Beställde en kalender, fick inget leveransbekräftelse men pengarna drogs ändå. De svarar inte på mail och har telefontid 1 timme 3 dagar i veckan (och numret är hopplös svårt att få tag i) var de inte... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Fick en defekt tröja, väldigt trist men upplevde ändå att kundtjänst svarade inom någorlunda rimlig tid och jag fick kompensationen utan en massa krångel. De andra produkterna var väldigt fina ska ti... Zobacz więcej
Ruskigt uselt företag som borde stoppas. Man köper ett "frågespel för familjen" där frågorna handlar om onani och sexvanor (utan ngn som helst förvarning). Inte jättekul med 8-12 åringar och att jag... Zobacz więcej
Swishade betalning för Anton Berghs chokladaskar 3 st. Ingen bekräftelse på att de fått pengarna eller att expedion pågår, att varan är på väg. Påminde två ggr men verkade få svar från en AI som vil... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
Sveriges prylmecka! Hos oss hittar du de roligaste prylarna för vardag, fest och högtider! Vi har allt nödvändigt onödigt!
Dane kontaktowe
Donaugatan 2, 21120, Malmö, Szwecja
- 0733696690
- Pajtesa.zhuta@coolstuff.com
- www.coolstuff.se
Nie odpowiedziano na negatywne recenzje
Beställde ”Flint” samt några andra …
Beställde ”Flint” samt några andra artiklar och blev väldigt besviken. Jämför man bilderna och hur dem ser ut i verkligheten så får det McDonalds menyn att värka trovärdig. Hade jag velat klä ut mig till en kondom, professionell simmare eller dylikt istället för en flintskallig gubbe så hade jag accepterat vad jag fick. Men då detta inte var fallet så är jag extremt besviken och väldigt säker på att coolstuff är en sida jag aldrig mer kommer besöka.
Dålig kundservice, osäker hantering av returer
Dålig kundservice. Jag har beställt några ggr och om en vara är felaktig blir det otroligt komplicerat. Returnerade en produkt, fick en ny. Den gick sönder efter två månader. Bad om returblankett, packade omsorgsfullt in den i returpaketet. När paketet väl nådde dem påstod de att ingen returblankett låg i förpackningen. Jag fyllde i en ny och det dröjde nån vecka tills pengarna kom in. När jag tittar på kontohistoriken ser jag att de betalat två ggr och dragit tillbaka den ena, rätt naturligtvis men tyder ju på att den ena handen inte vet vad den andra gör. Några månader senare får jag ett mail där de skriver att de kontaktat mig upprepade gånger om vad jag vill ha för ersättning men att jag inte återkopplat. Vilket jag ju redan hade. De levererar varor snabbt men kundservicen är under all kritik.
Snabbt och enkelt
Snabb leverans, enkel hemsida att använda. Jag har aldrig haft några problem med några varor, så jag vet inte hur deras kundsupport är. Tycker priserna är något höga på en del saker, men inte högre än hos liknande företag.
bästa sidan
det är blixtsnabb leverans och är en jättebra hemsida varona kommer inom 2 dagar nångång 1 bästelde en hoverboard kom inom 2 dar
Dårlig kundeservice opplevelse
Først får jeg beskjed om å sende inn en vare jeg fikk i gave, jeg følger alle krav, og misforstår visst en enkelt setning i mailen om at ordrenr MÅ medfølge. Men som jeg skriver har jeg ikke ordrenr siden det var en gave, jeg presiserer dette mer enn èn gang og får forståelsen av at jeg likevel kan sende inn (dekker såklart porto på 45 kr selv) og kan velge en ny vare. Når de så mottar varen får jeg kontrabeskjed om at ordrenr må de ha, noe jeg jo ikke har. Det ender med at de NEKTER å sende meg annen vare som jeg ønsket, fordi det skilte på 1 kr (jeg gjentar: 1 krone) i MIN favør, da kunne de ikke være kundevennlige og sende meg nye varer, men ender opp med å returnere den opprinnelige varen som jeg sendte inn og brukte 45 kr på i porto. MAKAN til dårlig kundeopplevelse sier jeg bare. Jeg fikk to forskjellige mailer, hvor den ene sier jeg kan få tilbake pengene, og en annen mailavdeling sier jeg ikke kan det. Hvem skal man tro på? Så de ender opp med å returnere varen jeg ikke ønsket. Tapte med andre ord 45 kr på dette tullet. Det er av prinsipp jeg skriver denne anmeldelsen pga dårlig opplevelse.
superdålig retur
Självkostnadspris på retur, mycket krångligt - massa regler... två olika adresser för returen bl.a. Kan inte lämna direkt till returavdelning utan måste skicka ...
Handlar aldrig igen på coolstuff !!!!
Otroligt otrevlig och ovillig support
De levererar oftast fel varor och gör allt för att det ska vara så krångligt som möjligt för kunden. Kontaktar man deras kundtjänst är de nonchalanta och otrevliga. Undvik!

Odpowiedź od CoolStuff AB
Bra och enkelt!
Beställde en mängd julklappar till julen 2016. Allt jag beställt kom med och leveransen gick även fort. Inga konstigheter och även en bra och enkel hemsida att bläddra bland produkter på.
Dårlig service
Havde bestilt og betalt (dyrere) levering af varen pr post til min postkasse( i en konvolut ). Varen blev sendt og forsøgt afleveret (forgæves, da sjældent hjemme) med GLS (billigere). Meget bøvlet, da varen efterfølgende skulle afhentes i et mig ukendt indkøbscenter, langt fra min bopæl.
Världelös service!
Kommer inte att handla härifrån igen. Inte för att det var fel på varan utan för att kundtjänsten har noll service när man behöver hjälp för att reklamera något.. Verkligen missnöjd. Första och sista gången jag handlade där.
Leveransen var snabb och jag fick det jag beställde, finns mycket roliga saker på hemsidan vilket är ett stort +
Underbart!
Dom har massa roliga saker och kvaliteten är helt ok.
Snabb leverans dessutom. Stort +
Underbara!
Har handlat hos dem sedan mycket få kände till dem, då kunde man köpa presenter med grejer ingen hört talas om. Fortfarande mycket kul varor och bättre kvalitet än de flesta tror. Helt oklanderlig e-handlare. Suverän produktinfo med kundrecensioner mm. Helt fantastisk kundservice med glimten i ögat. Fortfarande mitt val gång på gång när man ska hitta kul presenter men hittar då också för det mesta grejer till mig själv också....
hurtig levering!
Produkterne kom som lovet og så ud som lovet. Super sjov hjemmeside med fede gadgets :-)
Good place to find presents
It's that site you go to around christmas and maybe some birthdays, you can find something for everyone and get it for decent price and through a good service
Perfekt för present-shopping
Alltid ett nöje att gå in på coolstuff's hemsida! Perfekt inför julafton eller födelsedagar. Rimliga priser också. Rekommenderar!!!
Godt sted at handle
Jeg var egentlig en rigtig beværlig kunde, men dem i kundeservice gjorde alt for at hjælpe mig uden tøven. Virkelig fin service.
Kan kun anbefale denne butik.
Ordentligt snabba frakt-tider, otroliga priser på flesta utav grejerna men ibland någolunda söndriga saker som säljs
Webbplats som minst sagt, dedikerar sig till att sälja udda saker och ting. Felen de har är argumenterbart minimala medans de rättligen kan skryta om en fast fraktpris på 49:- , 90 dagars öppet köp och 2 års garanti på alla produkter som säljes.
Handlar från dem nästan varje år vid jul och är nöjd med kort sagt allt.
Perfekta presenter
Coolstuff har massor av roliga saker och har hjälpt mig att hitta flera presenter. Köpte Bling-ringar som fungerar som ölöppnare och hade som pris i en musiktävling på en stor fest. En klart rolig och lökig grej.
rolig kube:-)
Handlade både tofflor och kube hos coolstuff och fick hem redan efter ett par dagar, men hade gärna haft lite större utbud.
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.