Oceniono na 5 z 5

I er søde og rare. I leverer et flot stykke arbejde. I informere når der er problemer. I kommer altid på aftalte dato. I har rimelige priser. Er altid superglad når i har været her. Kan helt k... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Altid et super arbejde, hvor vinduer står klart og skarpt ☀️ Overholder aftaler der er givet, sender en sms reminder før ankomst. Er så glad og mega tilfreds

Oceniono na 4 z 5

Oceniono na 5 z 5

Rigtig god oplevelse. Det var ejeren, Kasper, der kom ud og pudsede vores vinduer. Han er altid yderst behagelig og professionel, og vi kan varmt anbefale ham.

1. Mycie okien

Napisane przez firmę

Hos os er god service, kvalitet og pålidelighed i fokus. Vi leverer professionelle løsninger til både private og erhverv og går aldrig på kompromis med det arbejde, vi udfører. Vores mål er at gøre det nemt og trygt for vores kunder at få en fast samarbejdspartner, de kan stole på. Vi møder altid op til tiden, holder vores aftaler og udfører arbejdet grundigt og effektivt. Vores medarbejdere er erfarne, servicemindede og arbejder med respekt for både kunden og omgivelserne. Uanset opgavens størrelse tager vi ansvar for et flot og ensartet resultat. Vi anvender moderne udstyr og effektive metoder, som sikrer høj kvalitet – hver gang. Klar kommunikation og gennemsigtighed er en naturlig del af vores arbejde, så du altid ved, hvad du kan forvente. Vores kunder vælger os, fordi vi er stabile, professionelle og nemme at samarbejde med. Vi sætter stor pris på feedback og bruger den aktivt til hele tiden at blive bedre. Når du vælger os, vælger du en virksomhed, der tager sit ansvar seriøst og sætter kundetilfredshed øverst.

4,5

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Nie odpowiedziano na negatywne recenzje

Oceniono na 2 z 5

Manglende service

Dårlig oplevelse - Deres kundeservice er ikke eksisterende. De havde glemt at pudse 4 ud af 10 vinduer og det kan ske, men da jeg gør dem opmærksom på det, så hører jeg ikke mere fra dem.

29 kwietnia 2026
Oceniono na 4 z 5

Har haft lidt forskellige vinduspudsere…

Har haft lidt forskellige vinduspudsere og aldrig været tilfreds, før jeg fik Cosmuspolering, får kun 4/5 stjerner, da jeg godt kunne se at det ikke var Casper selv der var her sidst, men det er helt okay, for overordnet er jeg tilfreds med både pris, service og kvalitet. Anbefaler altid Cosmuspolering når folk efterspørger vinduespudser!

27 kwietnia 2026

I er søde og rare.

I er søde og rare.
I leverer et flot stykke arbejde.
I informere når der er problemer.
I kommer altid på aftalte dato.
I har rimelige priser.
Er altid superglad når i har været her.
Kan helt klart anbefale jer til andre.

27 kwietnia 2026
Oceniono na 5 z 5

God fast aftale og høj kvalitet

Vi har fået lavet en god fast aftale om vinduespudsning, og Cosmuspolering holder deres aftaler, er meddelsomme op til om tidspunkt og udfører samtidig et flot stykke arbejde med ruderne.

19 lutego 2026
Oceniono na 5 z 5

Jeg er utrolig tilfreds med arbejdet!

Jeg er utrolig tilfreds med arbejdet fra Cosmus Polering! Allerede fra første kontakt oplevede jeg en professionel og venlig service.
Jeg kan varmt anbefale Cosmus Polering til alle, der ønsker kvalitetsarbejde og god service

13 lutego 2026
Opinia niezależna

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej