closetvanval.nl Recenzje 264

Wynik TrustScore: 4 na 5

4,0

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 2 z 5

Ik vind de verzendkosten van 7 euro vrij hoog voor een dun jurkje wat prima door de brievenbus past. Een zending was kwijtgeraakt bij dhl. Kan gebeuren, maar had het wel netjes gevonden door hen ze... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Oceniono na 5 z 5

Lieve zorgzame vrouw, die klaar staat voor al haar klanten! Altijd fijne mooie kleding binnen gehad. 1 keer 2 winterjassen bestelt waarvan 1 niet helemaal werkte zoals behoren. We hebben dat opgelost... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Beste Valerie, Ik wilde je even laten weten hoezeer ik jouw bedrijf en inzet waardeer. Het is bewonderenswaardig om te zien hoe je je passie voor kleding omzet in een succesvolle onderneming. B... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Ondertussen al meerdere bestellingen gedaan bij deze webshop en naar een sample sale geweest. Wat een prachtig en fantastisch mens! Helaas was een van m’n kledingstukken defect. Hier netjes een... Zobacz więcej

Dane kontaktowe

1 gwiazdka

Odpowiada na 88% z negatywnych recenzji

Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin

Oceniono na 5 z 5

Enorm goede ervaring met hun als…

Enorm goede ervaring met hun als bedrijf. Een broek waarvan wat losliet maar totaal niet storend was. Gezegd dat het totaal niet erg is maar voor andere klanten die er wat over zeggen wilde we het toch melden. Toen alsnog een andere broek toegestuurd gekregen terwijl dat we dat niet wilde .

15 marca 2024
Oceniono na 3 z 5

Veel geld aan verzenden en retourneren

Leuke kleren en snel antwoord op vragen. Alleen retourbeleid vind ik minder fijn. Ben nu 36 euro kwijt en geen kleren omdat het me niet leuk stond.
Retour sturen kost mij 7.50 per pakket omdat dit niet samen kon ivm verschillende bestelnummer en dan nog eens 10.50 per pakket om het naar mij op te sturen.
Jammer hierdoor bestel ik er niet meer. Verder wel leuke kleding als het je staat. Maar ik ben blijkbaar geen hottie ;-)

2 kwietnia 2024
Logo closetvanval.nl

Odpowiedź od closetvanval.nl

Hoi Karin!

Je deelt hier verkeerde informatie! Wij zien ook geen mail contact met jou. Je kunt een bestelling zeker samen voegen alleen moet er dan een hand geschreven briefje bij met beide bestel nummers en duidelijke uitleg voor het personeel! Dat had je al 1x 7,50 kunnen schelen. Ik heb ook een bestel nummer nodig om even de rest te kunnen bekijken! Mail je ons? Dan kan ik eens kijken hoe of wat!

Meer dan tevreden

Al meerdere keren wat besteld en elke keer letterlijk binnen een dag de bestelling binnen. Gewoon abnormaal snel, super tevreden dus.
Ook de kleding zelf is top. Onlangs een broek en twinset gekocht, helemaal verliefd! 🥰

6 kwietnia 2024

top bedrijf!

super lieve vrouw! zie op tiktok altijd voorbij komen hoe ze andere mensen wil helpen en tegemoet wil komen, de mensen die hier negatief op reageren moeten misschien hun aandacht ergens anders gaan zoeken ipv bij de goede personen op de deze wereld!

6 kwietnia 2024

Dit moest ik even kwijt

Waarom vind mensen het nodig om op social media altijd maar negatief te zijn over bepaalde mensen of spullen. De wereld is gewoon gek aan het worden. Als je een slechte ervaring hebt met een bedrijf of persoon, dan los je dat op als 2 volwassenen mensen en ga niet met modder gooien openbaar. Weet je wel wat je iemand emotioneel aandoet om bepaalde opmerkingen te maken. Iemand door het slijk halen is makkelijk en achter je pc of telefoon helemaal. Maar wat gevoel wat je iemand geeftof welke emoties dat teweeg brengt , daar wordt niet over na gedacht. Wat is dit? jaloezie of gun je het de persoon niet. Heb je een slechte ervaring met een , probeer het op een normale manier op te lossen, en niet met modder te gaan gooien! Waar gewerkt wordt, worden ook fouten gemaakt, dat is overal zo! Wil je iets niet zien, scroll dan gewoon door. Als je er wat wat van vind, hou je mening lekker voor jezelf. Als we dat doen zal de wereld al een stuk mooier zijn.
Als ik wat bestel bij een webshop en het bevalt me niet, dan gaat het retour. En als het niet zou worden opgelost, dan rij ik daar na toe en ga het persoonlijk oplossen! Maar me eigen zo verlagen om zomaar van alles te roepen op social media gaat mij veel te ver. Closet van Val ik ga snel wat bij jou bestellen! En ga lekker door en wens jou alle succes 🍀 van de wereld toe. Blijf lekker jezelf
Gr. Elsa

Oceniono na 1 z 5

Zeer slechte kwaliteit.veel te duur…

Zeer slechte kwaliteit.veel te duur voor de kwaliteit. Komt ongestreken binnen en de stof schijnt door. Leuk hoor met een maatje meer.
Je kan het nog beter op de markt kopen. Zelfde kwaliteit maar veel goedkoper.
Daarbij wat ze nu doet op TikTok kan echt niet. Mails voorlezen van klanten. Om zichzelf in te dekken.

5 kwietnia 2023
Logo closetvanval.nl

Odpowiedź od closetvanval.nl

Hoi Nala,

Wij hoeven ons niet in te dekken, we zijn een beetje klaar met extreme reacties van klanten naar ons personeel, en komen daar mee voor onszelf op!

ook schijnt de kleding pas door als je de onjuiste maat hebt, of een artikel hebt dat door hoort te schijnen!

Wel bijzonder btw, onder deze naam hebben wij helemaal geen bestellingen.........

Super service!

Fijne ervaring gehad met Closet van Val.
Mijn pakketje was kwijt geraakt, is een onderzoek naar gestart en uiteindelijk geld terug gestort gekregen! Top service.

5 września 2023
Oceniono na 5 z 5

Val je ben een topperrrrr

Nog nooit besteld, maar ik vind Val echt een top vrouw, ze is grappig, knap en heeft humor, haar tiktoks zijn te hilarisch over de klachten mails, mensen die hier zo naar over doen, zeik niet zo😒. ga zo door Val🩷🩷

Top service!

Top service!! Ik had perongeluk 2 dezelfde kledingstukken ontvangen, en dit was super snel opgelost! Ook de levering is snel en netjes ingepakt!! Het is het zeker waard om te bestellen :)

5 stycznia 2024

Van mij 5 sterren Val

Van mij 5 sterren Val. Ik heb net even alles gehoord van ,,tiktok,, Wat kunnen mensen jaloers zijn op toppers zoals jij er 1 bent!
Die 1 ster ook, ik weer zeker dat Val het allemaal oplost en wat laf. ( maar we prikken er doon heen)

Mede ondernemer ook op Tiktok!

Topper op en top!

Alleen haar vrolijkheid laat je dingen kopen!
Mijn eerste bestelling was top! En supersnel in huis.
Mijn 2e bestelling daar klopte iets niet.
Mailtje gestuurd en direct alles netjes geregeld! Geld terug gekregen , ondanks een fout product mogen houden.
Ze is een topper !

Super jurken

Enige nadeel this slecht voor je portemonnee want ze heeft teveel leuke dingen.
Vorige maand 2 jurken besteld super blij mee!
Waren ook snel binnen wat super fijn is

20 marca 2024
Oceniono na 5 z 5

Dikke pluim en alle lof!…

Allereerst een dikke shout out naar Closet van Val! Hoe snel en netjes van bestelling naar bezorging altijd gaat. Bij mail contact altijd beleefd en netjes, met respect naar de klant! Maar de klant(lees ik) ook naar Closet van Val. Elke ervaring is anders, van een ieder, maar om dan zo fucked up reviews te plaatsen terwijl er zo net mogelijk mail contact is geweest gaat echt mijn pet te boven! Als er niet respectvol of überhaupt fatsoenlijk naar Closet van Val gemaild wordt maar dan toch een net en fatsoenlijk mailtje terug gestuurd wordt als antwoord maar t is niet naar JOU wens, om dan maar verrotte review te plaatsen, nou sorry, dan is er ergens in je opvoeding dan wel eigen mensheid en respect naar andere iets misgelopen dan wel vergeten!
Een Ding! Behandel iemand zoals jezelf behandeld wilt worden!! Denk dat dat al enorm veel zou schelen.

Lieve Val, Closet van Val!
Niks meer dan lof! En een dikke pluim voor je geduld, fatsoen en respect naar andere dan wel zeker je nette duidelijke en NIKS geen misleidende tiktoks, waar ik enorm graag naar kijk!
Tot mijn volgende bestelling 👌🌸

Super goeie ervaring mee

Super goeie ervaring mee. Altijd op tijd geleverd en netjes ingepakt. Super goede kwaliteit van kleding. Heel erg tevreden over alles.

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej