Smuk ramme, men ejerne ødelægger oplevelsen
Vi holdt vores bryllup på Bygagergaard – og jeg ville ønske, vi havde valgt et andet sted.
Vi betalte 50.000 kr. up front for en weekend med ophold og lade til fest. Indtil vi havde skrevet under og betalt, var Anna sød og hjælpsom. Efterfølgende ændrede alt sig. Kommunikation var nærmest umulig – korte, halvhjertede svar, som vi selv skulle jage. Vi sad tilbage med følelsen af at være til besvær.
Og stedet? Smukt, men katastrofal service:
⚠️ Teltene var ikke “glamping”, men bare telte med et par senge.
🥶 Sommerdyner i september = gæster der frøs hele natten.
🚫 Ingen sæbe eller håndklæder. Toiletpapir blev brugt som håndklæder → stoppet toilet, som aldrig blev fixet.
🌑 Festtoiletterne var bælgmørke – de glemte at tænde lyset. Hele weekenden.
🍽️ Vi vaskede op i hånden efter 35 mennesker, før vi fandt ud af, at der faktisk var en opvaskemaskine, som Anna bare “glemte” at nævne.
Maden:
Vi ville selv finde catering (da hendes løsning kostede 1.350 kr. pr. kuvert for vegetarretter og et par timer med drikkevarer). Inden vi havde betalt var dette selvfølgelig muligt - derefter blev det indirekte umuliggjort, så vi skulle alligevel bestille fra Anna (fik heldigvis forhandlet lidt rabat).
Og for hvad?
🍰 Dessert blev glemt. Ingen undskyldning, ingen refusion.
☕ Kaffe og te blev glemt – forklaringen var, at personalet blev “forvirret” over en gæsts ønske om natmad.
🥤 Glas til receptionen blev glemt → vi stod med papkrus.
Maden smagte godt, men det var rigtig dyrt for salater, brød og kikærtemos.
Som prikken over i’et: 🗑️ Vi blev bedt om at tage alt vores skrald med os. Efter at have betalt 50.000 kr.
Vi forsøgte faktisk at se igennem fingre med alt dette og bare fokusere på kærligheden og den hyggelige weekend vi havde med vores gæster. Men da vi bagefter fik en ekstra regning fra Anna, så flød bægeret over.
Det her handler ikke kun om dårlig service. Det handler om ligegyldighed, manglende respekt og et sted, der kun går op i at malke kunderne. Jeg ville ønske, jeg havde læst en anmeldelse som denne, inden vi bookede.
🔴💰 Nu skal jeg bruge tid og penge på en advokat, hvilket er træls – men jeg gør det gerne, for det handler om princippet: man snyder ikke andre, og som vært for noget så vigtigt som et bryllup, mener jeg man også har man et menneskeligt ansvar.