Bredbandsbolaget

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 1 z 5

Otroligt dåligt! Ingen som helst koll på avtal och leverans. Synd om de stackars människorna som ska stå till svars på kundservice när inte ansvariga chefer har den minsta koll på vad som gäller. Hade... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Vi skulle fått ett nytt lösenord via post, mejl och/eller sms. Det har nu gått 22 dagar utan att något hänt. Att ett bredbandsbolag inte klarar av att skicka ett lösenord via mobil eller datorn, visar... Zobacz więcej

Oceniono na 3 z 5

Oceniono na 1 z 5

Gjorde en överlåtelse av min router till köparna av min lägenhet enligt den blankett bredbandsbolaget tillhandahåller i god tid före min flytt. Fick ändå en faktura för icke återlämnad router som ja... Zobacz więcej

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 0

Napisz recenzję

Oceniono na 1 z 5

Väntar månad in och månad ut på att…

Väntar månad in och månad ut på att Bredbandsbolaget skall bli klara med ett fungerande mailprogram. Icke! Detta program är det sämsta jag sett sedan jag föddes! (1937)
Har ni inga testare - typ äldre/yngre personer, utan större kunskaper om data/webb? Har ni en så dålig interaktionsdesigner att man måste gå kurs innan man kan använda ert program!? MEN, inte ens då skulle det fungera!
Hälsningar Bertil

13 kwietnia 2018
Oceniono na 3 z 5

Helt ok men behövs stora förbättringar

Jag har varit kund hos Bredbandsbolaget i 4 år, det har varit helt ok, hastigheten motsvarar det jag betalar för och haft väldigt få driftstörningar, är nöjd med deras låne router, dock är deras kundtjänst hemsk, kan ta flera timmar för att få hjälp eller vill ställa en fråga

12 kwietnia 2018
Oceniono na 1 z 5

Utgående e-post har inte fungerat på flera veckor

Utgående e-post har inte fungerat på flera veckor.
på hemsidan rapporteras att felet är fixat den 27 november.
Innan dess stod det att det var problem med utgående e-post först skulle det vara fixat den 3 april sedan sköts det upp till den 5 april och senast den 9 april. sedan togs dessa uppgifter bort.
Jag var i kontakt med supporten men de inställningar de föreslog fungerade inte heller. Kör outlook 2013.
Gjorde ett test på en windows 10 dator där fungerade det.
Testade också med Mozilla Thunderbird samma fel.
Får detta felmeddelande: "Skicka testmeddelande: Det går inte att ansluta till servern för utgående e-post (SMTP). Kontakta serveradministratören eller Internetleverantören (ISP) om problemet kvarstår."
Verkar som de vill tvinga oss att köra windows 10.
Anders i Höganäs

10 kwietnia 2018
Oceniono na 1 z 5

TELIA klarade att skicka vår epost i…

TELIA klarade att skicka vår epost i mer än 20 år utan problem. Bredbandsbolagets server för utgående epost la av för ca 10 dar sedan. Värsta svammel-supporten som "äter" min tid med korkade förslag till lösning och hänvisar till manual online som inte är uppdaterad med nyare uppgifter om inställningarna.
Sista riktigt skämmiga är när supporten Annie tycker att mitt webbhotell (där mina domäner ligger) ska hantera utgående epost eftersom det ska fungera bättre än deras server (sick!!!) Vad är det för okunnig personal i den supporten?

7 kwietnia 2018
Oceniono na 1 z 5

Har fått fiber till huset via Open…

Har fått fiber till huset via Open universe och valt BBB som leverantör av Internet och TV kopplat ihop allt detta och hoppsan det funkar direkt alltiohop i 1 och en halv månad
sen lägger TV tjänsten ner ringer BBB support som säger att dom kan se att det är felkopplat !!!!!!!!!!!!!!
Jag pallar inte med dem så jag ringer min bror som fick allting att funka och ber honom att ringa BBB supporten han ringer och får inget vettigt ur dom börja prata om att det någon Samsung enhet som är kopplad !!!!!????
han får inget vettigt utav detta så han lägger ner detta.
dagen efter så ringer jag igen och försöker få hjälp och då konstaterar dom att det HDMI kabeln mellan digitalboxen och TV:n som är trasig
dom säger att dom skickar en ny !!!!!!!!! så typ det jag kan göra är att sitta och vänta på en ny kabel som då förmodligen skickas med POSTNORD
hur bra kan det gå. PPHHUUUU ska det vara så här ??????????????
MVH ny BBB kund snart inte

6 kwietnia 2018

3-5 dagar för att åtgärda problemet

Vårt internet har lagt av. Först om 3-5 dagar kan de få ut en fälttekniker som ska kolla problemet o åtgärda det. Vilket årtionde lever vi i. Vår tv går på wi-fi och vi jobbar hemifrån. Katastrof!! Byt bolag!!
Sen kostar det dessutom 459 kr i månaden!!

6 kwietnia 2018
Oceniono na 1 z 5

Vi har just haft ett mycket otrevligt…

Vi har just haft ett mycket otrevligt samtal med fakturaavdelning, en person som heter Elin L. Vi påtalade redan i februari att vi fått fel på fakturan men inte observerat detta utan betalt in 20 kr för mycket i januari och februari. När det samtalet var klart, tog över 1 timma, så trodde vi att nu var det rätt. Så var inte fallet, även mars faktura var det fel belopp på, maken reagerade inte men när aprils faktura kom så såg min man felet. Jag ringer upp och möts av en mer eller mindre hysterisk person som säger att vi fått pengarna tillbaka , 80 kr, vilket vi ej fått. Jag frågar var de pengarna finns och fick då besked om att vara tyst annars skulle Elin lägga på luren. Jag frågar ännu en gång var de 80 kr finns och blir då hotat ännu en gång om jag inte var tyst,så lägger jag på luren, sade Elin. Vad är detta för bemötande av kunder undrar vi. Ni har gjort fel och vi försöker få er att rätta till ert fel. Att mötas av en oförskämd person som till slut erkänner att det blivit fel efter ett långt samtal. Jag lämnade över telefonen till min man då jag inte ville bli hotat igen. Kanske det är så att män respekteras mer.

5 kwietnia 2018
Oceniono na 1 z 5

Avslutar tjänster 1,5 månad innan…

Avslutar tjänster 1,5 månad innan utsatt tid och vägrar ge någon ersättning som alla kanaler i 1 månad. kräver att man skickar tillbaka utrustningen för att få de nya, bara för att en tv box är hårt kopplad till tjänsterna.

5 kwietnia 2018
Oceniono na 1 z 5

Sedan 9 dygn(!) ligger tjänsten…

Sedan 9 dygn(!) ligger tjänsten utgående e-post nere. Förlorade ett antal långa, viktiga mail ut i cyber världen! Inte ett ord från BB om inträffade felet! År 2018 där FB, SMS, telefon, mail (ingående mail fungerade(!) finns tillgängliga??. SKANDAL!
Efter diverse kontakt med support (olika bemötanden), FB chat, fick jag rådet att ändra på port nr. Och, såsom jag befarade - förlorade jag även hittills fungerande in mail!! På förfrågan om förlorat tjänst, sveda och verk, fick jag svar (hör o häpna): tjänsten är gratis så det utgår inger rekompensation!! Nb, vi betalar nästan 800 SEK för TV/Internet till bolaget, per månad! Quo Vadis Sverige??

1 kwietnia 2018
Oceniono na 1 z 5

Nekar sina kunder att byta ut trasiga routrar

Vägrade skicka en ny router då den gamla var trasig trots att jag tidigare fått beskedet att routern skulle bytas ut om problemen fortsatte. När jag dock påpekade att samtalet var inspelat och frågade vem jag skulle skicka inspelningarna till så löste sig problemet.

28 marca 2018

HÅLL ER I FRÅN BREDBANDSBOLAGET

Har varit kund hos BBB sedan de köpte upp Bostream. Har aldrig känt mig så misshandlad av en leverantör som BBB. Bl a - De meddelar i förra veckan att kanaler kommer att försvinna, vilket för oss, innebär att vi istället kan klara oss på ett basutbud. Försökte därför via hemsida och kontaktformulär göra denna förändring. Fungerar inte! Hemsidan meddelar att de inte kan hitta min adress och att det därför inte finns något erbjudande (detta trots att jag har TV via dem idag?). Kontaktformuläret fungerar inte. Istället blir jag hänvisad till telefon. Försöker ringa hamnar i kö som är beräknad till 17 minuter. Blir då erbjuden att bli uppringd, fantastiskt "det nappar jag på". Efter 1 timma och 15 minuter ringer de, är då på lunch och kan inte svara. Bestämmer mig därför att säga upp TV-abonnemanget (i affekt - absolut!) Ringer dem och sitter kvar i kön som är beräknad till 33 minuter (vilket jag kan stå ut med). Fick till slut svar - EFTER TVÅ TIMMAR OCH EN MINUT! Kundtjänstkillen meddelar då att det är uppsägningstid på en månad. Jag påpekar att det står på "mina sidor" att jag inte har någon bindningstid. För mig är det ingen skillnad på bindningstid och uppsägningstid, i min värld är det samma sak. Dessutom varför ska jag behöva betala för en extra månad när det är BBB som gjort förändringen? Jag har inte fått någon bekräftelse på att abonnemanget är uppsagt.

Oceniono na 1 z 5

Har nu haft problem med min mejl under…

Har nu haft problem med min mejl under ca 1 veckas tid och ingen tycks ta tag i detta problem, ett otal mejl och telefonsamtal med support som gett ingenting. Man undrar om kompetensen finns inom företaget. Absolut sämsta internetleverantör som jag haft. Skulle nog lyssnat på vad vännerna sa.

Oceniono na 1 z 5

Never ending story.............ingenting händer, ingen hör av sig, ingen bryr sig

Vi har varit kunder hos BBB sedan mycket, mycket länge. Jag kommer inte ens ihåg om vi haft någon annan leverantör, men sedan i höstas vid övergång till fiber har det inte varit annat än problem. Skulle jag lägga ännu mera tid och energi på det som rör problem med BBB genom att också skriva omdömen,,,,,,,,,,,??
Hösten 2017 började vår e-posttjänst att krångla, Allt fler problem med att logga in via PC, för att sedan upphöra helt. Vi kom märkligt åt denna tjänst via våra mobiler. Den 15 mars upphörde inkommande mejl att kunna tas emot på våra mobiler men vi kunde märkligt nog skicka mejl ??
Vi har haft mängder av samtal med kundmottagarna vid tekniska supporten som lägger tid på att i vissa fall försöka lösa tekniska problemen - oftast utan resultat då de inte går att lösa, men förutom detta så händer absolut INGENTING, INGEN återkommer (mer än ett standard-sms som meddelade något om kapacitetsbrist e d),vare sig ärendet påstås ha placerats på någon diffus avdelning eller servicetekniker, eller om jag lämnat låga kundomdömen efter alla samtal med BBB.
INGEN HÖR AV SIG eller att BBB inte heller erbjuder sig att göra felsökning på plats e d. Så länge problemhantering pågår "på avdelningen" verkar alla andra åtgärder stanna av ???
Vid något tillfälle sa kundmottagaren (19 mars) att problemen ska vara lösta på max två dagar enligt "avdelningen" och jag skulle bli kontaktad.. men om det inte hände skulle kundmottagaren själv ta ett ansvar och återkomma.............INGENTING av detta har hänt.
Vi har nu bytt till gmail då vi är övertygade om att det inte finns någon lösning i sikte på alla de problem vi meddelat BBB om under snart ett halvår.
För ett antal veckor sedan började tv:n krångla med bild- och ljudstörningar, ingen åtkomst till text-tv eller programtablå, tv-boxen måste startas om varje gång tv:n slås på, fjärrkontrollen kan inte loggas in mot boxen (bytt batterier, samt provat oanvänd BBB-tv-box och fjärrkontroll). Just nu kommer vi med krångel och kvalitetsproblem endast åt TV 1 - troligtvis p g a att vi inte kan växla kanal manuellt på tv-boxen,
Fiberleverantören Stadsnät har eller har haft vissa problem som meddelats kunderna successivt men märkligt nog så fungerar vårt internet/wi-fi i hemmet via fiber.
Men att tv-boxen inte kan loggas in mot fjärrkontrollen kan ju inte skyllas på fiberleverantören om någon del av tv-problemen skulle finnas där ???

Vi har inga val längre utan måste byta...........

Oceniono na 1 z 5

Om något krånglar så är BBB inte mycket till hjälp alls, tyvärr.

När fibertjänsten fungerar så är det bra, men när fibertjänsten inte fungerar så är inte BBB rätt bolag att lösa problem - varken direkt eller indirekt, vilket gör att man som kund riskerar att lämnas åt sitt öde.

Efter nästan en vecka utan fungerande fiberuppkoppling och med återkommande kontakt med BBB så ringde jag tillslut själv upp det nätbolag som äger och har installerat fibernätet där jag bor (och det bolaget är alltså inte BBB, som bara är tjänsteleverantör). Efter ett kort telefonsamtal sade nätbolaget att jag skulle få hjälp av dem med den krånglande fiberförgrenaren hemma hos mig. Detta gick alltså på ungefär 10 minuter att ordna, men för BBB:s kundtjänst kunde man inte ordna detta på nästan en hel vecka...

Att det dröjde har dessutom med att kundtjänsten på BBB påstod att man som kund/privatperson inte kan/får kontakta nätägaren om fiberuppkopplingen krånglar, utan all kontakt måste skötas via BBB. Detta lät minst sagt motsägelsefullt, speciellt när det är jag själv som från första början haft kontakt med nätägaren när fiberuppkopplingen installerades i bostaden. När inget hände så ringde jag ändå upp nätbolaget och fick respons från dem direkt.

Sammantaget verkade inte BBB bry sig särskilt mycket om uppkopplingsproblemen som jag hade, men det kan ha sin förklaring i att BBB bara är tjänsteleverantören och äger inte fibernätet där jag bor. Oavsett vad hade det hela kunnat skötas på ett bättre sätt än vad det gjorde nu. Nätbolaget hade nämligen inte fått någon info om problemen hos mig.

23 marca 2018
Oceniono na 1 z 5

Min dotter skaffade tv via…

Min dotter skaffade tv via bredbandsbolaget i februari ifjol. Men det funkade inte. Vi kontaktade dom vid ett flertal tillfällen. Men det funkade inte ändå. Hon kontaktade dom i november 2017. Och ville säga upp avtalet p.g.a. utebliven funktion. Men det gick inte. Avtalet gällde ju till feb.2018. Så ett år utan tv, och en massa tusenlappar senare. Det är nu uppsagt. Och hon skulle få 100:- i kompensation. Vilket företag.

22 marca 2018
Oceniono na 1 z 5

Har blivit tvångsansluten till…

Har blivit tvångsansluten till Bredbandsbolaget efter att Canal Digital lägger ner sin TV-tjänst. I informationen från Bredbandsbolaget anges ingenstans om hur man kan göra för att avsluta tjänsten (som nu blivit dubbelt så dyr). Det går heller inte att avsluta tjänsten per mail/brev utan man måste RINGA dagtid. Hamnar nu i en telefonkö med minst 60 minuters väntetid... Gårdagens samtal med "kundtjänst" var det snorkigaste bemötande som jag fått av någon under min 54 åriga livstid. Får vibbar av Sovjetsamhället. Detta bolag måste vara bottennappet av alla bolga i denna kategori. Undvik Bredbandsbolaget så gott du kan!

21 marca 2018
Oceniono na 1 z 5

Det går inte att säga upp en tjänst…

Det går inte att säga upp en tjänst utan att sitta i telefonkö. Under den tid då de säger att det är låg trafik till deras kundtjänst så tar det 46 minuter men de uppger vid samtalets början att det tar 14 minuter. Om man försöker maila dem så går det inte för man måste få inloggningsuppgifter och massa annat trams. att detta är lagligt att bete sig på detta sätt är skandal

20 marca 2018

Doświadczenie Trustpilot

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej