Jeg er altid blevet godt behandlet af dansk Service service før det blev overtaget af ok Men efter at have fået lavet oliefyrservice første Gang kan jeg kun advare deres priser er voldsomt F... Zobacz więcej
Før service fungerede oliefyr perfekt. Service varede 50 min. og kostede DKK 1.638 (eksl. reservedele). Altså tæt på DKK 2.000/timen, hvilket jeg synes er betalt. Fyret gik ud en time efter. Næste for... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Vi har fået opsat et komplet fjernvarme anlæg. Fik et godt tilbud af deres positive salgskonsulent Dennis, som gav sig godt tid til at finde den rigtige løsning for os. Montørerne og salgskonsule... Zobacz więcej
Vores gasfyr stoppede og DVS sendte en mand ud. Årsagen til stoppet var, at en tagmand havde ramt skorstenen, hvorved der kom falsk luft i systemet. Det kunne servicemanden ikke fixe, da han kun laver... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
Dansk Varme Service A/S er autoriseret VVS-installatør. Vi forhandler og installerer olie- og naturgaskedler, oliefyr, olietanke, fjernvarmeløsninger, jordvarmeanlæg, varmepumper, solenergi, træpillebrændeovne og -anlæg. Vi tilbyder service med vagtordning på olie- og naturgasfyr, samt serviceordninger på de energianlæg, som vi forhandler. Servicen er udført af et af landets bedste korps af lokale energiteknikere.
Gefionsvej 7, 3400, Hillerød, Dania
- info@dvsas.dk
- www.danskvarmeservice.dk
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Nie odpowiedziano na negatywne recenzje
Efter en lidt uheldig start
Efter en lidt uheldig start, kan jeg udtrykke min tilfredshed med produkt og firma
Den lovede besparing ift mit gaamle oliefyr holdt stik :) ! Jeg har oplevet god service med kompetemte og venlige servicemedarbejdere. Mine spørgsmål bliver altid mødt med tålmodighed. Min samvittighed har det godt efter installeringen af varmepumpe (miljø,klima etc.) Med venlig hilsen, Friherre Kim von Bluhme
Overdrevet pris
Jeg fik sådan set nogle gode tips til bedre at styre varmen på anlægget, men det er fuldstændig vanvittigt og uanstændigt at tage 2000 kr for mindre end en halv times arbejde.
Vi får altid den bedste service og det…
Vi får altid den bedste service og det hele virker som det skal når Jesper har været hos os.
Altid godt humør og en kommentar.
Fra os i Fousing K
Hos Dansk Varme Service får man altid…
Hos Dansk Varme Service får man altid en god og venlig behandling, ligeså hos deres servicemontører er altid venlige og behjælpelige og har man spørgsmål vedr. fyret får man altid et godt svar så man kan forstå hvad der foregår. Jeg er yderst tilfreds med Dansk Varme Service
Mvh
Jette Andersen
Som sædvanlig dygtigt og veludført…
Som sædvanlig dygtigt og veludført arbejde af servicetekniker.
Godt tilfreds med udmærket og venlig service
Jer er udmærket tilfreds med den venlige og behagelige service, som virkede meget professionel
Blev meget præcist opdateret
Blev meget præcist opdateret og i væsentlige detaljer ved anlægget.
Har lige haft besøg
negativt besøg
Har lige haft besøg - det første kvarter gik med at montøren talte i telefon, jeg tillod mig at spørge ind til hvorfor der ikke havde været tjek som det vi tidligere havde aftalt, samt hvorfor DVS opkrævede 700 + moms for at komme og udskifte noget på mit anlæg. Fik et mindre pænt svar og besked om, at jeg jo kunne skifte til et andet skifte firma. Jeg mangler kun nu at få oplyst om jeg har en aftale med DVS, så vil jeg finde et andet sted at få mit eftersyn. Montøren var direkte krigerisk og det kunne have udviklet sig til direkte mundhuggeri, Det er ikke lige det jeg forstår ved service.

Odpowiedź od Dansk Varme Service A/S
Eftersyn af pillefyr, uden jeg har bedt om det.
Vær lige skarp i hvad du modtaget af mails osv fra dansk varmeservice. Jeg har sagt til dem 3 gange at jeg kontakter dem ved behov, men igen har jeg modtaget en mail med "nu er det tid til det årlige eftersyn med dato bla bla bla"
Få nu styr på jeres ting.

Odpowiedź od Dansk Varme Service A/S
Efter vores opfattelse er servise…
Efter vores opfattelse er servise eftersyn foretaget udført samvittighedsfuldt
Super gode og dygtige medarbejdere
Super gode og dygtige medarbejdere. Hvis man efterfølgende har et spørgsmål til sin varmepumpe, kan man altid ringe, og få en god vejledning. Speciel tak til servicemand Henrik Donatzky for en fremragende service 👍
Venlig behagelig betjening
Venlig behagelig betjening . Eneste anke er, at det tidsrum, man skal vente på besøg er fire timer, det ville jeg gerne have afkortet lidt

Odpowiedź od Dansk Varme Service A/S
Fin service med lyttende medarbejder
Absolut intet at udsætte på ydelsen.
Tekniker fin Tid mellem 12-16 for lang…
Tekniker fin Tid mellem 12-16 for lang tid ellers ok
God og tryg oplevelse
Første gang jeg brugte Dansk Varme Service til tjek af oliefyr. En fin oplevelse, god og fin behandling trods jeg måtte skifte aftalen til anden dag. Service på fyret blev også klaret fint af meget behagelig vvs installatør. Det bliver til en fast aftale herfra.
Vi fik pludselig problemer med fyret…
Vi fik pludselig problemer med fyret fredag eftermiddag...han stod i vores bryggers 3 kvarter efter...vi var nervøse for weekenden og evt. Weekend tillæg....men Mads nåede det...tak til Obling...😘