closetvanval.nl Recenzje 264

Wynik TrustScore: 4 na 5

4,0

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 2 z 5

Ik vind de verzendkosten van 7 euro vrij hoog voor een dun jurkje wat prima door de brievenbus past. Een zending was kwijtgeraakt bij dhl. Kan gebeuren, maar had het wel netjes gevonden door hen ze... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Oceniono na 5 z 5

Lieve zorgzame vrouw, die klaar staat voor al haar klanten! Altijd fijne mooie kleding binnen gehad. 1 keer 2 winterjassen bestelt waarvan 1 niet helemaal werkte zoals behoren. We hebben dat opgelost... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Beste Valerie, Ik wilde je even laten weten hoezeer ik jouw bedrijf en inzet waardeer. Het is bewonderenswaardig om te zien hoe je je passie voor kleding omzet in een succesvolle onderneming. B... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Ondertussen al meerdere bestellingen gedaan bij deze webshop en naar een sample sale geweest. Wat een prachtig en fantastisch mens! Helaas was een van m’n kledingstukken defect. Hier netjes een... Zobacz więcej

Dane kontaktowe

Odpowiada na 88% z negatywnych recenzji

Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin

Jak firma korzysta z Trustpilot

Aanrader!

Al meerdere keren besteld bij Val en het word altijd super snel geleverd! De kleren zijn van goede kwaliteit en er zit voor iedereen wat moois bij!

9 września 2024

Top webshop! Top eigenaresse

Top webshop!
Mijn complimenten over hoe je model staat op bijvoorbeeld Instagram. Het komt oprecht over en niet gemaakt of bewerkt met een filter of app perfect365 (zoals veel kleding boutiques).
Ga zo door meid!

2 września 2024

Bestelling

Gister een bestelling ontvagen de 2e keer dat ik bestelde ,

Het was heel snel binnen en zit top , lekker veel strech erin en super leuke jurken
Zal zeker vaker bestellen ,
Volg je al een tijdje via tiktok en instagram
Vind je een geweldig vrouw 💖

6 września 2024

Super mooie

Super mooie kwaliteit kreeg verkeerde kleur opgestuurd had snel een reactie terug op de mail volgende dag de goede kleur al in huis. Wat een top service.. ga hier zeker vaker bestellen.

7 sierpnia 2024

Oplichtster

Oplichtster. Wanneer de pakket van een klant door DHL kwijt wordt geraakt, weigert Valerie een onderzoek te starten en legt de schuld bij klanten neer. Valerie negeert de consumenten recht en verzint haar eigen wetten en regels. Bespaar jezelf hoofdpijn en bestel hier niet, de reviews met 5 sterren zijn bekende van haar. Te triestig voor woorden dit.

6 września 2024

Mommy broeken!

Meerdere mommybroeken besteld en ze zitten zo heerlijk! Ik had de moed opgegeven om na mijm zwangerschap en keizersnede nog een broek te vinden die goed ennlekker zit. Onze post NL bezorger maakte overuren met mijn pakketjes van verschillende shops die net zo hard retour gingen. De mooie roze zakken van valerie die scheur ik open ipv netjes via de plakstrip, gewoon...omdat ik weet dat het goed zit!! Ik ben groot fan!

1 lipca 2024
Oceniono na 5 z 5

Al paar keer bij Closetvanval weg…

Al paar keer bij Closetvanval weg besteld en ben iedere keer weer tevreden, het is zo comfortabel!
Ik heb zelf maat (52) en ik pas haar plus kleding. Bij Closetvanval valt alles op maat dus twijfelen hoef je niet. Het is het echt waard om als plus size Lady bij haar weg te bestellen want het zit zo heerlijk en heb je ook nog eens hele mooie kleren! Ik raad haar zeer en zeer zeker aan! Altijd blij met de kleding van Closetvanval 😍

5 września 2024

Waarom reageer je niet..

Waarom reageer je niet..

Op 3 oktober 2023 heb ik één pakketje meegenomen naar POST.NL punt..
Mijn dochter had 2 winterjassen gekocht en vrij snel ontvangen..
1 van de twee wilde ze niet en moest terug..
De retour kaart werkte niet..
Dus.. heb ik het pakket meegenomen naar een POST.NL punt ..
Daar heb ik €7,65 betaald..

Na een paar dagen vroeg ik mijn dochter of ze al bericht had gekregen..
Ja alleen ER WAS NOGMAALS RETOURKOSTEN IN REKENING GEBRACHT!!
We hebben meerdere malen op vriendelijke manier val. Benaderd alleen ze reageerd niet..

Wij vinden dat ze mooie kleding heeft en ook wel veel besteld.. alleen na zo'n vreemde ervaring dat ze helemaal NIET reageerd hebben wij nu..
ER ZIJN WEL ANDERE EERLIJKE WEBSITES MET DEZELFDE KLEDING EN DIE WEL REAGEREN..

23 października 2023

Aanrader deze webshop!

Gisteren voor het eerst een bestelling gedaan bij Closetvanval. Ik ben fan. Snelle levering, mooie artikelen mogen ontvangen ❤️. Fijn dat op de site de maten goed beschreven worden. Aanrader om te bestellen!

13 sierpnia 2024

Slecht

Slecht. Er komt geen communicatie tot stand over een jurk die ik heb ontvangen, 2x gedragen heb en nog niet gewassen, de naden laten nu al los. Wat mij betreft niet meer...

3 sierpnia 2024

hoi ilona,

de communucatie kan pas lopen als je mailt, ook bij de mail duidelijk verteld wat er is met foto en een bestelnummer geeft! wij mailen binnen 2 werkdagen terug, en als de bestelling recent is helpen wij je ook zeker!

Oceniono na 1 z 5

Pure oplichting jurk terug gestuurd en…

Pure oplichting jurk terug gestuurd en de betaling niet terug gekregen terwijl de reden die ervoor gegeven werd totaal niet kan kloppen en je zoiezo binnen 2 weken retour je geld hoort terug te krijgen zo kan ik ook me geld verdienen

8 lipca 2024

Hoi Miranda

Oplichting is als je niks meer hoort wij staan mensen gewoon te woord, vertel anders even eerlijk waarom wij je het geld niet terug over maken, hier in je reactie

Oceniono na 5 z 5

Ik heb voor af kleren besteld verwassen niet kleur bij 't zelfde! Stof blijft mooi en zit perfect. Gisteren heb ik een badpak besteld door stomme fout vergeten huis nr bij te doen. En ik had mailtje gestuurd binnen 1 dag reactie heel vriendelijk en ze ging het aanpassen na mail was gelijk geregeld en krijg hem volgende al binnen! Top service en zo vriendelijk!

25 lipca 2024

Prachtige jurk, snelle verzending

Naar aanleiding van een post over een prachtige jurk op het TikTok en Instagram account van Closet van Val, heb ik deze ook besteld.
Hele mooie overslag jurk, van een fijne stof en een model dat erg flatteert.
Maatvoering duidelijk en goed, kleur prachtig.
Al met al een fijne aankoop!

16 marca 2024
Oceniono na 1 z 5

Ze verwijst klanten naar zara en h&m

19 lipca 2024

Odpowiedź od closetvanval.nl

Dit doen we zeker! Vooral met klanten die voor 600€ bestellen en dan vervolgens alles terug sturen! Dan maar lekker naar de grote keten! Daag!!

Curvy & classy!

Ik twijfelde over welke maat body ik moest nemen en dus contact opgenomen met de klantenservice, na wat mails over en weer uiteindelijk besteld en het zit zo lekker en precies de juiste maat!
Heb vaker dingetjes besteld en het zit altijd goed en blijft lang mooi. Curvy & classy!

10 czerwca 2024
Oceniono na 4 z 5

Onlangs een flared panter broek gekocht…

Onlangs een flared panter broek gekocht op de private sale bij Closet van Val.
Helaas zag ik de volgende dag dat de naden aan het scheuren waren, of iig niet helemaal juist zijn.
Hierop heb ik mail contact gezocht met Val en ondanks dat ze het ontzettend druk had met haar gezin vanwege ziekte wordt het probleempje opgelost.
Ze zal mij een nieuwe broek toesturen, hier ben ik erg blij mee.
Zal zeker vaker wat bij deze webshop bestellen.

14 lipca 2024

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej