The engineer, Lauren, came round having surveyed the area beforehand, explained my options and listened to my response, and just got on with it. She called in others to help overcome the unexpected... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Fint å kunne handle på nett. Synes bare utvalget var litt begrenset og mye fantes ikke i nettbutikk. Men til gjengjeld kan man se utvalget som finnes i fysisk butikk. Nettsiden i seg selv var treg,... Zobacz więcej
Hjemlevering på 2 dager:) BR har gratis hjemlevering for varer over 400 kr (ToysRus 500 kr) Innpakket gaver med muligheten for personlig melding. Litt kjedelig for meg var at de lekene jeg likte (c... Zobacz więcej
Super service. Vi var på en lekebutikk i Elverum der de hadde en globus med svensk tekst. Ikke noe problem, sa ekspeditøren . Jeg bestiller en med norsk tekst som blir sendt hjem til dere ferdig innpa... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
O BR
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
Kontakt oss:
Du kan nå vår kundeservice her.
Dane kontaktowe
Dania
- Tlf.: 80051089
- www.br.no
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Jak firma korzysta z Trustpilot
Inni użytkownicy przeglądali również
Rask og god levering
Svaret kom fort og varene ble levert i h t bekreftelsen.
Alt i alt veldig god service!
Rask levering og ingen problemer eller feil ved levering. Det eneste som trekker litt ned er at der ikke gikk å bestille med faktura - prøvde flere forskjellige dager. Med kort gikk det med en gang og varen ble sendt samme dag! Supert.
Rask levering, god kundeservice og pakken er slik som beskrevet
Er fornøyd, kommer til å handle her fleire gonger!
1998 ringte og ville ha nettløsningen sin tilbake
Nettløsningen er veldig dårlig. Den gjør det vanskelig / ikke mulig å sende pakken til andre. Jeg trodde jeg hadde fått det til, men en uke før jul kommer esken med pakker til meg, ikke til mottageren som jeg hadde satt i løsningen. Dette koster meg tid og mye penger (ettersom jeg da må betale for å få den sendt dit den egentlig skulle og må legge ut for pakketeip (fordi jeg måtte åpne pakken for å se hva som er inni ettersom dere bruker et annet / generisk/ / ukjent navn på nettbutikken /avsenderen deres. Dette er alt for dårlig.

Odpowiedź od BR
Enkelt med retur i butikk
God service i butikk ved retur av vare kjøpt i nettbutikken.
Rask og god betjening
Veldig fornøyd med gode produkter og rask levering.
Fornøyd :-)
Veldig bra med fraktfritt over 400 kr og muligheter til å få pakket inn.
Mange gode tilbud. Opplever en del utsolgte populære varer, så det kan jo bli bedre :-)
God, rask service
Fant det jeg trengte på nettsiden - enkelt å bestille og varene samsvarte med bildene.
Rask levering!
Enkel måte å handle på
Enkel og behagelig måte å gjøre unna julegavene på 😊
Kjempefornøyd!
Enkelt å bestille på BR sin nettside. Pakken kom etter 3 dager med vanlig Posten.
Ørkenvandring og feilsendelse
Bra opplegg i utgangspunktet, men i praksis skjedde følgende. Siden deres låste seg, da jeg skulle betale. Det kan skyldes at det var første søndag kveld i advnet og for liten kapasitet til å ta unna køa for julegavekjøp. Da jeg prøvde mandag morgen gikk det, men da fikk jeg ikke lovet rabatt.
Feilsending: til tross for at jeg hadde skrevet at pakkene skulle til mine barnebarns adresse, kom de til meg. Måtte på posten og omadressere og betale for det. Hvordan dette funker som julenissens hjelper vet jeg jo ikke før jeg får tilbakemelding fra barnebarn 😏

Helt OK!
Har bestilt fra br noen ganger nå, og det har stort sett gått veldig fint med rask levering! Men sist bestilling brukte de nesten en uke bare på å få sendt ut pakken, enda den var ferdig og registrert som sending hos posten! Trekker også ned at de har satt opp minstebeløp for gratis frakt med 200kr!!!!

Meget godt fornøyd
Rask levering. Ville fått 5 stjerner om alle ønskelige varer hadde vært på lager.
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.