Reakcja na opinię
Wat een top bedrijf! na een lange zoektocht voor een mobiele airco kwam ik toevallig bij de website van De Boer in Drachten terecht. als enige hadden zij nog een airco op voorraad staan. in e... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Heggenschaar besteld op dinsdag, die zou de volgende dag geleverd worden.. Na een paar dagen het contactformulier ingevuld met de vraag of er iets misgegaan was. geen reactie gekregen. Bij Tra... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
De Boer is een uniek en groeiend familiebedrijf met meer dan 90 jaar ervaring. Oorspronkelijk begonnen in de veehouderijsector, zijn we nu uitgegroeid tot een veelzijdige, flexibele en betrouwbare totaalleverancier met een passie voor de klant. Onze producten zijn gericht op agrariërs, hoveniers, campinghouders, grond- weg- en waterbouw, (professionele) doe-het-zelvers en outdoor liefhebbers. Kortom: bij De Boer vind je alles voor buiten.
Jade 34, 9207 GL, Drachten, Stany Zjednoczone
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 48 godzin
Onze ervaring met De Boer Drachten is van begin tot eind erg teleurstellend geweest. We bestelden een zwembad dat incompleet werd geleverd; er ontbraken 2 koppelstukken. Overigens viel ook op dat de doos beschadigd was en opnieuw was dichtgeplakt, waardoor het vermoeden ontstaat dat het product eerder geopend of geretourneerd is geweest. Na telefonisch contact werden we eerst van het kastje naar de muur gestuurd. Toen wij aangaven de bestelling te willen retourneren en een nieuw zwembad te bestellen, werd ons verteld dat de retour niet geaccepteerd zou worden. Zelfs nadat wij uitlegden dat dit niet overeenkwam met het eigen retourbeleid en de wettelijke regels, bleef de medewerker dit volhouden. Op mijn vraag of hij het eigen retourbeleid kende, kreeg ik als reactie:"maar ik vraag het toch aan u!" Een bijzonder arrogante en onprofessionele houding.
Omdat wij het zwembad toch snel wilde gebruiken, zijn we uiteindelijk zelf de ontbrekende koppelstukken gaan ophalen. Dat betekende een uur rijden enkele reis. Eenmaal aangekomen wist niemand van iets en stond er een compleet nieuw zwembad voor ons klaar. Na ca. 45 min wachten kwam de medewerker met wie ik eerder had gesproken erbij. Eerst wist hij nergens van, maar even later bleek ineens dat de koppelstukken toch in het magazijn lagen. Ook daar stond opnieuw een compleet zwembad klaar, terwijl wij uitsluitend de ontbrekende onderdelen kwamen ophalen. Uiteindelijk lagen de koppelstukken ernaast en konden wij eindelijk naar huis. De man die ons bij het magazijn opwachtte was overigens zeer vriendelijk en aardig en daar hebben we nog mee gelachen, want wat moest hij nu met dit zwembad.
Toen we uiteindelijk het zwembad konden opzetten en met ongeveer 15.000 liter hadden gevuld ('s nachts) bleek het zwembad op 2 plaatsen te lekken en het waren geen kleine gaatjes.
Ondertussen hadden wij ook een bijpassende overkapping voor het zwembad besteld. Wij ontvingen een bevestiging dat deze aan de transporteur was overgedragen. Een week later was er echter nog niets geleverd. Bij telefonisch contact werd vervolgens beweerd dat wij zouden hebben afgesproken de overkapping tegelijk met de koppelstukken mee te nemen. Ik kan me dat niet herinneren, maar gezien de gesprekken worden opgenomen en als blijkt dat ik dat wel gezegd heb en ook zo bedoeld, ben ik de eerste die hiervoor excuses zal aanbieden.
Echter verklaart dat dan niet dat wij een verzendbevestiging hebben ontvangen waaruit bleek dat de bestelling van de 25e via een transporteur zou worden geleverd en de 26e zou worden geleverd. Dit is toen niet doorgegaan wegens code rood dus heb hier verder toen niets mee gedaan.
Ik gaf aan dat er inmiddels wel erg veel mis was gegaan (mijn exacte woorden: alles gaat fout bij jullie). Daarop reageerde de medewerkster wat geïrriteerd en boos.
Achteraf heb ik zelf aangegeven dat ik mijn gesprek misschien anders had moeten beginnen en excuses aangeboden, maar na alle problemen had ik op zijn minst begrip en een klantgerichte oplossing verwacht.
Het dieptepunt was de opmerking:"Ik heb de leverkosten gecrediteerd, maar die ga ik nu weer boeken". Dat zegt wat mij betreft alles over de manier waarop met klanten wordt omgegaan.
Fouten kunnen overal gebeuren. Wat het verschil maakt, is hoe een bedrijf ze oplost. Helaas ontbraken hier zowel klantvriendelijkheid als verantwoordelijkheid.
Voor ons is dit de eerste en laatste keer dat wij bij De Boer Drachten bestellen. Op basis van onze ervaring kunnen wij dit bedrijf dan ook niet aanbevelen.

Odpowiedź od Deboerdrachten
Goede prijs vergeleken met anderen. Vlotte levering, Alles netjes verpakt. En toen een opblaas product het niet goed deed (kwam ik pas veel later achter) was het supermakkelijk om contact op te nemen. Ik werd heel vriendelijk te woord gestaan per mail en er werd gelijk een nieuw product gestuurd. Zeer goede leverancier!

Odpowiedź od Deboerdrachten
De bestelling naar een afhaallocatie laten sturen, daar kwam de website zelf mee, echter dat kon ,gelet op de bestelling ,daar niet afgeleverd worden. Na 4 dagen wachten maar eens gebeld, adres zou aangepast worden! Er zou een mail over verstuurd zijn, wat aantoonbaar niet klopte! Eind van de middag maar eens gebeld want ik had nog steeds geen track en trace code ontvangen. Kreeg een vrij onbeschofte medewerker aan de lijn, hoe ik het in mij hoofd haalde om te bellen, als de collega had gezegd dat ze adres ging veranderen was dat zo. Twee dagen later nog maar eens gebeld, kreeg een raar verhaal te horen, van de zelfde onbeschofte medewerker : de zending stond nog bij hun in het magazijn .Omdat wij , met een boot op pad gaan wilde ik het adres nog een keer aanpassen, ik zou niet meer op de eerste locatie zijn. Weer de onbeschofte toon, ik moest de bestelling maar annuleren en dan adres aanpassen .Ik al zover dat ik de bestelling graag wilde annuleren echter dat kon dus niet meer want de zending was al 8 dagen geleden verstuurd, ik moest maar met PostNL bellen. Weer dezelfde onbeschofte manier van praten door de vrouw die aan de lijn kreeg. Dit dus gedaan , echter PostNl kon ook niet meer zien waar de bestelling was en de verzender, dus de Boer moet opdracht geven aan PostNl om de zending te traceren .Ben helemaal klaar met die lui! En mijn materiaal dus niet ontvangen!Zijn wij de enige??

Odpowiedź od Deboerdrachten
Eurom Mobiele Airco de dag erna geleverd, maar dat is het enige positieve aan hun service. Ik kwam er al snel achter dat deze defect was. Na vier dagen nog geen reactie met update. Pas nadat ik had gebeld, werd mijn klacht opgepakt. Airco gaat retour voor onderzoek, wat dagen kan duren. Ondertussen krijg ik geen vervangend apparaat, terwijl het 30+ graden is. Slechte service! Had meer verwacht wanneer je zo veel geld uitgeeft hieraan.

Wat een top bedrijf!
na een lange zoektocht voor een mobiele airco kwam ik toevallig bij de website van De Boer in Drachten terecht. als enige hadden zij nog een airco op voorraad staan. in eerste instantie kon ik de bestelling niet plaatsen omdat ze geen leveringen naar Limburg verstuurden. ik met een rebelse actie toch een appje gestuurd naar De Boer en kwam in app contact met Gatze. hij heeft na kort en duidelijk contact handmatig alles klaar gemaakt en het mogelijk voor mij gemaakt alsnog deze airco te bestellen!
Gisteren is de bestelling geplaatst en vanmorgen om 11:00 stond de bezorger al netjes aan de deur!
Dankzij de geweldige service en het snelle verzenden zit ik nu in een heerlijk aangename temperatuur thuis!
hier kunnen meerdere bedrijven zich een groot voorbeeld aan nemen.
Nogmaals hartelijk dank!

Odpowiedź od Deboerdrachten
Heggenschaar besteld op dinsdag, die zou de volgende dag geleverd worden..
Bij Trans-Mission bleef de status aangemeld en ging vrijdag naar verwerkt.
Maandag kreeg ik een mail met de levertijd. Uiteindelijk werd de heggenschaar een uur te laat afgeleverd.
Toch nog contact gehad. Excuses plus het aanbod om de verzendkosten te retourneren.
Heel netjes en weer helemaal tevreden!

Odpowiedź od Deboerdrachten
De Boer heeft altijd aantrekkelijke aanbiedingen en levert prompt. Een aanrader!

Zelfs 1 ster is teveel
Zeer slechte communicatie en klantafhandeling. Er wordt een bestelling beweerd die nooit correct is bevestigd of ontvangen, en geldige betwisting wordt genegeerd. In plaats van bewijs te leveren, wordt er gedreigd met incassobureaus en kosten. Klantvriendelijkheid en transparantie zijn hier ver te zoeken. Zeer teleurstellende ervaring.
Nu hebben ze me gerapporteerd zodat ik niets meer kan schrijven op hun reactie🤬
Mijn antwoord: Bedankt voor uw reactie.
Ik blijf bij mijn standpunt.
In onze eerdere communicatie werd duidelijk aangegeven dat verzending pas zou plaatsvinden na betaling. Ik heb nooit een betaling uitgevoerd en heb ook nooit een uitdrukkelijk akkoord gegeven op een bestelling.
Bovendien heb ik geen enkel pakket ontvangen. Het is dan ook niet correct om te stellen dat ik eerder had moeten reageren, aangezien ik pas kennis kreeg van de vermeende levering toen ik een betalingsherinnering ontving. Indien er daadwerkelijk iets misgelopen is met de zending, had het meer voor de hand gelegen om het verdwenen pakket te onderzoeken in plaats van onmiddellijk met incasso en bijkomende kosten te dreigen.
Tot op heden hebt u mij geen bewijs bezorgd waaruit blijkt waar, wanneer en aan wie het pakket daadwerkelijk werd afgeleverd.
Mijn standpunt blijft daarom ongewijzigd: ik betwist zowel de bestelling, de levering als de factuur.
Met vriendelijke groeten

Odpowiedź od Deboerdrachten
Snelle levering, netjes verpakt, precies wat ik heb besteld.

Odpowiedź od Deboerdrachten
Prijs is goed, vandaag besteld en letterlijk de dag er op in huis.

Odpowiedź od Deboerdrachten
correcte levering van de bestelde goederen

Odpowiedź od Deboerdrachten
Waardeloos bedrijf. Bestelde begin dec een sleutel voor een Flymo grasmaaier om het mes los te halen. Ze zouden bellen als het er in. Nooit meer wat van gehoord. Half maart bel ik nog een keer. ''oohw ja dat is niet zo mooi van ons. Ik bel u vanmiddag terug''. Wederom niks meer van gehoord. Totaal bizar dit.
In hun reactie hieronder zeggen ze dat ze dinsdagmiddag wel degelijk contact hebben opgenomen. Hetgeen totaal niet waar is (!). Waar slaat dit op? Er staat niks in mijn telefoonhistorie van jullie. Dus al helemaal geen voicemail bericht. Waarom deze onzin? Als er contact was geweest, waarom zou ik u dan niet gelijk geantwoord hebben??? Ik moet die sleutel hebben, kost slechts Euro 6 nog iets. Dat zei ik u in dec al.
Update: directie heeft keurig netjes gereageerd. Fout erkend. Excuses aangeboden. Het is uitgepraat. Ik krijg het onderdeel gratis. Top. ZO hoort het. Zand erover. Dank aan De Boer.

Odpowiedź od Deboerdrachten
Mooie prijs voor een goed product!
Snelle levering.

Odpowiedź od Deboerdrachten
Ze adverteren met een Makita stofzuiger, waarbij een plaatje staat van die zuiger met een grote plus en dan een accu die groter staat afgebeeld dan de stofzuiger.
Handig leek me. Dan hoef ik niet een aparte accu te bestellen.
Echter die accu zat er niet bij. Bij bellen kreeg ik al snel te horen dat ‘ze’ niets voor me konden doen. Ik werd naar BOL.com verwezen, want daar zou de fout liggen. Na lang doorzeuren kreeg ik te horen dat ik dan de accu bij Makita zelf zou kunnen claimen.
De stofzuiger zonder accu gaat dus retour.

Odpowiedź od Deboerdrachten
website heeft veel fouten, je betaald netjes krijg je 3 dag later een nieuwe factuur met een hoger bedrag of je dat even wil bijbetalen. REDEN; er staat een verkeerd bedrag in onze webshop vermeld !!??
Ja daar gaan we niet mee akkoord daarom hadden we bij jullie gekocht omdat jullie net iets goedkoper waren nu word nog duurder dan bij jullie concurrent.
dur koop hier NIET oplichters !!

Odpowiedź od Deboerdrachten
Aangeven werd vandaag besteld morgen geleverd. Echter werd het pas daarna aan PostNL aangeboden waardoor het een dag later kwam. Het bleek een eerder teruggestuurd product te zijn met lichte gebruikssporen en was verder duidelijk aan het inpakken in de doos te zien. Kan gebeuren en product lijkt verder prima.

Odpowiedź od Deboerdrachten
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.