Oceniono na 2 z 5

En stjerne for det flotte gulv (dog ikke kædens eget mærke) En stjerne for sælgeren, der i første omgang så vores behov og hjalp os med at finde frem til den rette løsning af gulvet. Han er... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Skulle have nyt gulvtæppe med 2 samlinger. Jannie i butikken (Fredericia) guidede os igennem de forskellige produkter, vi lånte forskellige prøver med hjem og sammen fandt vi det bedste produkt... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Meget tilfreds kunde. Lige fra første kontakt til firmaet, meget stor vilje til at gøre vores ønske om nyt gulvtæppe, til en positiv oplevelse. Har i forløbet haft kontakt med 3 personer i forretning... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Oceniono na 5 z 5

God og kompetent dialog med en af indehaverene (Søren) med en klar aftale. Efterfølgende en levering af det aftalte - monteret af en behagelig og dygtig montør. Alt i alt en fin aftale og handel. V... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

1. Materiały podłogowe
  2. Układanie wykładzin
  3. Sklep z zasłonami
  4. Wykonywanie podłóg
  5. Sklep z linoleum
  6. Sklep

Napisane przez firmę

BT gulve og Gardiner Gulve og gardiner til erhverv og privat

3,9

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Nie odpowiedziano na negatywne recenzje

Flot oplevelse

Montør ankom præcis til aftalte tidspunkt. Flot stykke arbejde, hvor vi også blev spurgt ind til bla .. hvordan vi ønskede retning på fliserne, og afslutning på forbandt.
SUPER

1 marca 2021

Hej Ole.

Vi takker for din flotte anmeldelse.
Dejligt at høre at resultatet er blevet godt og tilfredstillende :)

Oceniono na 5 z 5

Fantastisk god service og frem for alt…

Fantastisk god service og frem for alt kompetent personale.

8 lutego 2021

Hej Finn.

Tusind tak for din flotte anmeldelse.

Det varmer på sådan en blæsende og kold dag :)

Super professionelle mennesker👍👍👍👍👍

Igen en stor fornøjelse at handle med BT Gulve. Dygtig og professionel sælger. Endvidere en meget dygtig og tjenstvillig montør. Tak for et godt resultat 🙏🏻👍👍

10 listopada 2020

Hej Grethe.

Vi takker for din flotte anmeldelse :)

Fornøjelsen er bestemt også på vores side ;)

Håber Vi ses en anden god gang.

Oceniono na 5 z 5

Hurtig levering, perfekte mål og opsætning

Hurtig levering - perfekte plisségardiner - rigtige mål og hurtig og perfekt opsætning.

20 października 2020

Hej Kirsten.

Tak for den dejlige anmeldelse :)
Super dejligt med feedback på en god oplevelse.

Håber Vi kan være behjælpelige en anden god gang også.

Oceniono na 4 z 5

God betjening

God betjening , fejl rettet straks , hurtig levering

2 października 2020

Odpowiedź od BT Gulve

Hej Bjarne. Tak for de flotte 4 stjerner.
Håber vi kan gøre os fortjent til 5 i fremtiden. :)
Mvh. Niels Plum

Rigtig god oplevelse!

Jeg har netop handlet med Niels fra afdelingen i Fredericia, og jeg er yderst tilfreds med både den faglige rådgivning, montering og servicen generelt, og jeg vil glædeligt anbefale både Niels og BT Gulve og Gardiner til andre.

2 października 2020

Odpowiedź od BT Gulve

Hej Marie. 1000 tak for din fine anmeldelse :)
Det har været en fornøjelse af handle med jer.

Mvh Niels Plum

L O R T E Firma

Vi sparede 9000kr ved at bruge et andet firma.
I kunne have sagt nej i stedet for at prøve at snyde os. Forstår ikke at man kan være sådan et L O R T E menneske over for andre.

18 września 2019

Ingen anbefaling herfra

Har ringet to gange hvor ingen havde tid , og så aftalt at Skive afd. skulle ringe tilbage - det skete så aldrig..!? Godt der er andre tæppeforretninger, for i har åbenbart for travlt,.. Så ingen anbefalinger herfra.

21 sierpnia 2018

Fredericia :)

Fredericia :)
Super service af søde mennesker, hurtig levering som aftalt og produktet er af kanon kvalitet, som bare virker uden problemer.

8 lipca 2018
Oceniono na 2 z 5

Glemte aftale of tog ublu pris

Havde en aftale med BT Gulve en tirsdag morgen for at de kunne løse en simpel lille opgave for mig - ca. 10 minutters arbejde. Desværre dukkede de aldrig op, men jeg tænkte at det var en smutter, så jeg ringede til dem og lavede en ny aftale dagen efter - som de overholdt. Opgaven tog de ca 10 minutter som forventet, så overraskelsen var stor da jeg modtog en regning på ca. 950 kr incl moms. Selvfølgelig skal de have løn pr. påbegyndt time, men jeg havde absolut ikke regnet med at skulle betale for næsten 2 timer? Så lang er køreturen mellem Herlev og Østerbro heller ikke!

22 września 2014
Oceniono na 2 z 5

Sender opgaven videre til andre gulvfirmaer

Vi hyrede BTgulve til slibning af gulv i en lejlighed i København, da vi havde fået dem anbefalet, de er medlem af byggaranti og har en tillidsvækkende hjemmeside.
Hele dialogen op til foregik med en af de ansatte i firmaet.
Skuffelsen var derfor stor, da de medarbejdere der møder op til arbejdet kommer fra et andet firma og heller ikke kan snakke hverken dansk eller forståeligt engelsk.
Det besværliggjorde dialogen og har gjort os usikre på om vi har fået det vi har bestilt.
Umiddelbart ser gulvene dog flotte ud så på den måde er vi tilfredse.
Vi vil dog opfordre folk til selv at hyre de udenlandske medarbejder/det andet firma og dermed spare BTguvle som mellemled.
Vi har rejst kritikken overfor BTgulve og de har ikke taget den til sig. De mener det er i orden at sende opgaven til andet firma, så længe det på dansk overenskomst m.v.
Alt i alt en lidt blandt oplevelse.

11 marca 2014

Skive - hold jer væk

Skulle have lagt lidt gulv i køkkenet, men udførelsen var så ringe at vi ringede ned og klagede. Selve gulvet + løb skulle koste ca 3000 kr, men den virkelige ubehøvlede sælger ville ikke engang kigge på udførelsen, men prøvede at spise os af med at det var vores skyld og vi skulle betale for det! (De manglede at ligge gulvet ind under opvaskemaskinen!) jeg gav mig på rigtig mange punkter, da jeg frygtede at intet ville ske og forslog at de kunne tage en lille rest og lime det fast istedet. Ok sagde han, men i stedet for at tage et stykke fra lageret eller bestille lidt hjem, skulle vi vente i over 3 måneder før det blottede beton gulv blev lappet. Og ikke overraskende var resultatet også noget mak værk.
Så gode folk i Skive.. Vælg en anden forhandler, de pisser på håndværkere og dig!

15 lutego 2014

BT gulve Fredericia! Mestre i vildledning og dårlig service :-(

Efter lange overvejelser besluttede vi i foråret at købe trægulv til stue og gang - i alt 45 kvadratmeter. Da vi havde brug for kyndig vejledning både i forhold til valg af produkt i god kvalitet og i udførsel af lægningen, valgte vi at gå til BT gulve i Fredericia. Her fik vi også en fantastisk vejledning i køb af produkt. Vi købte efter anbefaling frasælger K. D......... et Harogulv med påmonteret trinlydsisolering. Vi blev vejledt til at købe underlag til gulvet - dette kunne udjævne eventuelle små ujævnheder samt kun forbedre støjdæmpningen. Vi spurgte til, hvorvidt vi kunne lægge gulvet i stue og gang ud i et eller om vi skulle lægge det i to stykker med en liste i døråbningen. Vi fik at vide, at da længden mellem de to endevægge ikke var over 12 meter, ja så ville de afgjort lægge det ud i et. Vi fik det lagt i samarbejde med en af vores venner, som har lagt mange gulve og flot blev det. Efter blot en måneds tid begyndte gulvet dog at gå fra i kliksystemet. Hen over foråret blev det værre og værre og da vi skulle have lagt nyt gulv i køkkenet, gjorde tømmermesteren os opmærksom på, at den var helt gal. Vi skulle tage kontakt til BT gulve.
Det gjorde vi så. Her lyttede de på os - sendte en medarbejder ud, som klart gav udtryk for, at det så mærkeligt ud. Gulvet ligesom trak sig fra hinanden.
Sælger fortalte, han havde samme problem med produktet hos sig selv derhjemme.
Herefter kom der så konsulent fra Haro i Tyskland til vurdering af vores reklamation. Han sagde, at vi ikke måtte lægge det i et stykke og at et klikgulv med påmonteret trinlydsisolering ikke måtte have yderligere underlag. Altså direkte det modsatte af vejledningen fra BT gulves sælger. Han mente ligeledes, at der kunne stilles spørgsmålstegn ved, om undergulvet var tilstrækkeligt plan. Dette havde vi dog tjekket forinden lægning. Under konsulentens besøg sagde sælger igen, at han ville have lagt det ud i et og ikke vidste det med underlaget.
Vi skulle så afvente rapport fra Haro, men til vores store glæde, meddelte sælgeren ved BT gulve, at de uanset rapportens ordlyd måtte tage en del af ansvaret på sig pga forkert vejledning fra deres side. Så hvis Haro ikke tog ansvaret, ville de forære os et nyt gulv, mod at vi selv lagde det og garanterede for underlaget.De kunne, som han sagde, ikke risikere dårlig omtale.Og det var der stor enighed om i firmaet og han havde chefens opbakning til dette. Det var vi godt tilfreds med.
Da rapporten kom, stod der 2 ting. Fejlen lå i, at det var lagt forkert. Det måtte ikke være ud i et og der måtte ikke være yderligere underlag.
Så skete der det besynderlige, at sælger lige pludseligt trak sit tilbud tilbage om nyt gulv. Nu var det udelukkende vores eget ansvar og han havde aldrig lovet os et nyt gulv. Han erindrede ej heller sin vejledning - eller skal vi ikke sige vildledning. Dog indrømmede han, at han selv ville have lagt det ud i et. Ærgerligt men frygteligt belejligt for BT gulve med sådan en ringe hukommelse.
Nu står vi med en rapport, der påviser fejlagtig vejledning, men med et firma som løber fra sit ansvar!!!!!!

16 września 2013
Opinia niezależna

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej