En stjerne for det flotte gulv (dog ikke kædens eget mærke) En stjerne for sælgeren, der i første omgang så vores behov og hjalp os med at finde frem til den rette løsning af gulvet. Han er... Zobacz więcej
Skulle have nyt gulvtæppe med 2 samlinger. Jannie i butikken (Fredericia) guidede os igennem de forskellige produkter, vi lånte forskellige prøver med hjem og sammen fandt vi det bedste produkt... Zobacz więcej
Meget tilfreds kunde. Lige fra første kontakt til firmaet, meget stor vilje til at gøre vores ønske om nyt gulvtæppe, til en positiv oplevelse. Har i forløbet haft kontakt med 3 personer i forretning... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Reakcja na opinię
Napisane przez firmę
BT gulve og Gardiner Gulve og gardiner til erhverv og privat
Galoche Alle 4, 4600, Køge, Dania
- www.btgulve.dk
Nie odpowiedziano na negatywne recenzje
Inni użytkownicy przeglądali również
Super service fra BT Gardiner A/S :-)
Meget venlig og imødekommende markisemontør, vi have besøg af montøren efter blot en dag til opmåling og tilbud.
Få uger efter, nyder vi nu sommeren i dejlig skygge, alt fungere perfekt og markisen er pænt monteret på kraftige specialbeslag i netop den vinkel vores tag har.
Vi giver vores bedste anbefaling til markise holdet fra BT Gardiner A/S

Odpowiedź od BT Gulve
Vi har fået lagt nyt tæppe på i vores…
Vi har fået lagt nyt tæppe på i vores entre og på trappen til 1 sal. og gangen på 1sal.
Der er lavet et fantastisk flot arbejde, hvor meget er lagt
I et helt tæppe uden samlinger.
Kan varmt anbefales.
Vh. Kim Andreasen

Odpowiedź od BT Gulve
Køb og montering af gulvtæpper
God og kompetent dialog med en af indehaverene (Søren) med en klar aftale. Efterfølgende en levering af det aftalte - monteret af en behagelig og dygtig montør. Alt i alt en fin aftale og handel. Vi kan kun give BT Gulve vores varmeste anbefalinger, og vi vil selv bruge dem igen.
Hilsen
Adam

Perfekt hele vejen igennem
Perfekt hele vejen igennem. Flot arbejde, flinke folk 🙂🙂🙂

Odpowiedź od BT Gulve
Alt som aftalt og og til tiden
Alt som aftalt og og til tiden, og et fantastisk flot stykke arbejde

Odpowiedź od BT Gulve
Bedre service kan vist ikke fås
Bedre service kan vist ikke fås. Fantastisk personale, der også har stor viden om produkterne.
Har altid fået en god behandling.
Et godt sted at handle.

Odpowiedź od BT Gulve
Jeg giver mine bedste anbefalinger....
Jeg giver mine bedste anbefalinger....
BT Gulve har været meget professionelle i deres vejledning, og ikke mindst i kommunikation og projektledelse.

Gardiner i topklasse
Har lige haft BT gulve gardinmand til at lave gardiner mv til hele huset.
Det er rart når man kan se en håndværker der bliver ved indtil det hele bare står 100%.
Selv detaljer som vi ikke kunne se, blev rettet.
Det tog 1 1/2 time, så var der monteret gardiner i hele huset, og alt var bare i orden.
Derfor kan vi kun anbefale BT gulve og gardiner, hvis man vil have ordentligt arbejde og så endda til en meget fair pris.

En god oplevelse
En god oplevelse, Jannie hurtig og dygtig, Peter tæppe pålæggeren hurtig og behagelig

Super prof
Super prof. Kommer til tiden, rådgiver i alle aspekter om gardinerne, kommer og monterer til aftalt tid, igen hurtigt og kyndigt.
Jeg tror ikke ekspertise og kvalitet kan leveres billigere,
og vi vægtede netop kvalitet og ekspertise højt.

Meget tilfreds kunde
Har i forløbet haft kontakt med 3 personer i forretningen. Ærlig og reel behandling, i både stort og småt, så vi har følt os helt trygge hele vejen. Pålægning udført af en kompetent medarbejder.

Professionel gardinfirma.
Rigtig god vejledning. Flotte foldegardiner, flot sat op. Jeg anbefaler dette firma på det varmeste.
De kan også slibe gulve. Det er samme gode og profesionelle arbejde.

Odpowiedź od BT Gulve
God vejledning og høflig og faglig god…
God vejledning og høflig og faglig god betjening.

BT Gulve, Fredericia
BT Gulve, Fredericia har leveret trægulve til fire værelser plus afslibning af gulve i alrum og stue i vores nyerhvervede hus. Samarbejdet med BT Gulve har været perfekt hele vejen igennem processen: Venlige, dygtige og resultatorienterede medarbejdere. Alle aftaler er overholdt til punkt og prikke og resultatet er præcis, som vi ønskede os. Vi medgiver BT Gulve i Fredericia de bedste anbefalinger.

Aftalte tider holder
Aftalte tider holder. Pænt udført arbejde af profesionelle folk.
Føler os godt behandlet.
Købte gulve gardiner og markise.

Odpowiedź od BT Gulve
Dygtig gardinmand som gav god…
Dygtig gardinmand som gav god rådgivning og en flot opsætning

Slibning Dinesen plankegulv
Vi har fået slebet Dinesen plankegulv med efterfølgende lud og sæbebehandling - og det er blevet som et helt nyt gulv.

Odpowiedź od BT Gulve
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.