Deboerdrachten Recenzje

Wynik TrustScore: 4 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Goede prijs vergeleken met anderen. Vlotte levering, Alles netjes verpakt. En toen een opblaas product het niet goed deed (kwam ik pas veel later achter) was het supermakkelijk om contact op te nemen.... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Heggenschaar besteld op dinsdag, die zou de volgende dag geleverd worden.. Na een paar dagen het contactformulier ingevuld met de vraag of er iets misgegaan was. geen reactie gekregen. Bij Tra... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Wat een top bedrijf! na een lange zoektocht voor een mobiele airco kwam ik toevallig bij de website van De Boer in Drachten terecht. als enige hadden zij nog een airco op voorraad staan. in e... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Intex zwembad besteld. Deze bleek tijdens het opvullen al lek te zijn. contact opgenomen met de boer en door verwezen naar intex. terwijl we het bij de boer hebben gekocht. Een schade formulier ingevu... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Agencja rolnicza

Napisane przez firmę

De Boer is een uniek en groeiend familiebedrijf met meer dan 90 jaar ervaring. Oorspronkelijk begonnen in de veehouderijsector, zijn we nu uitgegroeid tot een veelzijdige, flexibele en betrouwbare totaalleverancier met een passie voor de klant. Onze producten zijn gericht op agrariërs, hoveniers, campinghouders, grond- weg- en waterbouw, (professionele) doe-het-zelvers en outdoor liefhebbers. Kortom: bij De Boer vind je alles voor buiten.

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji

Zazwyczaj odpowiada w ciągu 48 godzin

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 32

Napisz recenzję

Oceniono na 3 z 5

Aangeven werd vandaag besteld morgen…

Aangeven werd vandaag besteld morgen geleverd. Echter werd het pas daarna aan PostNL aangeboden waardoor het een dag later kwam. Het bleek een eerder teruggestuurd product te zijn met lichte gebruikssporen en was verder duidelijk aan het inpakken in de doos te zien. Kan gebeuren en product lijkt verder prima.

24 października 2025

Odpowiedź od Deboerdrachten

Bedankt voor uw review en dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring te delen.

Allereerst onze excuses dat de levering later was dan verwacht. Bij bestellingen na 16:00 geldt, zoals ook op onze website staat vermeld, dat levering de volgende dag alleen via Trunkrs mogelijk is; bij PostNL is dit een dag later.

Wat betreft het product: wij versturen uitsluitend nieuwe artikelen en nooit gebruikte producten. Het kan zijn dat het artikel vanuit de winkel is verzonden en daarom wat anders in de doos komt, maar dit betekent niet dat het artikel gebruikt is. Zeker bij producten zoals lijm of kitspuiten is hergebruik praktisch onmogelijk.

Om dit volledig te kunnen controleren, zouden we u willen vragen of u ons enkele foto’s van het ontvangen artikel kunt sturen. Dan kunnen we direct nagaan wat er precies is gebeurd en ervoor zorgen dat dit correct wordt afgehandeld.

Alvast bedankt voor uw medewerking en excuses voor het ongemak.

Zeer lage transportkosten

Keurig op tijg geleverd en dat voor zeer lage transportkosten.
Super!!

6 października 2025

Odpowiedź od Deboerdrachten

Hartelijk dank voor uw mooie review! Fijn om te horen dat u tevreden over ons en de levering bent!

Oceniono na 5 z 5

Goede betrouwbare winkel, vervoerder TransMission is waardeloos.

Het bestellen ging snel en eenvoudig. Het geleverde product is van goede kwaliteit. Het betreft hier Qlima Petroleum voor de kachel. Het transportbedrijf was echter waardeloos maar daar kan de winkel niets aan doen. Omdat ik aan het werk was moest mijn chronisch zieke vrouw zelf de vrachtwagen lossen. De chauffeur deed er niets aan, wilde ze zelfs niet bij de voordeur zetten. De winkel is dus goed, de vervoerder TransMission waardeloos.

6 października 2025

Odpowiedź od Deboerdrachten

Bedankt voor uw positieve review! Fijn om te horen dat u tevreden bent over onze service en het product. Jammer om te lezen over uw ervaring met de vervoerder, we geven dit zeker door aan TransMission.

snelle verwerking, goede service

Gelijk dezelfde dag hebben ze mijn bestelling klaargemaakt en verstuurd. Alleen jammer genoeg had PostNL er een zooitje van gemaakt en het pakket de volgende dag bij een ander adres afgeleverd. Toen ik dit melde heeft de Boer gelijk actie ondernomen om bij PostNl een onderzoek te starten. Uiteindelijk na een week was hier niets uitgekomen en hebben ze mijn bestelling nogmaals verstuurd. Echt goede service

5 września 2025

Odpowiedź od Deboerdrachten

Bedankt voor uw fijne review! Jammer dat PostNL het even mis liet gaan, maar fijn dat we het samen goed hebben kunnen oplossen. Veel plezier met uw bestelling!

Oceniono na 1 z 5

Slecht hout in de kinder zandbak

Slecht hout in de kinder zandbak. Het wordt onmogelijk gemaakt om het euvel op te lossen. Kan alleen met moeilijke inlog portalen.
Direct na constatering aan Boer gemeld trouwens.

1 lipca 2025

Odpowiedź od Deboerdrachten

Bedankt voor uw feedback. Jammer om te lezen dat u de afhandeling als lastig ervaart. Wij werken al jaren samen met Exit Toys en hebben tot nu toe nooit problemen ervaren met hun garantieprocedure. Mocht het toch niet lukken via hun portaal, dan mag u uiteraard altijd weer contact met ons opnemen – wij blijven tenslotte verantwoordelijk en helpen u graag verder.

Wij hebben inmiddels persoonlijk contact met u opgenomen om dit samen netjes op te lossen.

Helaas hebben we tot op heden nog geen reactie op onze e-mail ontvangen. We zien uw reactie nog graag tegemoet.

18-12
Tot op heden hebben wij geen reactie meer van u ontvangen. We gaan er dan ook vanuit dat dit inmiddels is opgelost. Mocht dit niet zo zijn raden we u aan zo spoedig mogelijk contact op te nemen.

Oceniono na 5 z 5

de levering was op tijd en het kado was…

de levering was op tijd en het kado was leuk ingepakt
goeie service snel antwoord op mijn mail
toppers

6 września 2025

Odpowiedź od Deboerdrachten

Wat fijn om te horen dat alles naar wens was! Bedankt voor uw mooie woorden, we geven ze met plezier door aan ons team. Graag tot een volgende keer!

Oceniono na 5 z 5

Mooie producten en snelle levering

Mooie producten en snelle levering, ik heb 10 zakken pellets besteld, deze waren de volgende dag binnen. Bezorging was goed verzorgd en de pellets branden super

21 sierpnia 2025

Odpowiedź od Deboerdrachten

Bedankt voor uw mooie review! Fijn om te horen dat u tevreden bent over ons en de levering.

Oceniono na 5 z 5

Misschien wat prijzig maar geen nee te…

Misschien wat prijzig maar geen nee te koop! Daarbij goede kwaliteit en vriendelijke, behulpzame werknemers.

12 sierpnia 2025

Odpowiedź od Deboerdrachten

Bedankt voor uw 5-sterren review! Fijn om te horen dat u een postitieve ervaring had in onze winkel. Daar doen we het voor!

Kwaliteit van goederen afleveren

Grasmachine 22/7 opgehaald stond klaar dus leek goed. Ga naar huis en kreeg raar gevoel zou ltr brandstof en bedrijfsklaar zijn gemaakt. Geen brandstof in de tank toch voor de zekerheid kijken of er wel olie in zou zitten. NEE dus.Moest het maar even ophalen (2 x 24 km) rijden door deze domme fout. Stonden 2 kleine onderdeeltjes in backorder zouden opgestuurd worden. Kreeg sms dat ik het kon ophalen en wordt na telefoontje opgelost . Wordt makkelijk overgedaan verkoper werkt nog niet zo lang hier en had werkbon moeten maken. Bij aanschaf zou dit de specialist zijn van de grasmaaiers. Was de eerst aankoop hier denk ook wel gelijk de laatste.
Advies bij dit soort aankopen olie peil etc controleren.

Gr AV

Toch raar dat ik mij haast schuldig moet vinden dat ik geen begrip heb voor deze fout . Moet toch even heen en terug naar Drachten rijden en als ik niet naar de olie had gekeken was machine in de soep gelopen. Ik vind dat jullie de collega niet voldoende hebben ingelicht betreffende werkwijze bij jullie die dan niet zou kloppen. Zegt echt iets over klantgericht denken bij jullie en dat de klanten jullie werkwijze maar te hebben accepteren. Zoiets heet arrogantie !

22 lipca 2025

Odpowiedź od Deboerdrachten

Bedankt voor uw review Ben. We vinden het vervelend dat uw ervaring bij ons niet naar wens is verlopen. Bij het klaar zetten van uw machine is er helaas een fout gemaakt waardoor er geen brandstof en olie aanwezig was. Dat had niet mogen gebeuren en daar bieden we onze excuses voor aan.
De collega die u geholpen heeft, heeft veel productkennis vanuit eerder werk, maar is nog maar kort bij ons in dienst. Hij kent onze interne werkwijze en systemen daarom nog niet volledig, waardoor de werkbon inderdaad onjuist was ingevuld.

We begrijpen dat dit een vervelende situatie voor u was maar we vinden het jammer dat hier geen begrip voor is. We zijn tenslotte allemaal mensen en doen ons best om iedereen zo goed mogelijk te helpen. We hopen dat uw machine nu naar wens functioneert. Mocht u verder nog vragen hebben mag u altijd contact met ons opnemen!

Super borstel

Super borstel. Enige nadeel is dat ik zelf nog moet afwassen.

26 lipca 2025

Odpowiedź od Deboerdrachten

Bedankt voor uw review! Zelf afwassen blijft helaas inderdaad nog nodig ;)
Maar fijn om te horen dat de borstel goed bevalt!

Oceniono na 5 z 5

Eenvoudig om bij hen te bestellen

Eenvoudig om bij hen te bestellen. Prima prijs/kwaliteitverhouding. Snelle levering en duidelijke nazorg en berichtgeving. Kortom een webwinkel zoals het hoort!

24 lipca 2025

Odpowiedź od Deboerdrachten

Bedankt voor uw 5-sterren review! Fijn om te horen dat tevreden bent!

Mooi product

Mooi product. Snel geleverd voor een goeie prijs

13 lipca 2025

Odpowiedź od Deboerdrachten

Bedankt voor uw mooie review! Fijn om te horen dat het naar wens is verlopen.

Oceniono na 4 z 5

Prima leverancier!!

Product is goed, service is goed, communicatie is super!!!
Jammer alleen dat PostNL er, zónder overleg, voor kiest om het pakketje niet aan huis te bezorgen, maar mij laat afhalen bij een pakketpunt……..
Ze beweren aan de deur te zijn geweest, maar da’s een grove leugen!!

27 czerwca 2025

Odpowiedź od Deboerdrachten

Bedankt voor uw review. Goed om te horen dat u tevreden bent over het product, de service en de communicatie.

Wat betreft de bezorging, vervelend dat dit zo is verlopen. We begrijpen dat dit erg frustrerend kan zijn en gaan hierover een klacht indienen bi de vervoerder! Onze excuses hiervoor.

Doświadczenie Trustpilot

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej