kan desværre kun anmelde hvis jeg trykker på en stjerne. de tilbyder ikke at trykke på "minus" stjerner. jeg har ikke fået mine varer - ingen svar - har heller ingen penge, da de har trukket dem. Hol... Zobacz więcej
OPDATERING. Stadig intet svar - telefonnummeret er også falsk. Hi there, The mail address service@coffeetime is not working, hence this mail for you. We have still not received our or... Zobacz więcej
Bestilte kaffe den 8. Januar… har kun modtaget ordrebekræftelse.. kan ikke kontaktes på mail eller telefon… og har intet hørt… har tidligere og indtil nu været ok tilfreds…hvis man altså søger hvad d... Zobacz więcej
Jag har beställt några flaskor kaffesirap, men coffeetime meddelar mig att varan är slut och de kan inte ge mig en leveranstid. Jag har därför bett om pengarna tillbaka, men härefter vägrar de att sva... Zobacz więcej
Napisane przez firmę
Vi bruger ikke Trustpilot aktivt i vores markedsføring da vi er af den overbevisning, at Trustpilot er for let at manipulere med hvilket ikke giver et korrekt konkurrencemæssigt billede. Vi er dog glade for de mange verificerede kundeanmeldelser og følger udviklingen løbende. CoffeeTime® er Danmarks største og ældste online forretning med salg af alt indenfor kaffe, espresso, te, urtete, kakao, chokolade, kaffemaskiner og espressomaskiner.
Emil Neckelmanns Vej 20, 5220, Odense SØ, Dania
- 89 883 679
- service@coffeetime.dk
- www.coffeetime.dk
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Inni użytkownicy przeglądali również
Hurtig go service, code producer
Hurtig go service, code producer
Savner lidt at vores kaffe nogel gange er på tilbud :0)
Fantastisk let og elegant - en skam at Post Danmark ikke kan have samme service.
Overskuelig hjemmeside og hurtig levering
Det er en nem og overskuelig hjemmeside og der er levering fra dag til dag:-)
Varieret udvalg - effektiv levering
Efter køb af min espressomaskine, har jeg flere gange handlet hos CoffeeTime - dels på grund af det brede udvalg, dels på grund af den effektive levering.
Nem bestilling, tilgængelig kundeservice og god kundepleje i form af tilbud og kampagner.
leveringstid super - service dårlig
Jeg bestillte 3 varer over nettet, og de kom allerede næste dag! Desværre var pakken gået i stykker, og 1 af varene manglede (nok tabt i posten). Efter e-mail kontakt fik vi den tabte vare omgående erstattet. Superservice!

Odpowiedź od CoffeeTime
God service man betaler for...
Hurtig ekspedition, lækre varer, dyr levering...

Odpowiedź od CoffeeTime
Hurtig levering+++++
Super sted og handle.Varen sendt samme dag som den blev bestilt.
Modtaget med posten dagen efter.+++++
Kan varmt anbefales.
Rigtig god betjening !
Nemt og hurtige bestilling. Modtaget med posten inden for 48 timer.
Godt udvalg og hurtig levering
Coffeetime har et rigtig godt udvalg af forskellinge typer kaffe.
Leveringen kommer i løbet af ca. 2 dage med Post DK. Jeg har aldrig haft problemet. Godt udvalg af betalingsmuligheder.
Altid god service
Jeg har nu handlet hos Coffeetime gennem 5 år og har altid oplevet hurtig og god service. Har købt produkter, samt sendt min Jura til reparation.
gode varer..hurtig levering og gode priser/tilbud
har handlet her de sidste par år og har altid været tilfreds med de varer jeg har bestilt..og hurtig levering
Fantastisk
Bestilte varen sendt om aftenen, God respons ved modtagelse af bestilling, informering omkring afsendelse dagen efter, og modtog varen i god stand.
Hurtig ekspedition
Hurtig og god ekspedition af bestilling. Alle varer var som bestilt, og forsvarligt pakket.
Ingen problemer - hurtig service
Fik leveret varene dagen efter bestilling. Ingen problemer.
Lige det jeg havde bestilt, til den pris jeg bestilte og til tiden
Jeg har købt kaffe, filtre og rengørings tabletter til en kaffemaskine. Hele affæren kørte som smurt. Det eneste lille minus var, at de ikke havde skrevet att på pakken da jeg fik den leveret til arbejde.