Bobshop.nl

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Gemakkelijk besteld, betaald. Pakketje 3 dagen later geleverd door DPD. Ondertussen via track & trace op de hoogte gebleven. Ik had andere negatieve reviews na het bestellen gelezen dus had wat schrik... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Retour zending al maand geleden verstuurd, eerst konden ze het nog niet verwerken vanwege achterstand (Corona) nu zeggen ze het niet te hebben ontvangen. Jammer mooie spullen maar ze zouden een voorb... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Vorige week donderdag (16/06/2016) wasmachine besteld. ging vrijdag geleverd worden tussen 16.30 en 21.00. Niets/niemand gezien. Direct contact opgenomen met mijnbestelling.be waar ons gemeld werd dat... Zobacz więcej

Oceniono na 2 z 5

De Bobshop bestelling komt uit Duitsland, ondanks dat deze uit voorraad leverbaar is wacht ik al bijna twee weken op mijn pakket. Ik heb Bobshop per mail gevraagd naar de reden van deze lange leve... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Sklep AGD
  2. Sklep RTV
  3. Sklep Hi-fi
  4. Zakład fotograficzny
  5. Sklep TV

Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne

Vanuit een traditionele bruin- en witgoedwinkel ontstond Bobshop.nl in 2002 als pure internetspeler in de consumentenelektronica. De kracht van Bobshop.nl is de combinatie van het kopen via internet tegen eerlijke en sterke prijzen, met de betrouwbaarheid van de traditionele winkel.

Dane kontaktowe

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 0

Napisz recenzję

Oceniono na 1 z 5

NIET BESTELLEN BIJ BOBSHOP!!!!!!!!

Serieus! Ik heb in 2012 een wasmachine besteld bij Bobshop omdat deze goed aangeschreven stond in o.a. Trustpilot, dat ging prima het apparaat functioneert nog steeds.
In maart 2013 echter heb ik een Tablet gekocht, ook bij Bobshop want ik dacht dat dat wel goed zat.
In 2014 echter is het dockingstation (toetsenbord wat aan de tablet klikt) kapot gegaan. Het is een systeem dat vastklikt via twee haakjes, eentje links en eentje rechts. Het rechter haakje was afgebroken waardoor de tablet slecht aan 1 kant vast klikt en dus scheef in het toestenbord zit en daardoor slecht contact maakt.
Omdat het apparaat nog geen 2 jaar oud is (fabrieksgarantie) heb ik gebeld met Bobshop en gevraagd wat ik hier het beste aan kan doen. Ze adviseerde me het toestel op te sturen via de website. Vervolgens krijg ik na een aantal weken een mailtje van E-care dat er vochtschade is aangetroffen en dat daarmee alle rechten op reparatie komen te vervallen en dat als ik het toestel gerepareerd retour wil ik € 255,60 moet betalen. Als ik het toestel ongerepareerd retour wil moet ik € 75,36 betalen. Oftewel betalen of betalen!! Volgens mij mag dit helemaal niet omdat ik een overeenkomst ben aangegaan met Bobshop en niet met E-care. Volgens mij worden hier consumentenrechten overtreden. Serieus mensen! NIET BESTELLEN BIJ BOBSHOP!!!
Oplichters zijn het! Officieel horen ze de relatie van de vochtschade tot de klacht (het afgebroken haakje) aan te tonen maar bij Bobshop en E-care maken ze de regels zelf en uiteraard in hun eigen voordeel.
Ook mag E-care mij als klant van Bopshop niet factureren (zie website geschillencommissie Commissie: Thuiswinkel
Referentienummer: 57292) en let vooral op de woorden “De consument sloot de overeenkomst met de ondernemer. De ondernemer mag [een ander bedrijf] als zijn reparateur inschakelen, maar diens handelingen konden dan voor risico van de ondernemer. Ook als de ondernemer zelf geen verwijt treft, is hij jegens de consument voor tekortkomingen van de reparateur aansprakelijk.”

Zelfs de medewerkster van mijn rechtsbijstand was verbijsterd over de gang van zake bij deze winkel.

5 sierpnia 2014

Super snel!

Gisteravond om 22:30 uur besteld van vanmorgen in huis. Keurig op de hoogte gehouden via mail en SMS. Daarbij een uitermate scherpe prijs. Scheelde een paar procent met de goedkoopste maar wel direct in huis!
Meer heb je niet nodig.

11 lipca 2014

INFO WEBSITE BOBSHOP NIET NAUWKEURIG, CONSEQUENTIES VOOR DE KLANT

Ik heb een wielershirt van Eur 75 besteld, daar komen verzendkosten van Eur 7,95 bij (Bij de meeste webshops is verzending bij zo'n bedrag gratis). Volgens de maattabel zou ik XXL moeten hebben. Bovendien heb ik van dat merk een ander XXL shirt dat goed past. Bij levering blijkt dat het XXL shirt het formaat van een M heeft. Het kan niet zo zijn dat het een XXL-heren-shirt is. Terugsturen kost Eur 9. Dus Eur 17 betaald aan verzendkosten, maar geen shirt.
Nu staat er wel op de website dat de maat indicatief is, maar wat kan de klant daarmee? Het geeft aan dat de het risico van dubbele verzendkosten bij de klant ligt!

2 lipca 2014

Geachte heer Schriever,

Spijtig te moeten vernemen dat u een verkeerde maat heeft ontvangen. De Bobshop die u noemt is niet onze site. Wij zijn een elektronica branche WWW.BOBSHOP.NL

Gelieve uw review op de daarvoor bedoelde wielershirt site te willen vermelden en deze te willen verwijderen.

Veel complimenten en een heel beperkt minnetje = 5 sterren

Eerder dit jaar en recentelijk een bestelling gedaan bij deze winkel. Beide keren bestond de bestelling uit meerdere producten. Het belangrijkste argument om bij deze winkel te bestellen zijn de aantrekkelijke prijzen (in ieder geval voor de door mij bestelde producten). Na de order geplaatst te hebben in combinatie met een betaling via iDEAL werd ik beide keren keurig op de hoogte gehouden per mail en SMS. Bij de eerste bestelling zat onder andere een wasmachine waarbij ik gekozen had voor de 'full service' levering. Dit werd keurig en professioneel gedaan door twee vriendelijke mensen. Wel viel op dat de verpakking van één van de producten flink beschadigd was. Gezien dit een relatief goedkoop en niet erg geavanceerd product was vond ik dat geen groot probleem, maar ik maakte me wel zorgen om de prijzige artikelen die ik tegelijk had besteld bij de toen nog voor mij onbekende winkel. Ook bij mijn tweede bestelling kwam ik in aanraking met een licht beschadigde verpakking. Beide keren had dit denk ik voorkomen kunnen worden door een (extra) doos of ander beschermend materiaal om de originele verpakking te doen. Alles bij elkaar ben ik zeer tevreden over de winkel en het genoemde euvel is voor mij geen reden om van 5 naar 4 sterren te gaan met deze beoordeling.

9 czerwca 2014

Super service, 100% tevreden

alleen maar 100% tevreden:
- goede en vriendelijke service
- informatieverstrekking perfect, via mail, sms op de hoogte gehouden van zending
- zending op tijd binnen (pakket is perfect te volgen)
Top ervaring!

vriendelijke groet,

Jordi

7 czerwca 2014

Niet te vertrouwen webshop

Wij hadden op 14 mei een toestel besteld. Dit voldeed niet (slechts wifi bereik).
Toestel terug gestuurd met BPOST naar het opgegeven adres.

Volgens track en trace van BPOST was het pakket op 19 mei om 12:11u afgeleverd.
Doch, Bobshop beweerd dat ons pakket nooit is aangekomen. Gevolg, wij zien ons centen niet meer terug! Het gaat hier maar eventjes om 216,00 euro!

Volgens hun website binnen de 14 dagen retour geld terug. Verpakking was compleet, als nieuw perfect ingepakt. Waarom bij Track en trace wel afgeleverd en volgens hen niet??????

Ik vertrouw deze webshop nooit meer. Wij zijn ons geld kwijt.

6 czerwca 2014

Geachte heer,

Dank voor uw review. Wij betreuren deze zaak ten zeerste. U kunt uiteraard nooit uw geld zomaar kwijt zijn.
Wij willen deze case graag onderzoeken en vragen u ons uw ordernummer door te geven zodat wij dit kunnen nagaan.
U kunt dit sturen naar Webcare@onlineshopping.nl

Met excuses en vriendelijke groeten,

Oceniono na 3 z 5

Komt belofte niet na qua levertijd!!!

Vrijdagavond 30-5 heb ik Sennheiser oordopjes besteld. "voor 23.00 besteld, volgende werkdag in huis!" staat er. Ik heb ze hard nodig en dit maakte het wel aantrekkelijk. Volgens de track en trace zou hij inderdaad zaterdag tussen 16.00-18.00 geleverd worden. Tot op heden heb ik niets ontvangen en als ik de verzendstatus bekijk staat er 'bezorgdatum onbekend'. Erg vreemd allemaal.

Zondagavond heb ik Bobshop een bericht gestuurd via Facebook, netjes de volgende ochtend een reactie om 8.45u.:
"wat vervelend dat er blijkbaar een vertraging is ontstaan, we hebben navraag gedaan bij PostNL en zullen u zo snel mogelijk informeren."

Na 16.00 had ik nog steeds niet gehoord. Ik was toch wel erg benieuwd, dus ik telefonisch contact opgenomen maar geen gehoor, erg vreemd. De telefoon ging niet eens over. En het kost ook nog eens €0,50 p.m. Hierna weer zelf een bericht via FB gestuurd. Ik kreeg voor 17.00 wederom netjes reactie:
"We hebben contact gehad met PostNL, excuus dat dit even duurde. Met een kleine vertraging zal PostNL morgen het pakket aanbieden. Onze excuses voor het ongemak, we zetten als tegemoetkoming € 7,50 op uw account. met vriendelijke groet, Bob"

Fijn dat ik een compensatie krijg. Heb dit liever op mijn bankrekening want ik kan er pas gebruik van maken bij een volgende aankoop via hun.

Inmiddels is het dinsdagavond 3-6 en ik heb nog steeds niet binnen!! Kan hier behoorlijk geïrriteerd van raken gezien de belofte.

Niet als slecht beoordeeld omdat ik het fijn vind dat er wel reactie komt vanuit Bobshop, ook al heb ik er niets aan eigenlijk. Heb ook wel het vertrouwen dat het product geleverd wordt maar de vraag is wanneer. En de compensatie waardeer ik wel.

3 czerwca 2014

Geachte mevrouw,

Dank voor uw review. Wij hebben u inmiddels bericht en er wordt vandaag met u contact opgenomen of het pakket bij u is aangeboden door PostNL

Wij vertrouwen erop dat het verloop van uw bestelling op een correcte wijze afgehandeld gaat worden.

Oceniono na 3 z 5

Teleurstellend

Vóór 23:00 uur besteld, morgen in huis. Een slogan die ze niet waar maken, jammer want ik had me zo op het product verheugd en moet nu 3 dagen wachten... En als smoes PostNL de schuld geven, dat ze een 'technische storing hebben' terwijl PostNL zelf zegt dat bobshop.nl het pakket nog niet heeft aangeboden, is schandalig. Tot nu toe alleen nog maar teleurstellingen bij bobshop.nl, jammer!

28 maja 2014

Geachte heer/mevrouw Ottens,

Spijtig te moeten vernemen dat u niet tevreden bent over onze service. Helaas is er echt een storing in het voorsorteercentrum van de Post geweest. Hierdoor zijn onze bestellingen wel aangemeld maar niet tijdig verwerkt.

Wij zullen u separaat nog berichten.

Beter kan niet

We hadden 6 maanden geleden een Philips soepmaker gekocht bij de Bobshop. Die is onlangs kapot gegaan. Deed helemaal niets meer. Via de site kon ik het apparaat ter reparatie aanbieden. Ik mocht het gratis versturen via DHL. Dat heb ik gedaan. 3 dagen later kreeg ik een bericht of ik een nieuwe en hetzelfde apparaat wilde hebben of wellicht iets anders. Ik wilde weer een nieuwe Philips soepmaker want we waren er verder heel tevreden over. Diezelfde dag werd een nieuwe soepmaker gestuurd en de volgende dag had ik hem al in huis. Binnen 4 dagen was alles geregeld. Zo hoort de service van een winkel te zijn.

TOP die BOBSHOP!! Daar koop ik meer!

14 maja 2014

Prima ervaring met Bobshop.nl

Ik had een verkeerd artikel besteld, maar mocht dit zonder meer retourneren, zonder dat ik hiervoor de 8,08 Euro verzendkosten aan de DHL moest betalen, enorm coulant dus. Het bedrag werd ook nog eens binnen een paar dagen retour geboekt, en dit werd keurig per E-mail gemeld, binnen 24 uur na mijn retourzending. En de prijzen zijn ook nog eens zeer vriendelijk. Hoe goed wil je het hebben?

10 maja 2014
Oceniono na 1 z 5

Slechte service na verkoop bij bobschop.nl

De levering was prima ,de bobschop chauffeur prees ermee dat bij aanspraak garantie het toestel gewoon zonder problemen word opgehaald en vervangen aan huis, maarrrrrrr dat is dus echt niet zo in de realiteit !!
Na 9 maanden is er barst onstaan aan de rand van bovenblad (corrosie),foto en uitleg mochten niet baten, klacht blijft na verschillende mails onbeantwoord of krijg standaardmail dat dit niet in aanmerking komt garantie!!! De barst van 5cm lang en er vertoond een roestkleur, lijkt mij duidelijk fabricagefout.
De beloofde service na verkoop mocht ik dus ervaren als ondermaats.

6 maja 2014

Geachte heer Verhas,

Dank voor uw review. Wij zullen u separaat nogmaals de procedure uitleggen.

te laat buiten deur

ik heb meerdere berichten achtergelaten om telfonisch contact op te nemen voordat ze bij mij komen. Toch hebben ze dit niet gedaan. Vrieskast achter de deur gelaten en aan de buren meegedeeld.

18 marca 2014

Geachte heer/mevrouw,

Graag willen wij onderzoeken wat er is misgegaan met de communicatie. Wilt u ons uw ordernummer doorgeven zodat wij dit kunnen nagaan?

U kunt dit sturen naar: webcare@onlineshopping.nl

Prima

Bij bobshop een ex-demo samsung tv gekocht. Ziet er nog helemaal strak uit, nergens sporen van gebruik. Mailtjes werden snel en correct op gereageerd. Prima ervaring met dit bedrijf.

26 lutego 2014
Oceniono na 5 z 5

Zeer tevreden over bestellen en leveren

Vooraf heb ik op meerdere sites gezocht naar reviews. Daarin kwamen zeer positieve, maar ook een aantal negatieve naar voren. De voornaamste negatieve reacties kwamen voort uit het niet nakomen van leveringsafspraken op de aangegeven datum. Het was mij opgevallen dat de meeste problemen zich voordeden met grote producten (wasmachines e.d) Uiteindelijk de gok genomen een lux espressoautomaat te bestellen. Om kwart over 10 in de avond besteld en het zou de volgende bezorgd worden. Dit is tot mijn verbazing keurig gebeurd. Via postnl werden we op de hoogte gehouden van de bestelling.

Product zelf is ook in perfecte staat. Oftewel bij mij is alles perfect gelopen. Dus een aanrader!

25 lutego 2014
Oceniono na 1 z 5

Waardeloze in het nakomen van afspraken, en de schuld bij hun transporteur leggen.

Algemeen

Bestelling van een AEG wasmachine, met extra bezorgservice om hem naar boven te dragen en aan te sluiten. Ze zouden komen vandaag tussen 7.30 en 10.30. Het transport word door van Spreuwel transport gedaan. Het is nu 16:15 en ze zijn er nog niet.

Verzending

Ik gebeld met van Spreuwel, gaf deze aan dat enkele ritten omgegooid zijn en dat ze gebeld hadden om 8:30 om aan te geven dat ze tussen 12 en 15 uur langs komen. Dit was voor mij uiterst vervelend. Ik gaf aan dat dit geintje mij een vrije dag kost. Er werd niet eens sorry tegen mij gezegd. Bij contact met Bobshop hierover werd ik ook afgepoeierd zonder excuus. Pas bij de 2e keer bellen kreeg ik mijn 14,95 voor de extra service bezorgkosten gecrediteerd. Het is nu 16:15 en van Spreuwel is nog altijd niet hier. Toen ik hierover contact opnam met Bobshop kreeg ik een jongeman aan de telefoon die net zo ongeïnteresseerd over kwam als de eerste persoon die ik eerder op de dag aan de lijn had. Ik zit met een onvrede gevoel en de enige oplossing of compensatie die ik aangeboden kreeg was dat ze hem anders wel retour zouden nemen. En ik het aankoop bedrag terug gestort kon krijgen. Zelden zo'n klant onvriendelijk bedrijf aan de lijn gehad. Ze verliezen blijkbaar liever een klant dan ze hun best doen om deze te behouden.

Aftersales

Zojuist om 15:17 een mailtje gehad de chauffeur is over een half uurtje bij me. Wegens ziekte bij van Spreuwel zijn er rooster wijzigingen??? Tja je excuus als bedrijf zijn teven ook je limieten. Hier bestel ik liever nooit meer wat. Geen oprecht excuus aan de telefoon of begrip. Nee ik was in hun ogen een zeikende klant. Nou die dikke 500,- had ik achteraf gezien liever elders uit gegeven.

MENSEN GEEF LIEVER 20 OF 30 EURO MEER UIT ELDERS EN BESPAAR UZELF EEN HOOP FRUSTRATIE EN EEN DAG LANG WACHTEN!!!

EN JE MEER DAN 5 MINUTEN IN DE WACHT LATEN STAAN €0,50 pm en dat elke 10 keer dat je ze probeert te bereiken.

25 lutego 2014

Doświadczenie Trustpilot

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej