Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

The engineer, Lauren, came round having surveyed the area beforehand, explained my options and listened to my response, and just got on with it. She called in others to help overcome the unexpected... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Fint å kunne handle på nett. Synes bare utvalget var litt begrenset og mye fantes ikke i nettbutikk. Men til gjengjeld kan man se utvalget som finnes i fysisk butikk. Nettsiden i seg selv var treg,... Zobacz więcej

Oceniono na 4 z 5

Hjemlevering på 2 dager:) BR har gratis hjemlevering for varer over 400 kr (ToysRus 500 kr) Innpakket gaver med muligheten for personlig melding. Litt kjedelig for meg var at de lekene jeg likte (c... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Sklep z zabawkami

O BR

Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne

I BR, har vi et bredt utvalg av leker for barn i alderen 0-12 år. Vårt mål er å få et smil til barna, og vi ønsker alle foreldre om å være komfortable med å la sine barn leke med våre leker. Det er derfor vi alltid ønsker å tilby et bredt utvalg av høykvalitets leker Det er viktig for oss at du har en god opplevelse hver gang du kjøper leketøy fra BR. Og vi tilbyr derfor en omfattende kundeservice i vår Webshop og alle våres lokale BR butikker.

Kontakt oss:
Du kan nå vår kundeservice her.

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Jak firma korzysta z Trustpilot

4,8

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 0

Napisz recenzję

Oceniono na 4 z 5

Kjøp på nett kontra bestilling til butikk

Jeg bestilte endel varer i netthandelen hos dere for første gang, det fungerte topp, men så var det en ting som ikke gikk å bestille på nett men kunne reserveres i butikk, noe jeg gjorde, men hørte ikke noe mere, fikk ingen bekreftelse. Dere hadde jo endel rabatt på Lego forrige hælg å jeg tenkte legge inn en bestilling der med, men så viste d seg at den type lego friends jeg ønsket hadde allerede en nedsatt pris, greit nok, fikk beskjed om at den ikke kunne bestilles i nett butikk men legges av i butikk i nærmiljøet om ønskelig. Noe jeg gjorde, men hørte aldri noe mere, så regner med at den ikke ble registrert. Jeg la den inn på søndag, men d var jo søndagsåpent samt jeg kunne jo fått beskjed dagen etter evt, så d ble litt skuffende. Varene jeg fikk bestilt på nett derimot, er jeg så langt veldig fornøyd med, greit å bestille, de kom raskt, bra pakket, retur lapp om d skulle bli noe dobbelt samt fristen var satt til over jul siden dette er julegaver. Så årsaken til at dere ikke får den siste stjernen er rett å slett at det ikke gikk å legge av vare i butikk som d sto det skulle gå, siden d ikke gikk å bestille den i nettbutikk, så det blir en ekstra handlerund en gang.

Topp service

Super service. Vi var på en lekebutikk i Elverum der de hadde en globus med svensk tekst. Ikke noe problem, sa ekspeditøren . Jeg bestiller en med norsk tekst som blir sendt hjem til dere ferdig innpakket. Pakken kom i dag, fint innpakket med ferdig til- og fralapp på. Veldig fornøyd 👍😀

Dårlig kundeservice

Jeg kjøpte leker på black friday som da var satt ned i pris. Når pakken kommer er det kun den ene leken som er pakket. Jeg hendvender meg til kundeservice for å spørre om den andre leken kommer i egen sending.
Får da til svar at det er helt forståelig at jeg lurer på det , for det har visst skjedd en feil fra BR som ikke skulle skjedd. Varen hadde blitt tom i det de skulle pakke min bestilling, og det hadde ikke blitt registrert. Jeg tar da igjen kontakt for å høre om jeg kan få hente varen i butikk til prisen jeg skulle få kjøpt den for på tilbud, ettersom det er BR som har gjort en feil. Da får jeg ikke svar. Hadde jeg visst om dette hadde jeg handlet et annet sted den dagen.

Hei Henriette,

Takk for din tilbakemelding.

Våre kunders meninger er veldig viktige for oss slik at vi kan forbedre oss, så vi setter en stor pris på at du skriver dette. Vi beklager veldig for denne dårlige opplevelsen du hadde med oss på BR. Skriv gjerne til oss på kundeservice per e-post så skal vi gi deg en kompensasjon for dette.

Bra!

Trekker ei stjerne pga gullmyntene ikke ble registrert på min konto.

Oceniono na 3 z 5

klønete

Hadde bestilt 2 ting som har med hverandre å gjøre på tilbud. Fekk den ene det andre blei kanselsrt pga tomt på lager, isteden for att det blei sett på rest ordre, for det viste seg att dei hadde fått det på lager igjen berre 3-4 dager etter på, da til en høyere pris.
Mitt valg var om eg skulle rettunere det eg hadde fått, eller bestill på nytt det eg ikke hadde fått. Endte opp med å bestille igjen.
En liten sak men, men en iriterende sak!
Chate dama var hjelpsom, men kunne ikke gjere noe med det.

Hei,

Takk for din tilbakemelding.

Våre kunders meninger er veldig viktige for oss slik at vi kan forbedre oss, så vi setter en stor pris på at du skriver dette. Beklager at denne prosessen ble vanskeligere enn den skulle være - men flott at det løste seg til slutt.

BR Kundeservice

Det fungerte bra

min første bestilling på nett, det fungerte greit...blir å gjøre det flere ganger, skulle bare sendingen gikk raskere:-)

Dårlig nettbutikk

Får ikke legge inn forskjellig mottaker og fakturaadresse. Mangler det en detalj må en skrive hele greia om igjen.

Hei Ed,

Takk for tilbakemeldingen,

Våre kunders meninger er veldig viktige for oss slik at vi kan forbedre oss, så vi setter en stor pris på at du skriver dette. Vi er i ferd med å legge inn noen endringer i disse funksjonene og ser at det har gått utover noen kunder - dette beklager vi virkelig for.

Oceniono na 1 z 5

pakken forsvant, fikk ikke denne

Fikk sporing , og pakken står utlevert. Og igjen posten sier jeg står som avsender. Ikke fornøyd

7 grudnia 2016

Hei Jan,

Takk for din tilbakemelding.

Våre kunders meninger er veldig viktige for oss slik at vi kan forbedre oss, så vi setter en stor pris på at du skriver dette. Skriv gjerne inn til oss på kundeservice så skal vi kompensere deg for denne hendelsen.

Br leker

Aldri noe tull med denne nettbutikken, hurtig levering og utmerket service

3 grudnia 2016

Ikke alt er Bra

Har kjøpt mye leker på denne siden og de har av og til en feil info om hvor lang tid det tar med posten . Jeg har også brukt tjenesten som pakker inn lekene ofte og betalt for det . Det skal jeg slutte å gjøre for det er meget dårlig pakket inn og ikke verdt de få kronene det koster å få det gjort.

Eller er jeg meget fornøyd med prisene og kavliteten på lekene jeg har kjøpt som er viktigst i mine øyne. :)

2 grudnia 2016

Laaang leveringstid

Kan ikke annet enn å melde at det er laaang leveringstid. Varen min har jeg ikke mottatt enda så kan ikke gi vurdering på den enda.

Jeg bestilte varen jeg fortsatt venter på, det er gått over en uke. Dagen etter bestilte jeg varer fra Lekmer og lekekassen. Lekekassen sendte mld om forsinkelse. Til tross for dette har jeg mottatt varene fra både lekmer og lekekassen for flere dager siden.

2 grudnia 2016

Hei Stine,

Takk for din tilbakemelding.

Ser at du bestilte 24. nov, og hittil har det gått 6 virkedager. Når vi sender ut produkter håper vi på å levere innen 4-7 dager, men under denne sesongen så kan det ta noen ekstra dager siden vi har det travelt. Vi beklager for dette og takker deg for at du handler hos oss.

Shayan

Oceniono na 1 z 5

Fikk ikke handlet på nettbutikken i mange dager

Nettbutikken fungerte ikke 5 dager på rad. Etter dette prøvde jeg ikke mer.

29 listopada 2016

Hei Linn,

Takk for din feedback, den setter vi en stor pris på. I forrige uke var vår side overbelastet på grunn av Black Friday. Skriv gjerne til vår kundeservice så skal du få en kompensasjonskode for webkjøp slik at du kan handle igjen.

Om du har flere spørsmål angående dette, eller noe helt annet, så er du varmt velkommen til å kontakte oss.

BR kundeservice

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej