Ik vind de verzendkosten van 7 euro vrij hoog voor een dun jurkje wat prima door de brievenbus past. Een zending was kwijtgeraakt bij dhl. Kan gebeuren, maar had het wel netjes gevonden door hen ze... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Reakcja na opinię
Lieve zorgzame vrouw, die klaar staat voor al haar klanten! Altijd fijne mooie kleding binnen gehad. 1 keer 2 winterjassen bestelt waarvan 1 niet helemaal werkte zoals behoren. We hebben dat opgelost... Zobacz więcej
Beste Valerie, Ik wilde je even laten weten hoezeer ik jouw bedrijf en inzet waardeer. Het is bewonderenswaardig om te zien hoe je je passie voor kleding omzet in een succesvolle onderneming. B... Zobacz więcej
Odpowiada na 88% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin
Jak firma korzysta z Trustpilot
Super goede ervaring.
Steeds super snel en correct geleverd. Goede kwaliteit, als je vragen hebt kan je steeds mailen. En een retour sturen verloopt ook heel vlot. Super bediening.
Het betreft hier de service van het bedrijf. Aankoop gedaan in maart 2025 van een kleding stuk na 2 x wassen roestvlekken ontstaan om de drukkers contact gelegd met het bedrijf maar doen er niks tegen en geven geen vergoeding. Omdat het "termijn" allang verstreken zou zijn. Wist niet dat er een termijn op kleding zit en dit verstrijkt na 2 maanden. Dus toch maar geen aankoop meer doen daar door de slechte service.

Odpowiedź od closetvanval.nl
De klantenservice is top, je hebt snel antwoord op je vraag (echt snel!) en ze beantwoorden die erg goed en vriendelijk zodat je meteen ook duidelijkheid hebt
Echt een ontzettend lieve vrouw!! De items die ik heb mogen ontvangen zijn ook echt helemaal top. De kwaliteit is echt fantastisch en ze zien er ontzettend mooi uit. Heel erg bedankt!❤️
Alleen maar positieve ervaringen!
Bedankt Val & Ed!
Ga zo door 💋
Voor het eerst hier besteld sale koopjes, ik ging voor safe. Vest, trui en een mommy broek, de laatste vond ik qua stretch tegenvallen past wel maar voelt wat strak in mijn buik. De vest en trui opzich wel oké maar had er niet meer voor betaald dan wat ik nu voor een sales prijsje had. Kortom ik loop er niet mee weg had er meer van verwacht.
Fijne webshop en erg goed geholpen. Had een klein probleempje met mijn blazer (stik foutje) werd gelijk netjes geholpen en kreeg een nieuwe. Super blij met de mooie blazer!
Omdat ik het niet fijn vind dat mensen alleen een review plaatsen wanneer ze ontevreden zijn en weinig mensen een review plaatsen als ze positief of tevreden zijn.
Ik heb de afgelopen maanden al een aantal bestellingen geplaatst. Ik vind de kleding leuk, lekker snel binnen en blij met de maatvoering! Heb ook nog geen dingen retour gestuurd. Bij wat vragen, een mailtje gestuurd en werd ook snel op gereageerd en prima opgelost! Ik vind het leuk om het te volgen op Instagram en zal zeker nog vaker bestellen! Ik zou zeggen: ga zo door!! Ohja en vooral dat kopje "preggy proof", mega fijn?
Wat een narcist eerste klas deze vrouw… jurkje besteld, goedkope kwaliteit en schijnt door.. niet tevreden. Als ik haar online zie moet ik kotsen. Alles draait om Val.. heb zn medelijden met slaafje Ed

Odpowiedź od closetvanval.nl
Zoals bij anderen te lezen, let op! Als je retourzending wel aankomt bij Closet van Val dan wordt er beweerd dat die niet aangekomen is en weigeren ze een onderzoek in te stellen, weg €40 en inderdaad dan heb je ook al 2x verzendkosten betaald.....
Valerie lijkt een leuke leve vrouw, maar zodra dit gebeurd krijg je een soort van dreigende mailtjes terug van haarzelf, er is geen klantenservice.
Erg jammer vond de kleding leuk en Valerie ook, maar op deze manier echt niet meer!
Ja natuurlijk ga ik hier mijn gegevens delen, ik denk het niet.... zoek maar in jullie mail naar alle mails met vragen over retouren met ook bewijzen dat de kleding weer bij jullie retour is gekomen. Dan wordt er gezegd dat er een onderzoek is ingesteld en het pakket niet is ontvangen, terwijl DHL zegt van wel...

Odpowiedź od closetvanval.nl
Jurk besteld, jurk was niet goed, jurk terug gestuurd. DHL geeft aan dat jurk is afgeleverd. Valerie bericht gestuurd op de mail aangezien ik geen geld terug heb ontvangen, Valerie schrijft terug dat de pakket niet is ontvangen door hun. DHL geeft aan dat de verzender van het product waar het vandaan komt (closet van val) een onderzoek moet starten, Closet van val geeft aan dat ze dit niet doen en dat staat ook op hun site.
Doei €50 euro (+7 verzendkosten 2x) en doei jurk.
Jammer dat Closet van val geen moeite doet voor hun klanten om hun zuur verdiende geld terug te kunnen krijgen.
En waar is dat pakketje? Is het echt vermist? Niemand die het weet.
Mensen zijn niet betrouwbaar tegenwoordig. Ik weet wel dat ik hier niks meer bestel.
Dus mensen wees GEWAARSCHUWD. Zorg eerst dat je de kleine letters leest want er staan meerdere reviews over Closter van val dat pakketjes vermist raken.
Super leuke items gescoord voor mn vakantie 🩷 gisteren middag besteld en vanmorgen al geleverd.
Valerie ook super vriendelijk 🩷
Ik had iets van besteld bij closet van val en mijn pakket is nooit aangekomen en hun willen er niks aan doen om mij te helpen en negeren mijn berichtjes! Als er wat mis is met je pakket word je gewoon niet geholpen!

Odpowiedź od closetvanval.nl
Blackfriday actie met de kortingscode “sorryed”.
Bedankt voor de snelle levering! Gister besteld en vandaag in huis 👍🏻💪🏻. Ik volg jullie al een tijd op TikTok( hele leuke filmpjes ) en vanuit daar mijn aankoop van een jas en colbert gedaan, deze waren netjes verpakt en verzonden.
Keep up the good work! Groeten
Misschien eens de regels naleven. Als je iets besteld en daar de verzendkosten voor betaald en het artikel teruggestuurd, dan is het wettelijk gezien natuurlijk niet toegestaan dat je zowel de verzend als retourzending betaald. Dan heb ik het over als je niks van je bestelling houdt.
Misschien de regels van het ACM naleven, zoals het verplicht is. En je klanten in de live iets netter aanspreken. Ik hoorde iets waarvan ik enorm schrok. Als iemand kritiek op je site heeft, kun je dat ook serieus nemen en bij jezelf te rade gaan hoe het kan dat het bij zoveel mensen is dat ze hetzelfde probleem hebben i.p.v ze enorm te beledigen. Daar verlies je absoluut klanten mee. Mij absoluut. Maar dat maakt je waarschijnlijk niets uit.
Waarom betaald iemand dan 15€ en heeft dus geen artikel? Leg uit? En niet beledigen. Moet ik je even herinneren aan het feit dat je iemand (meerdere) een stoeptegel noemt en een halve tamme? En laatst in een live nog erger, maar dat ga ik niet eens typen. Kom nou toch op zeg. Hoe durf je?

Odpowiedź od closetvanval.nl
Volg closetvanval al langer op tiktok maar gisteren mijn eerste bestelling geplaatst en wauw zeker niet de laatste keer!
Binnen 1 dag al binnen en super mooi en fijne kleding voor een leuke prijs! Een echte aanrader. Zo blij mee!!
De website is duidelijk en overzichtelijk.
Levering was erg snel, binnen 1 dag.
De kleding is van goed materiaal en zit prettig. De maten kloppen met wat je besteld.
Alles is 5 sterre waard. Ik zal er zeker nogmaals bestellen :)
Mijn jurkje die ik heb binnengekregen is nog steeds mijn favoriet. Ook Val is gewoon een topper !
Ondertussen al meerdere bestellingen gedaan bij deze webshop en naar een sample sale geweest. Wat een prachtig en fantastisch mens! Helaas was een van m’n kledingstukken defect. Hier netjes een e-mail overgestuurd en een hele fijne en lieve reactie terug gehad! Het kleding stuk is door Valerie opnieuw opgestuurd met een lieff cadeautje erbij!
Ik heb vrijwel nauwelijks problemen als ik bij deze webshop bestel, en wanneer er wel een probleem is. Wordt deze zo snel mogelijk op een nette manier opgelost door Valerie of Ed.
Ik blijf lekker bestellen bij ClosetvanVal. Totdat daadwerkelijk m’n hele kast van Val is!❤️
Een verry happy en tevreden klant!
Vandaag eerste bestelling binnengekregen, snelle levering, netjes verpakt en mooie kwaliteit van de jurken! Kortom erg blij mee!
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.