Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 1 z 5

Beställde en kalender, fick inget leveransbekräftelse men pengarna drogs ändå. De svarar inte på mail och har telefontid 1 timme 3 dagar i veckan (och numret är hopplös svårt att få tag i) var de inte... Zobacz więcej

Oceniono na 4 z 5

Fick en defekt tröja, väldigt trist men upplevde ändå att kundtjänst svarade inom någorlunda rimlig tid och jag fick kompensationen utan en massa krångel. De andra produkterna var väldigt fina ska ti... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Ruskigt uselt företag som borde stoppas. Man köper ett "frågespel för familjen" där frågorna handlar om onani och sexvanor (utan ngn som helst förvarning). Inte jättekul med 8-12 åringar och att jag... Zobacz więcej

Oceniono na 3 z 5

Swishade betalning för Anton Berghs chokladaskar 3 st. Ingen bekräftelse på att de fått pengarna eller att expedion pågår, att varan är på väg. Påminde två ggr men verkade få svar från en AI som vil... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Sklep z podarunkami

Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne

Sveriges prylmecka! Hos oss hittar du de roligaste prylarna för vardag, fest och högtider! Vi har allt nödvändigt onödigt!

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Nie odpowiedziano na negatywne recenzje

Sveriges bästa kundservice!

CoolStuff har dels superbra grejer! Men de har även Sveriges bästa kundservice enligt mig!! Jag beställer ofta från CoolStuff (både till mig själv och presenter till andra) och är oftast supernöjd med grejerna. Men de gånger som det har varit fel på någon produkt så har jag blivit kompenserad (exempelvis kreditering, ny produkt utan att behöva krångla med retur, presentkort) och på så vis varit helnöjd. Jag drar mig helt enkelt aldrig för att beställa från CoolStuff, för blir det något fel så vet man att deras suveräna kundtjänst löser det. Dessutom har de supersnabba leveranser! Rekommenderas varmt +++++

8 stycznia 2019
Oceniono na 5 z 5

Nöjd med kundbemötandet och kommunikationen

Kalasroliga prylar i en härlig mix. Det jag beställde kom efter 4 arbetsdagar, fick bra info via mejl om min leverans. Konkurrenter har en del att lära av ert sätt att ta hand om sina kunder. Blivit förbannad på två andra företag pga kundbemötandet senaste året, men med er gick allt smidigt. Rätt varor i tid och god kommunikation. TACK för det!

19 grudnia 2018
Oceniono na 3 z 5

Helt ok.

Helt ok.
Tyvärr var förpackningen till det jag beställde trasig. Såg begagnad ut. Inte så roligt att ge i julklapp. Ska reklamera.

19 grudnia 2018

INGEN LEVERANS.

Beställde grejer den 23/11.
Har fortfarande inte fått någon leverans. Står som bokad med Schenker har inte tagit emot något paket.
Har mailat 5 gånger, ringt och skrivit på deras facebooksida utan att få några svar.

UNDVIK!

7 grudnia 2018

Ur uselt kundbemötande

Köpte en produkt via coolstuff. 2 dagar senare var produkten nedsatt och dom ville inte sätta ner de jag beställt utan deras svar var att jag var välkommen att skicka tillbaka det jag beställt. Sjukt dålig kundservice och dåligt av ett företag att behandla kunder på de viset. Handlat hos dom flertal tillfällen men nu var sista gången! Rekommendera inte detta företag.

13 listopada 2018
Oceniono na 4 z 5

Super god kundeservice

Jeg bestilte en lækker hvidløgspreser med forventet levering 1-2 hverdage efter. Efter 4 dage var status uændret og jeg kontaktede kundeservice. Min ordre var tilsyneladende gået i stå et sted i processen, som ikke lige var blevet opdaget. Den flinke medarbejder lovede mig, at sparke den i gang samme dag eller også ville hun få sendt en ny. 2 dage senere havde jeg 2 lækre hvidløgspressere uden yderligere beregning (en til en gave og en til mig selv :)). Fin kundeservice, her handler jeg igen.

23 lipca 2018

Super service 🤩

Købte 2 pudebetræk - fik dem leveret dagen efter 👍🏼

Det ene betræk var istykker, og jeg sendte en mail til CoolStuff. Her var ingen slinger i valsen, de sendte mig er nyt u/b, og ville ikke have det ødelagte retur 😀

Fantastiske produkter og fantastisk service - bestemt ikke sidste gang jeg handler her 🙏🏼

23 lutego 2018

Mekat för onyttans nöje!

En källa för grejer man aldrig visste man behövde! Kul upplägg på hemsidan, dock så hade det inte skadat med en app !
(Så kära Coolstuff, varför har ni inte styrt upp en app?!)
9 köptillfällen hittills - inget skadat, bra kvalité, snabb leverans! Keep up the good work!

17 stycznia 2018

Mycket bra

Har alltid blivit nöjd när jag beställt från CoolStuff. När jag fick hem en defekt vara skickade dem en helt ny utan något tjafs. 5/5

17 grudnia 2017
Oceniono na 1 z 5

Problem med lagerstatus och leveranser.

Inget vidare tyvärr.

Roliga prylar men varorna har inte dykt upp åtta dagar efter ordern men fakturan från Klarna aktiverade dem dagen efter.

Tog tre dagar att få svar från kundcervice som lät meddela att det blivit nått fel i deras lager system och att de nu inte kunde leverera varan.

Det finns konkurrenter som gör det bättre, rekommenderar alla att vända sig dit istället.

4 grudnia 2017

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej