Binnen twee maanden was alles volledig geregeld. Er moest wel het nodige worden aangeleverd, maar dat was het absoluut waard voor het mooie doel dat we wilden bereiken. Zodra alles compleet was,... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Deze mensen zijn enorm accuraat en voegen de daad bij het woord. Ik had persoonlijk en erg ingewikkelde kwestie maar niks is voor hun onmogelijk. Ze luisteren, ze tonen begrip en handelen precies... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
De intake ging goed voor mijn gevoel. Dat was de reden om door te gaan. Ondanks de uitvoerige briefing is mijn case verkeerd beoordeeld en heeft de specialist eenzijdig de overeenkomst beëindigd do... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Ik heb als financieel adviseur voor het eerst te maken gehad met Soenil, en wat een fantastisch werk levert hij. Hij heeft het klantbelang voorop gesteld en in een zeer kort tijdsbestek voor elkaar... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Wij zijn een juridisch dienstverlener die op basis van de AVG-wetgeving negatieve BKR-registraties kan verwijderen.
Bronsweg 7 , 8211AL , Lelystad, Holandia
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Odpowiada na 75% z negatywnych recenzji
Zwykle udzielenie odpowiedzi zajmuje ponad miesiąc
Adverteren met gratis, maar rekenen 5 keer marktconform.
Op 19 mei 2026 tekenden mijn partner en ik de koopovereenkomst van onze droomwoning. Het was een van de mooiste momenten van ons leven. Tegelijkertijd wist ik dat er een grote hindernis was: Mijn A2-Codering van Rabobank moest met spoed worden verwijderd om onze hypotheek rond te krijgen.
Ik ben direct op zoek gegaan naar een gespecialiseerd juridisch kantoor. Codering Verwijderspecialist viel mij direct op. Zij waren de enige die een 100% garantie aanboden en deze garantie zwart-op-wit wilden vastleggen. Toch koos ik uiteindelijk voor een ander kantoor dat mijn zaak als een ''makkelijke zaak'' bestempelde en beloofde mijn BKR-codering voor een veel lager bedrag te verwijderen. '
Dat bleek de grootste fout die ik had kunnen maken. Tijdens het traject moest ik steeds opnieuw extra betalen voor aanvullende werkzaamheden. Er gebeurde nauwelijks iets en uiteindelijk kreeg ik zelfs het advies om mij ontbindende voorwaarden niet in te roepen, omdat de codering volgens hen gegarandeerd op tijd verwijderd zou zijn. Ik vertrouwde volledig op hun deskundigheid.
Toen bleek dat er vrijwel niets was gebeurd, was het te laat. Ik ontving een ingebrekestelling. Als de hypotheek niet tijdig rond zou krijgen, moest ik € 33.500 contractuele boete betalen en zou ik onze droomwoning verliezen. Ondertussen reageerde het kantoor nauwlijks nog op mijn telefoontjes, e-mails en WhatsApp-berichten. Mijn partner en ik zagen onze toekomst letterlijk voor onze ogen verdwijnen.
In pure paniek nam ik alsnog contact op met Codering Verwijderspecialist. Achteraf had ik dat direct moeten doen. Tijdens het eerste gesprek kreeg ik eindelijk een eerlijk en deskundige advies. Er werd direct uitgelegd dat mijn dossier door fouten van het eerdere kantoor veel ingewikkelder was geworden en dat Rabobank alleen nog via een spoedprocedure kon worden gedwongen.
Waar veel kantoren waarschijnlijk zouden stoppen, begon Codering Verwijderspecialist juist pas. Binnen enkele dagen werd een volledig kort geding voorbereid. Slechts negen dagen nadat ik mij haf aangemeld, stond ik al tegenover Rabobank bij de voorzienisrechter. Dat vond ik werkelijk ongelooflijk.
Tijdens de zitting probeerde Rabobank mij neer te zetten als iemand die financieel onverantwoord was. Gelukkig liet het juridische team zien dat mijn betalingsproblemen waren ontstaan door ernstige medische omstandigheden en dat ik inmiddels alles weer volledig op orde had: een vaste baan, een goed inkomen en volledig afgeloste schuld.
Rabobank vond dat mijn A2-codering van wegen een oorspronkelijke creditcardschuld van slechts € 1.680 tot 20230 moest blijven staan. Dat zou betekenen dat mijn partner en ik onze woning, trouwpannen en toekomst nog jarenlang moesten uitstellen. De menselijke gevolgen leken daarbij volledig uit het oog te zijn verloren.
Gelukkig dacht de rechter daar anders over. Direct na de zitting werd mondeling uitspraak gedaan. Rabobank werd veroordeeld om mijn A2-Codering binnen 24 uur uit het BKR te verwijderen. Kort daarna werd onze hypotheek goedgekeurd en konden wij eindelijk beginnen aan de toekomst waar wij al zo lang van droomden.
Mijn Advies aan iedereen die deze review leest: laat je niet verleiden door lage tarieven of mooie verkooppraatjes. Kies een kantoor dat zijn beloftes ook daadwerkelijk waarmaakt. Codering Verwijderspecialist heeft niet alleen mijn BKR-Codering verwijderd, maar ook voorkomen dat ik mijn woning verloor en € 33.500 boete moest betalen. In slechts negen dagen bereikten zij wat een ander kantoor in maanden niet voor elkaar kreeg.
Aan het heel team wil ik daarom uit de grond van mijn hart bedanken. Jullie hebben gevochten toen anderen mij hadden opgegeven. Zonder jullie had ik mijn woning verloren, mijn toekomst zien verdwijnen en waarschijnlijk nog jarenlang vastgezeten aan een BKR-registratie dei geen recht meer deed aan mijn huidige situatie.

Odpowiedź od Coderingverwijderspecialist
Onze ervaring met Coderingverwijderspecialist laat zien wat echte vasthoudendheid kan betekenen wanneer alles op het spel staat.
In ons geval ging het om een 2A-codering, dus niet om een A2-codering. Wat de situatie voor ons extra onbegrijpelijk maakte, was dat de oorspronkelijke achterstand slechts om en nabij de €450 bedroeg. Toch had deze codering verstrekkende gevolgen voor onze hypotheekaanvraag en daarmee voor de aankoop van onze woning.
De tijdsdruk was enorm en de onzekerheid was bijna niet vol te houden. Wij hadden zelf al een verzoek tot verwijdering ingediend, maar dit werd afgewezen. Daarna heeft Coderingverwijderspecialist namens ons twee zorgvuldig onderbouwde verzoeken ingediend. Ook deze verzoeken werden afgewezen.
Uit frustratie en wanhoop hebben wij vervolgens zelf opnieuw een verzoek ingediend. Maar ook dat werd afgewezen. Na al deze afwijzingen waren wij de hoop bijna volledig kwijt. Het voelde onbegrijpelijk dat een codering die was ontstaan door een bedrag van ongeveer €450 zulke ingrijpende gevolgen kon hebben voor onze toekomst.
Toch gaf Coderingverwijderspecialist niet op.
Er werd een dagvaarding uitgebracht en een kort geding voorbereid. De termijn uit de sommatie en dagvaarding liep op maandag af. Op dinsdag, één dag na het verstrijken van die termijn, kregen wij te horen dat de andere partij de zaak daadwerkelijk bij de rechtbank wilde uitvechten. De zitting stond gepland voor de daaropvolgende maandag.
Dat nieuws kwam hard aan. Na meerdere afwijzingen en maanden van spanning dachten wij oprecht dat de zaak verloren was. Wij hadden eerder zelfs aangegeven dat het misschien beter was om op te geven. Niet omdat wij niet meer in ons standpunt geloofden, maar omdat de druk, de onzekerheid en de angst om onze woning te verliezen ons volledig hadden uitgeput.
Coderingverwijderspecialist dacht daar echter anders over.
Zij bleven geloven in onze zaak. Zij bleven druk zetten, juridisch scherp handelen en zich volledig voorbereiden op de zitting. Er waren al meerdere afspraken ingepland om ons stap voor stap voor te bereiden op het kort geding. Zij waren bereid om tot het uiterste te gaan, ook toen wij zelf nauwelijks nog vertrouwen hadden in een goede afloop.
En toen gebeurde het onverwachte.
Aan het einde van diezelfde dinsdagmiddag kwam er opnieuw bericht. De andere partij had haar standpunt gewijzigd. De zaak zou toch niet bij de rechtbank worden uitgevochten en de BKR-codering zou worden verwijderd.
Eerder die dag dachten wij nog dat wij ons moesten voorbereiden op een zware rechtszaak. Enkele uren later veranderde alles.
De timing kon nauwelijks spannender zijn. Het besluit kwam op het allerlaatste moment, vlak voor het aflopen van ons financieringsvoorbehoud. Daarmee hingen niet alleen onze hypotheek, maar feitelijk ook onze woning en onze toekomst aan een zijden draad.
Dankzij de vasthoudendheid van Coderingverwijderspecialist is de codering alsnog verwijderd en konden wij onze hypotheek afronden. Zonder hun inzet, overtuiging en bereidheid om tot het uiterste door te vechten, hadden wij onze woning zeer waarschijnlijk verloren.
Wat ons het meest is bijgebleven, is dat zij bleven staan toen wij zelf op het punt stonden om op te geven. Waar wij dachten dat de strijd voorbij was, zagen zij nog mogelijkheden. Waar wij wilden opgeven, gingen zij door. Waar de andere partij leek vast te houden aan een rechtszaak, bleven zij druk uitoefenen totdat er alsnog beweging kwam.
Dit was voor ons geen standaard juridisch traject. Dit ging over ons huis, onze toekomst en onze financiële rust. Dat een 2A-codering vanwege een bedrag van ongeveer €450 zulke verstrekkende gevolgen kon hebben, vonden wij onevenredig. Coderingverwijderspecialist heeft hierin een doorslaggevende rol gespeeld.
Wij kunnen hen dan ook zonder enige twijfel aanbevelen. Meerdere afwijzingen betekenen niet automatisch dat een zaak verloren is. Soms is er een partij nodig die niet loslaat, juridisch sterk staat en bereid is om tot het allerlaatste moment voor je te vechten.
Voor ons heeft Coderingverwijderspecialist het verschil gemaakt tussen het verliezen van onze woning en het uiteindelijk toch in ontvangst kunnen nemen van de sleutel van ons nieuwe huis.
Daar zijn wij hen oprecht en blijvend dankbaar voor.

Odpowiedź od Coderingverwijderspecialist
Deze mensen zijn enorm accuraat en voegen de daad bij het woord.
Ze luisteren, ze tonen begrip en handelen precies naar wens.
Voor iedereen een aanrader voor de volgende stap in het leven.

Odpowiedź od Coderingverwijderspecialist
Top geholpen, was een strijd om alle twee de coderingen er af te krijgen, maar ze hebben het voor elkaar gekregen.

Odpowiedź od Coderingverwijderspecialist
Zeer tevreden. Over dit bedrijf ze hebben er voor gezorgd dat er weer een last van mijn schouders is fijn dat ik weer postief door het leven kan gaan. Coderingverweiderspecialist. Bedankt

Odpowiedź od Coderingverwijderspecialist
De intake ging goed voor mijn gevoel. Dat was de reden om door te gaan.
Ondanks de uitvoerige briefing is mijn case verkeerd beoordeeld en heeft de specialist eenzijdig de overeenkomst beëindigd door niet meer te reageren.
Teleurstellend.
Aangezien er in Nederland de “omgekeerde bewijslast” heerst is het een lastige case. De intake door de heer Pooja gaf de doorslag.

Odpowiedź od Coderingverwijderspecialist
A3-codering binnen 3 weken verwijderd!
Bij de aankoop van onze woning kwamen wij onverwacht voor een groot probleem te staan: een negatieve A3 BKR-codering van ING Bank/Vesting Finance. Het bleek te gaan om een oude zakelijke lening van meer dan 15 jaar geleden, waarvan ik niet eens meer wist dat deze bestond.
Toen onze hypotheekadviseur aangaf dat er nog een openstaande schuld geregistreerd stond, namen wij direct contact op met Vesting Finance. Daar kregen wij te horen dat de oorspronkelijke schuld door rente en kosten was opgelopen van €30.000 naar maar liefst €120.000 !! Op dat moment zakte de grond letterlijk onder mijn voeten vandaan. Ik wist niet meer wat ik moest doen en zag onze droomwoning al aan ons voorbijgaan.
Die vrijdagmiddag kreeg ik het nieuws te horen en het hele weekend stond volledig in het teken van stress en onzekerheid. In mijn zoektocht naar hulp stuurde ik meerdere bedrijven een e-mail. Van alle partijen was het Soenil van Codering Verwijderspecialist die mij diezelfde zaterdagavond persoonlijk belde.
Tijdens een uitgebreid intakegesprek stelde hij mij direct gerust. Hij legde uit dat de vordering juridisch verjaard was en gaf mij de garantie dat ik deze schuld niet meer hoefde terug te betalen. Daarnaast verzekerde hij mij dat ook de negatieve A3-codering verwijderd zou worden.
Ondanks de duidelijke uitleg en de 100% verwijdergarantie bleef ik twijfelen. Het ging immers om een enorm bedrag en ING Bank had mij telefonisch nog verteld dat de lening gewoon betaald moest worden. Ik had zelfs aangeboden om €30.000 te betalen, maar ook dat werd afgewezen. Daardoor vond ik het moeilijk om te geloven dat dit echt opgelost kon worden.
Maar Codering Verwijder Specialist maakte hun belofte waar!.
Binnen slechts 3 weken was de vordering verjaard verklaard én de negatieve BKR-codering volledig verwijderd. Dankzij hun deskundigheid kunnen mijn man en ik eindelijk verder met ons leven én met de aankoop van onze woning.
Wat dit bedrijf bijzonder maakt, is dat zij je niet behandelen als een dossier, maar als een mens. Ze begrijpen hoeveel impact een BKR-codering heeft op je toekomst, je gezin en je gemoedsrust. Gewoon een eerlijk gesprek met een een Ja of een Nee. Wanneer ze geen 100% garantie kunnen aanbieden wordt de zaak bij dit kantoor niet aangenomen. Dit sprak mij heel erg aan.
Ik kan Codering Verwijder Specialist dan ook aan iedereen aanbevelen die vastloopt door een BKR-codering. Wacht niet te lang, maar neem contact op. Er is vaak meer mogelijk dan je denkt.
Duizendmaal dank aan Soenil, Sherelle en Pooja voor jullie inzet, betrokkenheid en geweldige resultaat!
Dora
Je moet wat papierwerk aanleveren, maar dat is zeker de moeite waard! Super goed geholpen en altijd vriendelijk te woord gestaan!

Odpowiedź od Coderingverwijderspecialist
In april vorig jaar ben ik met dit bedrijf in zee gegaan om mijn BKR-coderingen te laten verwijderen, kort nadat ik uit een schuldhulpverleningstraject kwam. In de gesprekken vooraf werd sterk ingespeeld op mijn persoonlijke situatie. Ik kreeg het gevoel dat er eindelijk naar mij werd geluisterd en dat mijn dossier “een makkelijke zaak” was die binnen ongeveer 8 weken afgerond kon worden.
Na akkoord werd er direct druk uitgeoefend om dezelfde dag nog te betalen. Er werd mij verteld dat ze een soort “no-nonsense” beleid hanteren en dat ik een groot deel van mijn geld terug zou krijgen als het niet zou lukken.
Na betaling moest ik veel documenten aanleveren. Toen dat eenmaal compleet was, bleef het vervolgens lange tijd stil. Op berichten werd nauwelijks gereageerd en terugbelverzoeken werden niet nagekomen. De communicatie was moeizaam en onduidelijk.
In plaats van de beloofde 8 weken, was mijn dossier na 8 maanden nog steeds niet afgerond. Ik had geen inzicht in de voortgang en geen duidelijkheid over wanneer het wél afgerond zou worden. Dit heeft voor mij grote gevolgen gehad, omdat ik in die periode plannen had om een huis te kopen, wat uiteindelijk niet is gelukt.
Uiteindelijk ben ik het vertrouwen kwijtgeraakt en heb ik meerdere keren aangegeven dat ik mijn geld terug wil. Tot op heden heb ik daar geen reactie meer op ontvangen.
Mijn ervaring is dat de verwachtingen die vooraf worden geschetst niet overeenkomen met de praktijk. Wees daarom voorzichtig en laat je goed informeren voordat je met dit bedrijf in zee gaat.

Odpowiedź od Coderingverwijderspecialist
Eerlijk verhaal in het begin best wel sceptisch over de hele gang van zaken. Veel documenten e.d. moet aanleveren. En wij moesten altijd best lang wachten op antwoord terug. Maar al met al heeft het even geduurd maar ben ik 2 negatieve coderingen kwijt door dit bedrijf. En dit is een goede stap voor de toekomst. Ik wil iedereen bedanken van het team. En het is ook no cure no pay dus lukt het niet zal je het geld ook terug krijgen. Maar ik raad het iedereen aan

Odpowiedź od Coderingverwijderspecialist
Prima geholpen moet wel even je huiswerk doen maar dan lukt het zeker.

Odpowiedź od Coderingverwijderspecialist
Goed en snel geregeld nadat ik alle documenten had aangeleverd.

Odpowiedź od Coderingverwijderspecialist
Toen wij medio december met onze handen in het haar contact opnamen met het juridische team van Coderingverwijderspecialist, hadden we direct het gevoel dat we serieus werden genomen. Soenil belde ons vrijwel meteen op voor een telefonische intake en nam maar liefst anderhalf uur de tijd om werkelijk elk detail van onze situatie boven tafel te krijgen. Hij vroeg ons het hemd van het lijf om te begrijpen waar de knelpunten zaten en hoe hij het verschil kon maken. Toen hij aan het eind van dat gesprek zei dat hij ons wilde helpen, viel er al een enorme last van onze schouders. We wisten meteen dat we bij hem in goede handen zouden zijn.
Het traject dat volgde was ontzettend professioneel opgezet. We kregen toegang tot een super overzichtelijk portaal waarin alle documenten verzameld moesten worden. En ja, laten we eerlijk zijn, het was een flinke berg werk maar door de heldere instructies was dit totaal niet vervelend en prima te doen. Wat het team van Codering Verwijderspecialist echt uniek maakt, is de communicatie. Die is gewoon echt heel goed en fijn. Elke keer als we een vraag hadden of hulp nodig hadden bij een specifiek document, kregen we vrijwel altijd dezelfde dag nog een reactie terug. Je voelt je echt gehoord en gesteund, wat ons een enorm vertrouwd gevoel gaf. Hier ben je niet het zoveelste dossiernummer, maar is er echte aandacht voor de persoon achter het verhaal.
Wat ons misschien nog wel het meest heeft verbaasd, was de ongelooflijke snelheid van handelen. Terwijl iedereen aan het genieten was van de feestdagen, werd er voor (en door) ons gewoon keihard doorgewerkt. Hierdoor ging 3 weken na de start van het traject, al het eerste informatieverzoek de deur uit naar de kredietverstrekker. Dat was echt onverwacht snel! Na die stap begon het spannende wachten, maar toen kwam daar ineens dat verlossende bericht: GEFELICITEERD! Uw BKR-registratie met A3-codering wordt verwijderd! De enorme opluchting die we toen voelden, is bijna niet in woorden te vatten. Er is eindelijk een einde gekomen aan onze ontzettend benarde situatie en we kunnen eindelijk weer vooruitkijken en toekomstplannen gaan maken. Dit hebben we volledig te danken aan de expertise van dit geweldige team. Wij kunnen Coderingverwijderspecialist aan iedereen aanraden!

Odpowiedź od Coderingverwijderspecialist
Als ervaren voormalig commercieel advocaat en ervaren financieel deskundige dacht ik een onderbouwd verzoek voor een BKR registratie verwijdering van een familielid snel te kunnen regelen. Dat bleek een volledige misvatting te zijn. Daarvoor heb je een superspecialist in Nederland nodig die alle valkuilen van dit verwijderingsproces goed kent. Van nabij heb ik kunnen ervaren dat de BKR registratie een uitgekiend business- en verdienmodel van alle banken is. Onder de paraplu van een juridische entiteit van een Stichting. De vaststelling dat juridisch onderbouwde verzoeken tot verwijdering door robots en AI worden afgehandeld is in strijd met wet en regelgeving. Banken wekken de indruk dat mensen de verzoeken lezen en afhandelen maar dat gebeurt pas als een Codering Verwijder specialist die deze misstand kent, wordt ingeschakeld.
Dit juridisch kantoor heeft de juridische kennis en ervaring om de moeilijkste coderingen te verwijderen waar in het intake gesprek mij al duidelijk werd verteld dat de coderingen van Hilterman als Intrum 100% gegarandeerd verwijderd zou worden. Ondanks dat ik de 100% garantie kreeg geloofde ik eigenlijk toen nog steeds niet dat het ook écht verwijderd zou kunnen worden. Dit gevoel kwam ook vooral uit het feit dat ik eerder al zelf aan de slag ben gegaan met een uitgebreid verzoek tot verwijdering dat tot 2 keer aan toe is afgewezen.
Hun portaal is erg effectief waardoor wij in staat waren om snel de benodigde documenten te uploaden die nodige zijn voor het uitgebreide BKR verwijderverzoek. De juristen die hier werken zijn kritisch. Bij dit bedrijf wordt geen BKR-codering verwijderd, maar wordt een gezin vooruit geholpen. Dit blijkt uit het feit dat het verwijderverzoek in eerste instantie werd afgewezen maar door de onvermoeibare houding van alle medewerkers van Codering Verwijderspecialist is de A2 codering van Hiltermann en de A2 codering van Intrum verwijderd. We konden het bijna niet geloven, maar het is echt waar!
In het bijzonder willen wij Jeroen en Soenil bedanken voor hun geduld met ons. Er waren momenten dat wij twijfels hadden of het wel goed zou komen en daardoor ook kritische vragen bleven stellen. Uiteindelijk hebben wij de aanvullende documenten aangeleverd die nodig waren voor het 2e bezwaar waarna de coderingen werden verwijderd. I
Ik als voormalig advocaat heb het niet voor elkaar gekregen, dit bedrijf wel! Iedereen die met een negatieve BKR-codering te maken heeft kan ik Codering Verwijderspecialist zeker aanbevelen. Wel wil ik meegeven dat wanneer je deze stap wilt maken, je bereidt moet zijn om de gevraagde documenten aan te leveren. Ik heb Codering Verwijderspecialist leren kennen als een kantoor dat kritisch is, en nooit onder druk een “half of standaard “ BKR verwijderverzoek zal indienen. Omdat de mensen die bij Codering Verwijderspecialist wisten wat er bij ons van af hing. Dit gezin kan een volgende stap maken en dat hebben ze te danken aan Codering Verwijderspecialist !

Odpowiedź od Coderingverwijderspecialist
Van begin tot eind goeie communicatie en duidelijke afspraken waar aan gehouden word, en dat is heel fijn en zeker als ze het na zelf al 2jaar bezig te zijn geweest ermee het er eindelijk afkregen A2 codering hersteld al in 2022 en heeft alles letterlijk doen tegenwerken en kwamen bijna op straat te staan gelukkig niet gebeurd maar het koophuis zijn we wel kwijt geraakt en moesten gaan huren… de Rabobank heeft bij ons iedergeval erg teleurstellend en inconsistent gehandeld gelukkig is de bkr nu wel alsnog eraf dankzij het team van coderingvrijspecialist

Odpowiedź od Coderingverwijderspecialist
Echt een top bedrijf! Hele goede communicatie en hebben heel goed werk geleverd! Ik had een A2 codering bij hoist finance en een A codering bij odido en die hebben ze allebei verwijderd. Dankzij hun kan ik met mijn vriendin en haar kinderen een hypotheek nemen. Daar zijn wij echt heel dankbaar voor. Ik raad hun echt aan zijn echt goed in hun vak en heel professioneel.

Odpowiedź od Coderingverwijderspecialist
Dit is een specialist die eerlijk werkt! Aanrader!

Odpowiedź od Coderingverwijderspecialist
"De samenwerking verliep uitstekend. Het team werkt snel en vakkundig, zonder oordeel, wat een prettig gevoel geeft. Het contact was altijd goed en duidelijk, waardoor alles soepel en professioneel werd afgehandeld. Absoluut een aanrader!"