Rigtigt dårlige mountain bike. Køb ikke herfra. Efter Ca 8 måneder efter er cyklen helt rustet, kæden trænger til skift, forgaflen med støddæmper er Fake, samt gearne virker ikke. Pedalerne er skæve.... Zobacz więcej
Cykelbanditten
Takk for en hyggelig handel av min Tokyo Bike med fornlaster fra Copenhagen Parts. Kasper og de hjelpsomme bandittene ordnet også en ekstra styrepinne for montering av bagasjestativet. Alt ble sendt t... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Cykelbanditten er en temmelig ung og smart forretning, hvor man får, hvad man betaler for. I mit tilfælde var det en ny og billig cykel. Det kan være ganske rart, at der mere tale om udleveringer af... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Oplevelsen ved dette cykelkøb kunne have været fem stjerner. Følgende trækker dog ned: - Cyklen var sløset samlet - Jeg blev solgt en dårlig lås i butikken - Sadlen er utæt som en si... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
Cykelbanditten.dk er verdens sejeste cykelkæde. Vi elsker vores kunder og gør alt for at de også elsker os...
Valhøjs Alle 190, Bygn B, 2610, Rødovre, Dania
- +45 41737700
- support@cykelbanditten.dk
- www.cykelbanditten.dk
Inni użytkownicy przeglądali również
Top service og levering, men ikke top kvalitet på produkter
Jeg har købt en cykel herinde i 2016 (på restsalg). Jeg fik en god rådgivning mht. størrelse på stelllet - og cyklen passer perfekt. Desuden hurtig klargøring af cykel. Og jeg har lige bestilt noget mere til min cykel.
Og apropos min cykel...På trods af at jeg har købt min cykel i restsalg, så forventer jeg ikke at mine møtrikker ved hjulene og pedalerne allerede ruster under et år efter købet. Jeg har skiftet begge dæk + hjul, da kvaliteten ifølge min cykelmand var l***, da jeg havde punkteret 4 gange på en uge (på mit baghjul). Nu har jeg skiftet mit forhjul, da det var ved at flække. Jeg har lige fået skiftet bremseklodser for og bag - skal man også gøre det hvert år?
Jeg har ikke klaget personligt til cykelbanditten, da jeg tænker at jeg ikke kan stille noget op efter jeg har skiftet de forskellige ting ud nu, og jeg ikke har kvitteringer på det jeg har fået lavet. Men jeg har efterhånden betalt mere for reservedele til cyklen end selve cyklen.. Hahah :D
Men jeg tror ikke jeg vil købe en cykel på restsalg herinde fra mere. Det er for dyrt i længden :)

Odpowiedź od Cykelbanditten
Gik hurtigt med levering.
Hurtig service og God kvalitet.
Jeg er for så vidt tilfreds med min …
Jeg er for så vidt tilfreds med min vare. Jeg manglede dog en bedre service ved leveringen idet jeg ikke modtog nogle leveringsbesked da min vare var ankommet til leveringsstedet!
Mvh
Malene

Odpowiedź od Cykelbanditten
Fremragende – ingen forbehold, jeg vil anbefale virksomheden til andre
God service!
Venlig og hurtig service
Det var angitt at sykkelen ville …
Det var angitt at sykkelen ville leveres i kjørbar tilstand, det var den ikke. Den kom i en eske og jeg brukte 2 timer på å montere den sammen. Videre fikk jeg tilsendt 2 sykkelseter og 2 par dekk, det var unødvendig

Perfekt.....
Konge service
Jeg havde bestilt et BLB kranksæt. De havde det desværre ikke i den ønskede farve, hvilket jeg fik at vide dagen efter på mail. Herefter fik jeg valget mellem de resterende farver hvilket var helt cool med mig. Da jeg modtog pakken var kranksættet modellen dyrere. Det kan man vel ikke klage over.
Hurtig og god service samt levering.
Kanon service og levering..!
Rigtig god service og tilbud samt hurtig levering.! Jeg vil til en hver tid bestille cykeldele hos jer og anbefale jer til ande.:-)
Tommi
Beskidt vare...
Jeg havde bestil en cykelhjelm. Da jeg modtog varen var den ikke i original æske og der var en brunt lag makeup på den. Jeg antager at det var en udstillingsmodel jeg havde fået. Varen var ganske vist nedsat, men det fremfik ikke, at det var en udstillingsmodel/brugt da jeg bestilte den over nettet.

Odpowiedź od Cykelbanditten
Lækker cykel og hurtig levering
Er super glad for min nye cykel fra cykelbanditten. Købte cyklen på nettet mandag aften og cyklen blev leveret allerede onsdag!
Super hurtig levering.
Perfekt service og har nu fået en dejlig cykel, til en fornuftig pris. Det er ikke sidste gang jeg har handlet hos cykelbanditten.dk - skal jo også have nogle skærme :-)
Wald kurv er noget skrammel. Dårlig kvalitet simpelthen.
Den cykel kurv jeg købte, var skæv efter blæsten væltede min cykel dagen efter montering, samt at møtrikken der holdt dem sammen faldt af, trods efterspænding.

Køb af cykkelhjelm
Fuld tilfredshed med købet, blot gik der lidt lang til fra bestillingen til afsendelse af pakken - men formentlig p.g.a. juletravlhed :-)