Bredbandsbolaget

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 1 z 5

Otroligt dåligt! Ingen som helst koll på avtal och leverans. Synd om de stackars människorna som ska stå till svars på kundservice när inte ansvariga chefer har den minsta koll på vad som gäller. Hade... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Vi skulle fått ett nytt lösenord via post, mejl och/eller sms. Det har nu gått 22 dagar utan att något hänt. Att ett bredbandsbolag inte klarar av att skicka ett lösenord via mobil eller datorn, visar... Zobacz więcej

Oceniono na 3 z 5

Jag har varit kund hos Bredbandsbolaget i 4 år, det har varit helt ok, hastigheten motsvarar det jag betalar för och haft väldigt få driftstörningar, är nöjd med deras låne router, dock är deras kundt... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Gjorde en överlåtelse av min router till köparna av min lägenhet enligt den blankett bredbandsbolaget tillhandahåller i god tid före min flytt. Fick ändå en faktura för icke återlämnad router som ja... Zobacz więcej

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 0

Napisz recenzję

Oceniono na 1 z 5

sedan nästan 2 år problem med utgående …

sedan nästan 2 år problem med utgående server,betyder kan inte skicka meijlen från outlook bara mottar. flera underanvändare vid felsökning hos bredbandkundtjänst raderat. dem sista 2 veckor ingen tillgång till min huvudanvändare.
jag rekommendera en annan provider. själv har jag vald Bahnhof som min framtida fieberprovider.

6 grudnia 2017
Oceniono na 1 z 5

Har varit utan email sedan i fredags …

Har varit utan email sedan i fredags 1/12 måste vara SVERIGES SÄMSTA FÖRETAG? Om man nu väntar viktiga mail så kan man hälsa hem.Jag undrar om det inte behövs ett tillstånd för att driva denn soretns företag i Sverige? Om det nu är Post och telestyrelsen så borde de snarast dra in detta tillstånd.

Jan Erik karlsson

4 grudnia 2017

Ett kundservicefigentligt företag

Har varigt en trogen kund sedan snart 10 år,o kan bara sammanfatta mina sista 7-8år som katastrof.
BBB har varigt mkt bättre,o för att sammanfatta detta bolag så är detta att betrakta som ett direkt servicefigentligt företag som består av ett gäng inkompetenta merarbetare som har absolut noll koll på sin teknik.Hela tiden så skuldbeläggs jag som kund för att det är fel på tekniken,istället för att vara servicemind o inse att deras jobb är att få tekniken att fungera. Dvs att bolaget vänder mkt av vad det gäller service till sin nackdel.
För att sammanfatta detta bolag i punktform:
* Bolag med absolut noll koll på sin teknik,som sällan fungerar som det bör/skal.
*Bolag med dyr o överprissatt teknik som sällan lovar mer än pappret det är skrivet på.
*Bolag som erbjuder sina kunder föråldrad teknik,istället då för att inse att det är dags för uppgradering. Skickar ut till sina kunder uppdateringar som bara kraschar systemen.
*Bolag med mkt dålig kundservice som inte vill ta sina kunder på allvar.Påstår hela tiden att felet är hos mig fastän i 9 fall av 10 så är det tekniskt fel hos lev.
*Bolag med absolut noll koll på sin teknik.Snarare att jag som kund hela tiden måste vara påstridig o skuldbelägga dem för att få arslet ur vagnen o åtgärda tekniken.Vad är det då för vits att ha en inkompetent kundservice.
*Bolag med noll/avsaknad av personlig kundservice som går att få tag i. Om ex.din router lägger av så fungerar ej heller kundservice.
*Bolag som i o med avsaknad av personlig kundservice/rättare sagt ingen alls som jag kan vända mig till.Annat än då att bli hänvisad till deras 0770-nr. Att det iprincip är svårt att ta sig ur ingångna avtal.
*Deras sk.kontaktfrormulär fungerar ej.Detta är en medveten strategi från företaget att hålla sina kunder på avstånd=att bli behandlad respektlöst.
*Deras kontaktuppgfter stämmer heller ej med verkligheten.
Även då om bolaget sedan många år tillbaka ingår i Telenor så har supporten ingenting med BBB´s support att göra. Går ej heller att få tag i ngn ansvarig på deras nr på Hk.Det som händer är att bolaget bara kopplar bort sina kunder.

För mig som sagt helt obegripligt att ett så pass stort bolag som Telenor inte är mer måna om sina kunder.Detta i sin tur handlar inte bara om att Telenor själva väljer att dra sitt varumärke i smutsen.Det blir så att säga ringar på vattnet. Brukar skämtsamt kalla bolaget för Felenor(Just av den enkla anledningen att det hela tiden är ett bolag med dåligt fungerande teknik)
BBB=Bostream som det ursprungligen hetter(Birgersons Framfab) fungerade säkert bättre.Men i o med försäljningen till Telenor så har detta bolag likt en berg o dalbana åkt nerför.
För mig som sagt helt obegripligt att ett så pass stort företag inte har bättre företagskultur,o anställer fullständigt inkompetenta medarbetare.Däremed även att detta sk.skitbolag har fått leva så pass länge som det har fått göra.
Deras teknik fungerar bara när Du som minst behöver detta.När du som mest behöver detta så fungerar tekniken ändå inte. Tvi för ett företag som vägrar att kompensera sina kunder för tekniska avbrott o lev undermåliga tjänster.
Om du mot förmodan skulle få ett erbjudande från Telenor/BBB så avrådes med absolut bestämdhet eftersom Du har valt en teknik som lovar mer än det kan prestera= Du kommer bara att bli besviken

2 grudnia 2017
Oceniono na 1 z 5

Helt otroligt hur ett företag kan …

Helt j*vla otroligt hur ett företag kan vara så j*vla dåliga. Ringde i onsdags och bad att få säga upp en plustjänst jag har. (Tv med Box i sovrummet). Fick sitta i kö i totalt 2 timmar, var så tydligen man bara kan bli att det ÄR BARA Tvtjänsten I SOVRUMMET SOM SKA SÄGAS UPP, inte den i vardagsrummet som föreningen står för. Hon lät j*vligt osäker så jag tryckte på det ytterligare än gång för kände på mig att det skulle bli fel. Nu idag är såklart alla kanaler borta även i vardagsrummet. Har suttit i kö i totalt 5 timmar. Just nu sitter jag också i kö. Ringde precis vid kl 8, beräknad kö tid var 5 minuter. Suttit i kö i 50 minuter. Det är FÖRFAN DOM SOM GJORT FEL, OCH DET ÄR HELT J*VLIGT OMÖJLIGT ATT KOMMA FRAM!! Det verkligen osar om mig. Det är så katastrofalt dåligt. Ett litet tips bredbandsbolaget: SÄG FÖRFAN VAR MAN BEFINNER SIG I KÖN. OCH OM MAN BLIR BORTKOPPLAD. För
Det blev jag förmodligen igår då jag ringde teknisk support cirka 17.30. Och jag har jobbat inom kundtjänst så jag vet att tex teknisk suppport folket som har extra behörighet brukar gå hem vid kl 18. Så lovar att de kastade över mig i en annan kö. Beräknat kötid igår var 25 minuter. Jag gav upp efter 2 timmar i kö.

2 grudnia 2017

THIS IS A TOTAL DISASTER

THIS IS A TOTAL DISASTER, I ORDERD INTERNET AND TV ON THE 2ND OF NOVEMBER.... THAT WAS TO BE DELIVERED ON THE 30TH OF NOVEMBER... THIS IS WITHIN THEIR OWN TIMEFRAME AND NOTHING HAS BEEN DELIVERED. I AM NOW ON DAY 3 WITH NO TV AND INTERNETT.... I CALLED CUSTOMER SUPPORT. THE WOMAN I TALKED TO DID NOT EVEN GIVE A *****GAVE ME SOM EXPLANATION THAT SYSTEMS WHERE DOWN... AT THIS POINT I DO NOT CARE. JUST GET THIS WORKING WILL YOU !

1 grudnia 2017
Oceniono na 1 z 5

Detta måste vara Sveriges i särklass …

Detta måste vara Sveriges i särklass sämsta företag vad gäller service och kontaktbarhet. Har försökt få hjälp med mailtjänsten som helt plötsligt försvann. Har suttit totalt 5timmar och 20 minuter för att få kontakt. Tiden uppdelad på 1,45, 0,25, 2,0 och 1,1 timmar. Orsak till uppdelningen har varit att jag behövde göra andra saker.
Idag har jag återupptagit "verksamheten". Ledsnade efter drygt 2 timmar på att höra var 30:e sekund att höra -"du är placerad i kö men vi jobbar på att ta ditt samtal så fort som möjligt". HUR KAN DET VARA MÖJLIGT!!!! Det är osannolikt otroligt. Vilken företagskultur. Och tid efter annan ligger mailtjänsten nere. Hör jag ordet -kundtjänst- exploderar jag snart. Ingen verkar ha en susning om vad ordet betyder.

28 listopada 2017
Oceniono na 1 z 5

Säger en sak på telefon och en annan i brev

Säger en sak på telefon och en annan i brev. Brev som skickas till fel adress efter flytt trots att dom kräver att få veta ens nya adress. Ljuger om att dom skickat dessa brev till folkbokföringsadressen fast de är adresserade till den gamla adressen. Garanterat satt i system för att lura av folk pengar vid flytt. Undvik Bredbandsbolaget som pesten.

23 listopada 2017

Många driftstopp i centrala Örebro

Många driftstopp i centrala Örebro. Försökt få ut mitt avtal med dem från kundsupport för att se över SLA i allmänna leveransvillkoren, men de skickar inget trots att jag bett om det två gånger. Värdelös support.

23 listopada 2017

Vill du ha problem...

Vill du ha ett fast bredband som fungerar med jämna mellanrum och när problemen uppstår så tar det oftast en dryg vecka innan det är åtgärdat. Då ska du använda Bredbandsbolaget.
Vill du sitta 35 min i telefonkö för att sedan helt plötsligt bli bortkopplad och få sitta ytterligare ca 30 min så ska du välja bredbandsbolaget.
Om du helt enkelt vill ha problem med ditt bredband, då, ska du ringa BBB genast... om du kommer fram...

20 listopada 2017

Viket bottenföretag

Viket bottenföretag. Har fått inkasso trots att jag varken fått faktura eller påminnelse.Talat med kundtjänst efter att ha suttit i telefonkö i 30 min.Trevlig kundmottagare men kunde inte svara på mina frågor. Meddelade att de haft problem med fakturautsick.Hänvisade till inkassoföretaget som hänvisade till Bredbandsbolaget. Skickar inkasso 16 dagar efter förfallodag på faktura jag ej fått.
Är både förbannad och förolämpad.

17 listopada 2017
Oceniono na 1 z 5

Jag har alltid klagat på Telias …

Jag har alltid klagat på Telias kundservice men BBB slår alla rekord i hur man inte skall behandla sina kunder som upplevt problem med både TV och bredband, jag har inget emot unga människor som försöker hjälpa sin kund men hos BBB sitter oförskämda stöddiga snorungar och försöker göra äldre människor till idioter bara för att man inte är en tekniker som begriper varför fel uppstår ibland, men hos BBB är det inte bara ibland utan ofta, så står man i begrepp att välja en ny operatör så välj någon annan en BBB, det bästa tips jag kan ge om man vill må bra med sin operatör

9 listopada 2017
Oceniono na 5 z 5

Är förvånad över alla negativa omdömen

Är förvånad över alla negativa omdömen. Har varit kund hos BBB i rätt många år på 3 olika adresser och det har fungerat bra. Visst har BBB misstagit sig ibland under åren i t.ex. överenskommelser, men de har alltid varit trevliga och tillmötesgående på supporten och löst eventuella problem så jag har fullt förtroende för dem.

8 listopada 2017

amatörer

vilka amatörer.
klarar inte av ett nummerflytt .
har varit utan hemtelefoni länge och ingen på supporten eller kundtjänsten kan svarar på frågor.
det värsta jag har varit med om.
absolut under all kritik.

7 listopada 2017
Oceniono na 1 z 5

Helt kass support och fakturaavd!!!

Helt kass support och fakturaavd. Har aldrig blivit så dåligt bemött av något anat företag!
Ett halvår med bara krångel och ingen tv. Får till svar att jag kan ju se tv i efterhand!!! Jesses.
Efter typ två månader äntligen en tekniker som bryr sej och försöker hjälpa till. Under tiden droppar påminnelse på faktura jag blivit lovad att slippa betala då det gått ett halvår fram i tiden. Ringer fakturaavd som ej kan göra ngt!!!
Veckan efter går fakturan vidare till inkasso. Och varken fakturaavd eller support kan göra någonting åt saken. Timmar i tel och telköer och alla bara skickar en vidare. Nä undvik bredbandsbolaget är mitt hetaste tips!!!

29 października 2017

Riktigt kass leverantör

Riktigt kass leverantör. Inte ens värd en stjärna.

Fick avbrott i TV-tjänsten. Ringde och anmälde.
Första samtalet säger de att de återkommer efter att de ska felsöka (först fick jag sitta i telefon i 20 min för att dra ut alla sladdar och göra allt sådant).
Efter en vecka ringer jag igen. Svaret är att ärendet ligger hos tekniker och de kan inget göra. De kan inte kompensera för det kan bara göras efter det att felet är åtgärdat!? Nåväl teknikern ska återkomma samma kväll dagen efter.
En tredje vecka går och jag ringer igen. Återigen, ärendet ligger hos tekniker och de på kundservice kan inget göra. Han jag pratar med skickar ut en ny box.
Så efter tre och en halv vecka får jag en ny box hem som faktiskt fungerar och tvn börjar fungera igen.
Ringer för att då få kompensation som jag fått information om tidigare. Svaret? Jo ärendet ligger hos teknikern och supporten kan inte svara på om jag ska skicka tillbaka den gamla trasiga boxen eller inte, de kan inte ge kompensation utan det måste teknikern göra. Denna spöktekniker som jag hört så mycket om de senaste veckorna ska i alla fall höra av sig snarast med information om detta.
Här sitter jag nu fortfarande ingen som hört av sig. Nu fungerar i all fall TV:n men de kanaler som jag har valt saknar jag, å andra sidan har jag andra kanaler men...
Välj ABSOLUT INTE denna leverantör om du är i valet. Totalt kass.

26 października 2017

Sämst kundservice som ljugar

Sämst kundservice som ljugar, hjälper inte, och är okompetent!!!!
Jag beställt abonemang när jag flyttat från lgh där jag bodde med min man. Nätet fungerade inte, Brendbandsbolaget sade attt de kan inte fixa problem, de fösökte mer en 3 veckor. Sedan skrev jag till er att jag vill säga upp mig. Ringde igen för att lämna tillbaka rauter men dem hjälpte inte. Plötslig hittar jag brevet i vår gamla lgh att det har kommit fakturor som gick vidare till Inkasso!!! De skickade faktura till fel adress och skickade faktura även om jag sagt upp mig tidigare och även om nätet ALDRIG fungerade inte.
Jag var förbanad och arg, ringde dem och de hjälpte INTENGING! De sade att kommer igen en ny faktura för kommande månad.
Sämst kundservice, sämst företag, de ljugar och de leker med folk!!!
Idag betalt jag 1400 kr för något som jag aldrig använt och nästa månad måste betala 400 kr!!!!!! Fruktansvärt!!
Nermina

25 października 2017

Doświadczenie Trustpilot

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej