Jeg har bestil fibernet 2 gange nu, efter at de begge gange har skrevet at fiber var tilgængelig på min adresse. Første gang var i 2015, efter det var bestilt skulle der være flere tilmeldinger på... Zobacz więcej
Bredbånd Nord
Som kunde lidt svært at regne kommunikationen ud - hvad skal der ske hvornår, hvilken teknikker kommer og hvad skal han lave. Når hele dagen er booket må det jo være noget en mundfuld! (Det var det... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
BEMÆRK! Før var vi Bredbånd Nord nu er vi Eniig. Du kan bedømme os på Trustpilot ved at søge efter eniig.dk
Håndværkervej 27, 9700, Brønderslev
- 98 88 99 90
- info@bredbaandnord.dk
- www.bredbaandnord.dk
Inni użytkownicy przeglądali również
Ikke en god oplevelse
For mange udfald i linjen - og mindst 30 minutter i telefonkø for at komme igennem til deres support. Næste gang nogen, herunder antenneforeninger, skal købe bredbånd så overvej alternativer. Alternativt HUSK at få skrevet elementer som stabilitet, svartid på support m.v. ind i kontrakten med bod på....

Odpowiedź od Bredbånd Nord
Netforbindelse er alt for ustabil.
Netforbindelse er alt for ustabil.
Vi har fibernet- og ofte ingen forbindelse...
Jeg mangler en telefonlinie der kan ringes til, også som nu - på en helligdag!

Odpowiedź od Bredbånd Nord
Sikken inkompetent service eller mangel …
Sikken inkompetent service eller mangel på samme.
Fejlmeldte mit internet i mandags. Beskeden var at det var routeren der var i stykker, da de godt kunne få kontakt til fiberboks. De sender en ny boks og den kommer så i dag onsdag. Det var så ikke det der var galt. Nu kan de lige pludselig ikke få kontakt til fiberboksen (lige før påske). Mon ikke også at det var galt i mandags. Han påstår at den godt kan gå i stykker på de 2 dage. Mon dog!. Han vil så bestille en tekniker og der kan gå op til 5 hverdage siger han. Dvs. 2 uger uden TV og internet.
DET ER BARE IKKE GODT NOK!!
Jeg kigger kraftigt efter anden udbyder, for dette firma er ikke ret seriøs over for deres kunder, og yder ihvertfald ingen service.

Odpowiedź od Bredbånd Nord
Fantastisk service og hurtig …
Fantastisk service og hurtig besvarelse. Havde et problem med noget router-halløj og noget net der ikke virkede. En kort beskrivelse af problemet via facebook messenger og i løbet af en time var problemet løst til alles tilfredsstillelse
Tyveri
Jeg har tidligere angivet flere absolut dårlige anmeldelser påBbredbånd Nord. Denne bliver desværre endnu en.
Da jeg tegnede abonnement skulle jeg have netflix gratis i 6 måneder. Det blev desværre til C more som jeg ikke kunne bruge.
Abonnementet på Bredbånd Nord blev opsagt og så troede man at alt var afsluttet men nej. Nu modtager jeg regninger på C more og de trækker automatisk på mit visa, som jeg ALDRIG har givet dem tilladelse til.
Hvordan F får man stoppet dette tyveri?

Dårlig service og planlægning
Har idag d. 30. Marts ventet på en tekniker som skulle skifte vores boks ellers ville den ikke fungere fra d. 1. April. Jeg havde fået tiden mellem 7 - 12 og da kl er 11.50 får jeg en opringning om, at teknikeren havde først set på daværende tidspunkt, at det var inden kl 12.00 han skulle have været her. Fuldstændig sindssygt, at man tager fri fra arbejde for at de så ikke kan overholde deres tidspunkter og at man er tvunget til at få absolut ingenting ud at dagen. Når jeg endelig tager fri fra mit arbejde, så sørger jeg for, at jeg kan få overstået de ting, som man bliver nød til at holde fri for. Alle mine aftaler idag er derfor nu nød til at blive flyttet og jeg er heller ikke sikker på at jeg kan nå min hunds tid ved dyrlægen.. dårlig service at de ikke kan overholde tidspunktet og at man allerede lukker for boksen så internettet ikke virker d. 29. Marts. Tak for super dårlig service bredbåndnord..
Dybt useriøs behandling af deres kunder....
For en uge siden fik jeg følgende meddelelse her på Trust pilot:
CITAT:
Besvarelse fra Bredbånd Nord
Offentliggjort 20. marts 2017
Hej Leif
Jeg er ked af at høre, at du har haft så mange problemer med dit internet, og det til sidst endte i en opsigelse. Det er selvfølgelig ikke et forløb, vi kan være tilfredse med.
Jeg vil gerne have dig sendt ordentlig videre, og vil derfor bede dig sende relevant information til følgende adresse:............. således vi kan få afsluttet et eventuel økonomisk mellemværende i den tid hvor det ikke har virket.
De bedste hilsner
Stefano
CITAT SLUT!
Og jeg blev selvfølgelig meget glad over de tog mine problemer seriøst...Og svarede øjeblikkeligt på brevet , men intet er efterfølgende sket??????Ingen svar , intet overhoved?? Denne mangel på svar efter at have stillet mig en løsning i udsigt, er i mine øjne dybt useriøst.....Og jeg fatter ikke at der ikke sker en gevaldig opstramning i dette firma?? Desværre er jeg jo så heller ikke den eneste der er dybt forundret over dette firmas ageren over for deres både nuværende men også over for deres tidligere kunder.....

Utrolig stabilt Internet og TV
Kan se der er rigtig mange negative anmeldelser her om bredbånd nord.
Jeg har kun oplevet positive ting fra Bredbånds nord side og da jeg skulle have installeret fiber blevet dette gjort 14 dage før tid og lige inden jul.
Der var lidt arbejde med at få det sat op, men det gik hurtigt og så virkede det efter en lille halv times tid.
Jeg sidder med en bærbar med wifi og kan køre 120/120 på en 100/100 forbindelse og det kan der absolut ikke klages over.
Har også TV fra bredbånd nord og der har jeg ingen problemer haft overhovedet.
Der er lidt ventetid til kundeservice, når man skal ringe derind, men ikke mere end mange andre steder.
Har fået en venlig og god betjening, de gange jeg har snakket med kundeservice.
Jeg har ikke haft problemer med internet eller TV og jeg er derfor meget tilfreds og er glad for jeg er skiftet til Bredbånd Nord.
Lidt godt blandt det dårlige :)
Synes lige vi skulle have en god anmeldelse i blandt alle de 1 stjerners. Er meget tilfreds over kundeservice, godt nok var der lidt ventetid men hvis man synes det slemt er man godt nok utålmodig. Jeg skulle have oprettet bredbånd men datoen vi fik synes jeg var lidt sent så ringede til bredbånd nord og de fik så oprettet mere end en uge tidligere end forventet. Og det rigtig dejligt de gider ringe tilbage og følge op på deres aftaler som jeg ved mange andre selsskaber tit glemmer. Synes der manglede lidt positivt her på siden så ville da lige dele en god oplevelse :)

Odpowiedź od Bredbånd Nord
En uge uden net, support kunne være bedre
RETTELSE:
Vi var en helt uge uden net og med ringe support. Jeg kan forstå der var forskellige årsager til dette, blandt andet fejl i support ticket systemet. Det endte med at der blev trukket helt nye fiber kabler.
Det var en frustrerende periode, dog har nettet kørt super godt +1 måned og vi fik kompensation for besværet, derfor har jeg rettet min 1 stjerne til 3 stjerner.
-----------------
Vi er nu på 4. dagen uden hverken net eller TV i lejligheden. Jeg driver virksomhed hjemme og dette er IKKE GODT NOK.
Det koster mig penge og potentielle kunder når skidtet ikke virker.
Fair nok at der er problemer men der er altså gået 4 døgn nu, fix det! og det er kun 30 dage siden at fiber boksen blev sat op.
Jeg har snakket med support og i går har der været en teknikker på besøg, men der er stadig ikke hul igennem og bare tanken om at skulle ringe til support og sidde i kø igen igen for at få en status...
Havde forventet bedre af Bredbånd Nord.
Helt uacceptabelt! Find en anden udbyder.
/Jonas

Uha kun 19 mbit
Jeg fortryder at jeg ikke læste anmeldeser før bestilling aldrig har jeg haft så dårlig en internetforbindelse første henvendels var alt mit udstyr det var galt med det viste sig så sener at det var i tilslutnings skabet det var galt der sad kun et 100 mbit kort det blev skifte så kørte det i 14 dage ny er vi ned på 19,3 mbit ind suk og jeg går på arbejde hver dag og har ikke tid til at høre på at jeg er nummer 9 i 4 timer jeg håber i lukker det ned så vi kan komme videre hos en seriøs udbyder.

Odpowiedź od Bredbånd Nord
Telefontid på over en time
Overvejede at købe internet fra Bredbånd Nord. Ville høre om hvordan situationen så ud hvor jeg boede, og høre til et par andre ting.
Efter at have siddet i kø på telefon i 63 minuter!! OVER EN TIME, så opgav jeg. Efter at have set anmeldelserne herinde, så er jeg da glad for ikke at smide mine penge der.!

Odpowiedź od Bredbånd Nord
håbløs og særdeles inkompetent og uacceptabel service
jeg har været kunde gennem mange år hos bredbaandnord og skulle
i den forbindelse have en ny router. teknikeren kom og installerede
denne og lovede at denne virkede 10 minutter efter at han var kørt.
routeren virkede imidlertid ikke og forsøg på derefter at komme i kontakt med bredbaandnord er desværre ikke lykkedes hverken på telefon (automatisk telefonsvarer der svarer høfligt at man har utroligt travlt og efter en utrolig lang ventetid bliver man så bare smidt af). så prøver man at skrive en mail til firmaet som herefter igen automatisk svarer at mailen er modtaget og man igen har r utroligt travlt, hvorefter der selvfølgelig ikke sker yderligere. dette har nu gentaget sig hver dag
lige siden routerombytningen
nu har jeg været uden netforbindelse på 2.uge og om den nogensinde kommer til nat virke igen anser jeg nok for særdeles tvivlsomt

Håbløs telefonbetjening
Skulle igennem til teknisk support. Da jeg ringede op første gang ventede jeg 25 minutter og kom ikke igennem på denne tid, hvorefter jeg opgav.
Ringede senere og ventede 15 minutter hvorefter jeg opgav da jeg havde andre opgaver. Har nu ventet 40 minutter i dag og har stadig ikke talt med en tekniker!

Odpowiedź od Bredbånd Nord
Aldrig har jeg fået så dårlig kundeservice, som ved Bredbånd Nord.
Aldrig har jeg da fået dårligere kundeservice, som ved Bredbånd Nord og havde jeg kunne give mindre end en stjerne, så havde jeg gjort det. Der er så lang ventetid på at komme igennem til dem på telefonen og når man så endelig kommer igennem, kommer man til at snakke med en sur, træt og i det hele taget meget uvenlig person og det er ikke kune sket en gang, men flere gange. Når man så beder om at blive stillet videre til deres leder, så nægter de pure at gøre noget.
Jeg føler mig så snydt ved dem, de laver deres regler om for godt forbindende uden at informere deres kunder.
Skriver en pris på deres deres frit kanalvalgs pakker på boksen, i dette tilfælde er det Cmore tv pakke vi har bestilt, til deres pris 99 kr. pr. md. Når de så sender regningen, så koster den lige pludselig 129 kr. Noget andet af er opsigelse af selv samme pakke, der skriver de under deres kanalpakker, at man efter bindingensperioden på 30 dage, kan man frit afbestille det igen, men nej nej sådan er det ikke. Nu tager det lige pludselig til slutningen af denne måned og hele næste månede inden den kan opsiges.
Synes simpelthen det er under alt kritik.
Deres tv bokse er så elendige og de mener hver eneste gang man ringer og klager over dem, at det er ens egen fejl eller HDMI stikket.. Har da aldrig prøvet at skifte så mange HDMI stik, som ved Bredbånd nord.
Vil på ingen måder anbefale dette til nogen som helst og har så også taget konsekvensen af det og skiftede til en anden tv udbyder.
Deres internet lever heller ikke op til forventningerne, vi betaler 349 kr. pr. md. for 300/300, den pris er helt ok, hvis så det i det mindste kunne komme op på den hastighed, men vi ligger på omkring det halve og igen, når man ringer derind så bliver man mødt med, at det er jeres udstyr det er galt med, for det kunne da ikke tænkes, at det er Bredbånd Nords udstyr den er gal med.
Vi beholder deres internet indtil videre, men det ligger godt nok lige på vippen, til at skifte væk fra dette også.
Synes godt nok i skal til at tage jer lidt sammen og så være lidt mere hjælpsomme og forstående i jeres måde at kommunikere på, det er da ikke kundens skyld, at i har sygdom, ferie eller hvad grunden ellers er til, at i åbenbart er for lidt folk på job, for at kunne tage telefonen eller for den sags skyld jeres e-mail, som i er 10 dage om at besvare.
Men der må jo være en grund til, der er så mange der ringer....

Helt urimelig support
Jeg fik Fiberforbindelse den 1/12 2016, har lige siden klaget over web tv ikke virker som det skal. Har flere gange haft forbindelse med en dame i support som ikke aner noget om web tv. Jeg får at vide at det er min pc/microsoft det er galt med. Det passer ikke, det er Waoo_ WiewRight der er noget galt med. Der kommer ikke tilbagemeldinger på min henvendelse, ventede en halv time på support i dag inden jeg opgav.
KOM NU IND I KAMPEN BREDBÅND NORD.
Aage Mygind

Elendig kunde service
Jeg har haft Bredbånd nord i mange år efterhånden, og det har kørt ubeklageligt, heldigvis for mig.
Fredag den 3/3 skulle der skiftes fiberboks, jeg ringede ind i god tid for at oplyse dem om jeg havde brug for at få den i "bridge mode", ok sagde den rare kunde service medarbejder.
Dagen hvor de kom og skulle skifte boksen sagde teknikeren at jeg skulle ringe ind igen for at være sikker på at den var stat rigtigt op, ok, det gjode jeg (efter ½ times vente tid). Efter 3 timer var der stadig ikke forbindelse til internettet, jeg rigede igen til kundeservice (45 min vente tid), de ville få en tekniker til at kikke på det og så ringe besked tilbage. 2 timer senere ringer jeg igen da jeg ikke har hørt noget. Jeg får at vide at teknikeren havde kikket på det, stadig intet internet, de ville lige ringe tilbage. 2 timer senere ringer jeg til dem igen (1 times vente tid), samme smøre. 2 timer senere ringer jeg igen (2 timers ventetid!), han vil lige følge op på det og ringe tilbage 10 minutter senere. 10 minutter senere ringer han og siger der er en fejl på en server som vil blive løst om ca. 3 timer, det er er 1 time efter kunde service lukker (belejligt!). Det virker selvfølgelig ikke. Lørdag er vi ikke hjemme (jeg havde brugt hele dagen fra klokken 7.00 om morgen til 22.00 om aftenen!), jeg ringer til dem selv om jeg ikke er hjemme og kundeservice siger det er oppe at køre!
Glad kommer jeg hjem klokken 17.40 (hvor kunde service har lukket) og det virker stadig ikke...
Hvis man ved der har været problemer med serveren hele fredag og lørdag så lad da for f..... være med at skifte boksene, jeg er afhænging af min forbindelse vdr arbejde.

Elendig kundeservice
Efter godt 3 år som tilfreds kunde må jeg sige at den sidste uges tid har været noget af det ringeste jeg nogensinde har oplevet. For cirka 3 uger siden fik jeg problemer på netdelen, det er jo hvad der kan ske, en fiks kundeservicemedarbejder opdaterede firmware på router og det kørte igen. Siden sidste uge har mit internet ikke fungeret korrekt, da jeg ringer ind mandag får jeg afvide at jeg fra fredag 24/2 er overgået til Stofa og I derfor ikke kan hjælpe.
De næste dage kastes jeg frem og tilbage mellem Bredbånd Nord og Stofa som begge mener at det er den andens problem. Hvordan kan I overhovedet finde på at flytte kundeservice delen til Stofa inden de har mulighed for at fejlsøge på udstyr og koble på udstyret hos kunderne?
1. Bredbånd Nord kunder hos Nyfors er blevet tvangsflyttet til Stofa. Der er skrevet brev ud fra Stofa om at flytning ville ske marts/april.
2. Mine penge er betalt til Bredbånd Nord og ikke Stofa
3. Jeg er ligeglad med hvilken kontrakt Stofa og Bredbånd Nord har lavet med hinanden om overtagelse af kunder - det kan, og skal, ALDRIG blive kundens problem. Jeg har handlet ved Bredbånd Nord og det er derfor jer der står med ansvaret, I må så senere gøre op med Stofa om hvem der har ret eller ej.
4. Det kan ikke komme bag på jer at der vil være problemer med en så stor flytning af kunder, hvorfor sørger I ikke for at mande op på kundeservicedelen frem for at uddanne nogle af Stofas folk i jeres udstyr, når de alligevel ikke har mulighed for at lave andet end overfladisk fejlsøgning?
Det er simpelthen under al kritik, og helt hen i vejret at I blot fejer kritikken fra os kunder væk og løber fra ansvaret.
I dag havde jeg så besøg af en tekniker fra Stofa som skiftede fiberboksen (hvilket jeg sjovt nok mente var fejlen fra start).

Odpowiedź od Bredbånd Nord
Dårligere fiber udbyder skal man lede længe efter
Jeg fik i weekenden et brev fra Bredbånd nord om at de vil opgradere min fiber forbindelse i denne uge, ok tænker jeg, der står i brevet at man skal genstarte sit udstyr når opgraderingen er færdig, det var den så mandag kl. 08:23, men da jeg jo har et arbejde er jeg ikke hjemme før ca. kl. 17, jeg genstarter mit udstyr, men intet virker.... SUK jeg ringer så til kundeservice (som de kalder sig) og efter 56 min. kommer jeg igennem, først fik jeg besked på at det kunne han godt se og det ville blive løst indenfor 30 min. super tænkte jeg, men kort efter blev jeg ringet op af ham og han kunne fortælle at der desværre var en fejl så der skulle en teknikker ud og han vil ringe til mig og aftale nærmere. tirsdag lidt før middag havde jeg ikke hørt noget, så jeg ringede igen og efter ca. 38 min. kom jeg igennem, her fik jeg så en meget bestemt besked, om at de havde en SLA og ifølge den havde de 48 timer til at kontakte mig og da sagen var oprettet efter kl. 16 mandag, startede deres SLA først tirsdag kl. 9.
godt så, nu er det så torsdag og da jeg stadig ikke havde hørt fra dem kl. 10 ringede jeg igen og efter ca. 48 min. kom jeg igennem, men ak.. jamen teknikeren ringer til dig, jo tak men hvad med jeres SLA ? ja men teknikeren ringer til dig og siger jeg så, han ringer så i dag ? nej det kan jeg ikke sige noget om, da jeg stadig ikke havde hørt noget kl. 15 valgte jeg at ringe igen og efter ca. 35 min. kom jeg igennem, den nye mand kunne heller ikke sige noget andet en at teknikeren ringer og siger jeg, så må der være en som jeg kan tale med ? ja du kan da tale med min chef... jo tak, så skal jeg ha dit telefon nr. og kan du ikke stille mig om ? nej han ringer til dig, ok hvornår ? det kan jeg ikke sige noget om, men inden for et par dage...
Hvad H... er det i ikke forstår.... jeg har INGEN Internet...

Utroligt Dårligt Service
Det er et af de værste firmare jeg har stødt på i mange år vedr. service og overholdte aftaler. Det er umulige at komme i kontakt med dem, med mindre man har en time eller derover til at være i telefon kø, i går den 1/3-17 var jeg i kø 1 time og 10 min, jeg fik at vide af en medarbejder hos bredbåndnord da jeg endelig var kom i gennem efter 1 time og 10 minutters kø at han ville kontakte mig næste formiddag med svar på spørgsmålet men der er intet sket jeg har igen måtte ringe og rykke for et svar fra bredbåndnord.
Jeg har skrevet en mail til dem for 14 dage siden med et par spørgsmål, som de svarede på i går den 1/3-17 osv. Jeg var blevet lovet en router tilsendt efter tekniker besøg i januar mdr. den har jeg ikke set i nu, det var et af spørgsmålene i mailen til dem.
Tænk jer om inden i laver aftaler med bredbåndnord.