kan desværre kun anmelde hvis jeg trykker på en stjerne. de tilbyder ikke at trykke på "minus" stjerner. jeg har ikke fået mine varer - ingen svar - har heller ingen penge, da de har trukket dem. Hol... Zobacz więcej
OPDATERING. Stadig intet svar - telefonnummeret er også falsk. Hi there, The mail address service@coffeetime is not working, hence this mail for you. We have still not received our or... Zobacz więcej
Bestilte kaffe den 8. Januar… har kun modtaget ordrebekræftelse.. kan ikke kontaktes på mail eller telefon… og har intet hørt… har tidligere og indtil nu været ok tilfreds…hvis man altså søger hvad d... Zobacz więcej
Jag har beställt några flaskor kaffesirap, men coffeetime meddelar mig att varan är slut och de kan inte ge mig en leveranstid. Jag har därför bett om pengarna tillbaka, men härefter vägrar de att sva... Zobacz więcej
Napisane przez firmę
Vi bruger ikke Trustpilot aktivt i vores markedsføring da vi er af den overbevisning, at Trustpilot er for let at manipulere med hvilket ikke giver et korrekt konkurrencemæssigt billede. Vi er dog glade for de mange verificerede kundeanmeldelser og følger udviklingen løbende. CoffeeTime® er Danmarks største og ældste online forretning med salg af alt indenfor kaffe, espresso, te, urtete, kakao, chokolade, kaffemaskiner og espressomaskiner.
Emil Neckelmanns Vej 20, 5220, Odense SØ, Dania
- 89 883 679
- service@coffeetime.dk
- www.coffeetime.dk
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Inni użytkownicy przeglądali również
Elendig og mangelfuld service
Manglende vare, manglende svar på email, uvillig til at erstatte manglende vare, etc. Ufleksibel og dårlig oplevelse.

Odpowiedź od CoffeeTime
TOPSERVICE
Har bestilt flere gange uden problemer, men mandag fik jeg kaffe og glas, og den ene kaffe pose var der hul i flere af bønnerne var faldet ud af posen, jeg sendte foto af posen og WUPTI idag kom der en helt ny pose, SE det kalder jeg service og mega hurtigt!! handler helt sikkert der igen!
mvh Lisbeth
Kaffe i verdens klasse og god service
Jeg har nu handlet med coffeetime i mere end 5 år. Jeg har altid modtaget god behandling og varerne bliver leveret meget hurtigt.
Jeg har forsøgt mig med andre kaffetyper, når jeg ikke havde mere tilbage og ikke lige tid til at bestille, men har altid fortrudt og er vendt tilbage. Kaffen er fantastisk.
Her i efteråret har jeg også prøvet Numi teerne, især Mynteteen er min favorit og deres olier og kaffesirup. Det er alt i vanvittigt god kvalitet.
Jeg kan kun give dem mine varmeste anbefalinger.
Modtog varene efter 2 dage..
Bestilt mine vare om mandagen og modtog dem om onsdagen. Det kan ikke være bedre. Kvaliteten af varene er også som den skal være ;-)
kan Ikke klage
Jeg bestildte 5 ting på deres hjemmeside og modtog det et par dage efter men der manglede en af tingene så jeg sendte en mail til dem og forklarede. To dage efter kom den sidste uden noget bøvl. Så jeg er fint tilfreds og handler der nok igen. Deres kakaoer er mega gode
Super god handel
Ikke så meget at sige. Bestilt på nettet og varene dukkede op 2 dage senere. Fremragende.
Bliver omtalt som "den gode kop" i vores familie.
Super lækker kaffe.
Nemt at bestille, bliver sendt lige til min dør, står og venter på mig, når jeg kommer hjem fra arbejde :D
God service og kvalitetskaffe
Hurtig levering af virkelig gode kvalitetsprodukter. Kan varmt anbefales.
meget fine produkter
er meget glad før mine nye kopper så det er ikke siste gang jeg handler hos coffe time
Nemt køb og hurtig levering.
Ingen problemer af nogen art og gode priser/tilbud.
Præcis og hurtig levering
Nem og ligetil med bestilling. Dejligt med rabat ved køb af flere og gratis levering. Hurtig levering.
Kan anbefales.
Præcis og hurtig levering :)
Fik lige de varer jeg skulle have og de blev hurtigt leveret. Det at man kan be om at få sat pakken på trappen hvis man evt. ikke er hjemme ved levering er et stort plus :)
Fornuftigt sted at handle kaffe
Levering i rette tid og god service. Kan varmt anbefales. Priserne er gode!
hurtig og effektiv levering, og så er molinari espresso en fantastisk bønne til hjemmebaristaen
Det virker.
Effektiv, troværdig - og dyr.
Har handlet vedligeholdelsestilbebør til kaffemaskine flere gange - let, enkelt og hurtig levering. Det betaler man så for.
Bestilte varen, og fik den.
Bestilte varerne, og fik dem leveret. Mere er der vel ikke at sige om det.