closetvanval.nl Recenzje 264

Wynik TrustScore: 4 na 5

4,0

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 2 z 5

Ik vind de verzendkosten van 7 euro vrij hoog voor een dun jurkje wat prima door de brievenbus past. Een zending was kwijtgeraakt bij dhl. Kan gebeuren, maar had het wel netjes gevonden door hen ze... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Oceniono na 5 z 5

Lieve zorgzame vrouw, die klaar staat voor al haar klanten! Altijd fijne mooie kleding binnen gehad. 1 keer 2 winterjassen bestelt waarvan 1 niet helemaal werkte zoals behoren. We hebben dat opgelost... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Beste Valerie, Ik wilde je even laten weten hoezeer ik jouw bedrijf en inzet waardeer. Het is bewonderenswaardig om te zien hoe je je passie voor kleding omzet in een succesvolle onderneming. B... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Ondertussen al meerdere bestellingen gedaan bij deze webshop en naar een sample sale geweest. Wat een prachtig en fantastisch mens! Helaas was een van m’n kledingstukken defect. Hier netjes een... Zobacz więcej

Dane kontaktowe

1 gwiazdka

Odpowiada na 88% z negatywnych recenzji

Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin

GE-WEL-DIG

Ik heb mijn eerste bestelling binnen gehad. Heb in totaal 2 setjes besteld en ik ben zooo blij! De kleur en en materiaal is fantastisch. De maat is perfect en de verzending was mega snel! Dankjewel lieve Val 💕

5 lipca 2024

NOOIT BESTELLEN.

1e keer besteld: panterjurkje. Vond hem mij niet staan. Retourneren drama. Geld kwijt.

2e keer besteld: een vest. Een vest wat op een badjas lijkt. Wat een rot kwaliteit. Ook nog eens kapot. Draad hing eraan. Zij: ja afknippen. Nee want zodra je dat afknipt is die zo afgerafeld. Weer geld kwijt.

Nu de 3e besteld. Huispak. Dacht gezien de 3xl die ik besteld had dat dit niet fout kon gaan. Toch wel. Geld kwijt. Dikke drama met deze "vrouw".
Ze gaat beweren dat ik geen maat heb aangeklikt. Heb ik zeer zeker wel! Nergen stond one size. Daarbij had ze t op haar website anders moeten regelen.

Vervolgens zet ze mij te kak neer bij al haar zogenaamde volgers. Ook dit js niet oké voor een bedrijf.
Hier word werk van gemaakt.
Nav haar eigen berichten die ze neerzette zijn er meerdere meiden bij mij gekomen dat ik gelijk heb.

Nooit wat bestellen. Alleen als je haar in de kont kruipt dan kun je met haar. Bitch.

25 czerwca 2024

Wisselende ervaring

Ongelooflijke goedkope uitziende kleding. Het lijkt heel wat op de filmpjes maar bij ontvangst valt het erg tegen. Gelukkig heb ik heel veel nichtjes, die het wel heel leuk vonden om een jurkje te krijgen. Voor mij geen goede ervaring maar voor de tieners 👍

Is niet vreemd. Ik heb het weggegeven en zij waren er blij mee. Weet je trouwens dat je prijzen zo stijgen. Eerst had je een webshop voor degene die een hottie wilde zijn met een krappe beurs. Je moet nu toch wel ruim zitten om wat leuke dingen te scoren.

7 czerwca 2024

hoi jc beetje,

wat vreemd, we zijn heeeeel benieuwd wat je besteld hebt heb je een bestelnummer

Topservice

's Avonds om 20.30 besteld, volgende dag al in huis. Netjes ingepakt en enorm leuke, mooie en goede kwalitatieve kleding. Ga er zeker vaker bestellen!

23 maja 2024

Echt een topper!

Echt een topper!
Ik had pasgeleden een set besteld en vond hem helemaal geweldig, maar de Naad van de broek zat wat gek.. kan altijd natuurlijk. Ik heb Valerie erover gemaild en wat foto’s gestuurd, kort erna kreeg ik de set nog een keer op gestuurd. Dat noem ik nou service heb dit nooit eerder op een andere webshop gehad. Ben er erg blij mee. Zeker waard om er iets te bestellen :)

Xx Anouk

22 maja 2024
Oceniono na 2 z 5

Leuk op TikTok maar niets voor mij

Ik bestelde 3 colberts. De kwaliteit van de jasjes was slecht tov de prijs, markt kwaliteit. Wat me daarnaast tegen is gevallen is dat je €7,50 verzendkosten moet betalen maar excl btw dus eigenlijk €9,10. Behoorlijk veel tov andere webshops. Maar nu heb ik de jasjes teruggestuurd en moet ik opnieuw €7,50 betalen voor de verzending. €16,60 verzendkosten op een pakketje wat kwalitatief niet naar wens was. Zuur. Verzendkosten excl btw berekenen vind ik vrij ongebruikelijk en een tikkeltje misleidend. Dat is dus 21% winst op de verzending per pakketje. Slim maar niet sjiek.

25 kwietnia 2024

hoi marjolein!

vreemde review en ook niet waar! 7,50 is incl verzending dus wij vragen ons af waarom je dit zo neer zet, ook zijn de colberts 39,99 en dit is een erge scherpe prijs in vergelijking met ander webshops die dezelfde voor 49,99 verkopen.
ook snappen we dus niet goed hoe je deze review wilt neerzetten, want nogmaals als een hele bestelling terug is maken we gewoon de verzending terug over. en het btw verhaal klopt ook niet! wellicht ons even mailen?

Oceniono na 1 z 5

Voor mij eens en nooit meer!

De maten komen niet overeen en de producten zijn van lage kwaliteit. Jurken schijnen door of zijn niet mooi afgewerkt.

Ook moet je de verzend- en retourkosten betalen als je niet je gehele bestelling retourneert. Dat zijn zo'n 15 euro extra verzendkosten voor goedkoop uitziende kleding.

Voor mij nooit meer.

7 maja 2024

hoi,

de maten en de maat tabel staan op alle paginas van de site, ook is alles van stretch dus moet het zeer zeker kloppen! Wellicht de tabel even bekijken? ook is het niet gek dat wij de retour kosten niet vergoeden, alleen bij een gehele bestelling kunnen wij dit terug overmaken, als ik het goed begrijp, ondanks je klacht, heb je dus toch een item gehouden? zo slecht waren we dus niet, super veel plezier van je item

Oceniono na 5 z 5

Wat een enorme goede service

Wat een enorme service, nog nooit meegemaakt. Eerst al de levering, ‘s avonds een jasje besteld, de andere ochtend in huis, maar toen…. Ik vond iets van t colbert (niets onoverkomelijk), maar ik mailde Valerie, de volgende dag al een nieuw colbert, incl lippenstiftje en kaartje, top, echt top. Wat een positieve ervaring 👍🏼👍🏼👍🏼 😘

19 kwietnia 2024

Leuke en goede webshop!

Meerdere keren wat besteld, altijd goede kwaliteit en super leuke collectie! Als er toch onverhoopt iets fout gaat (buiten Valerie haar schuld om, PostNL dingetje) dan krijg je een persoonlijk belletje om je toch te helpen. Betrouwbare en nette webshop.

Groeten, Miranda.

1 marca 2024

Prachtige collectie

Ik als volslanke vrouw heb altijd moeite met het vinden van passende maar leuke kleding. Ik heb voor het eerst besteld 2 colbertjes en twee bodys alles weer een keertje in vrolijke kleurtjes en prints (dit was lang geleden) op de site staat heel duidelijk aangegeven welke maat je nodig hebt. En het zit geweldig!! Je hebt er een nieuwe klant bij hoor 😘 het was overigens allemaal ook heel erg snel binnen.

24 marca 2024
Oceniono na 1 z 5

volwassenen maar ook een zeer klein kleuter

Deze mevrouw is zo onvolwassen gaat er iets mis gebruik ze TikTok om alles bloot te leggen en medelijden te vragen van der volgers als je het niet gelooft ook goed , kom je van zelf wel er achter . Haar kleding schijnt zo door is gewoon niet normaal meer . Let op de kleding die ze aan heeft in haar videos let der goed op en je ziet alles door heen schijnen . Wil je dit bij je kleren moet je vooral bij haar bestellen maar wil je dat niet dan weet je het antwoord al . En denk er goed over na als je wilt bestellen

13 kwietnia 2024

Odpowiedź od closetvanval.nl

Hoi “je weet” we kunnen je lastig helpen zonder bestel nummer of naam. Ook raden we vooral aan om kleding te kopen in je eigen maat. Kus val, van ClosetvanVal

Oceniono na 1 z 5

Kijk eerst goed na of je kan ruilen/ of wat retour sturen kost

Mommy broeken besteld waren helaas te klein omdat ik wilde ruilen moest ik eerst retour sturen en dan weer opnieuw bestellen dan betaal je al bijna een broek aan verzend kosten dood zonde ga dus zeker niet opnieuw bestellen jammer dure les en hoop gedoe als je zelf 4 jonge kids heb hoop dat het geld snel weer op de rekening staat

Daar gaat het niet om ik snap als je iets terug stuurt omdat je het niet wil hier kosten aan verbonden zitten maar als je iets wil omruilen voor een andere maat dan kunnen jullie toch als je de broeken terug hebben de juiste maat opsturen of is dit te klant vriendelijk? Ik ben intussen 3x 7.50 kwijt voordat ik heb wat ik wil en ik kan van te voren ook niet weten welke maat ik nodig heb als je niet kan passe daarom zeg ik das bijna een 3e broek erbij dan ga ik wel ergens anders kijken

12 kwietnia 2024

Odpowiedź od closetvanval.nl

Hoi Jessica het lijkt ons vrij logisch dat je eerst iets retour moet sturen voor we het kunnen ruilen… wilde je het liever eerst ontvangen en dat wij dan maar moesten hopen of de ander terug kwam? 😅 wij horen graag hoe je dit voor je zag

Oceniono na 1 z 5

Geen kaas van consumentenrecht gegeten.

Voor kerst( midden november) een jurk gekocht( 47,50 euro), bij de eerste keer dragen, blijkt deze niet draagbaar, de pailletjes haken in elkaar.
Later staat deze jurk voor 1 euro op haar webshop, met mededeling, maar 1-2 x te dragen ..
Dus ik contacteer de costumerservice..
Ik had dit binnen 2 weken moeten melden...
Hoe dan, met passen merk je het niet, maar met je armen bewegen wel.

Geweldige service, voor een ondeugdelijk product.
Mevr Val, een lesje consumenten recht zou je goed doen...ipv als n oprah winfrey met cadeautjes strooien op tiktok en dan ook nog klanten belachelijk maken, siert je niet.
Verleen service aan betalende klanten.

Deze reactie was te verwachten van mevr., dat wekt vertrouwen bij klanten.
Mevr weet niet, dat die termijn 2 mnd is.
Wat heb je er dan op te zeggen, dat je later de jurkjes voor 1 euro aanbiedt, omdat het product niet draagbaar is?
Dat het aan oneerlijke klanten ligt?

31 stycznia 2024

Hoi Patricia

We waren al aan het wachten op je 1 ster reactie! Je bent een van de weinige die niet begrijpt dat de consument dit soort productie fouten of fouten in kleding binnen 2 weken moet melden, aangezien er ook heeeeeeeel veel oneerlijke mensen zijn in Nederland. Daarom bestaat deze wet ook! Als iemand het netjes binnen de 2 weken meld doen wij (zoals je aan alle lovende reacties ziet) altijd alles netjes. Sterker nog onze klantenservice lessen zijn voor vele andere webshops leerzaam. Als winkel moet je uiteraard wel een lijn trekken. Die ligt bij ons 2 weken na het pakket ontvangen te hebben gehad. (Zoals wettelijk vast gesteld dus) service staat bij ons hoog in het vaandel! Ook merken we dat je erg jaloers bent op het feit dat veel mensen een gratis jurkje krijgen, jammer dat je het niet gunt aan mensen die het goed kunnen gebruiken!

Ook maken wij klanten niet belachelijk op tiktok dit doen ze zelf door zo vreselijk respectloos te zijn tegen ons ondanks onze service Kleine tip: bij de ah is de redbull in de aanbieding, maakt je wellicht iets vrolijker dan de azijn!

Snelle service

Snelle service!
S’avonds besteld volgende dag al in huis.!
Jurkje zat goed!
Meteen nieuwe besteld ☺️

9 kwietnia 2024

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej