Otroligt dåligt! Ingen som helst koll på avtal och leverans. Synd om de stackars människorna som ska stå till svars på kundservice när inte ansvariga chefer har den minsta koll på vad som gäller. Hade... Zobacz więcej
Bredbandsbolaget
Zobacz, co mówią recenzenci
Vi skulle fått ett nytt lösenord via post, mejl och/eller sms. Det har nu gått 22 dagar utan att något hänt. Att ett bredbandsbolag inte klarar av att skicka ett lösenord via mobil eller datorn, visar... Zobacz więcej
Jag har varit kund hos Bredbandsbolaget i 4 år, det har varit helt ok, hastigheten motsvarar det jag betalar för och haft väldigt få driftstörningar, är nöjd med deras låne router, dock är deras kundt... Zobacz więcej
Gjorde en överlåtelse av min router till köparna av min lägenhet enligt den blankett bredbandsbolaget tillhandahåller i god tid före min flytt. Fick ändå en faktura för icke återlämnad router som ja... Zobacz więcej
Jag vill inte ha nån tv box nu när…
Jag vill inte ha nån tv box nu när canal digital försvinner. Gammalmodigt med tv box. Min signal kommer från fibermodemet så man får ut den till alla apparater, Själv har jag 4 st. Jag vill säga upp skiten!! Har letat i veckor efter ett sätt att göra det. Det som erbjuds är ju bara ett telefonnummer så klart. Och där är det omöjligt att komma fram. Det är ju det som är meningen också. Tycker att detta är kriminellt och borde anmälas!
Jag kommer inte att hämta ut någon tv box när den kommer eftersom jag inte beställt någon. Det är ju Bredbandsbolaget som tvingar på oss saker som vi inte vill ha och inte beställt. Kriminellt!
En förbannad:
Leif Hagström
BBB tar betalt i förskott, sviker vid störningar och tar lång tid på sig
Bredbandbolaget (nedan BBB) tar betalt i förskott, sviker vid driftstörningar, tar lång tid på sig att svara och lösa problem:
- 1. RESURSBRIST på SYSTEMTEKNIKER-sidan. Dag nr 6 utan fiber-tv pga BBB inte har system- och fälttekniker för att lösa driftstörningar efter 13-mars-2018-störningen i Mellansverige.
- 2. BRISTER i ÅTGÄRDS-KOMMUNIKATION vid FEL. BBB (systemteknikerna?) har inte förmågan att komma med en ny uppskattad/förväntad åtgärdsdag, utan BBB nöjer sig med att hänvisa till att man är överbelastad på systemtekniker-sidan. Förväntad åtgärdsdag (tors 15 mars, dag 3 utan fiber-tv) kommer ett sms om att BBB är överbelastad på systemteknikersidan och inte hunnit åtgärda mitt fel. Men ingen ny uppskattning om när felet förväntas ha åtgrdats/undersökts.
- 3. LÅNGA SVARSTIDER. BBB tar lång tid på sig att svara i sin kund-servicetelefon: svarstiderna ligger dagtid mer än 100 % (2 ggr) över beräknad väntetid (faktura, uppsägning, teknisk support ang fiber-tv - mätning gjord på totalt 7 samtal vka 811).
- 4. OKLAR ORSAKS-DOKUMENTATION/-UTREDNING. Bredbandbolaget ändrar dessutom orsak till störning utan att ha undersökt problemet: från att dag 1, 2, 3 (13, 14, 15 mars) hänvisat till den stora mellan-sverigestörningen den 13 mars (som man löste dag 1 den 13 mars enligt BBB:s hemsida) påstår man att det är ett lokalt problem - allt från lokalt avgrävd kabel/problem (trots att jag sagt att mitt bredband/internet via Bahnhof funkar sedan 13 mars) till ev fel på boxen hemma (men kan inte skicka ny box förrän systemtekniker undersökt).
- 5. FELAKTIGA PÅSTÅENDEN ANG TEKNISKA DELAR. Vid kontakt feldag 1, 2 (13, 14 mars) påstod BBB:s telefon-tekniker (2 olika) att fiber-tv kan vara avbruten pga 13-mars-haveriet trots att bredbandet/internet funkar. Efter kontakter med Bahnhof (bredbandsleverantör) och Stadsnätet verkar detta påstående inte troligt, dvs felaktigt.
- 6. EJ KUNDVÄNLIG VID UPPSÄGNING AV AVTAL. BBB vill faktuerera upp till 12 månader innan när man sagt upp sitt avtal. Jag sa upp mitt 12-månaders-avtal ca 10,5 månader innan det går ut - man ska göra det senast 1 månad innan - och då ville BBB fakturera hela 12 månaders beloppet i förskott (har redan betalt 3 månader i förskott). Jag ville endast att de skulle lägga en notering att jag i god tid sagt upp 12-månaders-avtalet. Till slut ändrade sig BBB som jag uppfattade ville missförstå min uppsägning och "hota" med förfakturering tom 12 månader i förskott.
Efter att Bredbandsbolaget tagit över…
Efter att Bredbandsbolaget tagit över från Tele2 har min mail (utkorgen) inte fungerat. Haft upprepade kontakter med supporten, som jag upplever inte tar mina problem på allvar (undantaget en kille).
Varför i fridens namn kan man inte få behålla Hotmail, som är så inarbetat i hela mitt kontoknät och i min Mac.
Nu fungerar inget!!!!! Kaos och frustration!!!!
Gick inte ge 0 stjärnor
Gick inte ge 0 stjärnor. Sa upp för 1 år sedan för de inte kunde leverera rätt kvalitet på alla kriteriet. När man dessutom får fakturor från de fast man inte längre är kund och man ringer och frågar vad de håller på med så får man inget vettigt svar.
Min kollega har bredband hos de. Betalar via autogiro och får betala för 49 kr för papperfaktura ändå.
Oseriöst och bluff företag!
Fel på allt
Fel på allt: utrustning, hemsida, tjänster, fakturor. De verkar inte kunna göra något rätt.
Jag har bytt leverantör på tv/bredband…
Jag har bytt leverantör på tv/bredband från Boxer till Bredbandsbolaget och kan jämföra dessa bolag. Det är som natt o dag bredbandsbolaget fungerar fantastiskt bra jag är jättenöjd med deras support då jag inte har behövt vänta många minuter innan man får prata med en kunnig och trevlig person
jag är jättenöjd med bredbandsbolaget TACK fortsätt så
Oseriöst företag
Oseriöst företag. Internet kommer och går konstant, men Bredbandsbolaget är totalt ointresserade av att åtgärda felet. Blev vid ett flertal gånger lovad kostnadsavdrag i flera månader pga upprepade fel, men efter någon månad kom ändå en ny faktura och deras kundtjänst visste ingenting.. Till slut (3 år) fick jag nog och sa upp mitt avtal. Sista månaden innan avtalet var över så försvann internet totalt. I kontakt med BB hela den månaden men ingenting händer. Droppen är när jag en sista gång ringer och frågar varför jag inte har tjänsten jag betalt för och frågar varför de inte åtgärdar felet. Inget internet på 3 veckor. Då börjar tjejen i kundtjänst hånskratta och säger med ett arrogant tonfall att jag ändå sagt upp avtalet. Nu två månader senare kommer det in en ny månadsfaktura från BB!?
Oetiskt företag
Oetiskt företag. Fakturerar för tjänster man inte avtalat om. Omöjliga att ha med att göra. Usel leverans.
Bredbandsbolaget är ett oseriöst…
Bredbandsbolaget är ett oseriöst företag som skörtar kunderna med bluff fakturor uteblivna ersättningar och så vidare. TELENOR som äger detta företag borde skämmas och omedelbart likvidera alla deras intressen i detta företag som verkar vara styrt av maffian. ÖNSKAR ATT DETTA FÖRETAG BLEV SVARTLISTAT OCH BLEV TVINGAT TILL KONKURS!!
Jag har alltid gillat bredbandsbolaget
Jag har alltid gillat bredbandsbolaget, ända sedan barnsben har bredbandsbolaget varit ett företag jag alltid tyckt verkat reko.
Och jag var supernöjd, fram tills jag flyttade och var tvungen att säga upp mitt bredband.
Nu får jag 6 månader efter ett brev där de säger att jag glömt att lämna tillbaka min router som jag fått låna.
FÅTT LÅNA?
Det var det ingen som sade någonstans, de var snarare ett dragplåster de hade när jag skaffade bredbandsbolaget, de sa på telefon "och dessutom får du en router!!"
Skitrouter, har aldrig ens använt den och nu vill de att jag ska posta tillbaka skiten till dem eller betala 500 spänn för en 4 år gammal dammig router.
Så jäkla löjligt.
Okunskap och arrogans
Har varit utan bredband i två veckor. Jag har TRE ROUTERS; ingen fungerar. Supporten lägger på luren i örat när man söker hjälp. På deras uppmaning lämnade jag mitt tel. nummer för 10 dagar sedan; ingen har ringt. Om jag kunde skulle jag byta ut dem genast.
Jan
Bredbandsbolagets oförmåga att lösa problem
Vi har haft Bredbandbolagets tjänster sedan ”hedenhös” och när problem uppstått haft kort väntetid och fått trevligt bemötande från Kundtjänst. Vi har tyckt att det fungerat bra utan att jämföra med andra operatörer.
I höstas installerade vi s k ”öppen fiber” och fortsatte ha Bredbandsbolaget som leverantör.
Jag och min fru blev lovade att vi kunde ha kvar samma ”gamla” e-postadresser som tidigare med ADSL (samma bolag alltså) men det krånglade alltmer när vi loggade in från PC-miljö. Märkligt nog gick det fortfarande bra att ta emot och skicka e-post från våra iPhone:es.
Ganska lång kötid till vänliga kundtjänstare när jag för vilken gång i ordningen ringt Kundtjänst för att kolla om bolaget har löst våra problem??
Men tyvärr ....... samma svar varje gång:”avdelningen som ska lösa era problem har ert ärende i balans (e.d. svar) men vi kan inte ange tid.......”
Därefter har vi under senare tid fått problem med att tv-bilden tillfälligt låser sig och då har detta anmälts till Kundtjänst. Blev lovad återkoppling för ca 10 dagar sedan men ingen har hört av sig mer än beskedet att det kommer att dröja. Felet kan tilk dels bero på fiberleverantören ”Stadsnätsbolaget” men detta bolag hör i a f av sig och berättar att de når successiva framsteg.
Jag har börjat ge upp och kanske håller ut innan jag överväger att byta till exempelvis Telia e d och därmed förlora vara ”gamla” e-postadresser.
Aldrig mer!
Om jag har varit inne här och läste, hade jag aldrig beställt fiber hos er! Ni har verkligen SMÄST Wi-Fi! Min lillebrors iPad hittat inte ens wi-fi här hemma. Och Internet är väldigt seg och hoppa ur (alla telefoner här hemma) till 4G hela tiden. Ska det vara så när man har beställt fiber hos er? Trodde att det skulle var mycket bättre med fiber men nej! Plus att deras sidan är helt fuckad kunde inte göra ettskit där när man ska ändrat något, är så trött på att stå i telefonkö i minst 30min+ Innan man kunna få hjälp. Hade Telia i många år ha aldrig haft problem med internet. Jag är redan tagga att byta tillbaka till Telia!!! Fast vi har eran Internet i snart 1 månad..... aaa nu ska vi stå ut med eran skiten tills datumen 19/01-2019
Riktiga tjuvar
Riktiga tjuvar! Jag kommer att polis anmäla hela patrasket!!!
Bredbandsbolaget
Jag förstår varför de får dåligt betyg. Jag gjorde en flyttanmälan för över en månad sedan och det bredbandet skulle ha satts igång för 1 vecka sedan. Jag skulle alltså ha haft bredband i nya lägenheten den 1/3. Men jag har inte det ännu. Jag fick själv ta reda på orsaken och fick reda på att någon som bodde här har inte avslutat sitt bredband. Detta blev jag ombedd av Bredbandsbolaget att göra att själv kontakta den förre hyresgästen. När jag har gjort det då först kan jag få bredband tillbaka. Jag ska efter det meddela Bredbandsbolaget när personen som bodde i min nya lägenhet har sagt upp sitt abonnemang. Det finns många fel i det hela. Jag känner faktiskt inte den som bodde här så jag var tvungen att ringa hyresvärden. De i sin tur ringde till gamla hyresgästen. Den gamla hyresgästen har hyrt ut denna lägenhet i andra hand och ska ringa andra hands personen. Min dotter behöver bredband för sitt jobb och kan bli utan lön för att hon inte kan göra sitt schema hon måste skriva varje vecka. Jag har ett funktionsnedsättning som gör att jag har behov av att kunna beställa saker online. Jag har också dessutom gjort mycket av Bredbandsbolaget jobb mer än jag skriver här. En sista och största problemet är att Bredbandsbolaget borde kunnat se för en vecka sedan att ett annat bredband ligger och blockerar deras försök av flytten av bredbandet. Det finns mycket mer jag skulle vilja berätta om detta skitbolag och en sista sak, jag hade en gång för länge sedan ca 12 år sedan haft med detta skitbolag att göra men jag trodde att de blivit bättre. Men ack så fel jag hade. De kan inget om kunder och hur man medlar och kommunicerar med kunder. Jag är inte ett dugg intresserad av deras svar på detta inlägg. Nästa år när jag ska byta Tv leverantör så ska jag även byta bredband. Det är också något jag inte kan göra se på Tv. De skulle få minus i betyg men det finns inte.
Dåligt bemötande
Dåligt bemötande, dåligt leverans, vill inte rätta problemet isället får man vänta för att de ska leverera vad de har glömt att leverera i tid.
Vilken otroligt dålig kundtjänst med…
Vilken otroligt dålig kundtjänst. Det tog betydligt mer än de 60 minuter som de utlovade när jag ringde kl 14.oo. Väntetiden blev hela 2 timmar och 51 minuter. Killen som svarade i telefonen berättade på min fråga om han var ensam att så var fallet!!!!!!! Jag undrar om jag debitera Bredbandsbolaget för 3 timmar förlorad arbetsinkomst då jag inte kunde använda min telefon till det som den är avsedd för?
Hur skulle det vara om ni anställde fler medarbetare som arbetade av era köer.
Skriver på!Sen avsäjer de sej att dra…
Skriver på!Sen avsäjer de sej att dra in !?!
Doświadczenie Trustpilot