MA Gulve Recenzje 20

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

4,4

Oceniono na 5 z 5

Ma gulve har udført op til flere opgaver for os, alt lige fra sildebensparket til tæppe løsninger. De møder altid op til aftalt tid, medarbejderne er høflige / imødekommende, og opgaverne er al... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Så god en oplevelse med MA gulve. Virkelig flot udført arbejde. Vi fik afhøvlet gulve og lagt matlak på. Vi har fået det flotteste gulv.

Oceniono na 5 z 5

Fremragende i alt! Det har simpelthen været en ren fornøjelse. Vi har oplevet et rent håndværker mareridt i vores køkkenproces, men med MA Gulve har det hele bare været lækkert. Hurtige svar, en r... Zobacz więcej

4,4

3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Oceniono na 5 z 5

Rigtig god oplevelse fra start til…

Rigtig god oplevelse fra start til slut.

Vi har oplevet god kommunikation, en professionel tilgang og et flot udført stykke arbejde. Det betyder meget, at der har været en god dialog undervejs, og at man føler sig taget seriøst som kunde.

Vi er meget tilfredse med forløbet og vil gerne anbefale dem videre.

15 kwietnia 2026
Oceniono na 3 z 5

Vi har brugt MA gulve til flydespartel…

Vi har brugt MA gulve til flydespartel på vores ny støbte betongulve i kælder. Vi fik vejledning fra dem forinden, at det var ikke noget problem. Gulvet skulle blot primes af nogle omgange. Desværre kom der hurtigt rigtig mange luftbobler og resultatet blev grimt af flere omgange. Frustrerende for både os og dem.
Vi ender med at måtte opgive flydespartel og bliver enige om epoxy maling for en mere ensartet og pæn overflade. Farven er flot, men den er meget ujævnt malet. Da det ikke dækker første gang, kommer de hurtigt anden omgang, men da de ikke har mere epoxy maling blandet bliver ujævnhederne bare penslet. Hvilket i dag er meget tydeligt og ødelægger hele den overflade der ellers skulle være ensartet. Derudover er kanten til vores ellers nye vægge meget uens og flere steder er der er epoxy maling 5-8 cm op af væggen samt er vores skabe ramt flere steder.
Vi ser ingen af cheferne i processen på adressen hos os, men bliver løbende informeret over telefon.
Kommunikationen er fin, men resultatet desværre langt fra det vi havde aftalt.

26 stycznia 2026
Oceniono na 5 z 5

En aftale er en aftale !

De møder altid op til aftalt tid, medarbejderne er høflige / imødekommende, og opgaverne er altid udført til perfektion, samt er der altid rent / pænt efter endt arbejdsdag.

Vi kan helt sikkert anbefale de gutter her.

Mvh Khn Holding Aps

11 listopada 2025
Oceniono na 5 z 5

Vi er simpelthen så tilfredse og glade…

Vi er simpelthen så tilfredse og glade for vores samarbejde med MA Gulve! På bare to dage har de lagt et fantastisk flot sildeben i vores nye køkken-alrum og efterbehandlet det på flotteste vis.

Forud for lægningen af gulvet kom Morten og gav os grundig og kyndig vejledning i forhold til valg af gulv, og selvom vi fik tilbud fra flere andre firmaer, var det helt klart MA Gulve, som efterlod det bedste indtryk.

Og vi er så glade for vores valg! Det har fra ende til anden været en yderst positiv oplevelse at samarbejde med MA Gulve: Alle aftaler er blevet overholdt til punkt og prikke, der har altid været hurtig og god kommunikation, og først og fremmest har de leveret et imponerende flot arbejde.

MA Gulve har været så ordentlige og altid lydhøre over for alle vores ønsker, og vi ser frem til at få lavet gulv i resten af stueetagen om et par år. Forhåbentlig igen med hjælp fra Morten og co.

Opdatering:
Vi kom til at lave en mindre skade på gulvet, helt for egen regning. Men MA-Gulve kom forbi og reparerede den for os, efter at de egentlig havde afsluttet opgaven. Den form for storsind og hjælpsomhed finder man så sjældent, og det er virkelig noget, der giver enormt stor respekt. TAK!

3 grudnia 2025

Fremragende i alt!

Fremragende i alt!
Hurtige svar, en rigtig god pris, hurtig og rigtig god service, gode informationer undervejs, hvis der var noget der ikke lige gik efter planen. Og mega søde og serviceorienterede gutter der kommer.

Vi ser frem til igen at skulle bruge MA Gulve til det næste projekt.

6 listopada 2025
Oceniono na 5 z 5

Fremragende arbejde og service i top!

Jeg har fået spartlet mine betongulve op af MA Gulve, hvilket jeg er yderst tilfreds med! Både arbejdets kvalitet og deres punktliged!
Jeg stod i en lidt “akut” situation i min byggeproces hvor jeg ret hurtigt havde brug for at mine gulve blev rettet op, så det ikke forsinkede de næste håndværkere der skulle til. Jeg ringede til dem og forklarede min situation, dagen efter mødte de op og målte alt meget nøje op så jeg hurtigt kunne få en pris på opgaven. Dagen efter gik de i gang med projektet og nåede det som lovet til tiden. Derudover fik jeg en mindre regning end tilbudet lød på da de ikke havde brugt så meget spartel som de havde givet tilbud på. Det kalder jeg ærlighed! Jeg giver hermed mine bedste anbefalinger til MA Gulve!

1 września 2025
Oceniono na 5 z 5

Enormt flot flydespartel gulv resultat 🙌

Vi havde en presset tidsplan grundet ujævnt beton gulv før montering af klinker. Anders var enormt hurtig til at agere og professionel i sin håndtering af sagen og kommunikationen.
Vi fik lagt flydespartel ud i vores hus og var enormt tilfredse med resultatet. Kan varmt anbefales! Tak for en god oplevelse 🙌

31 maja 2025

God oplevelse

Har netop fået lagt nyt gulv af MA gulve.

Morten og co var punktlige og overholdt tidsplanen. Gulvet blev ligesom forventet

Anbefaling herfra

28 kwietnia 2025

Flot arbejde

Vi har haft AM Gulve til at lægge nyt 43 kvm massiv sildebensparket i vores stue og køkken. Da vi var i tvivl om hvilken efterbehandling gulvet skulle have, kom Morten med flere forslag og forklarede om ulemper og fordele ved de forskellige muligheder.

Vi har fået et virkelig flot gulv. Leveret til den aftalte tid, og til en pris vi mener er meget fin for kvalitetsarbejde.

2 kwietnia 2025
Oceniono na 5 z 5

Nyt gulv i hele stueetagen

MA gulve lagde nyt gulv i stueetagen hos os, og arbejdet er udført rigtig pænt.
Vi løb undervejs ind i en udfordring, som MA gulve løste uden problemer og uden meromkostninger.
Efterfølgende er der købt tillægsydelser som er rigtig flot udførte.
Det er vores indtryk, at prisen var meget fair.

24 października 2024

Fremragende arbejde igen af Morten og Anders

Anders og Morten har hjulpet os med flere projekter i vores renovering af vores hus. De har ALTID leveret et FREMRAGENDE stykke arbejde!

Vi har igennem vores renovering været forbi mange firmaer, og grunden til, at vi ALTID bruger MA Gulve er, dels er deres arbejde er fremragende, og dels at aftaler altid overholdes - både pris og tidspunkt for, hvornår arbejdet skal være færdigt.

Kæmpe anbefaling til Morten og Anders.

1 października 2024

Vådrumsvinyl lagt i badeværelse

Vi bestilte igennem Farve X-perten i Svendborg et vinylgulv til vores badeværelse, som MA Gulve har lagt. Vi ville gerne hurtigt videre med badeværelset, så MA Gulve var fleksible og fik os ret hurtigt ind i kalenderen. Der var nogle luftbobler, som MA Gulve efterfølgende arbejdede med. Gulvet, som er et Tarkett, er rigtig pænt, og det virker tæt, som det jo skal i et vådrum. I forhold til det brugte antal timer syntes vi, at det tilbud vi havde fået, var for højt. MA Gulve kunne godt se rimeligheden i det og satte derfor prisen ned, hvilket vi naturligvis er glade for. Vi har også i forløbet fået en super service fra Farve X-perten.

1 lipca 2024
Oceniono na 1 z 5

Udskiftning af belægning på trappe gik ikke som forventet.

Udskiftning af belægning på trappe. Flere misforståelser i kommunikationen der primært foregik på skrift.
Sørg for forventningsafstemning inden arbejdet påbegyndes. Om ALT!
Den gamle belægning flugtede med trappeforkanten. Det lykkedes åbenbart ikke med den nye belægning. Dvs. at der er 1-2 mm trappeforkant der kan fange skosålerne mens man er på vej ned= faldulykke + man kan mærke den skarpe kant under skosålerne. Det er iflg. MA Gulve heller ikke usædvanligt ved nybyg at det ikke flugter. Det er ikke den forestilling JEG ville have ved køb af helt ny trappe.
Der er ikke gjort noget lovmæssigt forkert, men rent æstetisk er det ikke hvad jeg satte næsen op efter da det gamle var funktionelt bedre end det nye.
Løsningsforslag fra MA Gulve hvis jeg ikke er tilfreds og ønsker belægningen nivelleret til samme højde som trappeforkanten, er at de gør det om, for min egen regning, eller måske dyrere hvis de skal bruge mere tid på det.
Skal jeg så have en potentiel dødsulykke på samvittigheden fordi at jeg ikke fik forventningsafstemt med hvad JEG troede var åbentlyst af en professionel håndværker eller fordi jeg ikke vil betale dobbelt op?
Det kan jeg jo så tænke over.

14/9-24: Efter en samtale med MAgulve d. 25/7 hvor de beklagede at jeg ikke er tilfreds med arbejdet, ville de finde en løsning til en fair pris. Der er nu gået 7(syv) uger og der har ikke været nogen forbi for at løse reklamationen. De har ikke tid til min reklamation da der er andre store opgaver de tjener penge på. Vi må håbe at du der læser dette ikke har noget som helst at klage over. Så har de pludselig nok ikke tid til dig. Held og Lykke.

7 czerwca 2024
Logo MA Gulve

Odpowiedź od MA Gulve

Hej Sune,

Tak for din besked.

Jeg er først og fremmest ked af vores udførte gulv ikke har levet op til din forventning.

Jeg værner om min håndværksmæssige stolthed, og ude hos dig var jeg yderst tilfredst da jeg forlod dig, da jeg synes det hele sad lige i skabet.

Jeg synes sådan en anmeldelse kræver to sider af en sag.

Den gamle linoleumsbelægning der lå på din trappe var ikke spartlet op til skinnerne - så jeg har ikke kunne forudse det problem du er løbet ind i. Jeg har ganske enkelt udført trappens belægning som den tidligere belægning er udført.

Derudover synes jeg vores kommunikation har været god og prisen har været fair.

Mvh.
Morten Bøgelund
MA Gulve

Super kommunikation og kvalitet

MA Gulve har lagt et super flot linoleumsgulv for os. Processen fra første henvendelse til aflevering har været smidig, præget af høj service og god kommunikation. Vi vil helt sikkert bruge MA Gulve en anden gang, hvilket vel er den bedste anbefaling man kan give.

1 maja 2024
Opinia niezależna

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej