bygagergaard.dk Recenzje

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Brak historii zapraszania do wystawiania recenzji

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 2

Napisz recenzję

Dokonujemy weryfikacji wystawionych opinii

Oceniono na 1 z 5

Smuk ramme, men ejerne ødelægger oplevelsen

Vi holdt vores bryllup på Bygagergaard – og jeg ville ønske, vi havde valgt et andet sted.

Vi betalte 50.000 kr. up front for en weekend med ophold og lade til fest. Indtil vi havde skrevet under og betalt, var Anna sød og hjælpsom. Efterfølgende ændrede alt sig. Kommunikation var nærmest umulig – korte, halvhjertede svar, som vi selv skulle jage. Vi sad tilbage med følelsen af at være til besvær.

Og stedet? Smukt, men katastrofal service:

⚠️ Teltene var ikke “glamping”, men bare telte med et par senge.

🥶 Sommerdyner i september = gæster der frøs hele natten.

🚫 Ingen sæbe eller håndklæder. Toiletpapir blev brugt som håndklæder → stoppet toilet, som aldrig blev fixet.

🌑 Festtoiletterne var bælgmørke – de glemte at tænde lyset. Hele weekenden.

🍽️ Vi vaskede op i hånden efter 35 mennesker, før vi fandt ud af, at der faktisk var en opvaskemaskine, som Anna bare “glemte” at nævne.

Maden:

Vi ville selv finde catering (da hendes løsning kostede 1.350 kr. pr. kuvert for vegetarretter og et par timer med drikkevarer). Inden vi havde betalt var dette selvfølgelig muligt - derefter blev det indirekte umuliggjort, så vi skulle alligevel bestille fra Anna (fik heldigvis forhandlet lidt rabat).

Og for hvad?

🍰 Dessert blev glemt. Ingen undskyldning, ingen refusion.

☕ Kaffe og te blev glemt – forklaringen var, at personalet blev “forvirret” over en gæsts ønske om natmad.

🥤 Glas til receptionen blev glemt → vi stod med papkrus.

Maden smagte godt, men det var rigtig dyrt for salater, brød og kikærtemos.

Som prikken over i’et: 🗑️ Vi blev bedt om at tage alt vores skrald med os. Efter at have betalt 50.000 kr.

Vi forsøgte faktisk at se igennem fingre med alt dette og bare fokusere på kærligheden og den hyggelige weekend vi havde med vores gæster. Men da vi bagefter fik en ekstra regning fra Anna, så flød bægeret over.

Det her handler ikke kun om dårlig service. Det handler om ligegyldighed, manglende respekt og et sted, der kun går op i at malke kunderne. Jeg ville ønske, jeg havde læst en anmeldelse som denne, inden vi bookede.

🔴💰 Nu skal jeg bruge tid og penge på en advokat, hvilket er træls – men jeg gør det gerne, for det handler om princippet: man snyder ikke andre, og som vært for noget så vigtigt som et bryllup, mener jeg man også har man et menneskeligt ansvar.

6 września 2025

⭐️ Smuk kulisse – men dyrt, koldt og uden service ⭐️

⭐️ Smuk kulisse – men dyrt, koldt og uden service ⭐️

Vi holdt vores bryllup på Bygagergaard, og det blev en stor skuffelse.

📧 Kommunikation: Efter vi havde betalt (up front) blev Anna svær at få fat i, svarede sent og halvhjertet. Ingen ordentlig rundvisning – vi måtte selv finde rundt.

🍽 Maden: Vi betalte 500 kr. pr. kuvert for stort set kun salater. Dessert og kaffe blev glemt, og flere gæster måtte selv tænde grillen for at lave hotdogs. Kort efter fik vi ovenikøbet en ekstraregning.

🏚 Rammerne: Laden var iskold, gæsterne frøs, og teltene havde hverken varme eller komfort. Badeværelserne var beskidte, uden håndklæder og med stoppede toiletter.

🙅‍♀️ Servicen: Anna glemte aftaler, blandede sig uhensigtsmæssigt og skældte endda vores gæster ud. Til sidst måtte vi selv køre på genbrugsstationen med alt skraldet.

✅ Positivt: Udsigten, brudeværelset og de eksterne kokke.

⚠️ Alt i alt: Smukt udadtil – men dyrt, koldt og præget af manglende respekt fra ejeren.
❌ Vi ville ønske, vi kunne give nul stjerner.

6 września 2025

Mørkt og beskidt

Opholdet på Bygagergaard startede med at vi ankom til et totalt mørklagt sted. Heldigvis var der en i laden som kunne få fat på Anna (stedets ejer) efter flere forsøg. Vi måtte vente ude i mørket i 10 min. Da vi så bliver vist ind viser det sig at Anna ikke har opdaget at vi skulle ankomme til to overnatninger (som var betalt). Hvilket hun selv indrømmer efter lidt tid. I stedet for et fælles værelse får vi lov til at vælge et værelse hver. Hvilket jo er dejligt. Det viser sig så at der er sand i sengene og værelserne er beskidte. Anna får skiftet lagner i det ene rum og støvsuger. Støvsugeren bliver i køkkenet så vi selv kan gøre mere rent hvis vi finder behov for det. Og så går hun ind til sig selv med en bemærkning om at der altså også findes edderkopper på Møn så det må vi regne med. Ærgerligt nok er både badeværelset og køkkenet både snusket og beskidt. Det ville ha været dejligt hvis det var blevet gjort rent. Og vi så i øvrigt ikke mere til Anna den tid vi var på stedet. Som ikke på nogen må levede op til billeder og beskrivelse på hjemmesiden. Alt i alt en oplevelse som ikke giver ønske om en gentagelse! Egentlig ærgerligt da der ku være et super charmerende sted. Stedet anbefales ikke herfra.

11 grudnia 2024

En ærgerlig oplevelse

Jeg havde glædet mig til et afslappende glamping-ophold, som min kæreste havde arrangeret for at fejre, at jeg netop var blevet færdiguddannet. Vi havde valgt dette sted, fordi det på deres Instagram og hjemmeside fremstod som det perfekte retreat for to mennesker, der ønskede at slappe af i smukke, naturlige omgivelser. Desværre var vores oplevelse langt fra det, vi havde forventet.

Ved ankomsten til gården var der ingen, der bød os velkommen. Medarbejderne i caféen virkede uforberedte og uengagerede, og vi blev henvist til vores telt uden nogen introduktion til stedets historie, vision eller faciliteter. Dette var en stor skuffelse, da vi havde glædet os til at høre mere om det sted, vi skulle tilbringe de næste dage.

Selve teltet var endnu en skuffelse. På billederne havde vi set frem til en hyggelig indretning med en dobbeltseng, men i stedet fandt vi to enkeltmandssenge på forskellige niveauer, hvilket gjorde det umuligt at sove komfortabelt sammen. Det hele føltes sølle og uoverensstemmende med det billede, der blev præsenteret online.

Vi havde set frem til at tilberede mad i stedets udekøkken, og vi besluttede derfor at bestille en pizza-kurv til 400 kr. Da vi modtog kurven senere på aftenen, var vi chokerede over indholdet. Det var tydeligt, at der var handlet ind på nederste hylde i Netto – få stykker pølse, en aubergine, en squash, hjertesalat (som overhovedet ikke passede til en pizza?) og mozzarella, der stadig var i plastikindpakning. At møde ejeren i det lokale supermarked tidligere på dagen, hvor hun handlede ind til vores kurv, gjorde det hele endnu værre.

Som prikken over i’et fik vi ikke lov til at bruge stedets ellers flotte pizzaovn. I stedet blev vi henvist til en grill, hvilket slet ikke levede op til vores forventninger.

Min kæreste og jeg er normalt ikke svære at tilfredsstille, og vi havde set frem til en afslappende og mindeværdig oplevelse. Desværre følte vi os taget ved næsen, og vi kan desværre ikke anbefale dette sted til andre, der søger et ægte glamping-ophold. For os manglede stedet både service, kvalitet og autenticitet.

10 sierpnia 2024

Langsomt og smukt

Vi har været på Bygagergaard 3 år i træk og vi bliver ved med at komme tilbage. 2 overnatninger i telt er perfekt til at komme ned i gear. Det nye køkken har gode faciliteter. Køleskab, fryser, krydderier, olie, eddike, sukker osv, så man efter en tur i Stege Brugs (som nærmest fortjener sin egen 5 stjernede anmeldelse), nemt kan lave et dejligt måltid selv. Det er dejligt at man kan købe mad, vin, kaffe og is på stedet, men at der samtidig heller ikke bliver kigget skævt til, hvis man køber en flaske vin i Brugsen og har stående i køleren. I sommermånederne er der blommer og mirabella og spiselige blomster man kan pynte maden med. Tingene går langsomt på Bygagergaard. Og det er helt som det skal være. Vi bestilte frokost og da vores børn ikke kan lide rugbrødsmadder, spurgte vi personalet om de kunne lave en tallerken blandet grønt. Svaret var: “ja, selvfølgelig, det tager bare lidt tid at koge kartoflerne.” Ud kom en smuk anretning blandet grønt, som ungerne nød, mens de legede i laden og lækre rugbrødsmadder til de voksne 😊Dyner og puder var dejlige, og vi sov rigtig fint i teltene. Der er kommet udendørsbad med varmt vand, hvilket jeg virkelig nød. Vandtrykket er stille og roligt, og man skal bade én ad gangen for at få det maksimale vandtryk. Men igen. Det er faktisk helt hyggeligt. Vi har både været på Bygagergaard med strålende sol, blæst, regn og kulde, mens naboen høstede med sin majetærsker, dengang der kun var varmt vand indenfor, dengang vi var i saunaen en halv dag fordi det regnede. Alle gange er vi gået gladere derfra end da vi kom, med et ordentlig skud natur, smilende personale, god kaffe, lækker mad og en masse nye myggestik (husk myggespray). ❤️

7 sierpnia 2024

Bygagergård en sjælden perle

Bygagergård er en lille oase fyldt af nærvær og plads til alle. Jeg kommer der alene og nyder min kaffe (de har en virkelig lækker kaffe!) og andre gange har jeg mine børn med - det er optimalt for børn!
Der er så mange fine arrangementer lige fra langsbordsmiddage til gratis koncerter.
Bygagergård er en perle!

26 czerwca 2024
Oceniono na 1 z 5

Jeg kan på ingen måde anbefale dette…

Jeg kan på ingen måde anbefale dette sted. Der er dejligt, men det hele er gennemsyret af, at der skal nogle penge i kassen. Priserne i caféen er skruet helt i vejret. Morgenmaden er dyrere, end hvad der står, når man booker via booking.com, og man får et æg, en halv avocado, et par skiver brød, smør og ost for 175kr. Og kaffe skal købes ved siden af. De fælles udendørs toiletter og håndvask stinker af kloak.
Jeg havde betalt for vores ophold via booking.com, men det mente værten ikke ved ankomst, så derfor betalte jeg også på stedet. Da jeg dagen efter opdagede det, tog jeg kontakt til værten, som ikke mente, at de havde trukket pengene, selvom jeg sendte billeder, hvoraf det tydeligt fremgik, at jeg havde havde betalt for en overnatning 2 gange. Vi skrev frem og tilbage og Bygagergård endte med ikke at besvare mine mails. Helt ufattelig dårligt. De skrev, at de lovede ikke at tage mine penge, men vendte aldrig tilbage og stoppede med at besvare mine mails. Jeg endte med at gøre indsigelse via min bank, som gav mig medhold og har trukket pengene tilbage. Hold jer fra dette sted - der findes meget bedre overnatningsmuligheder på Møn til fair priser. Og vil man prøve glamping findes der også bedre steder, hvor man ikke føler at der skal presses penge ud af én.

13 lipca 2023

Magisk oplevelse

Magisk oplevelse med ro og hyggelige omgivelser. Imødekommende personale og nødvendige faciliteter. Vi manglede intet, det kan anbefales hvis du er vild med nærvær med naturen og dine nærmeste.

29 lipca 2023
Oceniono na 2 z 5

Ikke glamping, men camping med en dårlig seng

Der er ikke tale om Glamping på Bygagargård. Det er en camping-plads med i forvejen opstillede telte med en dårlig seng. Jeg tror næsten at jeg havde sovet bedre på et underlag end den seng. Der er ikke specielt rent og man er fælles om alle faciliteter - man deler dem bl.a. med stedets medarbejdere og håndværkere. Faciliteterne såsom, toilet, grill og køkken er nedslidt og i dårlig stand. Der er en butik og café. Butikkens priser er høje, men det kan man forvente sådan et sted - fair enough. Mange af varerne er også kvalitetsvarer. Deres morgenmad er ikke god hellere ikke dårlig men kolde æg, umodne frugter og grøntsager og dårlig service i form af lange ventetider taler for sig selv. De tilbyder aftenkurver, som man kan lave sin aftensmad ud af. På vores tre natters ophold købte vi en. Der fik vi lov til at lave en pasta med en tomatsovs (uden protein, selv om der stod ved bestilling at protein ville være inkluderet). jeg havde forventet noget mere interessant end en pastasovs på grøntsager.
Medarbejderne og ejerne er flinke, men ejerne bor også på stedet, så du føler at du er gæst hos dem og vi indretter sig efter dem. De sidder og spiser på fællesområderne fremfor i deres egen private have og hjem, det føles noget mærkeligt.
De sælger lokale varer, som er fedt, men da vi besøgte nogen af leverandørerne fik vi at vide at de tager 50% avance af salget! Det er ikke særligt støttende imod de lokale (synes jeg).
Glamping er glamourøst, rent, comfort og lækkert - det er Bygagergård ikke. Vi følte os faktisk udmattede da vi kom hjem i modsætningen til forventningen om at vi ville være udhvilede af vores ophold.
Vi fik ikke den oplevelse, som vi havde forventet.

26 maja 2023

Czy to Twoja firma?

Załóż darmowe konto

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej