Binnen twee maanden was alles volledig geregeld. Er moest wel het nodige worden aangeleverd, maar dat was het absoluut waard voor het mooie doel dat we wilden bereiken. Zodra alles compleet was,... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Deze mensen zijn enorm accuraat en voegen de daad bij het woord. Ik had persoonlijk en erg ingewikkelde kwestie maar niks is voor hun onmogelijk. Ze luisteren, ze tonen begrip en handelen precies... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
De intake ging goed voor mijn gevoel. Dat was de reden om door te gaan. Ondanks de uitvoerige briefing is mijn case verkeerd beoordeeld en heeft de specialist eenzijdig de overeenkomst beëindigd do... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Ik heb als financieel adviseur voor het eerst te maken gehad met Soenil, en wat een fantastisch werk levert hij. Hij heeft het klantbelang voorop gesteld en in een zeer kort tijdsbestek voor elkaar... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Wij zijn een juridisch dienstverlener die op basis van de AVG-wetgeving negatieve BKR-registraties kan verwijderen.
Bronsweg 7 , 8211AL , Lelystad, Holandia
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Odpowiada na 75% z negatywnych recenzji
Zwykle udzielenie odpowiedzi zajmuje ponad miesiąc
Jak firma korzysta z Trustpilot
Snel, concreet en effectief. Binnen 2 weken van mijn codering af geweest en nu weer in staat om mijn hypotheek af te sluiten! Enorm bedankt!
Ik ben fantastich geholpen met goede comunicatie.
Na jaren bezig te zijn geweest hebben jullie het binnen 11 DAGEN geregeld. Petje af.
Roy
Ik had een huis gekocht, maar om de financiering rond te krijgen moest mijn BKR-registratie verwijderd worden. Een hele opgave, maar het team van Coderingverwijderspecialist heeft het voor elkaar gekregen! Dankzij hen kan ik met mijn gezin een nieuwe start maken en verder met ons leven. Ben ontzettend dankbaar hiervoor!
Ze waren ook super behulpzaam tijdens het hele proces en namen echt de tijd om alles goed uit te leggen. Ik vond het allemaal best wel ingewikkeld, maar ze hebben me echt goed door alle stappen heen begeleid.
Aan iedereen die een belemmering ervaart door een negatieve registratie raad ik zeker Coderingverwijderspecialist aan. Hun hulp is de prijs meer dan waard!
Na 17 jaar eindelijk voor mezelf en mijn zoon gekozen en de knoop doorgehakt en gaan scheiden. Een nieuw leven aan het opbouwen en toen kwam daar mijn nieuwe partner. Helemaal gelukkig met elkaar en klaar om samen een leven te gaan starten en een huis samen te kopen want latten als je 45 min uit elkaar woont is best pittig. Ons droomhuis gevonden en bezig met de hypotheek blijkt dat ik 3 coderingen had dankzij mijn ex en konden we dus geen hypotheek kijgen. Emotioneel omdat na alles mijn ex dus toch nog invloed had op ons leven. Mijn partner liet het er niet bij zitten en belde coderingverwijderspecialist om te kijken wat de mogelijkheden waren. Een lang en prettig telefoongesprek met Soenil gehad en die vertelde ons te kunnen helpen om ons doel een hypotheek voor een huis te kunnen krijgen. Er viel een klein beetje gewicht van mijn schouder. In een super samenwerking waarin ik mijn deel moest doen en alle stukken en onderbouwingen moest delen en Soenil en zijn team aan de slag gingen. Het heeft zijn vruchten afgeworpen want binnen een aantal weken waren er 2 van de 3 coderingen verwijderd en konden we dankzij Soenil en zijn team en dankzij de hulp van Gerard een hypotheek krijgen en hebben we ons droomhuis kunnen kopen. Coderingverwijderspecialist heeft zich 100% ingezet om onze droom waar te kunnen maken en wij zijn enorm dankbaar dat deze mensen kijken naar de persoon en het verhaal. Als je twijfelt of je weet niet of ze iets kunnen doen pak dan die telefoon en bel! Ze hebben de ervaring en kunnen meteen vertellen wat de mogelijkheden zijn. De samenwerking is fantastisch ze zijn echt betrokken en dat soort mensen heb je in je hoek nodig als je het opneemt tegen grote jongens. Dankzij coderingverwijderspecialist is ons leven totaal veranderd . Echt een leven samen op kunnen bouwen was de droom die werkelijkheid is geworden dankzij dat ene telefoontje met Soenil.
Ik kwam niet in aanmerking voor een sociale huurwoning en moest hierdoor verplicht een huis kopen. Het kopen van een huis was voor mij onmogelijk, omdat ik een dubbele bkr registratie had. Binnen een aantal weken hebben deze toppers de codering weten te verwijderen en heb ik een huis kunnen kopen. Ik ben hun altijd super dankbaar hiervoor en raad zeker iedereen aan om zaken met dit bedrijf te doen!
Na een intake gesprek super snel actie ondernomen. En na ong 2 a 2,5 week al van mijn negatieve codering af. Nu kunnen wij eindelijk een huis kopen ben zo blij en zo dankbaar. Voor de snelle actie en het fijne online platform waar ik alles in kon uploaden en in de gaten houden. Ook het contact was geen probleem zelfs savond en nig een keer in het weekend!
Wij zijn ontzettend dankbaar voor de professionele en betrokken hulp van de coderingverwijderspecialist. Dankzij hun inzet en kennis zijn we van onze negatieve BKR-notering afgekomen. Iets wat lange tijd onmogelijk leek, werd realiteit – en nu kunnen we eindelijk ons droomhuis kopen! Ze werkten snel, helder en hielden ons goed op de hoogte van elke stap. Een enorme aanrader voor iedereen die in een soortgelijke situatie zit!
Na een hobbelig, lastig proces, en eerst een afwijzing hebben ze het toch voor elkaar gekregen!
Nu kunnen wij verder en ons droomhuis kopen.
Mijn eerste kennismaking met Vinod was zo prettig en vertrouwd. Je voelt de passie die erachter zit. Heb niet meer verder gekeken en ben direct met hun in zee gegaan. Ik had een onterechte registratie maar nooit iets mee gedaan. Nu was er een voorval dat het misschien ongelukkig voor mij zou uitkomen. Zij hebben alles voor mij geregeld. Ik vond de communicatie via het portaal een beetje lastig, maar dat was ook het enige. Mocht het nodig zijn, adviseer ik zeer zeker om vrijblijvend contact op te nemen.
Ik heb negatief BKR registratie al jaren lang. Deze registratie was een moeilijke situatie voor mij omdat ik kunnen niet door met een lening.
Ik heb codering verwijdering specialist gevonden gelukkig door de internet. Deze bedrijf is echt een professioneel bedrijf die was echt respectvol, altijd bereikbaar, en zorgende .Sinds die eerste dag na een lang gesprek hebben zij belooft om mijn codering te verwijderen. Dat hebben ze echt goed gedaan. Eindelijk is mijn BKR nog schoon danks deze fantastische mensen. Als jullie in hetzelfde situaties bent, Ik raad Coderingverwijderspecialist ten zeerste aan.
Ik kwam bij deze partij in verband met mijn 3 A2 coderingen. Ongeacht het langer duurde dan verwacht, zijn alle coderingen verwijderd! Ik ben hier erg dankbaar voor :). Contact verliep soms wat stroef, maar ook dat is altijd goed gekomen. Zeker aan aanrader als je een huis oid. wil kopen. Bedankt Jennifer, Soenil en Jeroen!

Odpowiedź od Coderingverwijderspecialist
Codering Verwijderspecilist: EN ECHTE AANRADER. Zeer helder, transparant en doelgerichte aanpak en werkwijze. Ik had 2 zware Coderingen, na verstrekking van benodigde informatie en documenten waren de BKR coderingen binnen circa 4weken totaal, geheel verwijderd. Alle afspraken zijn keurig nagekomen. AANRADER....

Odpowiedź od Coderingverwijderspecialist
In het bijzondere traject van het (indien mogelijk) laten verwijderen van een A2 codering, kunnen wij niet anders zeggen dat coderingverwijderspecialist de juiste expertise in huis heeft.
Dit omvat alle medewerkers van CVS, van administratief, juridisch tot aan financieel.
Mocht je zaak een goede kans maken, waar men vanuit coderingverwijderspecialist ook een eerlijke en transparante visie op wordt gegeven vooraf, aarzel dan niet om het traject in te gaan!
Daarnaast wordt er ook van jezelf de nodige commitment gevraagd, wat ons inziens niet meer dan “normaal” is om zodoende gezamenlijk er een succes van te maken.
Mijn peroonlijke note, zie jij en coderingverwijderspecialist mogelijkheden, ga er voor!
Speciaal dank aan Soenil, voor inzet van je expertise, ervaring en overtuiging!

Odpowiedź od Coderingverwijderspecialist
Van een particulier tinyhouse woning waar wij als gezin van 5 personen noodgedwongen in wonen al 2.5 jaar eindelijk de stap kunnen zetten, te kunnen verhuizen naar ons eigen plekje waar iedereen zal genieten van de ruimte die een huis zou moeten bieden..
Het is niet van de ene dag op de andere dag waargemaakt uiteraard, maar vanaf het begin is ons situatie met zorg behandeld.
Tijdens de intakegesprek met Soenil heb ik alle ruimte gehad om mijn verhaal uitgebreid op tafel te kunnen leggen. Hij gaf ook heel zeker van zijn zaak aan dat dit een garantieprocedure zou zijn. Een spoedprocedure werd dan ook gelijk gestart..
Speciale dank aan Maria, mijn vaste tussenpersoon tijdens het traject. Zij heeft het ook niet makkelijk gehad met mij de afgelopen 4 maanden, maar haar begrip, luisterend oor, medeleven en meedenken heeft er uiteindelijk wel voor gezorgd dat ik vandaag de dag het goede nieuws van haar heb mogen ontvangen. MIJN CODERING IS VERWIJDERD!!! Wij kunnen het nog steeds niet geloven, wij kunnen eindelijk vervolgstappen zetten naar ons droomwoning, die wij ondertussen ook tijdens dit traject hebben gevonden, ook hierin zijn wij uitermate goed begeleidt door Gerard!
Ik wil jullie allemaal heel erg bedanken voor wat jullie voor ons hebben gedaan <3 Dankzij jullie gaan wij ons leven weer kunnen oppakken!! Wij zijn begonnen met aftellen..
Ik raad dan ook iedereen aan die in moeilijkheden zit door een negatieve bkr codering, om met jullie in contact te gaan! Niet twijfelen gewoon doen, ook jullie leven kan een draai krijgen!!!

Odpowiedź od Coderingverwijderspecialist
Het team van Coderingverwijderspecialist maakt hun beloftes waar, zelfs bij verrassingen in het proces of miscommunicaties. En dat geeft des te meer vertrouwen.
Mijn vrouw en ik kwamen in de problemen vanwege onterechte BKR-registraties die op haar naam stonden vanwege een verleden van financieel misbruik. Dit was soms moeilijk om uit te leggen, en daardoor stuitten wij bij financiële adviseurs op onbegrip en weerstand toen wij onze eerste stappen wilden zetten naar een hypotheekbemiddeling.
Maar bij Coderingverwijderspecialist stuitten wij niet op weerstand. Daar kregen wij te maken met een luisterend oor. Coderingverwijderspecialist nam onze zaak vanaf het begin af aan serieus en stond ons bij, zelfs wanneer er aspecten van de situatie waren die moeilijk waren om in kaart te brengen. Hierdoor hebben wij weliswaar langer erover moeten doen om alle negatieve coderingen te laten verwijderen dan verwacht, maar dat is niettemin volledig gelukt! Wij hebben hierbij de samenwerking en het geduld van alle betrokken teamleden zeer op prijs gesteld.
Aan het einde van de dag waren alle kosten en alle bemoeienissen dus meer dan de moeite waard, zelfs al vereist het proces bij Coderingverwijderspecialist ook enige inspanning aan de kant van de cliënt.
Het enige verbeterpunt, voor ons, is de bereikbaarheid. Die kan net iets beter zijn, vooral per telefoon. Maar soms wat langer wachten op een antwoord of gesprek weegt als minpunt niet op tegen het enorm goede resultaat en de professionaliteit waar wij voortdurend op hebben kunnen rekenen! Niets dan lof voor Coderingverwijderspecialist!

Odpowiedź od Coderingverwijderspecialist
Deze mensen hebben verstand van zaken. Het was ons elke cent en wachten waard. Alle lof aan dit team! Vooral aan Jennifer die altijd snel reageert! (Behalve vrijdag😉). Wanneer jijzelf inspanning levert dan leveren hun dat terug! Kortom een aanrader. Wij kunnen weer door!
Dankjewel voor alles!

Odpowiedź od Coderingverwijderspecialist
Alleen maar lovende woorden voor dit bedrijf! Zeer professioneel, snelle reacties en uitermate vriendelijk en geruststellend in de voor ons hele spannende tijd. Ook wij zijn van een negatieve BKR registratie af geholpen. De kosten wegen niet op tegen het feit dat wij verder kunnen met ons leven.

Odpowiedź od Coderingverwijderspecialist
Ik had een "zware" BKR-registratie en kreeg een tip van een goede vriend om contact op te nemen met Coderingverwijderspecialist.nl. Dat heb ik onmiddellijk gedaan en na een goed intakegesprek met de Jurist, die mij figuurlijk met open armen ontving, heb ik ook meteen de knoop doorgehakt. Daarna werd ik gekoppeld aan een behandelaarster binnen het team die mij weldegelijk en op een correcte manier zat te pushen om diverse documenten door te sturen. Maar mij ook op een juiste manier gerust kon stellen, want geduld wordt wel op de proef gesteld.
Ik ben inmiddels van alle BKR-registraties af en ben mijn behandelaarster en de Jurist enorm dankbaar voor alle inzet die men heeft gedaan.
Ik raad daarom ook iedereen aan om contact op te nemen met Coderingverwijderspecialist.nl en gewoon die stap te nemen om van de BKR-registratie af te komen.

Odpowiedź od Coderingverwijderspecialist
Ik was helemaal vergeten een review te schrijven. Mijn excuses naar het team van de coderingverwijderspecialist. Maar mijn ervaring was top!! Tijdens het 1e telefoongesprek was er volledige aandacht voor mijn vraag. Ik heb mijn verhaal in zijn geheel op tafel kunnen leggen en al snel werd het duidelijk dat ik een goede kans maak op het verwijderen van de negatieve bkr registratie. Het is wel een spannende periode en er moeten veel documenten aangeleverd worden maar de expertise van dit team is zo goed dat mijn codering na 4 weken verwijderd was. Wat een opluchting. Ik gun dit echt meer mensen zodat je vrij bent van een stempel die je belemmert om te leven naar je vermogen. Ik kan ze zeker aanraden. Nog ontzettend bedankt.

Odpowiedź od Coderingverwijderspecialist
Na contact te hebben gehad met andere organisaties die hulp aan bieden met het verwijderen van BKR registraties/coderingen.
Had ik mijn twijfels om dit proces in gang te zetten ze waren te duur, onduidelijk over het proces en ik had er geen vertrouwen in.
Uiteindelijk besloot ik toch nog een poging te wagen en verder te zoeken en toen kwam ik coderingverwijderspecialist tegen.
Na gelezen te hebben op hun website en reviews te hebben bekeken had ik me aangemeld.
Ik werd al gauw gebeld en er werd naar mij geluisterd er is mij duidelijk uitgelegd hoe het proces van begin tot eind zou gaan en hoeveel het zou kosten.
Het fijne is ook dat je een inlogportaal krijgt waarin je kan communiceren en volgen hoe alles loopt.
Ik was zeer tevreden en besloot om me te laten helpen door hun.
Van begin tot eind werd ik van alles op de hoogte gehouden.
Geen vraag was te veel dit kon via het portaal of telefonisch.
Ten alle tijden ben ik zeer vriendelijk en professioneel geholpen.
Ze hebben alle geduld en nemen de tijd om alles te verduidelijken.
Al met al ben ik zeer tevreden en heb ik volle 100% vertrouwen in hun.
Het was elke cent waard en niet duur.
Ik raad iedereen aan om hun hulp in te schakelen!
Zoek niet verder en laat je helpen door hun.
Samen met mij partner kan ik nu eindelijk op zoek naar een koopwoning.
Soenil en Maria wat ben ik blij met de hulp die ik van jullie heb gehad duizend maal dank!