CoffeeTime Recenzje

Wynik TrustScore: 1.5 na 5

Oceniono na 1 z 5

kan desværre kun anmelde hvis jeg trykker på en stjerne. de tilbyder ikke at trykke på "minus" stjerner. jeg har ikke fået mine varer - ingen svar - har heller ingen penge, da de har trukket dem. Hol... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

OPDATERING. Stadig intet svar - telefonnummeret er også falsk. Hi there, The mail address service@coffeetime is not working, hence this mail for you. We have still not received our or... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Bestilte kaffe den 8. Januar… har kun modtaget ordrebekræftelse.. kan ikke kontaktes på mail eller telefon… og har intet hørt… har tidligere og indtil nu været ok tilfreds…hvis man altså søger hvad d... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Jag har beställt några flaskor kaffesirap, men coffeetime meddelar mig att varan är slut och de kan inte ge mig en leveranstid. Jag har därför bett om pengarna tillbaka, men härefter vägrar de att sva... Zobacz więcej

1. Sklep z kawą

Napisane przez firmę

Vi bruger ikke Trustpilot aktivt i vores markedsføring da vi er af den overbevisning, at Trustpilot er for let at manipulere med hvilket ikke giver et korrekt konkurrencemæssigt billede. Vi er dog glade for de mange verificerede kundeanmeldelser og følger udviklingen løbende. CoffeeTime® er Danmarks største og ældste online forretning med salg af alt indenfor kaffe, espresso, te, urtete, kakao, chokolade, kaffemaskiner og espressomaskiner.

Bardzo słaba

Wynik TrustScore: 1.5 na 5

248 recenzji

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 0

Napisz recenzję

Varieret udvalg - effektiv levering

Efter køb af min espressomaskine, har jeg flere gange handlet hos CoffeeTime - dels på grund af det brede udvalg, dels på grund af den effektive levering.

Nem bestilling, tilgængelig kundeservice og god kundepleje i form af tilbud og kampagner.

1 lutego 2012

leveringstid super - service dårlig

Jeg bestillte 3 varer over nettet, og de kom allerede næste dag! Desværre var pakken gået i stykker, og 1 af varene manglede (nok tabt i posten). Efter e-mail kontakt fik vi den tabte vare omgående erstattet. Superservice!

30 stycznia 2012
Logo CoffeeTime

Odpowiedź od CoffeeTime

Hej Silke,

Vores telefon er ikke bemandet 24/7 - men det er vores kundeservice via e-mail, facebook, twitter som også er nævnt på coffeetime.dk, kvittering samt når du ringer. Men så var det godt du kunne finde os her på Trustpilot.

Desværre sker det at en pakke bliver skadet under transporten med Post Danmark og det skal vi lige have styr på også selvom det er små 20 dage siden du har modtaget varerne.

Jeg har sendt dig en e-mail da jeg har brug for nogle yderligere oplysninger, idet jeg sender mine bedste hilsner.

mvh, Frederik

Oceniono na 3 z 5

God service man betaler for...

Hurtig ekspedition, lækre varer, dyr levering...

25 stycznia 2012
Logo CoffeeTime

Odpowiedź od CoffeeTime

Hej Sylvest og tak for de pæne ord.

Jeg er dog lige nødt til, at kommenterer på din opfattelse om vi har en dyr levering...

I den konkrete sag har du bestilt en af vores lækre Startpakker til en yderst reduceret pris da dette produkt er for kunder som gerne vil prøve vores kaffe. Det er også derfor du kun kan bestille én startpakke af gangen.

Og når din bestilling er under DKK 500,- excl. moms skal du betale et ekspeditionsgebyr på kun DKK 45,- excl. moms. Det kan måske lyde af meget hvis du sammenligner det med en køretur til det lokale supermarked hvor en plastikpose koster ca. DKK 2,50 :-)

Så derfor vil jeg lige nævne hvad du egentligt får for dine DKK 45,-

- Varerne plukkes og kontrolleres.
- Varerne pakkes forsvarligt.
- Varerne sendes i forsvarlig emballage.
- Varerne leveres express, typisk indenfor 24 timer.
- Varerne forsikres mod transportskade.
- Varerne leveres til din dør med Post Danmark.
- Mulighed for Flexlevering.
- Mulighed for levering til din privat/erhvervsadresse.
- Mulighed for levering til din Døgnpost box.
- Mulighed for andre services hos Post Danmark.
- Track & Trace nummer sendes til dig.
- Kvittering fremsendes elektronisk til dig.
- Varerne kan genudbringes jf. aftale med Post Danmark.
- Varerne kan afhentes på posthuset hvis ikke du er hjemme.

Nogle af punkterne er en selvfølge og andre er for at give dig som kunde den bedste og mest sikre service som overhoved muligt. Men fælles for dem alle er, at de har en omkostning. Tager vi ikke et ekspeditionsgebyr for mindre bestillinger vil det koste os penge, at levere varerne til dig.

I skrivende stund og jf. Post Danmarks hjemmeside koster det DKK 82,- at sende en postpakke på 2 kg. leveret til døren. Vi har naturligvis en lidt bedre pris.

Jeg håber ovenstående giver dig en forståelse af hvad du får for dine penge. I så fald håber jeg at du vil revurdere din anmeldelse, idet jeg sender mine bedste hilsner.

mvh, Frederik & Co.

PS. Husk det er gratis ved bestilling over DKK 500,- excl. moms.

Oceniono na 5 z 5

Godt udvalg og hurtig levering

Coffeetime har et rigtig godt udvalg af forskellinge typer kaffe.
Leveringen kommer i løbet af ca. 2 dage med Post DK. Jeg har aldrig haft problemet. Godt udvalg af betalingsmuligheder.

21 stycznia 2012

Altid god service

Jeg har nu handlet hos Coffeetime gennem 5 år og har altid oplevet hurtig og god service. Har købt produkter, samt sendt min Jura til reparation.

18 stycznia 2012

Fantastisk

Bestilte varen sendt om aftenen, God respons ved modtagelse af bestilling, informering omkring afsendelse dagen efter, og modtog varen i god stand.

16 stycznia 2012
Opinia niezależna

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej