Cykelbanditten

Oceniono na 1 z 5

Rigtigt dårlige mountain bike. Køb ikke herfra. Efter Ca 8 måneder efter er cyklen helt rustet, kæden trænger til skift, forgaflen med støddæmper er Fake, samt gearne virker ikke. Pedalerne er skæve.... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Takk for en hyggelig handel av min Tokyo Bike med fornlaster fra Copenhagen Parts. Kasper og de hjelpsomme bandittene ordnet også en ekstra styrepinne for montering av bagasjestativet. Alt ble sendt t... Zobacz więcej

Oceniono na 4 z 5

Cykelbanditten er en temmelig ung og smart forretning, hvor man får, hvad man betaler for. I mit tilfælde var det en ny og billig cykel. Det kan være ganske rart, at der mere tale om udleveringer af... Zobacz więcej

Oceniono na 2 z 5

Oplevelsen ved dette cykelkøb kunne have været fem stjerner. Følgende trækker dog ned: - Cyklen var sløset samlet - Jeg blev solgt en dårlig lås i butikken - Sadlen er utæt som en si... Zobacz więcej

1. Sklep rowerowy

Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne

Cykelbanditten.dk er verdens sejeste cykelkæde. Vi elsker vores kunder og gør alt for at de også elsker os...

Inni użytkownicy przeglądali również

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 0

Napisz recenzję

Perfekt!!

Cyklen er perfekt. Hurtig levering. Der manglet et frontlad i pakken, men efter at have kontaktet kundeservice kom den hurtigt i posten! Vil definitivt handle her igen!

2 września 2015

Dårlig service

Forkert og ikke tydelig beskrivelse af varen på nettet. Den blev derfor returneret og refunderet, men returporto bliver ikke refunderet. Det kan kun ske vhj. label fra GLS. En oplysning jeg først fik, da varen var returneret.

2 września 2015
Oceniono na 5 z 5

Köpte bra billiga lås här

Köpte billiga lås, som i andra butiker kosta 700 kr fick jag dom till 350 kr. Hur perfekt är inte det? Lätt internetsida och snabb levarans. Helt klart att jag handlar cykel saker här nästa gång!!!

1 września 2015

Laaaang vente tid

Alt for lang ventetid !! Over 3 uger og svært at komme i kontakt med en ansvarlig. Handler der nok igen grundet de fede cykler men service var dårlig !!

27 sierpnia 2015
Oceniono na 3 z 5

Lækker cykel men en del småridser

Jeg bestilte en Herre Rolls om søndagen og fik den leveret om torsdagen med GLS. Da jeg pakkede den ud af pakkassen kunne jeg konstatere, at cykelen havde en del småridser og flere steder var malingen ridset helt af. Den har heller ikke den blå bagskærm som på billedet og det ene dæk mangler luftventilen. Alt i alt en fin cykel, men ikke ligefrem en Rolls når den kommer med så mange mangler, det var ikke hvad man forventer.

26 sierpnia 2015
Oceniono na 5 z 5

Nent og meget hurtig levering

Nemt at bestille på nettet og meget hurtig levering

26 sierpnia 2015

Hej Nina

Tak for din anmeldelse! :-)

Vi glæder os til at hjælpe dig igen næste gang.

Oceniono na 2 z 5

Kig lige på jeres priskampagner...

”Cykelbanditten” – tja, navnet siger jo noget…

Jeg er ked af det er Jer (sikkert søde, ordentlige og flinke mennesker) i supporten, som skal besvare min henvendelse – eller det er i hvert fald min forhåbning at I vil gøre det, for det er ret beset en klage over jeres markedsføring og løftet pegefinger til jer over jeres priser og tilbud, som ikke er i orden.

Her er forklaringen på hvorfor:
Jeg købte for et par måneder siden min nye CB1 hos jer – Nedsat til 2799,- fra normalpris på 3799,-
Efter at have spottet den i vinduet hos jeres forhandler på Østerbrogade en lørdag eftermiddag, gik jeg ind til ekspedienten for at høre hvor længe priskampagnen løb endnu. Han var (bevares) flink og rar, meddelte at det kun gjaldt til og med næste dag (søndag). Det var et slagtilbud de kun kørte denne ene uge! Søndag købte jeg således min nye jernhest…

Få uger efter, hvor jeg igen kom forbi butikkens udstilling, lagde jeg mærke til selvsamme cykel –nu prissat til 2499,- - Lidt fortørnet gik jeg ind og forhørte mig til hvordan det kunne hænge sammen. Igen – En høflig og venlig gut forklarede at det her var sommerens tilbud og han faktisk ikke vidste konkret hvor længe den nye pris var gældende.

Nu ser jeg på jeres hjemmeside, at prisen er gældende så længe lager haves(!!!)

Jeg kunne derfor konstatere at jeg:
- 1: fik en fed løgn allerede første gang jeg besøgte jer
- 2: fik en misledende information 2. gang jeg besøgte jer
- 3: fik en slem mistanke til, at I nok aldrig har haft en gældende ”normalpris” jf. prismarkedsføringsloven

Jeg har således ”kun” betalt 300,- for meget hvis man kigger sådan på det, ikke en bondegård, men jeg er i den grad skuffet over jeres prismarkedsføring og den vildledning man som kunde oplever jf. det jeg har beskrevet…

Jeg kan ikke finde lignende eksempler på trustpilot, men til gengæld en del positive kommentarer om meget venligt personale –Det må jeg jo til dels lægge mig i forlængelse af trods alt…
Mh
Dennis

25 sierpnia 2015

Odpowiedź od Cykelbanditten

Hej Dennis, Tak for din anmeldelse.

Vi beklager at du har følt dig løjet overfor og misledt.

Der er ingen tvivl om at vores medarbejder på Østerbro har fejlinformeret hvis han har sagt at cyklen aldrig kom på udsalg igen - og det beklager vi selvfølgelig. Han har ingen anelse om hvorvidt cyklen kommer på udsalg eller ej igen, men har gået ud fra at den ikke gjorde.

Det er korrekt at cyklen i første omgang blev nedsat fra 3799,- til 2799,- og herefter fra 3799,- til 2499,-. Dette skyldes simpelthen at vi fik en større levering af den specifikke model (CB1) hjem hurtigere end forventet og vi derfor var nødsaget til at presse prisen yderligere ned.

Vi har aldrig haft intentioner om at skulle forvirre omkring originalprisen, 3799,-, men har sat prisen yderligere ned ved senere udsalg.

Vi håber dette var forklaring nok og beklager endnu en gang at du har følt dig løjet overfor.

Vi kompenserer normalt ikke kunder hvis en varer bliver sat ned efterfølgende, men vil gerne gøre en undtagelse denne gang for lokke dig ned i butikken til vores søde og rare personale og for at beklage for den fejlinformation du blev forlagt ved dit første besøg...

Vi har derfor forberedt et tilgodebevis på 300,- til dig i vores butik på Østerbrogade, som er klar til afhentning.

Vi håber ellers at du er glad for din CB1'er...

Mvh

Cykelbanditten (Vi er ikke banditter i virkeligheden - det er bare ment som et sjovt og fængende navn)

Find service

Super service og hjælp fra venligt personale - kommer helt sikkert igen!

25 sierpnia 2015

Hej Jacob

Tak for din anmeldelse!

Vi glæder os til at se dig når du kommer igen! ;-)

Oceniono na 5 z 5

Hurtig ekspedition, glimrende kvalitet til lav pris

Et baghjul bestilt sen aften kunne afhentes i butik på Nørrebrogade dagen efter.
Fin service og god kvalitet til en billig penge.

24 sierpnia 2015

Hej Andreas

Tusind tak for din anmeldelse.

Vi glæder os til at kunne hjælpe dig igen i fremtiden :-)

ny cykel på 2 dage og 1200kr billigere end bedste net-tilbud

Fantastisk oplevelse hos cykelbanditten - efter at have ventet 10 dage på samme cykel ved en anden internetforhandler og en aflyst ordre sparede jeg 1200 kr og fik min cykel leveret 2 dage efter jeg placerede ordren. FANTASTISK - plus de er skide søde, når de sender mails -

24 sierpnia 2015

Hej Camilla

Tusind tak for din anmeldelse!

Den er vi selvsagt rigtig glade for :-)

Vi håber at du fortsat er glad for din cykel, og at du har lyst til at handle hos os igen i fremtiden.

Oceniono na 3 z 5

Fin handel, personlig service haltede

Alt i alt er jeg tilfreds... efter at havde valgt en cykel, blev jeg ringet op, da der desværre var udsolgt.?? hvordan det..?? nå men vi fik aftalt en anden cykel.
I den uge der gik, fra vores snak og jeg kunne hente cyklen, satte de prisen ned på den model (hvilket jeg ikke var klar over, og jeg havde fået reserveret det fulde beløb på mit kontokort) men automatisk, trak "banditten" kun den nedsatte pris, thumps up.

Min "med noget irritation", gå ud på ved afhentningen af cyklen, var den personlige betjening noget haltende, da han ikke havde tid til at sætte sadlen og styret 5cm op, eller var interesseret i mersalg.

Nå men jeg er tilfreds med købet og vil gerne anbefale cykelbanditten til andre (jeg cyklede hen til en anden afdeling, og fik sat saddel/styr op)

22 sierpnia 2015

Hej Morten

Vores webshop taler desværre ikke sammen med vores lagersystem. Det betyder at vi manuelt er inde og opdatere lagerstatus for alle vores varer. Derfor er det desværre ikke altid at lagerstatus på webshoppen passer 100%, men vi gør hvad vi kan for at holde den opdateret.

Vi er kede af at høre at ekspedienten i butikken ikke virkede interesseret i dig. Det er naturligvis ikke i orden.

Vi håber trods det, at du har lyst til at handle hos Cykelbanditten igen i fremtiden. Og at du selvfølgelig stadig er glad og tilfreds med din cykel :-)

awsome

Grymt!! snabb leverans och service.

21 sierpnia 2015

Hej Elias

Vi håber vi kan hjælpe dig igen en anden gang :-)

En laaaang række problemer

Indenfor de første 20 dage efter at jeg havde købt min cykel hos cykelbanditten Vesterbro gik cykelen i stykker på mange forskellige måder

1. Styret var meget løst. Det viste sig at der manglede en eller anden skive. Den var simpelthen ikke monteret. I butikken på Vesterbro sagde personalet " bare rolig, der har ikke været nogen farer for at styret kunne falde af" , mekanikeren på Nørrebro sagde det modsatte og opfordrede mig til at lave en reklamation. Hvilket jeg gjorde og fik flere forskellige småfejl lavet i samme ombæring. Tak for det.

2. Mit bagdæk faldt simpelthen af! Beskeden lød på at det var et forkert dæk der var sat på?

3. Min lås kunne ikke låses. Den blokerede fuldstændigt og jeg fik en ny lås.

4. Både forhjul og baghjul har næsten fra dag et slingret og gør det stadigt.

Disse ovenstående problemer gjorde at jeg besøgte cykelbanditten 7-8 gange indenfor de første 20 dage efter mit køb. (Spild af tid og spild af penge til offentlig transport)

Senest er min cykelpunkteret. Jeg fik lappet cyklen eller det vil sige skiftet slange for 150 kr. (Cykelbanditten lapper ikke cykler)

Dagen efter at slangen er skiftet er dækket fladt igen.
På Nørrebro Får jeg at vide, at cykel er færdig 5 dage efter. Jeg kommer 6 dage efter og cyklen er ikke færdig. Jeg får at vide at den slange som skal bruges er svær at få fat i og at jeg derfor kan hente cyklen 2 dage senere. Jeg går hjem og tager 3 dage senere tilbage til Nørrebro for at hente cyklen. Cyklen er ikke færdig. Faktisk kan personalet ikke finde cyklen. Jeg står i en halv time og venter på at jeg der sker et eller andet. Til sidst bliver jeg bedt om at komme med rundt i værkstedet og udenfor værkstedet for at finde cyklen. Ingen ved hvor den er. Tilsidst finder jeg cyklen i et fjernt hjørne af værkstedet. Den er stadig ikke lavet.

Jeg siger at jeg ikke vil betale for reparationen, hvilket medarbejder godtager. Det er jeg selvfølgelig glad for. Men! Jeg har virkelig brugt meget tid og mange penge på ikke at have en cykel i lange perioder.

Så jeg kan kun råde folk der vil have en stabil cykel, samt et stabilt værksted, til ikke at købe en cykel hos cykelbanditten.

18 sierpnia 2015

Hej Lasse,

Tak for din udførlige beskrivelse af et super trist forløb hos os.
At din cykel har skrantet så meget som du beskriver lyder som noget ud over normalen.
Vi sælger rigtig mange cykler og det er sjældent vi hører om en cykel med så mange udfordringer.
De ting du nævner er ting der SKAL opdages når en mekaniker har fat i cyklen.

Der er flere ting der beklagelige ved din situation:

Først og fremmest skal en cykel selvfølgelig ikke skrante så meget som din har gjort.
Dernæst skal det der eventuelt er i vejen med cyklen repareres og slet ikke negligeres.
Og når din cykel er klar skal du selfølgelig have besked om dette - det samme hvis den er forsinket.

Det sidste lyder som om at du har været forbi vores butik på Nørrebrogade her over sommeren. Vi har været lagt ned af sygdom og ferie og det er desværre gået ud over nogle af vores kunder - heriblandt dig.

Vi bryder os slet ikke om at have kunder kørende rundt ude på gaden med cykler og oplevelser fra os som de ikke er tilfredse med.
Så vi håber du vil komme ned forbi en gang mere og lade os overbevise dig om at det kan gøres bedre...samt at få din cykel til at trille bedre.

på håb om snarligt gensyn - Cykelbanditten

Oceniono na 4 z 5

Svær start, god slutning!

Jeg bestilte en cykel på Cykelbandittens hjemmeside. Jeg bestilte den i guld. Det var 29. juli. Små fjorten dage senere skrev jeg til Cykelbandittens kundeservice, fordi jeg undrede mig over, at jeg ikke havde modtaget information om min ordre - jeg havde ej heller fået information om, hvornår jeg kunne afhente cyklen i butikken.
Dagen efter fik jeg et svar om, at cyklen havde stået klart i butikken siden dagen efter min bestilling, og at mailen med information herom nok var havnet i min spamfilter (det vides ikke, om den rent faktisk er havnet i mit spamfilter, da jeg har for vane bare at tømme mappen med uønskede mails uden at forholde mig til indholdet).
Da jeg kom ned i butikken dagen efter, var det den forkerte cykel, der stod klar til mig. Den var ikke guld, men gul. Ekspedienten fortalte, at han ikke kunne hjælpe, da han ikke havde nogen indflydelse på bestillinger afgivet via hjemmesiden. Jeg måtte derfor igen skrive til kundeservice.
Det viser sig nu, at den cykel, jeg har bestilt, er blevet udsolgt i mellemtiden.
I dag modtager jeg så en mail fra kundeservice om, at de beklager mange gange, og at de har besluttet at give mig en dyrere model uden, at jeg skal betale ekstra for det. De monterer tilmed det udstyr, jeg havde bestilt med til cyklen. Og faktisk er cyklen endda allerede klar til afhentning - altså samme dag, som beslutningen om cykelopgraderingen blev truffet.

Jeg har flere gange oplevet problemer med webshops, der fralægger sig ethvert ansvar, når tingene går galt, og derfor skal Cykelbanditten have stor ros for deres håndtering af mit køb.

Jeg vil på baggrund af mit forløb klart anbefale Cykelbanditten til andre.

17 sierpnia 2015

Hej Andreas

Vi er rigtig glade for at hele forløbet endte med at du fik en cykel, som du er glad for! Det håber vi selvfølgelig stadig du er :-)

Vi beklager naturligvis fejlen, der skete i forbindelse med dit køb, og takker for din forståelse.

Vi håber vi kan få lov at hjælpe dig igen en anden god gang :-)

Ny cykel

Super hurtig og fin service. Der gik 3 dage fra jeg bestilte på nettet til jeg var ude og trille.
Det eneste ærglige var at samme cykel blev 30 % billigere dagen efter :/

17 sierpnia 2015

Hej Karsten

Vi er rigtig glade for at du er tilfreds med din cykel!

Vi holder løbende udsalg flere gange over året, så der er bestemt en chance for at du også rammer ind i et af udsalgene næste gang! :-)

Service/køb

Er super glad for min cykel og muligheden for selv at sammensætte denne. Jeg synes dog der er stor forskel på serviceniveauet i butikkerne.
Jeg fik en sublim service i butikken på Vesterbro og følte og velkommen og hjulpet, mens butikken på Nørrebro (har købt to cykler) var en helt anden oplevelse. Følte mig ikke velkommen, blev ikke guidet eller informeret og medarbejderen talte generelt til mig med ryggen mod mig og uden yderligere service og information.

13 sierpnia 2015

Hej Rasmus

Vi beklager at du har haft en uheldig oplevelse med vores butik på Nørrebrogade.

De ansatte i butikken er kun mennesker og den specifikke ansatte kan have haft en dårlig dag. Det skal naturligvis ikke gå udover din oplevelse som kunde, og det er vi kede af.

Vi håber du har lyst til at komme forbi en anden gang, så vi kan vise at din oplevelse har været en uheldig episode, som bestemt ikke tegner billedet af hvordan servicceniveauet er i vores butikker generelt :-)

Dårlig oplevelse

1 uge om at behandle en ordre og nok kun kom i gang med det, da man skrev og spurgte hvad der skete. Derudover havde de ikke den ene vare på lager ved afsendelse, trods de havde den ved bestilling. Hertil leverede fragtfirmaet på en anden adresse end hvad der stod på pakken.

13 sierpnia 2015

Hej Jakob

Vi beklager din uheldige oplevelse med dit køb.

Vi arbejder altid så hurtigt vi kan, og vi kan forsikre dig om at ingen ordrer bliver opprioriteret blot fordi du ringer og "rykker" i os.

Ingen penge retur

Jeg bor i Jylland og min datter i København. Hun havde fødselsdag i August. Jeg havde bestemt mig for at købe en Høvding airbag til hende.

Men ved også at hun måske hellere vil have noget andet.
På nettet finder jeg Cykelbanditten, og er inde og læse betingelser for at sikre mig at hun kan få pengene retur, og købe noget andet, hvis hun hellere vil det.
Jeg ringer til butikken på Nørrebro, fortæller airbag'en er til en gave...og beder dem om at have den klar, når min svigersøn henter den lørdag.
Min datter ønsker ikke en airbag, og vil hellere have et smykke.
Desværre har jeg ikke været omhyggelig med min læsning. De giver kun penge retur, hvis det er købt på nettet. ikke i de fysiske butikker.
Nu har jeg et tilgodebevis til en cykelbutik på 2500 kr... Og datteren ingen gave!

11 sierpnia 2015

Hej Hanne

Vi har været i kontakt med dig i flere omgange, både hos kundeservice og i butikken på Nørrebrogade. Der står ret tydeligt på vores hjemmeside, hvilke bytte- og returregler, der gælder på webshoppen, og hvilke regler der gælder i butikkerne. Som du også selv nævner har du ikke fået læst det igennem omhyggeligt nok, og det er naturligvis rigtig ærgerligt. Ydermere skilter vi også med reglerne i vores butik, så der er desværre ikke så meget vi kan gøre i denne situation.

Vi er naturligvis ærgerlige over at få en 1 stjernet anmeldelse fra dig, da vi mener at vi gør alt vi kan for at gøre opmærksom på vores regler for returnering, både online og i butikkerne.

Vi håber at du (eller en anden) trods alt vil få glæde af tilgodebeviset til Cykelbanditten i fremtiden.

Cykelbanditten

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej