Rigtigt dårlige mountain bike. Køb ikke herfra. Efter Ca 8 måneder efter er cyklen helt rustet, kæden trænger til skift, forgaflen med støddæmper er Fake, samt gearne virker ikke. Pedalerne er skæve.... Zobacz więcej
Cykelbanditten
Takk for en hyggelig handel av min Tokyo Bike med fornlaster fra Copenhagen Parts. Kasper og de hjelpsomme bandittene ordnet også en ekstra styrepinne for montering av bagasjestativet. Alt ble sendt t... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Cykelbanditten er en temmelig ung og smart forretning, hvor man får, hvad man betaler for. I mit tilfælde var det en ny og billig cykel. Det kan være ganske rart, at der mere tale om udleveringer af... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Oplevelsen ved dette cykelkøb kunne have været fem stjerner. Følgende trækker dog ned: - Cyklen var sløset samlet - Jeg blev solgt en dårlig lås i butikken - Sadlen er utæt som en si... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
Cykelbanditten.dk er verdens sejeste cykelkæde. Vi elsker vores kunder og gør alt for at de også elsker os...
Valhøjs Alle 190, Bygn B, 2610, Rødovre, Dania
- +45 41737700
- support@cykelbanditten.dk
- www.cykelbanditten.dk
Inni użytkownicy przeglądali również
God service og hurtig levering
Jeg har haft en rigtig god oplevelse med at handle på Cykelbanditten. God kundeservice der svarede på alle spørgsmål - og personlig levering af cyklen lige til døren.
Fremragende oplevelse
Produktet var som lovet og levering skete hurtigt. Alt i alt en fremragende oplevelse.
Mangelfuldt tilbehør til cykelforlad
Beslag skulle angiveligt passe til de fleste cykler - nok snarere til de færreste
*******
Jeg er vældig tilfreds med forladet som er godt og billigt. Det medfølgende beslag ( U bøjle ) passer max til kronrør med diameter 35/36. Min cykel har kronrør med diameter 38 som er minimum for de fleste nyere cykler. Problemet er dog løst ved at gå i byggemarked og købe 2 U-bøjler med større diameter

Odpowiedź od Cykelbanditten
Hurtig, effektiv og behagelig.
Meget venlig og imødekommende betjening. Den købte vare var helt OK, og blev effektueret meget kvikt af Morten.
Rigtigt fint, men lidt for lang leveringstid
Måtte selv skrive for at finde ud af hvornår jeg fik min vare. Kunne være smart hvis der var et sted man kunne tracke leveringen
Super service og hurtig levering
Hurtig betjening og super service, cyklen var dog udsolgt i den valgte stel størrelse, men problemet blev løst lynhurtigt. Kan kun anbefales.
Manglede vare
De havde ik den vare jeg bestilte, og måtte selv skrive til dem for at rykke for at høre hvad der skete. Så der gik 10 dage med levering.

Odpowiedź od Cykelbanditten
cyklen er god men købsoplevelsen var ringe
jeg fik ikke det farve jeg havde bestilt, fragtfirma kunne ikke hente cyklen i 3 dage og de er lidt flæbet når man snakker med dem i telefonen.
men cyklen havde en god pris og og jeg er meget tilfreds med det..

Dårlig kvalitet
Har lige købt en Cykel hos Cykelbanditten, blot efter 14 dage virker håndbremsen ikke!!! Det er simpel hen for tidligt, at der opstår problemer med en ny indkøbt cykel, jeg er mildest talt ikke tilfreds!!

Odpowiedź od Cykelbanditten
Perfekt service, dejlig cykel, leveret til tiden, klar til en cykeltur...
Perfekt service, dejlig cykel, rigtig god pris, leveret til tiden, klar til en cykeltur...
Mangel på cykel
Købte en cykel, og er egentlig godt tilfreds med den. Men de har givet mig to billigere version af lås og frontlad, istedet for det jeg betalte for.
Har kontaktet på mail, men efter 5 døgn er der stadig intet svarnpå trods af en garanti om svar indenfor 48 timer.
Så hvad der startede som en rigtig god oplevelse, er nu blevet irriterende.

Tilfreds
Jeg købte en cb3 som blev leveret monteret og er fin værdi til pengene. Da cyklen blev leveret fik jeg også lidt råd med på vejen, og jeg kan ikke påstå andet end, at jeg er positivt overrasket. Her er nemme fem stjerner at give.
Mega god betjening
De er hurtige, de vender tilbage ved spørgsmål så alt i alt et dejligt sted, at handle.
Perfekt!
Feeedt! Har modtaget min fixie cykel og det spiller maks! Tak for en god handel. Og tak for en gratis ringklokke! Go' aften :-)
Professionalisme med personlig vinkel !
Cykelbanditten rammer lige i hjertet. Her bliver man medlem af en klan- man bliver en "Cykelbandit"- når man køber en cykel. Det er sgu personligt. At cyklen så også er et kvalitetsprodukt til rimelige penge - og leveringen lover, hvad den holder. Ja, så er det bare fremragende !
Tilfreds med produkt, utilfreds med levering
Produktet som jeg havde bestilt, var lige som jeg havde håbet. Til gengæld var det blevet leveret mens jeg ikke var hjemme... Sådan lød det i SMS'en jeg fik, men da jeg tjekkede på GLS (leveringsfirmaets hjemmeside) kunne jeg se at det var blevet leveret mens jeg var hjemme, hvilket jo ikke giver mening. Desuden var pakken blevet sendt til et lager 20km fra mit hjem, og da det var en fredag, måtte jeg vente til efter weekende hvor jeg ringede til GLS og (efter at have stået i kø i meget lang tid) fik jeg den sendt til et sted ikke ret langt hvor jeg kunne hente det. Superdumt at GLS påstår at jeg ikke har været hjemme, og dumt at de ikke sendte det til et sted tættere på mit hjem hvis jeg så ikke var hjemme