanligt, til omkr. 7 dage. Det kan jeg så godt leve med hvis bare man kunne se på siden hvor lange leveringstiden egentligt er eller hvis jeg havde fået en mail med omtrentligt tidspunkt, så var jeg nok gået op på 5 stjerner. Ret skal være ret og jeg har fået varerne indenfor en rimelig tidsramme, til en kvalitet der svarer til det forventede:-) Egentligt ikke dårligt i sommerferie perioden!!!

29 lipca 2015

Hej Torben

Tak for den fine anmeldelse. Som du selv nævner er der sommerferieperiode - vi prøver dog at overholde leveringstiden som sædvanligt, men kan se der er gået længere tid med din. det kan jeg kun beklage.

Billigt og hurtigt

Jeg bestilte et sd-kort tirsdag og det lå i postkassen torsdag. Var vild med den gratis fragt og vil helt sikkert bestille herfra igen, hvis jeg får brug for det!

Hej ida

Tusind tak for din fine anmeldelse og tak fordi du tog dig tid hertil. God dag.

Oceniono na 5 z 5

hurtigt og problemløst :)

Bestilte en SSD harddisk på en søndag. Tirsdag fik jeg en mail om at pakken lå klar i pakkeboksen i min nærmeste fakta.
Vil helt sikkert bruge firmaet igen.
Eneste lille aber dabei var at jeg bestilte med GLS levering, men da det var gratis, er jeg lidt ligeglad med den lille køretur, da jeg alligevel skulle handle. Thumps up herfra :)

Hej Christian

Tusind tak for din flotte anmeldelse og fordi du tog dig tid hertil. god dag.

debusy aps

P.s. Glemte lige at svare dig på fragten. når man vælger gratis fragt skal man som udgangspunkt være hjemme, men da vi har to lagre sendes der med enten GLS eller postdanmark. Hvis vi sender med GLS skal man være hjemme da man ellers kan risikere at skulle køre langt til deres nærmeste depot. hvis vi sender med postdanmark vil det enten være til postkasse eller nærmeste posthus. Bare som forklaring på din bemærkning om at du bestilte med GLS - det gør man ikke ved gratis fragt.

Hurtigt og problemløst

Fin pris, hurtig levering, tak

Hej Anders.

Tusind tak for din fine anmeldelse og fordi du gav dig tid hertil. god dag.

Super tilfredsstillende handel

Alt i orden fra bestilling til modtagelse af varen og ibrugtagen af varen. Problemfri bestilling levering indenfor 2 dage som lovet og varen var helt i orden. Tak Debusy og på gensyn.

26 lipca 2015

Hej brian

Tusind tak for din flotte anmeldelse her på trustpilot. og tak fordi du gav dig tid hertil. god dag.

Oceniono na 5 z 5

Billigt og modtaget som forventet

Jeg købte et microSD kort til min mobil. Jeg fandt det billigt ved Debusy. Varen blev modtaget som forventet og så var fragten GRATIS. Jeg kan godt finde på at handle hos Debusy igen.

26 lipca 2015

Hej Peter

Tusind tak for din fine anmeldelse og fordi du tog dig tid til det. fortsat god weekend.

Oceniono na 5 z 5

Super pris og ekstrem hurtig levering

Jeg fandt denne mærkevare her til den bedste pris på nettet. Der blev opgivet 1-2 dages levering og jeg havde den dagen efter. Det må siges at være den optimale købsoplevelse

25 lipca 2015

Hej Flemming

tusind tak for din flotte anmeldelse og fordi du gav dig tid til at lave den. god weekend.

debusy aps

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej