Oceniono na 5 z 5

Tog BE kørekort hos Kapser’s Køreskole. Fantastisk oplevelse. Havde Anders som kørelære, som virkelig klær en godt på og gør en tryg og sikker ved at køre med en stor trailer, samtidig med kørse... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Mig og min kammerat valgte sammen at tage vores motorcykel kørerkort hos Kasper! Og dette var over alt forventning. Kasper var virkelig god til at gøre timerne interessante og underholdne. Udover... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Køreskole i top kvalitet! Undervisningen er let at forstå. Der bliver sørget for at man ikke bare sidder og lytter, men rent faktisk lærer noget. Kan anbefale at tage kørekortet i Vejle, da de har... Zobacz więcej

1. Szkoła nauki jazdy
  2. Szkoła nauki jazdy na motorze

Napisane przez firmę

Kaspers køreskole. Kørekort til bil, Motorcykel og trailer i Fredericia, Vejle og Kolding. Fokus på den enkelte elev. - Vi gør os umage for ikke bare at være hvilken som helst køreskole i Jylland – for dem er der mange af. Vi giver dig et lærerigt og spændende forløb, og lægger stor vægt på, at du får en god oplevelse af at tage kørekort hos os. Vi ses

4,6

1 gwiazdka

Odpowiada na 75% z negatywnych recenzji

Zwykle odpowiada w ciągu 1 miesiąca

Mega god oplevelse

Jeg har lige afsluttet mit forløb hos Kaspers Køreskole i Fredericia.
Jeg havde Daniel som kørelærer, og han var utrolig tålmodig, rolig og virkelig god til at forklare tingene på en måde, der var nem at forstå.
Kan klart anbefales :)

23 lutego 2026

Kørekort i første hug

Nu er det godt nok noget tid siden, at mit forløb afsluttede hos Kaspers køreskole. Men jeg lovede min kørelærer at skrive en anmeldelse, som en tak. Mit forløb har været lige så fantastisk som at lukke op for en ny pakke cigaretter, man troede var tom men stadig er halvt fyldt. Der er sgu heller ikke noget børnehavesløseri her. De fokuserer på at få en igennem hurtigst muligt uden at gå på kompromis med kvalitet - og køretimerne er tilpasset den enkelte elev. Rabih var min kørelærer, og han var UTROLIGT tålmodig😂. Respekt for den mand. Rigtig sød og rar, men vigtigst af alt kunne få ro på nerverne trods mit tourettes, der mest af alt gav mig lyst til, at råbe cunt og spade i kampens hede bag rattet. Han var også så dygtig til, at forklare tingene på en måde så det gav mening. Man bliver udfordret - men på en god måde så man rykker sig lynhurtigt. Rabih har stor tillid og tro til sin elever og det hjælper virkelig meget, når man ikke selv er super selvsikker i sine evner på vejen og er overbevist om, at man inden længe smadrer alt i sit synsfelt i noget der minder om et alternativt terrorangreb på hjul. Lokalerne er altid flotte og rene (måske har de en eller anden crazy robotstøvsuger på sne), og undervisningen var ikke bare lærerig men også underholdende. Rabih er nemlig ret god til at fastholde opmærksomhed og undgå at det bliver kedeligt. Vognen vi kørte i er så fed og Brian, køretimerne er hyggelige. Her får man mere end hvad man betaler for til prisen - endda selvom det er det billigste i Vejle. Plus popcorn, sodavand og pizza til kalorieministre som mig selv. Her tænker de ikke på pengene, de tænker virkelig på deres elever. Tak Rabih❤️

23 października 2025

Super god oplevelse

Jeg har for nyligt afsluttet mit forløb hos Kaspers køreskole i Fredericia. Jeg havde Daniel som kørelærer og han var både rolig, tålmodig og rigtig godt til at forklare tingene. Han gjorde så man følte sig tryg under hele forløbet. Så alt i alt et virkelig godt forløb og kan klart anbefales

5 lutego 2026
Oceniono na 5 z 5

Jeg fortryder slet ikke at have valgt kaspers køreskole

Jeg fortryder slet ikke at have valgt Kaspers køreskole i Vejle. Det var en fantastisk tid man allerede savner. Mit hold var virkelige nice, og min kørelærer (gamle gamle Simone) endnu mere. Hun var der gennem det hele, pga. hende kunne jeg bestå både teori- og køreprøve i første huk. Hun var (stadig er, selvom tiden er knap) en kørelærer man kunne grine med, som måske var det jeg frygtede mest da jeg valgte køreskole, netop at min kørelære ville være en sur gamle mand. Men Simone var tværtimod det (Simone var både kvinde), og en man ALTID kunne have en skide sjov tur med hver gang. Kan 100% rådgive kommende billister til at vælge Kasper Køreskole. I kommer ikke til at fortryde det.

27 stycznia 2026

Tusind tak :D

Tusind tak :D
Jeg troede ikke jeg ville få kørekort, men hold nu fast jeg blev overraskede da jeg lige pludselig formår at få det til sidst. Dette skyldes den store hjælp og støtte som Rabih var og stadig er. Kunne ikke anbefale at tage kørekort her mere. Wow!

25 września 2025
Oceniono na 1 z 5

Virkelig rigtig dårlig oplevelse med…

Virkelig rigtig dårlig oplevelse med den nyåbnede køreskole i Kolding. Efter et års forløb, hvor i jeg havde 6 forskellige kørelærer, vælger Kasper at sige at jeg skal finde en anden køreskole da jeg beklager mig over at jeg føler forløbet har været virkelig demotiverende. Samtidig kan ny kørelærer ikke finde ud af hvad jeg faktisk har haft af undervisning fordi der er “fusket” med forløbet så i stedet for at plotte nye køretimer ind i oversigten har de bare “brugt” de lovpligtige timer selvom det slet ikke har være den undervisning jeg har fået i lektionen. 21.000 kr fuldstændig spildt. Jeg købte et kørekort til 12.000 kr. Sidder her et år efter og stadig uden kørekort og 21.000 kr fattigere.

1 grudnia 2025
Logo Kaspers køreskole

Odpowiedź od Kaspers køreskole

Vi er naturligvis kede af, at du har haft en dårlig oplevelse. Men vi er også nødt til at korrigere de faktuelle fejl og de alvorlige beskyldninger, du kommer med.

1. Varighed og skift af kørelærere
Dit forløb har varet omkring et år – et ekstremt langt forløb i forhold til de 2–3 måneder, som vores øvrige elever normalt bruger. Når et forløb trækker så meget ud, kan vi ikke garantere den samme kørelærer.

Der har aldrig været 6 kørelærere i køreskolen i Kolding. Du har haft 3: én flyttede, én gik på barsel, og den tredje ønskede du ikke at fortsætte med. Og så har jeg personligt som en kontrol kørt med dig en gang for at være sikker på der ikke var noget galt med undervisningen og forløbet.

2. Planlægning og udeblivelser
Der har gentagne gange været udfordringer med planlægning og udeblivelser, som har forlænget dit forløb markant. Vi nåede til et punkt, hvor vores pædagogiske og planlægningsmæssige rammer ikke længere kunne imødekomme dine behov, og derfor anbefalede vi dig at skifte køreskole.

3. Påstande om “fusk”
Du hævder, at der er “fusket” med dine timer. Det er en meget alvorlig og direkte usand beskyldning om ulovlig praksis.
Alle timer er registreret korrekt, og du har selv underskrevet for dem, som loven kræver.

At påstå fusk uden dokumentation er injurierende, og i princippet kunne vi enten få anmeldelsen fjernet eller vælge at politianmelde forholdet. Det har vi dog valgt ikke at gøre, da vi mener, det er fair, at andre kan se, hvor svært det kan være at gøre alle tilfredse – især når vi håndterer over 700 elever om året, som gennemfører uden problemer.

4. Ingen timer har været spildt
Ekstra undervisning er helt normalt. Undervisningen er tilpasset dit niveau, og ingen af dine lektioner har været hverken spildt eller fejlregistreret.

5. Pris og ekstra timer
Du købte et introforløb til en meget lav pris på 13.000 kr. De efterfølgende ekstra timer er tilkøb, som for alle elever. I forhold til den store mængde ekstra undervisning, du har modtaget, har dit samlede forløb fortsat været økonomisk fordelagtigt.

En iPhone koster 10.000 kr. og holder få år. Et kørekort holder hele livet.

Vi ønsker dig held og lykke i dit videre forløb, og skulle du have brug for dokumentation eller forklaring på dine registreringer, er du velkommen til at kontakte os direkte.

Oceniono na 5 z 5

Mine varmeste anbefalinger til Kaspers…

Mine varmeste anbefalinger til Kaspers Køreskole. Min kørelærer, Daniel, har været utrolig professionel og dygtig til at forklare tingene på en måde, der giver mening. Man føler sig tryg under hele forløbet, og der er altid god stemning i bilen. Det har gjort det både rart og lærerigt at tage kørekort hos køreskolen.

13 stycznia 2026

★★★★★

★★★★★
Rigtig god oplevelse hos Kaspers Køreskole. Jane var en fantastisk kørelærer, som tog hensyn til den enkelte elev. Det har været en fornøjelse, og jeg kan varmt anbefale stedet.

9 stycznia 2026
Oceniono na 5 z 5

Super oplevelse at tage mc kørekort her 👍

Har lige taget mc kort hos Kaspers køreskole, har haft en fantastisk oplevelse med at tage kortet her, har haft både Daniel og Kasper til teori, og Daniel til de praktiske øvelser, de gør det hele på en meget afslappende og humoristisk måde, kan varmt anbefale denne køreskole 🏍👍
Mvh Stefan

24 listopada 2025
Oceniono na 5 z 5

Den bedste køreskole i byen…det har…

Den bedste køreskole i byen…det har været en fantastisk oplevelse at få kørekort hos Kaspers køreskole..jeg fik ikke en køretur uden et grin. Jeg var så heldig at få Simone, hold op hvor er jeg glad for det, 100% den bedste Kørelære! Der er kun positiv energi både til teori og kørsel.. kan klart anbefales

14 listopada 2025
Oceniono na 1 z 5

Jeg har haft en rigtig dårlig oplevelse…

Jeg har haft en rigtig dårlig oplevelse med Kaspers Køreskole. Det tog alt for lang tid, før jeg fik svar, og der gik alt for længe, før der blev gjort noget for at booke min køreprøve. Jeg prøvede flere gange at få en opdatering, men der skete ikke rigtig noget.

Til sidst kontaktede jeg Byens Køreskole i Fredericia, og de hjalp mig med det samme – de fik hurtigt booket en køreprøve, og jeg har i dag bestået!
Jeg er superglad for, at jeg skiftede, for ellers havde jeg nok stadig ventet.

Jeg kan desværre ikke anbefale Kaspers Køreskole ud fra min oplevelse

27 października 2025
Logo Kaspers køreskole

Odpowiedź od Kaspers køreskole

Vi bliver nødt til at starte med at slå helt fast, at vi ikke kan finde dig som elev i vores system. Vi har ingen registreringer på, at du skulle have været tilknyttet Kaspers Køreskole, og vi kan derfor ikke genkende den oplevelse, du beskriver.

1. Ingen registreret elev – ingen forløb
Da du ikke fremgår som elev hos os, har vi hverken håndteret dine svartider, køreprøver eller booking af prøver. Det gør det umuligt at kommentere på dine påstande.

2. Vores svartider er ikke et problem
Vi har en fast kontordame, der besvarer alle opkald og mailhenvendelser fra kl. 8–15 hver eneste hverdag. Derfor kan din beskrivelse af manglende svar heller ikke stemme overens med vores faktiske praksis.

3. Hurtig og ordentlig håndtering af vores elever
For vores registrerede elever bookes køreprøver og gives opdateringer løbende – inden for de rammer, myndighederne tillader. Vi har generelt høj tilfredshed og effektive forløb, især taget i betragtning at vi hjælper over 700 elever om året.

4. Glædeligt at du har bestået – men anmeldelsen er misvisende
Det er selvfølgelig positivt, at du har bestået din prøve et andet sted. Men når du ikke har været elev hos os, giver anmeldelsen et forkert og misvisende billede af vores virksomhed. Derfor er vi nødt til at korrigere dette offentligt

Stor anbefaling!

Jeg har kun positive ting at sige om Kaspers kørerskole. Jeg har taget både førstehjælpskursus og Kørerkort i Fredericia, hvor jeg er blevet mødt af søde, dygtige og kompetente undervisere som udviser interesse, tålmodighed og forståelse overfor deres elever. Jeg er blevet taget i hånden og trygt ført gennem det teoretiske men også det praktiske. Der har været plads til både grin, fejl og massere af spørgsmål. Jeg har haft Daniel som Kørerlære og han har mine varmeste anbefalinger. Alle burde have en Kørerlære som dig!

31 października 2025

Fantastisk køreskole

Fantastisk køreskole
Tog kørekort til MC i Fredericia
Jeg bestod både teori og køreprøven i første hug.

Jeg havde Daniel til kørsel og halvdelen af teori og Kasper til den anden halvdel af teorien, fantastisk balance, begge gjorde det til en fantastisk oplevelse som både var sjov, afslappende og lærerig.

Kan varmt anbefalede

30 października 2025

Absolut fantastisk køreskole.

Absolut fantastisk køreskole.

Jeg bestod både bil og motorcykel kørekort første forsøg takket være Daniel! Fantastisk kørelærer som sætter eleverne før alt andet.

Kan varmt anbefale, at begynde ved Kaspers Køreskole

30 października 2025
Opinia niezależna

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej