Goede prijs vergeleken met anderen. Vlotte levering, Alles netjes verpakt. En toen een opblaas product het niet goed deed (kwam ik pas veel later achter) was het supermakkelijk om contact op te nemen.... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Heggenschaar besteld op dinsdag, die zou de volgende dag geleverd worden.. Na een paar dagen het contactformulier ingevuld met de vraag of er iets misgegaan was. geen reactie gekregen. Bij Tra... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Wat een top bedrijf! na een lange zoektocht voor een mobiele airco kwam ik toevallig bij de website van De Boer in Drachten terecht. als enige hadden zij nog een airco op voorraad staan. in e... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Intex zwembad besteld. Deze bleek tijdens het opvullen al lek te zijn. contact opgenomen met de boer en door verwezen naar intex. terwijl we het bij de boer hebben gekocht. Een schade formulier ingevu... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
De Boer is een uniek en groeiend familiebedrijf met meer dan 90 jaar ervaring. Oorspronkelijk begonnen in de veehouderijsector, zijn we nu uitgegroeid tot een veelzijdige, flexibele en betrouwbare totaalleverancier met een passie voor de klant. Onze producten zijn gericht op agrariërs, hoveniers, campinghouders, grond- weg- en waterbouw, (professionele) doe-het-zelvers en outdoor liefhebbers. Kortom: bij De Boer vind je alles voor buiten.
Jade 34, 9207 GL, Drachten, Stany Zjednoczone
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 48 godzin
Aangeven werd vandaag besteld morgen geleverd. Echter werd het pas daarna aan PostNL aangeboden waardoor het een dag later kwam. Het bleek een eerder teruggestuurd product te zijn met lichte gebruikssporen en was verder duidelijk aan het inpakken in de doos te zien. Kan gebeuren en product lijkt verder prima.

Odpowiedź od Deboerdrachten
Keurig op tijg geleverd en dat voor zeer lage transportkosten.
Super!!

Odpowiedź od Deboerdrachten
Het bestellen ging snel en eenvoudig. Het geleverde product is van goede kwaliteit. Het betreft hier Qlima Petroleum voor de kachel. Het transportbedrijf was echter waardeloos maar daar kan de winkel niets aan doen. Omdat ik aan het werk was moest mijn chronisch zieke vrouw zelf de vrachtwagen lossen. De chauffeur deed er niets aan, wilde ze zelfs niet bij de voordeur zetten. De winkel is dus goed, de vervoerder TransMission waardeloos.

Odpowiedź od Deboerdrachten
Gelijk dezelfde dag hebben ze mijn bestelling klaargemaakt en verstuurd. Alleen jammer genoeg had PostNL er een zooitje van gemaakt en het pakket de volgende dag bij een ander adres afgeleverd. Toen ik dit melde heeft de Boer gelijk actie ondernomen om bij PostNl een onderzoek te starten. Uiteindelijk na een week was hier niets uitgekomen en hebben ze mijn bestelling nogmaals verstuurd. Echt goede service

Odpowiedź od Deboerdrachten
Slecht hout in de kinder zandbak. Het wordt onmogelijk gemaakt om het euvel op te lossen. Kan alleen met moeilijke inlog portalen.
Direct na constatering aan Boer gemeld trouwens.

Odpowiedź od Deboerdrachten
de levering was op tijd en het kado was leuk ingepakt
goeie service snel antwoord op mijn mail
toppers

Odpowiedź od Deboerdrachten
Mooie producten en snelle levering, ik heb 10 zakken pellets besteld, deze waren de volgende dag binnen. Bezorging was goed verzorgd en de pellets branden super

Odpowiedź od Deboerdrachten
Goede prijs en nette, vlotte bezorging!

Odpowiedź od Deboerdrachten
Misschien wat prijzig maar geen nee te koop! Daarbij goede kwaliteit en vriendelijke, behulpzame werknemers.

Odpowiedź od Deboerdrachten
Kwalitatief goed product en snelle levering
Grasmachine 22/7 opgehaald stond klaar dus leek goed. Ga naar huis en kreeg raar gevoel zou ltr brandstof en bedrijfsklaar zijn gemaakt. Geen brandstof in de tank toch voor de zekerheid kijken of er wel olie in zou zitten. NEE dus.Moest het maar even ophalen (2 x 24 km) rijden door deze domme fout. Stonden 2 kleine onderdeeltjes in backorder zouden opgestuurd worden. Kreeg sms dat ik het kon ophalen en wordt na telefoontje opgelost . Wordt makkelijk overgedaan verkoper werkt nog niet zo lang hier en had werkbon moeten maken. Bij aanschaf zou dit de specialist zijn van de grasmaaiers. Was de eerst aankoop hier denk ook wel gelijk de laatste.
Advies bij dit soort aankopen olie peil etc controleren.
Gr AV
Toch raar dat ik mij haast schuldig moet vinden dat ik geen begrip heb voor deze fout . Moet toch even heen en terug naar Drachten rijden en als ik niet naar de olie had gekeken was machine in de soep gelopen. Ik vind dat jullie de collega niet voldoende hebben ingelicht betreffende werkwijze bij jullie die dan niet zou kloppen. Zegt echt iets over klantgericht denken bij jullie en dat de klanten jullie werkwijze maar te hebben accepteren. Zoiets heet arrogantie !

Odpowiedź od Deboerdrachten
Super borstel. Enige nadeel is dat ik zelf nog moet afwassen.

Odpowiedź od Deboerdrachten
Eenvoudig om bij hen te bestellen. Prima prijs/kwaliteitverhouding. Snelle levering en duidelijke nazorg en berichtgeving. Kortom een webwinkel zoals het hoort!

Odpowiedź od Deboerdrachten
Snel en duidelijke communicatie na de bestelling

Odpowiedź od Deboerdrachten
Product is goed, service is goed, communicatie is super!!!
Jammer alleen dat PostNL er, zónder overleg, voor kiest om het pakketje niet aan huis te bezorgen, maar mij laat afhalen bij een pakketpunt……..
Ze beweren aan de deur te zijn geweest, maar da’s een grove leugen!!

Odpowiedź od Deboerdrachten
goede communicatie, jammer dat de levering in delen gaat komen
de hekkel is binnen het wachten is nu op de steel
Duidelijke webshop goede communicatie snelle bezorging