Obsługa klienta to jakiś smutny żart wspierany albo przez biedne AI, albo przez marnie napisane szablony, którymi posiłkują się pracownicy. Oczywiście żadnego konkretu, żadnego "przepraszam" za zawalo... Zobacz więcej
Mija dziś piąty dzień roboczy od złożenia zamówienia. Paczka nadal nie została wysłana, gdzie w innych sklepach zamówienie po dwóch dniach jest już w paczkomacie. Jakiś żart
Zamówienie przyszło niekompletne . Żadnej informacji dlaczego . Kontakt przez formularz kontaktowy działa w miarę ale tam zwracają kwotę za zamówienie i każą zamówić ponownie . Nie zamawiam ponieważ k... Zobacz więcej
Zamówiłam przedświąteczne prezenty w ich sklepie on-line w takim terminie, aby doszły przed świętami. Zapłaciłam od razu. Po 3 dniach dostałam ponaglenie w sprawie opłaty. Napisałam do serwisu - powie... Zobacz więcej
C&A robi sobie kpiny z klientów
Sklep oferuje produkt którego nie posiada na stanie. Zamówienie złożyłam kilka dni temu i zostało wysłane, jeden artykuł niestety nie - brak towaru. Napisałam więc, że towar wciąż dostępny jest na stronie- odpowiedziano, że im przykro i są czasem zwroty i towar się pojawia. Następnego dnia na stronie towar dostępny, więc zamawiam, płacę i niestety towaru brak w magazynie. Więc pytam dlaczego towar- szara czapka kaszmirowa wciąż widnieje jako dostępna? Nie pozdrawiam C&A celowe wprowadzanie w błąd klienta i zasłanianie się regulaminem jest, no właśnie jakie?
Odradzam!
Dramat, dramat i jeszcze raz dramat!!! Zakup online! Po informacj mailowej, że środki za zwrot zostały zwrócone mija prawie 3 miesiące. Środków na koncie w dalszym ciągu nie ma! Wykonałam 10 telefonów, wysłałam 10 maili z pytaniem co się dzieje ze zwrotem, nikt nic nie wiem i proszą o cierpliwość. Ręce opadają! Totalny brak szacunku do klienta! Odradzam!!!!
Kasa przepadła
Kupiłem. Zapłaciłem. Towaru nie przysłali. Pieniędzy nie oddali. Na maile nie odpisują.
Nie polecam, zamówiłam artykuł uwzględniając przecenę na Black Friday, zapłaciłam ale potwierdzenia zamówienia nie dostałam. Po kontakcie ze sklepem okazało się że moje zamówienie sklep anulował i zwróci mi pieniądze a jeśli chce artykuł to mogę go sobie zamówić jeszcze raz po regularnej cenie!!! Bo oczywiście jest dostępny! Oszukiwanie klientów!!!!
Banda oszustów
Nie polecema nikomu. Paczka nie dotarła na czas. Po coś macie chyba ten sugerowany czas dostawy aby wywiązać zmsie z tych terminów. Banda oszustow
Wysyłka
To chyba jedyny sklep,w którym wysyłka trwa tydzień.
Nie spotkałam się jeszcze,a zamawiam w różnych sklepach internetowych,żeby to tyle trwało.
Porażka według mnie.
Tłumaczenie się dużą ilością zwrotów,że nieby przez to są opóźnienia,jest bez sensu.
Zawsze czas oczekiwania na przesyłkę był długi...
Ceny są nie małe,więc pasuje trochę wyjść do klienta,a nie go zniechęcać.
Wpłaciłam pieniądze odrazu po…
Wpłaciłam pieniądze odrazu po zamówieniu.
Minęło 9 dni i wykonanych zostało kilka telefonów i mailów.Do dzisiaj moja wpłata nie została zaksięgowana,a zamówienie anulowano.
Ciekawe czy oddadzą pieniądze..
Czuję się oszukana i zniesmaczona takim podejściem do klienta.
Trochę się wystraszyłam złymi opiniami…
Trochę się wystraszyłam złymi opiniami zamówiłam jedną rzecz po prawie 3 latach Lniany żakiet przyszedł ekspresowo faktycznie od razu nie było info o złożonym zamówieniu, pojawiło się następnego dnia.Obawiałam się też bo zamówiony rozmiar był po chwili niedostępny ale paczka dotarła w 2 dni produkt świetny.
Nie polecam tej firmy i lepiej omijać…
Nie polecam tej firmy i lepiej omijać ją szerokim łukiem. Przywłaszczają sobie pieniądze za zwrócone towary i nie przejmują się jakimikolwiek terminami. Na maile nie odpisują, a podczas rozmów telefonicznych nie są zainteresowani problemami konsumenta. Totalna olewka. Szkoda nerwów na zakupy u nich. Są chronieni tym, że adres email na zażalenia jest ten sam co adres do ogólnej korespondencji, którą mają w poważaniu. Radzę uważać i darować sobie zakupy tutaj. Nigdy nie spotkałam się z taką niekompetencją i lekceważeniem.