Myriam Marcela Recenzje 18

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Brak historii zapraszania do wystawiania recenzji

KÖP INTE!!!!

KÖP INTE!!!!
Jag är mycket besviken över mitt köp och kundservicen.
Klänningen jag fick motsvarade inte produktbilderna på hemsidan. Färgen, passformen och det allmänna utseendet skiljde sig tydligt från vad som marknadsfördes. Produktbilderna gav ett betydligt mer exklusivt och strukturerat intryck än den verkliga produkten.

Det framgick inte heller tydligt att varorna skickas från Kina och att kunden själv förväntas stå för dyra returfrakter utomlands vid reklamation. Detta borde informeras klart och tydligt innan köp.

När jag kontaktade kundservice erbjöds endast en liten delvis återbetalning istället för en rimlig lösning. Jag upplever att företaget försöker försvåra returer genom höga returkostnader och otydliga villkor.

Tyvärr kan jag inte rekommendera denna butik baserat på min erfarenhet.

29 maja 2026

Ren scam

Ren scam. Jag beställde ett par skor och har fortfarande inte fått någonting. De ljuger och säger att paketet är på väg, men det kommer aldrig. Kundtjänsten är helt värdelös och ger bara tomma ursäkter utan att lösa problemet. Det här företaget lurar sina kunder och tar deras pengar utan att leverera. Undvik till varje pris.

16 kwietnia 2026

Lurendrejeri?

Beställde och betalade för ett par vinterstövlar för en och en halv månad sedan, hos Myriam Marcela. Fortfarande har de inte kommit. Har mejlat kundtjänst och fått till svar att mejlet är ”olevererbart”. Kommer jag att få stövlarna som jag betalt för? Eller är detta lurendrejeri?

16 stycznia 2026
Oceniono na 1 z 5

Det är skitgrejor från typ Temu som de…

Det är skitgrejor från typ Temu som de skickar, har betalat alldeles för mycket för en vara som inte är lik det jag beställde.
Och jag förstår att det blir svårt att få några pengar tillbaka. Man blir väldigt lurad.

30 grudnia 2025
Oceniono na 1 z 5

Jag vill starkt varna andra konsumenter…

Jag vill starkt varna andra konsumenter för ”Myriam Marcela”. Webbsidan ser professionell ut med fina och lockande bilder, men verkligheten är något helt annat. Produkterna skickas från Temu med mycket låg kvalitet. På hemsidan står det 4–8 dagars leveranstid, men i verkligheten tog det 3–4 veckor.

När man försöker reklamera säger kundtjänst att allt är "drivet" och att man själv ska skicka tillbaka varorna till Kina på egen bekostnad. Alternativt erbjuder de 20 % rabatt om man behåller produkterna – även om de är oanvändbara.

Jag beställde en svart vinterkappa som visade sig vara tunn, inte varm alls, med prassligt foder och svarta knappar sydda med vit tråd. Jag fick även två klänningar utan etikett och i så dåligt tyg att jag skäms att ens prova dem. Storlekarna stämmer inte heller överens med det som anges på hemsidan.

Adress och organisationsnummer som anges på sidan är kopplade till Nederländerna, men de stämmer inte överens – organisationsnumret tillhör ett annat företag. Det står att man kan betala med Klarna, men det enda betalningsalternativet var Swish, och när man swishar kommer ett helt annat företagsnamn upp.

Jag har anmält företaget till ARN och Konsumentverket.

19 listopada 2025
Oceniono na 1 z 5

VARNING NEJ NEJ beställ inte inget här…

VARNING NEJ NEJ beställ inte inget här ifrån Beställde varm vinter parka, fick hem en betydligt tunnare och passar definitivt inte till kalla vinterdagar. Måtten som anges stämmer inte heller. Pris 599 kr.
Ett stort plus för snabb återkoppling via mail.
Blev först erbjuden avdrag på 20%. Ville ha 50% , men fick tillslut 25% vilket innebär att jag tillslut fick betala 450 kr för en jacka som åker i soporna

21 listopada 2025

Krånglig returprocess

Varning till andra köpare:
Det är väldigt svårt att returnera en vara om du inte är nöjd med kvaliteten eller om storleken inte passar. Returen måste skickas hela vägen till Kina, vilket både är dyrt och krångligt. Det värsta är att returpaketet ofta fastnar i tullen och skickas tillbaka till avsändaren. Med andra ord – returprocessen är allt annat än smidig.
Var därför försiktig när du handlar – du köper kinesisk kvalitet och har i princip inga realistiska möjligheter att göra en retur.

18 października 2025

Fruktansvärt företag

Företag av sämsta sorten som ändrar sin policy och nekar rättigheter trots det som står i deras policy på hemsidan.
Fruktansvärd kundtjänst som vägrar ge svar och bara vill luras.
Beställ inte härifrån det kommer ni ångra.
Fruktansvärt att företag får hålla på såhär. Lär aldrig få tillbaka mina pengar.

3 października 2025
Oceniono na 1 z 5

Det här är ett drop shipping företag av…

Det här är ett drop shipping företag av den värsta sorten!
Allt är ruffel och båg och deras varor kommer från Kina med sämsta möjliga kvalitet. Jag beställde en väska som skulle vara i äkta skinn, det jag fick var något Kina bluff i plast. När jag ville returnera plastpåsen fick jag reda på att det skulle bli kostsamt att returnera spårbart till Kina! Deras lösning var att erbjuda mig endast 20 % tillbaka på vad varan kostade! Är förvånad att företaget får använda klarnas betalningslösning då det var det som fick mig att beställa väskan. Har informerat klarna om hur oseriöst Myriam Marcela är!
Förhoppningsvis kanske jag får tillbaka mina pengar via klarna, jag håller tummarna för detta.

17 września 2025

Warning

Warning – multiple webshops operated by the same owner (KVK 78168996)

This review is a warning to other consumers about a network of webshops that all appear to be operated by the same company, registered under Dutch KVK number 78168996. These websites use different names and domains (some ending in .nl, others .com or .de), but they all follow the same pattern.

What happens:
- The shops pretend to be Dutch, yet all products are shipped directly from China.
- Delivery times are often several weeks, despite claims of “fast local shipping”.
- Returns are practically impossible or extremely expensive since the address is in China.
- Customer service repeatedly sends identical, automated messages that ignore your actual questions.
- When you cancel or refuse a delivery, they deny a full refund and instead offer only 20–25% if you agree to keep the product.
- They hide behind “company policy” that violates EU and Dutch consumer protection laws.

I personally dealt with one of these shops (Le Philippe), but after further investigation, I found many more using the same templates, wording, and behavior. It appears to be a coordinated dropshipping network that profits by misleading customers about their rights and the true origin of the products.

In short: any webshop connected to KVK 78168996, or that resembles Le Philippe in design or communication, should be avoided at all costs.

23 września 2025
Oceniono na 1 z 5

Beställde en vara för mer än 10 dagar…

Beställde en vara för mer än 10 dagar sedan, fortfarande inget notis att det har levererats.

Har kontaktat kundtjänst men dem svarar väldigt otydligt och ber mig bara fortsätta vänta.

Sedan tolkade jag hemsidan som att deras lager låg i Nederländerna men det ligger tydligen i Kina.

Undvik denna hemsidan!

1 września 2025

Kinavaror!!

Beställt jeanskjol x2 och dessa passar inte så jag önskar returnera dem. Får då veta att deras lager ligger i Kina med dyra returkostnader och erbjuds en 20 % reducering av priset om jag väljer att inte skicka dem tillbaka. Osjysta affärsmetoder och dålig info då det verkade som företaget fanns i Sverige. Varning för att beställa här!
Varorna är oanvändbara delvis pga för liten storlek som inte överensstämmer med storleksguidens mått samt att de luktar vidrigt och ger andningsbesvär!!

29 sierpnia 2025

Czy to Twoja firma?

Załóż darmowe konto

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej