Rigtigt dårlige mountain bike. Køb ikke herfra. Efter Ca 8 måneder efter er cyklen helt rustet, kæden trænger til skift, forgaflen med støddæmper er Fake, samt gearne virker ikke. Pedalerne er skæve.... Zobacz więcej
Cykelbanditten
Reakcja na opinię
Oplevelsen ved dette cykelkøb kunne have været fem stjerner. Følgende trækker dog ned: - Cyklen var sløset samlet - Jeg blev solgt en dårlig lås i butikken - Sadlen er utæt som en si... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
Cykelbanditten.dk er verdens sejeste cykelkæde. Vi elsker vores kunder og gør alt for at de også elsker os...
Valhøjs Alle 190, Bygn B, 2610, Rødovre, Dania
- +45 41737700
- support@cykelbanditten.dk
- www.cykelbanditten.dk
Inni użytkownicy przeglądali również
Hurtig og personlig service
Jeg bestilte en Tokyo Bike restsalgscykel og anmodede om levering til Jylland på trods af, at Cykelbanditten skrev, at man skulle afhente cyklen på deres lager i Rødovre. De skrev at de meget gerne ville sende mig cyklen og monterede i samme omgang både lygter og lås for mig. Jeg bestilte cyklen og modtog den dagen efter med et fragtfirma - i tip top stand! Rigtig god, hurtig og personlig service! :-)
Tilfreds kunde
Min forsendelse var en smule forsinket, men jeg fik besked om det per mail, så det var ok. Jeg er tilfreds med produktet, og det er som forventet og god kvalitet til prisen.
Lykkeposer?
Cykelbanditten har spændende varer - men de mangler altså en del specifikationer på varerne, så du ved reelt ikke hvad du køber :-(

Tak for min cykel
Tak for min cykel. Den blev leveret til tiden. Den var uden ridser og den er rigtig god at kører på.
Hurtigt og let med cykelbanditten.
Har lige modtaget min lækre Tokyobike. Jeg er en gammel dame, så det var MEGET svært at få cyklen slæbt hjem fra postindleveringsstedet. Jeg havde ikke forstået at den ikke blev leveret til adressen. Troede det var ligesom alle andre post pakker, at det kun var hvis man ikke var hjemme, at man selv skulle hente den på posthuset. Der stod at cyklen var samlet....næsten, og det tør siges, at det kun var "næsten". Jeg kunne slet ikke finde ud af det og den you tube video, der blev henvist til, var ikke den samme cykel, så arrrggghhhh......min fingernemme svigersøn brugte 3 timer på at samle cyklen, men så var der også kun en lille håndfuld skruer og dimser i overskud ! Lidt oversmart tone i svar og kontakt fra jer, virker måske ikke helt troværdigt, men meget hyggeligt ! Nu skal jeg lige vænne mig til at køre på en cykel med udelukkende håndbremser, det havde jeg overset før jeg bestilte. Men what a beauty og dejlig let til bykørsel.
Hurtig ekspedition.
Hurtig, professionel og grund til gentagelse.
Meget fin service.
Der manglede en cykeldel til cyklen vi købte. Men et opkald til Kasper, og delen var på vej med posten. Super fin service.
Not helpful at all
I went to their Vesterbros Torv shop one day to check out their bikes while they were having a 40% off sale on all bikes in the shop. I wanted to try a different frame size bike, but was told that they won't be able to help because they are busy and cannot put pedals on the bike i wanted. I understood that, and I was told to come back a day or two after. At the same time, I was told that they cannot guarantee that the bike will still be there when I come back and that I cannot reserve it.
I went back the next day and again, the shop was busy with only one attendant. Again, I understood the situation and decided to just go back the next day. I went back for the third time today and the guy (Luis) I dealt with initially was there. Again, I was told first that he couldn't find the pedals for the bike, and then told that they are too busy to put the pedals on the bike I wanted to try out.
I had already decided that I wanted to buy a bike from them, but because of this experience, I am not going to. I don't think I have to come back many times in order to get help. If they want a sale, even if they're busy, they'll have to help someone who has already come back a couple of times.
Rimelig god oplevelse at handle hos Cykelbanditten!
Min dejlige ladcykel famely-fast lod vente på sig, men den var værd at vente på;) Cyklebanditten skal måske gøre opmærksom på deres leveringstider i ordrebekræftelsen!
Jeg har været i kontakt med jer er par gange - virkeligt fedt, at I er så hurtige til at svare tilbage.
Jeg ville ønske at der stod forventet leveringstid på jeres ordrebekræftelse, det ville have været rart.

Super service - enkel netthandel
Takk for en hyggelig handel av min Tokyo Bike med fornlaster fra Copenhagen Parts. Kasper og de hjelpsomme bandittene ordnet også en ekstra styrepinne for montering av bagasjestativet. Alt ble sendt til Sverige hvor jeg enkelt kunne plukke det opp. Et godt alternativ for Nordmenn som vil handle flotte sykler de ikke finner på det Norske markedet.

Hvem kan Cykelbane igen kan
Jeg 72 år med dårlig knæ kan ikke gå lange ture med hunden
Det kan han nu løber ved siden af når vi køre ud og op i kassen når skal hjem, vi har fået en bedre dag

Enkelt hurtigt og effektivt
Oprettede ordre uden problemer og modtog varer 2 dage efter :-)

Family bike
Snabbt svar vid frågor & god service med leverans till sverige men tog lång tid innan ni skickade cykeln eftersom ni inte berkade ha den på lagret. Sen så var ringklockan trasig. Hade gått sönder i trasporten.

Odpowiedź od Cykelbanditten
Lige ved og næsten perfekt.
Cykelbanditten er en temmelig ung og smart forretning, hvor man får, hvad man betaler for. I mit tilfælde var det en ny og billig cykel. Det kan være ganske rart, at der mere tale om udleveringer af varer frem for oversalg af unødvendige ting. Min nye cykel er perfekt, men jeg modtog den "køreklar" som kun lige ved og næsten perfekt: Forskærmen var ikke skruet ordentlig på, og styret sad mærkbart men næppe synligt skævt.
I det store hele kan jeg absolut anbefale Cykelbanditten, og endnu mere hvis detaljen i fremtiden vægtes højere.

Min oplevelse af cykelbanditten
Oplevelsen ved dette cykelkøb kunne have været fem stjerner.
Følgende trækker dog ned:
- Cyklen var sløset samlet
- Jeg blev solgt en dårlig lås i butikken
- Sadlen er utæt som en si - Ingen mulighed for bytte
- Kundeservice venter øjensynligt med at svare på klager præcis indtil 14 dages fristen for retur på online varer er overskredet
- Kundeservice mener ikke, at de cykelsadler Cykelbanditten sælger nødvendigvis bør være vandtætte.. :)
Jeg går ud og køber en vandtæt sadel et andet sted end Cykelbanditten.

Dårlig service - mangelfuld information på hjemmesiden. Opdateret
Jeg bestilte slanger og dæk til en toyko bike. Da jeg bestiller står dækket som en lagervare, hvilket det viser sig ikke at være, hvor derfor er en ventetid på 14 dage. Dette her i er i starten af måneden.
Det er lidt en irritation, da det er noget jeg mangler for at få min cykel i gang igen.
Får dog hurtig besked om dette, hvor 14 dages tid er acceptabelt. Nu er der så gået en måned og det eneste jeg har hørt er at det burde snart være på lager.
Syntes det er dårlig kundeservice, når man først har lavet en fejl (alle laver fejl), som jeg sagtens kan forstå, men at man efterfølgende ikke følger op på det, og sørger for at informere løbende.
Jeg føler ikke dårligt behandlet, men manglen på information og kundeservice er frustrerende.
/Mads

Dårlig kvalitet, dårlig service
Jeg bestilte en Tokyo Bike på Cykelbandittens webshop for omkring et år siden. For det første manglede der flere smådele, men jeg ved ikke, om fejlen deri lå hos Cykelbanditten eller deres leverandør. Nu efter et år er dækkene slidt fuldstændigt ned, og jeg har oplevet tre punkteringer på blot to uger. Det er altså en cykel på den gode side af 6000 kr., der er kørt maksimalt 4 kilometer om dagen på (fraregn derfra selv ferier og weekender).
Mit bedste råd til dig, der overvejer at købe en cykel på Cykelbanditten:
Køb aldrig cykler på nettet.
Der er for meget bøvl med at samle den, og du kan aldrig vide dig sikker på kvaliteten - i mit tilfælde var den forfærdelig.
Derudover fik jeg en noget bedrevidende ung herre i røret, da jeg ringede derind for at høre, om de kunne hjælpe mig med nogle nye dæk. Svaret var kort: "Man skifter som regel dæk to gange om året, så det må du kunne fikse ved din cykelforhandler".
Dårlig kvalitet, dårlig service.