Christians Køreskole Recenzje 294

Wynik TrustScore: 5 na 5

4,9

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Jeg fik mit kørerkort her i går, og kan kun sige positive ting, mega sjove, gode og lærerige køretimer med Christian, og Erik er vildt god som teori lærer Et mega stærkt team🙏🏻 Tak for kortet... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Jeg afsluttede mit kørekort forløb i sidste måned hos Christians køreskole, og jeg kan klart anbefale denne køreskole. Takket være min super dygtige kørelærer Rasmus, som gjorde lektionerne både s... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Szkoła nauki jazdy
  2. Szkoła nauki jazdy na motorze

Napisane przez firmę

Christians Køreskole har afdelinger i Herfølge, Køge og Bjæverskov, men vi har mange elever fra andre steder på Sjælland, som gerne tager turen til køreskolerne i både Køge, Herfølge og Bjæverskov for at tage deres kørekort. Christians Køreskole har siden begyndelsen i 2006 haft mere end 4.000 køreskoleelever på køreskolen. Vi har 5 ud af 5 stjerner på Trustpilot og facebook. Hos Christians Køreskole er du sikker på at få en omhyggelig og seriøs undervisning med en frisk indgangsvinkel til tingene. Vi er altid positive, glade og meget engageret og det plejer at smitte af på vores elever. Undervisningen bliver tilpasset til den enkelte elev og der er derfor plads til alle. Her er servicen i top og eleven er i centrum hele vejen. Christians Køreskole er startet af Christian Dall og i dag er der tilknyttet en række faste og dygtige kørelærere.

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Nie odpowiedziano na negatywne recenzje

Jak firma korzysta z Trustpilot

Stor anbefaling

Jeg har lige afsluttet mit kørekortforløb hos Christians Køreskole. Med Kenneth til teori, og Johnny som kørerlære har det været et nemt og hyggeligt forløb med god professionel undervisning😊 Særligt Johnny er utrolig tålmodig, rar og hyggelig at snakke med, og er altid i godt humør. Samtidig er han god til at lære fra sig, og forklare tingene på en måde der giver mening. Jeg vil klart anbefale køreskolen.

17 kwietnia 2026
Oceniono na 5 z 5

Jeg afsluttes mit kørekort forløb i går

Jeg afsluttes mit kørekort forløb i går, og jeg bestod alt i første hug. Teoritimerne med Christian var altid virkelig sjove og spændende og Kenneth er en virkelig fantastisk kørelærer, som lærte mig rigtigt meget. Jeg har kun gode ting at sige om køreskolen.

4 marca 2026

Christians Køreskole

Jeg kan varmt anbefale Christians Køreskole! Jeg havde en god oplevelse med at tage kørekort hos Rasmus. Undervisningen var struktureret og let at forstå, og selv mere udfordrende emner blev forklaret på en overskuelig måde.
Der blev skabt en tryg stemning under køretimerne, hvilket gjorde det nemmere at lære som en ny bilist. Forløbet føltes professionelt, og der var fokus på både sikkerhed og få selvtillid bag rattet🚗🌟

30 marca 2026

Gode kørelærere

Der er en perfekt balance hos kørelærerne. De er mega søde og ved hvornår de skal være sjove og hvornår de skal være rolige. Min teorilærer var sjov, og gjorde teoritimerne mindre kedelige, og min kørelærer var altid rolig under kørslen, så jeg ikke blev mere nervøs mens jeg kørte ude på vejene. Min kørelærer var også god til at give mig selvtillid, og gode råd om livet også generelt! Alt i alt har det været virkelig godt at tage kørekort her :)

25 marca 2026

Mit forløb hos Cristians Køreskole

Super fedt forløb og alt klaret i første forsøg. Man bliver klædt rigtig godt på til alt det teoretiske og praktiske. På Christians Køreskole lærer man ikke at få et kørekort, man lærer at køre bil og det er det vigtigste hvis du spørger mig.

Det kan jeg takke min kørelærer Kenneth for og alt teorien takket være Rasmus, begge to super rare mennesker der har gjort den ellers meget overvældende proces rigtig fed og overskuelig for mig.

Det eneste man kunne sætte en finger på er varigheden af forløbet. Det tog mig 5 måneder uden nogen fejl, men det er ventetiden værd. Alt i alt giver jeg mine varmeste anbefalinger:)

13 marca 2026

god og tryg oplevelse

Vores to sønner kom fra en anden køreskole, hvor de ikke havde den bedste oplevelse.
De skiftede til Skive Emblemet, og her kom de trygt i mål med deres kørekort.
Den ene af vores sønner har autisme, og han har virkelig følt sig tryg og godt mødt hele vejen igennem forløbet. Undervisningen har været tålmodig, professionel og meget imødekommende.
Vi kan varmt anbefalet til andre, der ønsker en god og tryg oplevelse med deres kørekort

12 lutego 2026
Oceniono na 5 z 5

Kan klart anbefales – god undervisning og dygtig kørelærer

Jeg tog mit kørekort hos Christians Køreskole, og jeg kan klart anbefale dem! Undervisningen var god og nem at forstå, og hele forløbet var rigtig godt planlagt.

Min kørelærer Rasmus var virkelig en god og støttende kørelærer, som var tålmodig og god til at forklare tingene, så man følte sig tryg bag rattet.

Tak for en rigtig god oplevelse og for hjælpen med at få kørekortet! 🚗👏

10 marca 2026

Virkelig en god køreskole

Jeg kan virkelig anbefale Christians Køreskole. Jeg havde Christian som kørelærer, og han er virkelig dygtig til at forklare tingene, er tålmodig og skaber en god og sjov stemning. Det var et virkelig godt forløb både med selve kørslen, men også teoriundervisningen med Lasse, som formår at gøre undervisningen underholdende og lærerig. :)

10 marca 2026
Oceniono na 5 z 5

Jeg havde en rigtig god oplevelse

Jeg havde en rigtig god oplevelse hos Christians Køreskole. Jeg havde Rasmus som kørelærer, og han gjorde hver lektion sjov. Undervisningen var rolig, tydelig og nem at forstå, og man følte sig tryg hele vejen igennem. Kan klart anbefales

9 marca 2026
Oceniono na 5 z 5

Jeg kan klart anbefale denne køreskole

Jeg kan klart anbefale denne køreskole!🙌
Min kørelærer, Christian, var helt fantastisk. Han sørgede for, at der altid var god stemning i bilen, og vi fik en masse grin ude på vejene.
Samtidig var han virkelig god til at forklare tingene roligt og tydeligt, så jeg altid følte mig tryg bag rattet.
Kæmpe anbefaling herfra!😁

3 marca 2026
Oceniono na 5 z 5

Det har været et rigtig godt forløb hos…

Det har været et rigtig godt forløb hos Christians Køreskole, hvor både teori og praktisk undervisning har været godt tilrettelagt og hvor undervisningen har været sjov uden at miste fagligheden. Med Rasmus som teori- og kørelærer har timerne altid været lærerige og på vejene har han guidet kørslen på en rigtig tryg måde.
Alt i alt en super positiv oplevelse.

2 marca 2026

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej