Banner for Dynamiet Nederland

Dynamiet Nederland Recenzje

Wynik TrustScore: 5 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 4 z 5

Hele goeie ervaring met Dynamiet, Dynamiet gaat goed aan de slag en hebben het voor elkaar gekregen om twee van mijn bkr registraties eraf te halen. Wel een probleem gehad qua communicatie van ee... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Usługi prawne

O Dynamiet Nederland

Napisane przez firmę

Dynamiet Nederland, sterk in financieel recht

Dynamiet Nederland is al meer dan 13 jaar dé specialist voor consumenten die vastlopen door financiële blokkades. Wij zijn er voor mensen die te maken hebben met onterechte BKR registraties, fraudemeldingen en EVR incidenten, geschillen met grondhandelaren en schade door online casino’s. Ons doel is duidelijk, wij zorgen dat jij verder kunt met je leven zonder onnodige belemmeringen.

Onze specialismen

• BKR registraties verwijderen en corrigeren
  • Juridische hulp bij fraudemeldingen en EVR
  • Claimzaken tegen online casino’s
  • Oplossen van conflicten met grondhandelaren

Onze manier van werken

Bij ons sta jij centraal. Je krijgt één aanspreekpunt, duidelijke uitleg en vaste updates. Wij analyseren je dossier grondig en bouwen stap voor stap een sterke juridische onderbouwing. Daarbij schakelen wij snel met banken, instanties en wederpartijen. Transparantie is een kernwaarde, je weet altijd welke keuzes wij maken en waarom.

Waarom kiezen voor Dynamiet Nederland?

Wij combineren juridische expertise met persoonlijke aandacht. Met duizenden succesvol afgeronde dossiers en een sterk trackrecord in financieel recht hebben wij bewezen dat wij resultaten leveren. Cliënten waarderen onze eerlijkheid, duidelijke communicatie en de rust die wij hen teruggeven.

Of je nu een hypotheek wilt aanvragen, onterecht geld kwijt bent aan een casino of vastzit aan een fraudemelding die je toekomst belemmert, Dynamiet Nederland staat naast je. Wij gaan door waar anderen stoppen en vechten voor jouw rechtvaardigheid.

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Zaprasza klientów do wystawiania recenzji

Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji

Zwykle udzielenie odpowiedzi zajmuje ponad miesiąc

Jak firma korzysta z Trustpilot

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 141

Napisz recenzję

2 A coderingen verwijderd

Een maand geleden gevraagd of ze 2 A coderingen konden verwijderen ivm hypotheekaanvraag. We hebben opgevraagde stukken naar ze gestuurd, werden daarbij steeds zeer vriendelijk geholpen en gisteren kregen we het nieuws dat de coderingen zijn weggehaald! Heel erg blij mee! Bedankt Dynamiet!

1 lipca 2026

Beste Corné,

Bedankt voor uw mooie review. Wat fijn dat u uw ervaring met ons wilt delen.

Super om te horen dat de twee A coderingen zijn verwijderd en dat we u daarmee hebben kunnen helpen richting uw hypotheekaanvraag. Fijn ook dat u onze begeleiding als vriendelijk en prettig heeft ervaren.

We wensen u heel veel succes met alles wat nu voor u ligt. Hopelijk kunt u snel de volgende stap zetten.

Uitstekende service!

Ik ben zeer tevreden over de dienstverlening van Dynamiet. De communicatie was duidelijk en professioneel, en mijn aanvraag werd verrassend snel afgehandeld. Dankzij hun deskundige aanpak verliep alles soepel en zonder zorgen. Zeker een aanrader voor iedereen die op zoek is naar een betrouwbare partij met een snelle en klantgerichte service!
Bedankt voor de geweldige ondersteuning! 👏

3 sierpnia 2026

Beste Martin,

Bedankt dat u de tijd heeft genomen om deze mooie review te schrijven. Het doet ons goed om te lezen dat u zo positief terugkijkt op onze dienstverlening.

Fijn dat onze heldere communicatie, snelle aanpak en persoonlijke begeleiding voor u het verschil hebben gemaakt. Daar zetten wij ons iedere dag met veel plezier voor in.

Uw aanbeveling waarderen wij enorm en wij wensen u het allerbeste voor de toekomst.

100% garantie!!!

30 lipca 2026

Odpowiedź od Dynamiet Nederland

Bedankt voor het delen van uw enthousiaste review. Wat fijn om te lezen dat u zo tevreden bent met het behaalde resultaat.

Hoewel wij nooit een 100 procent garantie kunnen geven, zijn wij ontzettend blij dat wij u succesvol hebben kunnen helpen en dat u tevreden bent met de uitkomst.

Oceniono na 5 z 5

Adequaat ,accuraat en betrokken…

Adequaat ,accuraat en betrokken medewerkers. Dank aan Lisa( procesjurist) en de medewerkers. Coderingen verwijdert. We kunnen verder met onze toekomst

27 lipca 2026

Beste Gerda,

Bedankt voor het delen van uw mooie ervaring. Fijn om te lezen dat u onze betrokkenheid, accuratesse en werkwijze zo heeft gewaardeerd.

Geweldig dat de coderingen zijn verwijderd en dat u nu met vertrouwen verder kunt bouwen aan uw toekomst.

Wij geven uw mooie woorden en dank met veel plezier door aan onze collega Lisa en uiteraard ook aan de rest van het team.

Oceniono na 5 z 5

Had a A2 registration and they helped…

Had a A2 registration and they helped solve it really quick. At beginning heared from 2 banks and 1 financier that it wouldn’t be problem at all because it’s paid off but after signing a deal w makelaar apparently it became a problem. Dynamiet helped me really quick contact was good and they were invested in a case 11/10.

8 lipca 2026

Odpowiedź od Dynamiet Nederland

Thank you for taking the time to share your experience and for your kind words.

We are glad to hear that we were able to help you resolve the A2 registration quickly, especially when it unexpectedly became an issue during the home buying process. It is great to know that you appreciated our communication and commitment throughout your case.

It means a lot to hear that you felt well supported. We will gladly share your compliments with our team.

Thank you for your trust in Dynamiet Nederland.

The service was really good

The service was really good

21 lipca 2026

Odpowiedź od Dynamiet Nederland

Thank you for sharing your experience. We're delighted to hear that you were so satisfied with our service.

It's great to know that you found our service really good. That's exactly what we strive for every day.

Thank you for your trust in Dynamiet Nederland.

Oceniono na 5 z 5

Vanaf eerste moment online invullen op…

Vanaf eerste moment online invullen op de site en telefonisch contact zo goed geïnformeerd en geholpen echt een hele dikke pluim voor dit bedrijf en medewerkers. Onze dank is mega groot. Aanrader 100%

21 lipca 2026

Odpowiedź od Dynamiet Nederland

Bedankt voor het delen van jullie mooie ervaring. Wat fijn om te lezen dat jullie vanaf het eerste contact, zowel online als telefonisch, zo goed zijn geinformeerd en geholpen.

Geweldig dat onze werkwijze en de inzet van ons team zo zijn gewaardeerd. Jullie aanbeveling betekent veel voor ons en geven we met plezier door aan onze medewerkers.

Oceniono na 5 z 5

Wij zijn Dynamiet dankbaar!

Dankzij Dynamiet Nederland is onze BKR-registratie succesvol verwijderd. Vanaf het eerste contact zijn we professioneel, vriendelijk en duidelijk begeleid. We werden gedurende het hele traject goed op de hoogte gehouden en al onze vragen werden snel beantwoord.
Wij hadden meerdere noteringen en durfde het eerst niet aan, want hoe ken een bedrijf er nou voor zorgen dat je negatieve bkr notering word verwijderd?!
Bij het eerste intake gesprek bekijken ze of er een kans van slagen is voordat ze een zaak aanmaken dus eerlijkheid is er zeer zeker!
Maar wat zijn wij Dynamiet onwijs dankbaar dat wij nu door hun onze overwaarde van onze hypotheek kunnen gaan aanvragen, zonder hun was dit niet gelukt en hadden we echt nog moeten wachten! De eerste 3 waren er zo vanaf alleen 1 deed moeilijk en toen kregen wij een hard hoofd erin dat deze ook verwijderd zou gaan worden. Mevrouw Gullik heeft ons uiteindelijk fantastisch geholpen en nadat zij nogmaals een verzoek had ingediend werd de notering de volgende dag uiteindelijk ook verwijderd! Nooit gedacht dat het zou lukken, maar niets is minder waar door dit bedrijf en de doorzetting van mevrouw Gullik zijn wij vrij van negatieve noteringen!
Hoop het nooit meer nodig te hebben, maar mocht het wel zo zijn zou ik zeker Dynamiet weer inschakelen!

Het resultaat heeft voor ons een enorm verschil gemaakt en geeft ons weer mogelijkheden voor de toekomst. We zijn ontzettend blij met de inzet, deskundigheid en betrokkenheid van het hele team.

Wij raden Dynamiet Nederland dan ook van harte aan aan iedereen die hulp nodig heeft bij een BKR-traject. Nogmaals heel erg bedankt!

13 lipca 2026

Odpowiedź od Dynamiet Nederland

Bedankt voor het delen van jullie uitgebreide ervaring. We zijn er trots op om te lezen dat jullie de goede ervaring hebben gehad dat jullie vanaf het eerste contact professioneel, eerlijk en betrokken zijn begeleid en dat u gedurende het hele traject goed op de hoogte bent gehouden.

Wat geweldig dat alle BKR registraties uiteindelijk zijn verwijderd en dat jullie nu de volgende stap kunnen zetten met jullie hypotheek. Dat is een resultaat waar we ons best voor doen. Onwijs fijn dat dit ook is gelukt!

Dank voor de mooie woorden over onze juriste Lisa. We geven jullie mooie woorden met veel plezier aan haar door.

Zeer tevreden

Wij zijn zeer tevreden over de dienstverlening. Het contact verloopt altijd professioneel, persoonlijk en vriendelijk. Er wordt snel gereageerd en de bereikbaarheid is uitstekend. Afspraken worden altijd nagekomen, waardoor je met een gerust gevoel op hen kunt vertrouwen. Het gewenste resultaat is behaald. Absoluut een aanrader!

16 lipca 2026

Odpowiedź od Dynamiet Nederland

Bedankt dat jullie de tijd hebben genomen om deze mooie review te schrijven. Het doet ons echt goed om te lezen dat jullie de samenwerking als professioneel, persoonlijk en betrouwbaar hebben ervaren.

We vinden het belangrijk dat mensen zich gehoord voelen en weten waar ze aan toe zijn. Daarom is het extra fijn om te horen dat de communicatie, bereikbaarheid en het nakomen van afspraken voor jullie het verschil hebben gemaakt. En natuurlijk zijn we blij dat we samen het gewenste resultaat hebben bereikt.

Oceniono na 5 z 5

Uitstekende begeleiding en serieus snel…

Uitstekende begeleiding en serieus snel gehandeld

15 lipca 2026

Odpowiedź od Dynamiet Nederland

Bedankt voor het delen van uw ervaring. Fijn om te lezen dat u zo tevreden bent.

Geweldig dat u de begeleiding als uitstekend heeft ervaren en dat alles serieus snel is opgepakt. Daar doen we het voor.

Oceniono na 5 z 5

Dankzij de deskundige hulp van Dynamiet…

Dankzij de deskundige hulp van Dynamiet Nederland is mijn negatieve BKR-codering succesvol verwijderd.
Dynamiet is Een absolute aanrader als je juridische hulp nodig hebt bij BKR-zaken. Ik werd continu op de hoogte gehouden van het proces. en altijd bereikbaar voor mijn vragen. Ik ben erg blij met mijn financiële situatie.

9 lipca 2026

Odpowiedź od Dynamiet Nederland

Bedankt dat u uw ervaring met ons deelt. Wat goed om te horen dat u zich tijdens het hele traject serieus genomen en goed geïnformeerd voelde.

De verwijdering van uw negatieve BKR codering is een resultaat waar we samen naartoe hebben gewerkt. Extra fijn dat dit u weer rust en ruimte geeft in uw financiële situatie.

Zeer professionele aanpak.

Zeer professionele aanpak.
Was een lastige casus
Maar uiteindelijk het beoogde resultaat bereikt en de codering verwijderd.
Zeer tevreden!

13 lipca 2026

Beste Rob,

Bedankt voor het delen van uw ervaring. Wat fijn om te lezen dat u zo tevreden bent over onze aanpak samen met collega Lisa.

Elke situatie is anders en sommige dossiers vragen net wat meer doorzettingsvermogen. Des te mooier dat we samen met u het beoogde resultaat hebben bereikt en de codering is verwijderd. Wij wensen u een mooie toekomst!

3 A1 en A2’s verwijderd

Na een lang traject met meerdere negatieve BKR-registraties kan ik niet anders dan mijn waardering uitspreken voor Dynamiet Nederland.Vanaf het eerste contact werd mijn dossier serieus genomen. Er werd niet alleen gekeken naar de registraties zelf, maar vooral ook naar mijn persoonlijke situatie, de oorzaak van de achterstanden, het tijdsverloop en mijn huidige financiële stabiliteit. De communicatie was helder en professioneel en ik werd gedurende het traject goed op de hoogte gehouden van de stand van zaken. Wat ik vooral waardeerde, is dat Dynamiet verder keek dan standaard argumenten en een sterk onderbouwd verzoek heeft ingediend waarbij zowel de juridische als persoonlijke omstandigheden zorgvuldig zijn meegenomen.Het resultaat mag er zijn: alle negatieve BKR-registraties zijn inmiddels verwijderd. Hierdoor kan ik eindelijk verder met mijn toekomstplannen, waaronder het kopen van een woning. In het bijzonder wil ik Vera van der Vliet bedanken voor haar deskundigheid, betrokkenheid en doorzettingsvermogen gedurende het hele traject. Ik kan Dynamiet dan ook van harte aanbevelen aan iedereen die tegen onterechte of niet langer proportionele kredietregistraties aanloopt en behoefte heeft aan deskundige begeleiding

9 lipca 2026

Beste Sammy,

Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring zo uitgebreid te delen. Het is bijzonder om te lezen hoeveel dit resultaat voor u betekent. Daar zijn we trots op!

Een BKR-traject vraagt innderdaad om een zorgvuldige aanpak waarbij niet alleen naar de BKR-registratie(s) op een overzicht wordt gekeken, maar juist (ook) naar het verhaal erachter. Dynamiet staat hier volledig achter en we proberen iedere dag opnieuw onze klanten zo goed mogelijk te helpen vanuit deze gedachte. We kijken naar waarom iemand in de problemen is gekomen, maar met name ook waarom iemand grote redenen heeft om hier vanaf te willen komen. Mooi om te horen dat u zich daarin gehoord voelde én dat dit heeft geleid tot de verwijdering van alle negatieve BKR registraties. Dat u nu weer vooruit kunt kijken naar de aankoop van een woning maakt dit resultaat extra waardevol. Dit is u uiteraard van harte gegund.

Ook een speciaal dankwoord voor Vera. We zorgen ervoor dat uw mooie complimenten bij haar terechtkomen. Ze zal het enorm waarderen. Dank!

Ze hebben heel goed hun best gedaan

Ze hebben heel goed hun best gedaan

3 lipca 2026

Odpowiedź od Dynamiet Nederland

Bedankt voor het delen van uw ervaring.

Fijn om te horen dat u heeft ervaren dat ons team zich volop voor u heeft ingezet. We waarderen uw mooie woorden en doen elke dag ons best om onze klanten zo goed mogelijk te helpen.

Oceniono na 5 z 5

Dankzij Dynamiet is de BKR registratie in zijn geheel verwijdert en daar door hebben we weer toekomst perspectief gekregen mededankzij de inzet en betrokkenheid van Lisa van Gulik kunnen we nu onze droom woning kopen.

2 lipca 2026

Beste meneer Sinnema,

Wat bijzonder fijn om te horen dat uw BKR registratie volledig is verwijderd en dat u daardoor weer toekomstperspectief heeft. We wensen u heel veel geluk met de aankoop van uw droomwoning!

Onze collega Lisa zullen we namens u bedanken voor haar inzet en betrokkenheid. We geven uw mooie compliment met plezier aan haar door!

Oceniono na 4 z 5

Hele goeie ervaring met Dynamiet,

Hele goeie ervaring met Dynamiet,

Dynamiet gaat goed aan de slag en hebben het voor elkaar gekregen om twee van mijn bkr registraties eraf te halen. Wel een probleem gehad qua communicatie van een werknemer, maar de leidinggevende was dit opgevallen en heeft mijn zaak persoonlijk opgepakt.

Vandaar wel de 4 sterren. Maar de leidinggevende Lisa zelf verdiend wel een 5 ster. Ik ga er ook vanuit dat de communictie probleem niet weer zal voorkomen en ik raad Dynamiet zeker aan, want de leidinggevende houd wel de boel in de gaten.

6 lipca 2026

Beste Maikel,

Bedankt voor uw bericht.

Fijn om te horen dat we twee van uw negatieve BKR registraties hebben kunnen laten verwijderen. Ook waarderen we het dat u uw eerlijke feedback over de communicatie met ons deelt. Het is goed om te lezen dat onze collega Lisa uw dossier persoonlijk heeft opgepakt en daarin het verschil heeft gemaakt. Wij zullen ook intern uw dossierverloop evalueren met de betrokken collega's.

Collega Lisa bedanken we graag namens u, dank voor uw mooie woorden over haar!

De service was uitstekend

De service was uitstekend, ik zou het zeker aanbevelen!

6 lipca 2026

Odpowiedź od Dynamiet Nederland

Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent over onze service. Het betekent veel voor ons dat u Dynamiet Nederland zou aanbevelen.

Oceniono na 1 z 5

Erg slecht

Erg slecht, veel geld voor niks. En doen niet wat ze beloofd

3 lipca 2025
Opinia niezależna

Odpowiedź od Dynamiet Nederland

Het spijt ons om te horen dat uw ervaring niet aan uw verwachtingen heeft voldaan. We vinden het vervelend dat u het gevoel heeft dat we onze beloftes niet zijn nagekomen.

We nemen uw feedback serieus en gaan graag met u in gesprek om te kijken wat er is gebeurd en of we samen tot een passende oplossing kunnen komen. Zou u contact met ons willen opnemen hierover? Dan komen we graag met u in contact!

Oceniono na 5 z 5

Lisa is zeer vakbekwaam en vlot. Erg prettig in de communicatie

Lisa is zeet vakkundig, buitengewoon beleefd en professioneel.
Wij hadden ze in de arm genomen om voor ons de regeldruk weg te nemen. We werden zeer duidelijk en vriendelijk begeleid. Binnen 3 weken was alles geregeld met een grote glimlach.
T kost wat maar het resultaat is er naar. Van mij een dikke 10 voor dit bedrijf

2 lipca 2026

Beste heer Stoel,

Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent over onze begeleiding en dat alles binnen drie weken naar wens is afgerond. Het doet ons goed dat u onze duidelijke en vriendelijke aanpak heeft gewaardeerd en dat het resultaat aan uw verwachtingen heeft voldaan.

Collega Lisa bedanken we graag namens u voor haar vakkundigheid, professionaliteit en betrokkenheid. We geven uw mooie complimenten dan ook met veel plezier aan haar door.

Wij wensen u alle goeds toe namens het gehele team!

Na 25 jaar weer levend

Na ruim 25 jaar met een BKR-registratie te hebben geleefd, kan ik eindelijk zeggen: ik ben vrij. Dankzij de enorme inzet van Lisa en meneer Okkenburg van Dynamiet Nederland is mijn BKR volledig verwijderd.

Het traject was soms spannend en niet altijd eenvoudig, maar zij bleven professioneel, eerlijk en betrokken. Ze namen de tijd om alles duidelijk uit te leggen, hielden mij voortdurend op de hoogte en bleven zich inzetten totdat het gewenste resultaat was bereikt.

Ik kan bijna niet beschrijven wat dit voor mij betekent. Het voelt alsof ik een nieuw hoofdstuk in mijn leven ben begonnen. Ik heb weer toekomstperspectief en kan eindelijk vooruitkijken zonder de last van mijn BKR-verleden.

Wat ik vooral heb geleerd, is dat je nooit moet opgeven. Ook als het traject moeizaam lijkt, is doorzetten de moeite waard. Dankzij Lisa en meneer Okkenburg heb ik die kans gekregen.

Aan het hele team van Dynamiet Nederland: ontzettend bedankt voor jullie inzet, professionaliteit en doorzettingsvermogen. Jullie hebben mijn leven echt positief veranderd.

Van mij krijgen jullie geen vijf sterren, maar tien sterren. ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐

Een absolute aanrader voor iedereen die serieus geholpen wil worden.

29 czerwca 2026

Beste Daniel,

Bedankt voor het delen van uw ervaring met Dynamiet. Wat mooi om te lezen dat wij u na zo'n lange periode hebben mogen helpen aan een nieuw begin. Dit is u zeer gegund!

Fijn dat u onze betrokkenheid, duidelijke communicatie en doorzettingsvermogen zo heeft gewaardeerd. Het is geweldig om te horen dat het traject uiteindelijk heeft geleid tot het resultaat waar u zo lang op heeft gehoopt.

Wij geven uw mooie woorden en complimenten met veel plezier door aan onze collega's. Zij zullen dit enorm waarderen.

Doświadczenie Trustpilot

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej