Copenhagen Coffee Lab Recenzje

Wynik TrustScore: 3.5 na 5

Oceniono na 3 z 5

Leider, leider werden die fertigen Kaffeetassen jedesmal oben angefasst, wo man mit dem Mund dran geht :( GEHT GAR NICHT Die Tassen haben extra Henkel. Vorher noch die Nase gerieben dann oben die Ta... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

In Köln habe ich im Geschäft Copenhagen neben Gebäck auch ein Paket Espressobohnen (Ca ) erworben. Ich war von beidem begeistert. Online konnte ich dann den Kaffee bestellen, der aus Dänemark geliefe... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Oceniono na 5 z 5

Klagede over noget sene leveringer som jeg hidtil havde oplevet og mangel på lynluk embalage. Fik herefter alt mulig lovning på at man ville bestræbe sig på at efterkomme begge mine ønsker bedre fre... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Oceniono na 2 z 5

Simpelthen den dårligste kop kaffe, som nogensinde har betalt for! Jeg køber en kaffe latte og en dobbelt espresso. Espressoen var nærmest ikke til at hælde ud af koppen, til min store ove... Zobacz więcej

1. Palarnia kawy

Napisane przez firmę

Copenhagen Coffee Lab is a hand-craft coffee roastery, wholesaler, cafe and bakery chain founded in Copenhagen in 2013. Since 2013 have we marked our presence in Denmark and throughout Europe with 40+ cafes in Denmark, Germany, France, and Portugal.

Średnia

Wynik TrustScore: 3.5 na 5

131 recenzji

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Zaprasza klientów do wystawiania recenzji

Nie odpowiedziano na negatywne recenzje

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 29

Napisz recenzję

Wonderful coffee🩷

Wonderful coffee.. I found out about this brand because my local cafe had their beans at their place, and they said they used only the beans from Cph lab. Absolutely the best 🩷

30 czerwca 2026

Kaffe I Københavns Lufhavn

Simpelthen den dårligste kop kaffe, som nogensinde har betalt for!

Jeg køber en kaffe latte og en dobbelt espresso.
Espressoen var nærmest ikke til at hælde ud af koppen, til min store overraskelse, var hele bunden af koppen dækket af kaffegrums.

Kaffe latten blev lavet over to omgange, da den første brændte på. Men det blev desværre ikke med et bedre resultat.
Branket mælk, og sur kaffe, igen fyldt med grums.

Jeg skal godt nok være kaffe trængende, for at skulle besøge jer igen.

Men det her kan simpelthen ikke være jeres standard.

6 czerwca 2026
Oceniono na 2 z 5

Har lige købt en bolle med ost i…

Har lige købt en bolle med ost i lufthavnen. Super skuffende oplevelse og næsten en følelse af at blive snydt. Der var smør på 20 procent af bollen, det tyndeste lag og så var den så tør som de billigste boller fre netto. Friskbagt var det helt sikkert ikke. Øv.

9 maja 2026

Tørreste bolle nogensinde

29.04.26 om eftermiddagen, besøgte jeg for 1. gang CPH coffee lab.
Intet personale i caféen, måske på toilettet, hvilket der også skal være plads til, læs, der bør være min. 2 pers. på vagt.
Vi stod 3 kunder i kø og ventede i ca. 5 min.
Bestilte en cappuccino og en bolle med ost og skinke, og bad om at få den varmet, kaffen var fortrinlig, men bollen var så tør, at det støvede, når jeg tyggede den, og så til den vanvittige pris af 42 kr.
Næste gang køber jeg kun kaffen.

28 kwietnia 2026
Oceniono na 2 z 5

Beskidte borde, og rodet med affald.

God kaffe.
Caféen i lufthavnen.Men meget beskidte borde. De har ikke været tørret af længe. Vi og andre kunder måtte kigge efter hvor man kunne sætte sig, hvor der var nogenlunde rent.
Affald på flere borde.

25 kwietnia 2026

Great Bread Roll, Unpredictable Coffee

I would rate the breadroll with cheese 5/5. But the coffee varies in quality.. great..burnt...weak.. coffee roulette.

I have also noticed the finished plates have a tendency to be left for a while, even after people have left. Maybe a dirty tray area could improve this experience.

28 lutego 2026
Oceniono na 3 z 5

Besøgte i dag butikken på Østerbro

Besøgte i dag butikken på Østerbro.
Den flød med beskidt service, så vi måtte sætte os ved et bord fyldt med ting. Spurgte efter en klud,så jeg selv kunne rydde op og personalet så helt forvirrede ud. I den time jeg sad der, blev der ikke ryddet op. Personalet gik tomhændet ud af restauranten hver gang de serverede noget.
Matchen smagte godt, men var ikke varm nok.
92 kr for bolle og matcha er dyrt, så forventede et bedre produkt og mere styr på tingene i butikken .

30 grudnia 2025
Opinia niezależna

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej