Jeg har bestil fibernet 2 gange nu, efter at de begge gange har skrevet at fiber var tilgængelig på min adresse. Første gang var i 2015, efter det var bestilt skulle der være flere tilmeldinger på... Zobacz więcej
Bredbånd Nord
Som kunde lidt svært at regne kommunikationen ud - hvad skal der ske hvornår, hvilken teknikker kommer og hvad skal han lave. Når hele dagen er booket må det jo være noget en mundfuld! (Det var det... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
For mange udfald i linjen - og mindst 30 minutter i telefonkø for at komme igennem til deres support. Næste gang nogen, herunder antenneforeninger, skal købe bredbånd så overvej alternativer. Alternat... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Synes lige vi skulle have en god anmeldelse i blandt alle de 1 stjerners. Er meget tilfreds over kundeservice, godt nok var der lidt ventetid men hvis man synes det slemt er man godt nok utålmodig. Je... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
BEMÆRK! Før var vi Bredbånd Nord nu er vi Eniig. Du kan bedømme os på Trustpilot ved at søge efter eniig.dk
Håndværkervej 27, 9700, Brønderslev
- 98 88 99 90
- info@bredbaandnord.dk
- www.bredbaandnord.dk
Inni użytkownicy przeglądali również
Imponerende dårlig kundesupport (teknisk)
Jeg har nu prøvet i 3 dage i træk at ringe kundeservice op, og ventet og ventet og ventet og hørt på åndsforladte meddelelser om at det snart er min tur og at de beklager ventetiden osv. Det er sgu da helt til grin, at de ikke en gang kan hjælpe med support, hvis man har brug for det. KAN I IKKE BARE VÆRE ÆRLIGE OG SIGE I JERES RÅDNE BÅNDOPTAGELSE: VI HAR FÅET DINE PENGE OG HEREFTER KAN DU RENDE OS I R...., TAG JER DOG SAMMEN, OG GØR NOGET FOR JERES KUNDER, ELLERS FORSVINDER DE ANDRE STEDER HEN!!

Fuldstændig uacceptabel "service"
Aldrig, og jeg mener aldrig, har jeg nogensinde oplevet noget SÅ uacceptabelt - og jeg har endda været udsat for meget.
Jeg flyttede til en ny lejlighed, hvor det i boligforeningen er valgt, at man skal have Bredbånd Nord. Jeg valgte derfor at bestille internet og tv herigennem.
Først ringende Bredbånd Nord til mig, fordi en teknikker skulle ud og sætte en boks op; her var de allerede overivrige for at hjælpe, da de helst ville komme inden jeg overhovedet fik lejligheden. Da den her teknikker kommer, siger han, at han kan se, jeg ikke har bestilt tv. Selvom jeg siger, at det har jeg, gør han intet og tager hjem..
Da jeg så nogle dage efter får flyttet mine ting og får sat mit fjersyn til, viser det sig, at tv-signalet ikke virker. Jeg ringer til kundeservice, hvor jeg i alt først og fremmest bruger 30 min på at komme igennem. Da jeg kommer igennem, er det til den mest ubehøvlede ekspedient, jeg kommer i kontakt med. Man kan høre på ham, at han ikke ved noget overhovedet, om det jeg spørger til. Han fortæller mig bare, at han ikke kan sende en teknikker ud, da det vil give mig en regning på 1200 kr., og det er jeg nok ikke interesseret i..... Derudover giver han mig "råd" om, at jeg kan tage mit tv og gå ind til naboen for at tjekke, at det ikke er det, der er noget galt med samt købe et nyt antennekabel på trods af, at det jeg har er nyt og, der har aldrig været problemer med det..... Nå men jeg måtte købe et nyt antennekabel for at konstatere, der stadig var de samme problemer (Så der smed jeg lige endnu flere unødige penge ud ad vinduet, udover dem jeg betalte for et abonnement, der ikke virkede - tak for det).... Forresten så nævnte jeg lige, at jeg havde siddet længe i telefonkø og spurgte, om det skulle være tilfældet dagen efter, når jeg igen skulle ringe og fortætte, det ikke var mit, der var problemet. Her aftalte jeg så med medarbejderen, at han ville ringe dagen efter kl. 17..... jeg venter stadig!
Så to dage efter jeg havde ringet første gang, sad jeg igen i kø i 15 minutter før jeg kom igennem, og jeg kom igen igennem til en, der ikke havde forstand på situationen - men han var derimod så ærlig, at han sagde, at det hele lød underligt, så om han måtte ringe igen, når han lige havde snakket med nogle kollegaer, der havde forstand på det. Så han ringede ikke ret lang tid efter og sagde, at det DESVÆRRE var rigtigt, da teknikeren havde konstateret, at der var noget i vejen med den boks, der sad hos mig............... Så der var DESVÆRRE nødt til skulle en tekniker ud til mig for at løse problemet (og dette kunne ikke nås inden weekenden, det skulle jeg bare lige vide).....
Dog stod jeg da vist foran i køen, da der skulle vælges tekniker, for dagen efter (fredag) ringede han og spurgte, om han kunne komme forbi og tjekke boksen, så jeg måtte sende noget familie over for at lukke ham ind, og han fik ikke lov at gå, før det hele virkede - og det klagede han heller ikke over på trods af, at det gik over hans arbejdstid for den dag...
Så de 2 stjerner, der er givet, er udelukkende givet på grund af en medarbejder, der handlede og en tekniker, der virkelig gjorde et godt arbejde og var venlig!
Men derimod kan jeg absolut ikke anbefale nogen at vælge Bredbånd Nord, da det kun har været op ad bakke... jeg vil i hvert fald selv vælge en anden udbyder, nu da det er blevet muligt!

Odpowiedź od Bredbånd Nord
Har nu haft bredbåndnord siden …
Har nu haft bredbåndnord siden september 2016 og har stadig ikke fået et web tv der virker.
internet og tv virker som det skal
hjemmesiden er total forvirret når man vil prøve at blive vejledet til web tv
Hurtigt svar
Hej
Tak for en hurtig tilbage melding, som kunde er det godt og blive værdsat.

Meget tilfreds med Bredbånd Nord
Jeg er ny kunde (tidligere YouSee kunde) men den ejerforeningen jeg er flyttet ind i har en super forenings-aftale til en rigtig god pris for 50/50 Mbit.
Har haft kontakt med kundeservice både via mail og telefon og er blevet godt behandlet hver gang :-)
Det eneste jeg savner er at abonnement hvor der er en musik tjeneste med, som eksempelvis YouSee har :-)

Træt af hele situationen
Jeg er glad for jeres produkt tv og internet fungere som det skal så der har jeg slet ikke noget at klage over.
Men en ting i bare slet ikke skal have ros af er jeres kundeservice aldrig har jeg oplevet dårligere kundeservice. Vi flytter i en ny lejlighed d. 3. Marts og jeg ringer til jer for at få åbnet op for internet og tv her da det er lagt ind og vi får at vide vi kan vælge mellem bredbånd nord eller Yousee, jeg må sige at jeg næsten ærgrer mig over ikke at have taget yousee. Da jeg får regningen står der at JEG skal betale 1500 kr for at i har gravet rør ind i min lejlighed d. 3 marts. Jeg ringer ind til jer og forklare at jeg ikke kan forstår hvorfor jeg skal betale dette når det var lagt ind. Her kommer den dårlige kundeservice i og med jeg får at vide at der har været tekniker ude og grave det ind d. 3 marts og det har der IKKE fordi det var den dag vi flyttede ind og der var der tv og internet lagt ind. Det eneste tidspunkt vi har haft en tekniker ude var da vores internetboks ikke virkede men det skal man vel ikke betale for da det vel bare er en service i ydre. Øv hvor er jeg bare mega træt af det her, synes det er svineri at i kræver sådan nogle penge når der ikke har været nogen her..

Elendig kundeservice
Elendig kundeservice. Svarer ikke mails.
Har bedt om at ændring af faktura adresse, men unødvendig retur-spørgsmål. Sendte mail for en overdragelse 24/4-2017 og vi har i dag 15/6-2017 og det er ikke sket endnu.

Lidt blandede oplevelser
Bredbånd Nord er lidt komplicerede at bedømme, da der er ting, der fungerer rigtig godt og ting, der fungerer ret så skidt.
På plus-siden vil jeg gerne give deres kundeservice stor ros - jeg har været i kontakt med dem flere gange siden jeg begyndte på at blive kunde hos dem, og hver gang har der været forholdsvist hurtigt svar fra søde og hjælpsomme medarbejdere.
Men der ligger så også problemet - at det har været nødvendigt at tage kontakt til kundeservice flere gange. De ting, der ikke fungerer så godt, har i forløbet været bestilling (det har været ret svært at gennemskue bestilling i en situation, hvor mit boligselskab har tilknyttet Bredbånd Nord som standard - noget, som selvfølgelig ikke er relevant for alle, men hvor jeg tænker at man godt kunne arbejde lidt med gennemskuelighed og nemhed, i stedet for at man som kunde skal bruge en del timer på forskellige ting), fejl i regning (og medfølgende problemer med intern kommunikation, så rettelsen trak længere ud end den burde) og sidst men ikke mindst et lidt ustabilt netværk - nogle gange fungerer det fint, men jeg synes, at jeg oplever lige lidt for mange problemer.
Kort sagt: Sød og behjælpsom kundeservice, men de underliggende systemer virker som om, de trænger til en overhaling.

Betaler for 300/300 - Kommer ikke højere end 80mbps
Jeg abonnerer på en 300/300 forbindelse, og får ikke engang det halve. Dagen hvor det blev installeret, kørte det fint op omkring de 250-270mbps, men derefter er det kun gået ned af.
For det første, så er installationen sat op i strømskabet, og selvom at der er godt isoleret og det hele et nybyg, så bliver der stadig varmt derinde - endda over de 40 grader som der står at de anbefaler man IKKE får sin boks installeret. Det er ret dumt at installere forbindelsen + boksen derinde, man garanterer jo nærmest at man ikke vil kunne levere det produkt som jeg betaler for!
Udover det, kører jeg kablet forbindelse 24/7 på min arbejdscomputer, og de fleste gange jeg tester er hastigheden på 50-70mbps. Testet på speedtest.net.
Hvor er den "prisvindende" internetforbindelse? Det kan ikke være rigtigt at man praler med at kan levere fiber på addressen, og så er det dårligere forbindelse end hvis man havde på gammeldags kobber.
PS.: Hvordan kan man som internetudbyder holde fri - selvom det er Kristihimmelfarts dag, så er det simpelthen uacceptabelt at man ikke kan komme i kontakt med nogen når ens internet ikke fungerer. Hvad vil I gøre hvis hele regionen får et nedbrud? Være ligeglade og "den tager vi i morgen"? Uacceptabelt.
Nægter simpelthen at betale de næste regninger hvis ikke at hastigheden bliver konstant, og op på hvad jeg rent faktisk betaler for.

Odpowiedź od Bredbånd Nord
Uacceptabel tvang til at SKULLE have …
Uacceptabel tvang til at SKULLE have deres internet!!!
Jeg er flyttet i ny lejlighed, får oplyst, at det burde være muligt ikke at skulle have internet igennem Bredbånd Nord - hvilket i realiteten også er muligt, men står stadig og SKAL betale tæt på 150 kr. om måneden for deres net. Disse penge er jeg åbenbart tvunget til at have, da de ikke, ligesom andre selskaber, vil tilbyde deres kunder at komme ud af foreningens aftale - på trods af, at jeg i første omgang fik at vide, at det burde være muligt (de fleste selskaber kører med et engangsbeløb på 500,- for dette).
Står derved og skal betale 1700-1800,- hvert år, på SU, da den kundeservice der skulle være til stede, åbenbart er ikke-eksisterende ved Bredbånd Nord! Penge jeg INTET får noget for, da jeg ikke skal have Bredbånd Nord som udbyder! Simpelthen grotesk måde at binde folk på! Tilbød endda, at de kunne trække deres pris på internettet fra en TV-pakke, jeg kunne finde på at få ved dem. Prøvede at være løsningsorienteret. Men ikke engang dette ville de tilbyde!
Dog skal der tilføjes, at de to jeg har snakket med, inde ved Bredbånd Nord, var flinke i telefonen. Dog har den første jeg snakkede med åbenbart vildledt mig og sagt, at mit abonnement ville kunne opsiges, hvilket det åbenbart ikke kan.
Jeg håber dog på, at de igennem denne anmeldelse kan indse, hvor dårlig kundeservice det er, og forhåbentligt finde en løsning - hvilket selvfølgelig også kan give dem flere stjerner fra min side. Selvom jeg tvivler på de gider hjælpe, når de reelt vil tabe penge på at yde god kundeservice (i dette tilfælde i hvert fald)!

Odpowiedź od Bredbånd Nord
Bredbånd Nord's hjemmeside er måske den …
Bredbånd Nord's hjemmeside er måske den hjemmeside med den længste svartid jeg har oplevet på internettet.
Sidst jeg kan mindes at skulle vente så længe på en hjemmeside var over 20 år siden på et telefon modem :-(
Og når man så kommer ind melder siden bare fejl.
Og det er når man vil give dem flere penge, ved at opgradere internet abonnementet til noget "hurtigere".
Enten har de penge nok, eller så har de ikke nok til at give til nogen der kan lave en hjemmeside der fungerer (P.S. Ring ikke til KMD).

20 dages ventetid so far
Jeg har nu ventet 20 dage med at få svar fra jeres email support.

500/500 ????
Jeg havde bestilt 500/500. Til 279. Men det var åbenbart et kampagne tilbud som jeg ikke er blevet informeret om da jeg købte hos jer. Kundeservice siger de har sendt brevet ud til alle i byen. Har aldrig set det brev er lige flyttet Til byen. Der står endda på min oprettelse som kunde hos jer at mit abonnement er 500/500 men nu sidder jeg med 50/50 til 279 hvad fanen sker der ? Bliver tilbudt 100/100 til 299 så må gå 400mb ned og betale 20kr mer om måneden.

Odpowiedź od Bredbånd Nord
Ikke meget service over deres kundeservice
Deres kundeservice er der ikke meget service over når man langt om længe kommer igennem deres tlf kø

Odpowiedź od Bredbånd Nord
Internet delen er ikke "Danmarks bedste internet for 6 år i træk"
Jeg vil erkende mig enig med Christian i opslaget herunder.
Min oplevelse er desværre en klar forringelse af internet kvaliteten fra da jeg havde Stofa på adressen, generelt er oppetiden skam ganske fin men jeg oplever desværre et netværk som enten oversolgt markant eller dårligt opsat i den forstand at jeg om aftenen nærmest aldrig har de 500Mbit jeg betaler for, dette gælder specifikt upload hastigheden, jeg tror dog dette ligger i at man umiddelbart bruger en form for shaping således at ens hastighed per TCP stream ikke er ret høj hvilket resulterer i at man skal bruge uhyggeligt mange threads for at opnå ens 500Mbit.
Samtidigt er pingtiderne klart forringet siden jeg skiftede fra Stofa, generelt er pingtiderne 15-20ms højere på min fiber linje, hvis jeg tester rundt omkring i DK og EU, dertil kommer der at jeg meget ofte om aftenen har pingtider over 100ms. Men det virker ikke til at det er noget man vil indse hos BBNord da jeg ikke føler jeg kan komme igennem med noget.
Jeg ville ønske at linjen havde samme stabilitet og pingtider som min Stofa linje, men med den forøgede kapacitet - Det var egentlig hvad jeg forventede, men desværre ikke har fået.

Odpowiedź od Bredbånd Nord
Virkelig dårlig service og helt …
Virkelig dårlig service og helt uacceptabel information. Vi skulle have besøg af en tekniker her d. 15/5, men fik i mandags en mail om at det var udskudt til 20/6 nu.
Det er ikke iorden at informere med så "kort" varsel. Vi står og har sagt internet og tv op ved vores nuværende leverandør pr. 31/5.. vi driver en virksomhed så vi er tvunget til og ha internet.
Snakkede med en medarbejder i mandags og hun LOVEDE at ringe tilbage men har ikk hørt noget..
VIRKELIG DÅRLIG SERVICE OG FRYGTER ALLEREDE HVAD DET NÆSTE BLIVER!!!

Odpowiedź od Bredbånd Nord
Ikke andet end problemer med jer
Ikke andet end problemer med jer, desværre.
Jeg fik oprettet mit bredbånd i september 2016 og der har ikke været andet end problemer. I burde bruge flere ressourcer på at uddanne jeres konsulenter for de gør absolut ikke deres arbejde optimalt.
Jeg har nu stået uden internet i 1 uge og det er nu anden gang dette sker. Sidste gang var det over 1 måned. I sender hver gang nyt udstyr, men intet hjælper.

Odpowiedź od Bredbånd Nord
Hurtigt hjælp fra en god medarbejde
Efter rigtig god hjælp fra bredbånd Nords medarbejder Stefano, fik vi løst de ting, som vi ikke var tilfredse med. Dejligt med god hjælp og en lyttende medarbejde! Stor tak herfra!

Dumsmarte telefonsælger.
Blev igen ringet op af bredbånd nord... typisk telefon sælger som ikke vil fortælle mig hvad det er han vil, men bare svine yousee til. Det var dog kun indtil jeg fortalte ham at vi ikke har yousee. Han spurgte hvem vi så brugte, men da jeg ikke mente det kom ham ved begyndte han at svine mit valg af udbyder til! Han mente jeg var for dum hvis jeg ikke ville have bredbånd nord... jeg bad ham om aldrig at kontakte os igen.