BudgetAir.com Recenzje

29 480

3,5

Zakupilem lot JFK-MAO z bagazem check in (2 osoby, 1 rezerwacja) na lotnisku okazalo sie iz kinie lotnicze nie widza tegoz bagazu w swoim systemie. Po serii korespondencji z BudgetAir nie otrzymalem z... Zobacz więcej

Celowo oszukują ludzi.. Od ponad półtora roku domagam się od nich zwrotu za anulowany bilet. Mówią, że to Lot przez półtora roku im jeszcze nie zwrócił środków. Odpisują, żeby spokojnie czekac i pieni... Zobacz więcej

Linie lotnicze Aerolineas Argentinas anulowały lot we wrześniu ub.r. na listopad 2023 Również Poprzez budgetair kupiłem nowy lot bo ten zaproponowany przez nich rozwalał dwa kolejne po nim loty innym... Zobacz więcej

Wiadomo, iż z reguły wystawia się opinie negatywne , lecz ja otrzymałem karty pokładowe zgodnie z udzielonymi przez firmę informacjami. Zakupiłem bilet tam i z powrotem, wszystko przebiegło jak najbar... Zobacz więcej

Średnia

29 tys. recenzji

Wszystkie recenzje

(29 480)

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 6280

Napisz recenzję

kłamstwa i brak zwrotu pieniędzy mimo zgody linii

Byłam z moim partnerem na wakacjach, jednak musieliśmy wrócić wcześniej bo uległ wypadkowi i musiał być operowany w PL. Próbuję uzyskać zwrot pieniędzy za niewykorzystany lot (rezerwacja nr BPL-1422987). Tydzień przed planowanym lotem napisałam do Budget Air z prośbą o zwrot i od razu dostałam informację, że linia lotnicza nie wyraża na to zgody co było kłamstwem i w związku z tym zodnie z regulaminem, zwrot nie przysługuje. Cyk sparawa zamknięta. Ale nie, na szczęście w między czasie napisałam do linii lotniczych i taką zgodę od razu otrzymałam o czym oczywiście poinformowałam Budget Air - linie lotnicze też przesłały do nich zgodę na zwrot pieniędzy. Od tamtej pory cisza, zero odpowiedzi na maile, w żaden sposób nie ustosunkowali się do zgody linii i pieniędzy jak nie było tak nie ma.
Zero chęci pomocy w rozwiązaniu problemu, linie poprosiły o dokumentacje medyczną, którą oczywiście wysłałam, a BA? Od razu z grubej rury, że nie, że linia się nie zgadza... Żenada.

Dobrą firmę poznaje się w przypadku wystąpienia problemu - jak widać, źle trafiłam i więcej nie popełnię tego błędu.

Będę wdzięczna Budget Air, jeśli łaskawie odpiszecie na maila. Wsydźcie sie że to tyle trwa...

11 grudnia 2019

Witam

Przykro nam z powodu negatywnych wrażeń związanych z korzystaniem z naszych usług.​Należy pamiętać, że kilkakrotnie próbowaliśmy skontaktować się z liniami lotniczymi i uzyskaliśmy zgodę na zwrot wartości rezerwacji biletu. Zwrot jest w toku i nie powiadomi Cię o tym, jak tylko zostanie zrealizowany.​
Przepraszamy za niedogodności.​
​Z wyrazami szacunku,

Problem ze zwrotem kosztów - Budgetair

W dniu 9 sierpnia 2019 przez BudgetAir kupiliśmy bilety lotnicze (rezerwacja BPL-1429065, wylot 9.02.2020, powrót 28.02.2020, trasa Warszawa- Bangkok, linie ukraińskie). 3 listopada BudgetAir wysłał nam maila z informacją o anulowaniu rezerwacji. Mimo korespondencji mailowej i wielokrotnych zapewnień z BudgetAir o planowanym zwrocie kosztów, od ponad miesiąca czekamy na pieniądze. W mailach podają kolejne zapewnienia i terminy zwrotu. Czy ktoś wie jak można skutecznie się z firmą skontaktować? Jak możemy odzyskać pieniądze?

7 grudnia 2019

Drogi Pawale,

Przepraszamy za niezadowolenie z korzystania z naszych usług. Zgodnie z zapisami rezerwacji widzę, że zwrot został przetworzony.

Proszę sprawdzić skrzynkę pocztową, aby uzyskać więcej informacji.

Przepraszamy za powstałe niedogodności.

​Adam

[https

Rezerwacja NR BPL -1472767 z Pani…

Rezerwacja NR BPL -1472767 z Pani odpowiedzi wynika ze jakoby bank przedszymywal pieniądze co jest nie prawda , rozmawiałam przed chwila z bankiem nie było i nie ma przelewu, jest to oszustwo!!!!!!!! Opisywanie ze przelew poszedł 12 listopada jest oszustwem!!!

3 grudnia 2019

Witam Krystian,
Po sprawdzeniu potwierdzamy, że rezerwacja została anulowana i zainicjowano zwrot środków w wysokości 13309,00 PLN i uprzejmie prosimy o poczekanie na pojawienie się środków na koncie.
W pobliżu
Przykro nam, że byłeś niezadowolony z naszej poprzedniej usługi, ale nie możemy się doczekać, aby pomóc Ci ponownie w przyszłości.

[https

Rezerwacja NR BPL -1472767 BRAK…

Rezerwacja NR BPL -1472767 BRAK PIENIĘDZY !!!!!!!
Odwołali rezerwację biletów za 18 tys, odpisali że zwrot pieniędzy będzie 12 listopada, oczywiście nie ma ich na koncie, oszuściu omijajcie jak tylko możecie!!!!!!!!

3 grudnia 2019

Witam
Przykro nam z powodu negatywnych wrażeń związanych z korzystaniem z naszych usług.​Rozumiemy, że kiedy linia lotnicza zmienia rozkład, może to powodować znaczne niedogodności dla naszych klientów. W tym przypadku dołożymy wszelkich starań, aby znaleźć odpowiednie rozwiązanie dla podróżnika (-ów), jednak nasza praca musi być wykonywana zgodnie z zasadami linia lotnicza. Niestety w Twoim przypadku nie było dostępnych alternatywnych lotów, a jedyną opcją był pełny zwrot pieniędzy. Należy pamiętać, że zwrot w wysokości 13309,00 PLN został już zrealizowany 12 listopada. Prosimy o kontakt z bankiem w celu dalszej aktualizacji. Oprócz tego z naszego końca odbędzie się dochodzenie w celu sprawdzenia, dlaczego nie otrzymałeś zwrotu.​Przepraszamy za niedogodności.​

PROSZĘ O KONTAKT po zmianach

PROSZĘ O KONTAKT po zmianach
BRAK BILETÓW do druku Numer rezerwacji: BPL-1481974
brak odpowiedzi zmiana daty 1 biletu
brak biletów do druku Numer rezerwacji: BPL-1482002
w info.brak bagażu w lot powrotnym.
Wylot za 10 dni :(
nie wiem czy mogę być zdrowa na umyśle.

28 listopada 2019

Przepraszamy za niedogodności.

Należy pamiętać, że zaktualizowane dane biletu zostały wysłane na zarejestrowany adres e-mail. Również wszyscy pasażerowie mają 2 sztuki bagażu rejestrowanego w zestawie na wszystkie loty.

Radzę omijać

Radzę omijać firmę Budgetair. Po ogłoszeniu zmiany przez linię lotniczą UIA, Budgetair poinformował mnie o anulowaniu biletów na mój (!) wniosek i potrąceniu 460zł za anulowanie biletów. Wysłałem maila z pytaniami, odpisywano mi szablonami. Po ponad 2 tygodniach na szczęście zwrócono całą sumę. Musiałem szukać nowych lotów i kupić je w dużo wyższych cenach, inaczej noclegi i inne rezerwacje by przepadły.

24 listopada 2019

Witam
Przykro nam z powodu negatywnych wrażeń związanych z korzystaniem z naszych usług. Rozumiemy, że kiedy linia lotnicza zmienia rozkład, może to powodować znaczne niedogodności dla naszych klientów. W tym przypadku dołożymy wszelkich starań, aby znaleźć odpowiednie rozwiązanie dla podróżnika (-ów), jednak nasza praca musi być wykonywana zgodnie z przepisami linii lotniczej. Często spowoduje to ograniczenie naszych możliwości zapewnienia dobrej opcji. Z przykrością informujemy, że nie byliśmy w stanie całkowicie spełnić Państwa oczekiwań dotyczących rezerwacji. Wszelkie rekompensaty wynikające ze zmiany rozkładu musiałyby być jednak dokonywane bezpośrednio z linią lotniczą. Jako biuro podróży nie mamy kontroli nad rozkładem linii lotniczych. Z niecierpliwością oczekujemy na pomoc w przyszłych rezerwacjach.

Yadukrishna

[https

Odradzam usługi Budget Air!!!

Szczerze odradzam zakup biletów za pośrednictwem firmy Budget Air. Trzy miesiące temu kupiłem bilety do Bangkoku (nr rezerwacji BPL-1431797) . Termin wylotu 12.02.2020, powrót 27.02.2020. W międzyczasie przewoźnik Ukraine International Airlines zmienił rozkład lotów w lutym 2020 i zaplanował anulować wszystkie loty do Bangkoku od 1.03.2020. W związku z tym istniała możliwość zmiany terminów moich lotów +/- 3 dni (luty 2020, możliwość zmiany rezerwacji oficjalnie potwierdził pracownik biura UIA). Pomimo to Budget Air anulował moją rezerwację. W mailu poinformowano mnie, że anulowanie rezerwacji zostało wymuszone przez przewoźnika (co nie jest prawdą). Kolejne maile miały formę szablonu w żaden sposób nie odnoszącego się do moich pytań i próśb. Firma w lekceważący sposób potraktowała wielu klientów. Porażka

23 listopada 2019

drogi ksenon,

Tragedia uwaga

Tragedia
Loty Warszawa -Bangkok
miesiąc czekam na zwrot pieniędzy .
Piszę maila ,że nie otrzymałem zwrotu w odpowiedzi dostaje informacje ,że wysłali z wydrukiem z własnego systemu
taka zabawa
wygląda na to ,że muszę wystąpić na drogę prawną

Miesiąc czasu walki Dostałem Przelew :)

22 listopada 2019

Witam Maciej,
Przykro nam z powodu negatywnych wrażeń związanych z korzystaniem z naszych usług. Prosimy o podanie numeru rezerwacji za pośrednictwem prywatnej wiadomości lub telefonicznie do naszego zespołu wsparcia, aby sprawdzić, co się stało i pomóc.

[https

Od trzech tygodni próbuję uzyskać…

EDIT: Po zgłoszeniu na forum sprawą zajęli się w ciągu 3 dni. Polecam tą opcję zamiast pisania maila.

Od trzech tygodni próbuję uzyskać informację, czy moja rezerwacja faktycznie dojdzie do skutku - niestety nikt nie odpisuje na maile.B Status rezerwacji jest jako potwierdzony, jednak od 22.10 nie pobrano mi pieniędzy z konta. Boję się sytuacji, że tuż przed wylotem okaże się, że rezerwacja nie jest ważna.
Nr rezerwacji: BPL-1508987

18 listopada 2019

Witam
Ponieważ stale dążymy do ulepszania naszych usług i zapewniania klientom pozytywnych wrażeń, cenimy sobie opinie klientów, takie jak ta.​Dziękujemy za poświęcony czas i czekamy na ponowne odwiedziny na naszej stronie.

Brak kontaktu - skasowany lot UIA

Brak kontaktu - 3 godziny w czekaniu na odebranie telefonu, brak odpowiedzi na email

Pośrednik skasował lot powrotny liniami UIA bez żadnej informacji, bez propozycji lotu zastępczego, bez zwrotu kosztów.

Czekam na kontakt albo zgłaszam sprawę do Europejskiego Centrum Konsumenta oraz Urzędu Lotnictwa.

15 listopada 2019

Witam Przemysław,
Przykro nam z powodu negatywnych wrażeń związanych z korzystaniem z naszych usług. Rozumiemy, że kiedy linia lotnicza zmienia rozkład, może powodować znaczne niedogodności dla naszych klientów. W takim przypadku dołożymy wszelkich starań, aby znaleźć odpowiednie rozwiązanie dla podróżnika (-ów), jednak nasza praca musi być wykonana zgodnie z przepisami linii lotniczej. Często spowoduje to ograniczenie naszych możliwości zapewnienia dobrej opcji. Skontaktuj się z naszym zespołem pomocy technicznej na linii alarmowej pod numerem +31202061983, aby uzyskać dalszą pomoc.

Tragedia i żenada

Ten pośrednik to największa tragedia z jaką się spotkałam! Od bardzo dawna miałam wykupione loty na trasie Warszawa - Bangkok, zmienili datę wylotu- ok, byłam w stanie to przeżyć. W dniu wylotu do Tajlandii przełożyli lot powrotny o jeden dzień na dodatek z wydłużonym czasem oczekiwania- cała noc w Kijowie, na co nie mogę sobie pozwolić, gdyż mam pracę w poniedziałek. Na wiadomości dostaję odpowiedzi automatyczne, nie idzie się z nimi skontaktować. Linia lotnicza poinformowała mnie, że mogę otrzymać zwrot kosztów za część lotu i tak też chcę zrobić, jednak nikt nie odpisuje na moje maile i pytania- dostaję jedynie automatyczne odpowiedzi, a za 5 dni muszę być w pracy! Poproszę o informacje jak mam wrócić do Polski przed 18.11. Numer rezerwacji: BPL-1391519

13 listopada 2019

Witam Tomasz,
Przykro nam z powodu negatywnych wrażeń związanych z korzystaniem z naszych usług. Rozumiemy, że kiedy linia lotnicza zmienia rozkład, może powodować znaczne niedogodności dla naszych klientów. W takim przypadku dołożymy wszelkich starań, aby znaleźć odpowiednie rozwiązanie dla podróżnika (-ów), jednak nasza praca musi być wykonana zgodnie z przepisami linii lotniczej. Często spowoduje to ograniczenie naszych możliwości zapewnienia dobrej opcji. Z przykrością informujemy, że nie byliśmy w stanie całkowicie spełnić Państwa oczekiwań dotyczących rezerwacji. Prosimy o kontakt z naszym zespołem obsługi klienta w celu uzyskania dalszych wyjaśnień.

[https

Ja również kupiłam bilety pół roku…

Ja również kupiłam bilety pół roku przed wyjazdem. Warszawa-Bngkok BPL-1410469. Na forach internetowych jest głośno na temat anulowania lotów przez UIA. Niestety o tym fakcie dowiaduje się z internetu, a nie od linii lotniczych czy pośrednika - zero informacji!
Na maile nikt nie odpowiada. Na infolinii UIA zbywają nas i proszą o kontakt z pośrednikiem, który i tak nie odpowiada na wiaodmości.
Może tu dostanę rzetelną informację co z tym lotem?

POD NUMEREM +31 (0) 20 206 1983 NIKT NIE ODBIERA.

12 listopada 2019

Witam,
Czas odbierania byłby nieco dłuższy niż zwykle. Zaczekaj, aż ktoś odbierze i pomoże.

Venkat

Anulowanie rezerwacji BPL-1313512

Odwołali nam lot.Chcemy anulować całą rezerwację BPL-1313512 ale nikt nie odpisuje na maile.Zalezy nam na czasie aby odzyskać pieniądze i kupić inne bilety .

7 listopada 2019

Witam
Przykro nam z powodu negatywnych wrażeń związanych z korzystaniem z naszych usług. Rozumiemy, że kiedy linia lotnicza zmienia rozkład, może to powodować znaczne niedogodności dla naszych klientów. W tym przypadku dołożymy wszelkich starań, aby znaleźć odpowiednie rozwiązanie dla podróżnika (-ów), jednak nasza praca musi być wykonywana zgodnie z przepisami linii lotniczej. Często spowoduje to ograniczenie naszych możliwości zapewnienia dobrej opcji. Jako biuro podróży nie mamy kontroli nad rozkładem linii lotniczych.​
Widzimy również, że poprosiłeś o anulowanie rezerwacji z pełnym zwrotem kosztów dla wszystkich pasażerów, a my zrobiliśmy wszystko, co trzeba zgodnie z twoją prośbą.​
Z niecierpliwością oczekujemy na pomoc w przyszłych rezerwacjach.

[https

Tragedia odwołali lot moim znajomym oni…

Tragedia odwołali lot moim znajomym oni maja bilety kupione z wyspy na wyspe hotel zarezerwowany wszystko dograne a tu trudno maja gdzieś przecież nic się nie stało !!!! Nigdy niu kupujcie biletów przez ten portal !!!!

6 listopada 2019

Witam,
Z przykrością informujemy, że kontakt z nami nie spełnił Twoich oczekiwań. Czy możesz przesłać nam swój numer rezerwacji w prywatnej wiadomości, abyśmy mogli Ci pomóc?
Z poważaniem,
Obsługa klienta BudgetAir

BPL-1427253

BPL-1427253

BudgetAir działa na szkodę klienta i bez konsultacji z klientem. Odwołano mi bez pytania rezerwację WAW-BKK mimo iż zmienił się tylko kalendarz lotów, a przewoźnik ma dalej loty w swojej siatce. Obowiązkiem OTA jest przedstawić lot alternatywny. BudgetAir w dniu dzisiejszym (05-11-2019) o 7 rano bez mojej zgody skasował moją rezerwację u przewoźnika UIA, mimo, że linia chciała mi zmienić daty wylotu/przylotu na alternatywne (wylot byłby dzień wcześniej, powrót dzień później). Tym bardziej, że mam zakupione bezzwrotne bilety z Bangkoku do Birmy. Brak dobrej woli i łamanie praw przez BudgetAir powoduje, że poniosę sporę koszty. Mam dowody (maile od UIA, że chciało mi przebukować bilety, a BudgetAir twierdzi w mailach, że UIA nie zaproponowało alternatywnego lotu. To jak - mi zaproponowali, a im nie? Kłamstwo w żywe oczy UIA powiedziało, że jakby OTA się do nich zwróciło z prośbą, zmieniliby terminy lotów na bilecie. Jedyna odpowiedz z Budgetair: kup nowy bilet, kup nowy bilet. Wy nie nadajecie się nawet, żeby sprzedawać zgniły kalafior na tyłach śmietnika. Rujnujecie ludziom marzenia, ale co tam przede wszystkim nie przestrzegacie praw. Nie poddawajcie się poszkodowani z OTA BudgetAir. Zgłaszajcie sprawę do sadu. Ja to zrobię. Zgłaszajcie sprawy do Urzędu Lotnictwa Cywilnego i otwierajcie europejskie postępowania w sprawie drobnych roszczeń (wystarczy złożyć formularz A w swoim sądzie), pytajcie w Urzędzie Ochrony Konkurencji i Konsumentów. Nie poddawajcie się, i wszędzie w sieci dawajcie świadectwo o BudgetAir. Ja nie odpuszczę. Mam twarde dowody na złą wolę BudgetAir i łamanie praw klienta.

5 listopada 2019

Kupiłam przez ten serwis bilety do Tajlandii

Kupiłem przez ten serwis bilety do Tajlandii. pół roku przed wylotem, od tego czasu już po raz któryś anulują mi loty, zmieniają daty wyjazdów, aktualnie z miesiąca pobytu zrobiły się niepełne 3 tygodnie. dramat i szok, żałuje, ze przed zakupem nie sprawdziłem opinii o tym pośredniku. nigdy więcej!!!

3 listopada 2019

Witam
Przykro nam z powodu negatywnych wrażeń związanych z korzystaniem z naszych usług. Rozumiemy, że kiedy linia lotnicza zmienia rozkład, może powodować znaczne niedogodności dla naszych klientów. W takim przypadku dołożymy wszelkich starań, aby znaleźć odpowiednie rozwiązanie dla podróżnika (-ów), jednak nasza praca musi być wykonana zgodnie z przepisami linii lotniczej. Często spowoduje to ograniczenie naszych możliwości zapewnienia dobrej opcji. Z przykrością informujemy, że nie byliśmy w stanie całkowicie spełnić Państwa oczekiwań dotyczących rezerwacji. Jako biuro podróży nie mamy kontroli nad rozkładem linii lotniczych i mamy nadzieję, że będziemy w stanie lepiej Ci służyć w przyszłości.

Totalny skandal!

Nie polecam! Nie dajcie się nabrac na nizsze ceny, kupujcie lepiej przez strone linii lotniczych. Nasz lot powrotny anulowano, linie lotnicze zaproponowaly inny lot ale budgetair wysłał automatyczną wiadomość o anulowaniu całej rezerwacji mimo ze tylko lot powrotny został anulowany i mógłbym chcieć wykorzystac lot w pierwszą stronę. Nikt mnie jednak o zdanie nie pytał, nikt nie probowal przelozyc biletu na lot dzień wcześniej mimo ze znajomi którzy kupili ten sam lot przez stronę przewoźnika nie mieli z tym najmniejszego problemu. W dodatku dostałem informacje o obicazeniu mnie kwotą anulacji rezerwacji,! Nie wiem jak ta firma jeszcze działa. Nabijaja ludzi w butelkę. Kontakt zerowy, wysyłają tylko automatyczne emaile nikt nie probuje nawet pomóc. PROSZĘ O PODANIE NUMERU I EMAILA KTORY FAKTYCZNIE ODPOWIE NA PYTANIA!

Ps caly czas pytam w jakiej wiadomości prywatnej, gdzie mam ja napisac? Gdzie dzwonić skoro nikt nie odbiera.

Ps doskonale wiecie że włącza sie automat i nikt nie odbiera, próbuję od 3ech dni. Sami tam zadzwoncie to się przekonacie.

2 listopada 2019

Witam Kuba,
Przykro nam z powodu negatywnych wrażeń związanych z korzystaniem z naszych usług. Rozumiemy, że kiedy linia lotnicza zmienia rozkład, może powodować znaczne niedogodności dla naszych klientów. W takim przypadku dołożymy wszelkich starań, aby znaleźć odpowiednie rozwiązanie dla podróżnika (-ów), jednak nasza praca musi być wykonana zgodnie z przepisami linii lotniczej. Często spowoduje to ograniczenie naszych możliwości zapewnienia dobrej opcji. Z przykrością informujemy, że nie byliśmy w stanie całkowicie spełnić Państwa oczekiwań dotyczących rezerwacji. Aby uzyskać dalszą pomoc, możesz skontaktować się z naszą linią alarmową pod numerem +31202061983.

[https

Nie polecam! Nigdy więcej budgetair!

Kupiłam bilety do Tajlandii przez budgetair, linia lotnicza UIA anulowała lot w powrotną stronę, ale mojemu bratu który kupil te same bilety przez stronę UIA odrazu zaproponowali lot dzień wcześniej. Mojemu koledze który także miał ta samą rezerwacja budgetair jednego dnia zaproponowala zmianę na inny lot, drugiego dostał informację o anulowaniu całej rezerwacji. Ja odrazu dostałam informację o anulowaniu całej rezerwacji mimo że wolałabym dokupić sobie bilet powrotny na własną rękę.oni jednak skasowali mi rezerwacje także na bilet w pierwszą stronę i jeszcze pobrali opłatę za anulowanie! Nikt sie ze mna osobiscie na kontaktował, dostaję tylko emaile które brzmia jak automatyczne, na moje pytania nie dostaję żadnych odpowiedzi. Brak kontaktu telefonicznego. Dla mnie skandal! Nigdy więcej.

Ps: gdzie mam napisać prywatną wiadomość skoro ciągle piszę na info@budgetair i dostaje tylko automatyczne odpowiedzi zamiast ODPOWIEDZI na moje pytania! Dlaczego anulowaliście całą rezerwacje! Dlaczego nie został mi zaproponowany inny lot dzień wcześniej jak innym osobom, które kupiły te same bilety. Dlaczego mam płacić za anulowanie skoro nie anulowałam. Moja rezerwacja BPL-1424772

Czy wy wiecie, że wasza odpowiedź nic nie oznacza! Co ma znaczyć że nie dostaliscie autoryzacji? Zamiasr pisać jak automaty odpowiedzcie na pytania! I dlaczego skasowaliscie całą moją rezerwację a nie tylko lot powrotny skoro uia skasowali tylko lot powrotny?! kto was prosil a kasowanie CAŁEJ REZERWACJI?!!!Bylo by duzo łatwiej i taniej dokupic dla mnie jedynie lot powrotny, teraz poniosę dużo wieksze koszty. Dlaczego na poczatku zaproponowaliscie inny lot, a na drugi dzien skasowaliscie rezerwacje?!

2 listopada 2019

Cześć Kinga

Zgodnie ze szczegółowymi informacjami linia lotnicza otrzymała opcję pełnego zwrotu pieniędzy tylko ze względu na zmianę harmonogramu. Próbowaliśmy zmienić rezerwację na lot alternatywny, ale niestety nie mieliśmy autoryzacji dla linii lotniczej.

Bardzo przepraszamy za niedogodności.

Nie polecam Budgetair

Nie polecam Budgetair! Zostawiają klientów na pastwę losu.Zamówiłam do Bangkoku przez tego pośrednika lot. Jednak linie UIA zmieniły loty i mój powrotny lot na jednym odcinku (Kijów-Warszawa) jest nieaktualny i możliwy w późniejszym terminie. Budgetair mnie powiadomił,że anuluje CAŁY mój lot i mam sobie szukać innego na własną rękę! Informując się bezpośrednio na liniach UIA, przekazano mi, że pośrednik -czyli Budgetair POWINIEN mi zaproponować alternatywe i PODALI mi lot, który by mi pasował, lecz Budgetair NIECHCE zamienić mi lot! Inni pośrednicy jak Gotogate proponują swoim klientom alternatywy. I oczywiście za Obsługę biletów mi Budgetair NIE ODDA moich pieniędzy! Karygodne i nie kupujcie na Budgetair.

1 listopada 2019

Witam Monika,
Przykro nam z powodu negatywnych wrażeń związanych z korzystaniem z naszych usług. Rozumiemy, że kiedy linia lotnicza zmienia rozkład, może powodować znaczne niedogodności dla naszych klientów. W takim przypadku dołożymy wszelkich starań, aby znaleźć odpowiednie rozwiązanie dla podróżnika (-ów), jednak nasza praca musi być wykonana zgodnie z przepisami linii lotniczej. Często spowoduje to ograniczenie naszych możliwości zapewnienia dobrej opcji. Pamiętaj, że jako biuro podróży nie mamy kontroli nad rozkładem linii lotniczych. Przepraszamy za niezadowolenie z naszej poprzedniej usługi, ale mamy nadzieję, że będziemy w stanie lepiej Ci służyć w przyszłości.

Prośba o kontakt

Szanowni Państwo,
Linia lotnicza zmieniła harmonogram lotów powrotnych i skróciła mi pobyt w Tajlandii, wymuszając dłuższy pobyt na lotnisku przesiadkowym w Kijowie, w tym nocleg tamże. W chwili obecnej mam zarezerwowane i opłacone wszystkie noclegi i transfery na miejscu w Tajlandii i na lot powrotny nie zdąże. Przy zakupie biletów powrotnych nie brałam pod uwagi tak długiego transferu i wracać dzień wcześniej do Kijowa by nocować na lotnisku nie chce. Jakie są teraz dla mnie opcje, które mogę wykorzystać, aby uniknąć strat materialnych? Będę wdzięczna za przedstawienie możliwości i informacje zwrotna w trybie pilnym, lot mam za 9 dni.

Rezerwacja BPL-1482667
Wg Praw pasażera linii UIA przysługuje mi zwrot kosztów i rekompensata.

31 października 2019

Cześć Klaudia,

Prosimy o kontakt z naszym zespołem obsługi klienta pod numerem +31 23 517 6397, abyśmy mogli sprawdzić dla Ciebie najlepszą możliwą opcję.