Virkelig godt og smooth forløb hvor der altid har været styr på tingene. Lærene har godt overblik og kommunikation med hinanden, og gør så undervisningen passer til alle elever. Har kun gode ting at s... Zobacz więcej
UngTrafik er en klar anbefalning⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ De var fleksible igennem hele forløbet, og tilrette lagde kører lektioner efter hvornår jeg kunne. Jeg går selv i gymnasiet, og havde svært ved at finde t... Zobacz więcej
Jeg kan varmt anbefale UngTrafik til alle, der ønsker at tage kørekort – især hvis man vil bestå første gang. Min kørelærer Kevin er helt exceptionel. Han har en meget menneskelig og pædagogi... Zobacz więcej
Napisane przez firmę
Hos UngTrafik prioriterer vi kvalitet i undervisningen – både i vores teorilokaler og under kørelektionerne. Vi tilpasser vores undervisning individuelt, så netop du får den bedste oplevelse og læring, uanset om du har familie, sport, uddannelse eller arbejde, som skal forenes. Vores teorilokaler er moderne indrettet med komfortable biografstole, og vi byder på gratis sodavand, te/kaffe og croissanter til teoriundervisningen. Når det kommer til kørelektionerne, har vi fuld fokus på dig og tager ansvar for din sikkerhed i trafikken. Læring og udvikling går hånd i hånd og det ansvar er vi fælles om. Det er en kerneværdi for os at skabe en tryg atmosfære og et læringsrum, selv når trafikken bliver tæt. Har du spørgsmål eller vil vide mere, er du altid velkommen til at ringe eller sende en sms til os på 25797979. Hvis vi ikke svarer med det samme, er vi enten ude at køre eller underviser, men vi vender hurtigt tilbage til dig. Og hvis du tænker, at du måske er for gammel til UngTrafik, så husk: Ung handler ikke om alder, men om den følelse, du har indeni. Alle er velkomne i UngTrafik-familien. ✨
Mozartsvej 17 - Gammel Køge Landevej 220 - Teglholmsgade 4, København, Dania
- info@ungtrafik.dk
- ungtrafik.dk
Virkelig godt
Virkelig godt og smooth forløb hvor der altid har været styr på tingene. Lærene har godt overblik og kommunikation med hinanden, og gør så undervisningen passer til alle elever. Har kun gode ting at sige om skolen.
⭐⭐⭐⭐⭐ Fantastisk oplevelse hos UngTrafik
Min kørelærer Kevin er helt exceptionel. Han har en meget menneskelig og pædagogisk tilgang til undervisningen. Man mærker tydeligt, at han virkelig brænder for sit arbejde og oprigtigt ønsker det bedste for sine elever. Han er 100% fokuseret under køretimerne og guider dig konstant med præcis feedback og opmærksomhed på selv de mindste detaljer. Det giver en utrolig tryghed og gør, at man udvikler sig hurtigt som bilist.
Samtidig gør ejeren, Thomas, et meget professionelt arbejde for at sikre høj kvalitet i hele forløbet. Man føler, at der er lagt stor omtanke og engagement i at skabe den bedst mulige oplevelse for eleverne.
Hvis du virkelig vil lære at køre bil ordentligt og bestå din køreprøve første gang, så er UngTrafik det helt rigtige valg.
Jeg er godt kørende :)
Jeg tog kørekort B med manuelt gear som førstegangserhverver i en ikke længere helt ung alder.
Med en travl hverdag med arbejde, barn og rejser gør det en stor forskel, at alt bare fungerer uden unødigt besvær. Alt der kunne planlægges blev lagt i kalenderen fra start og udført uden slinger i valsen, og de tager sig af det administrative, så man slipper for tidskrævende bøvl, fx besøg på borgerservice.
Forløbet var effektivt på alle punkter, teori, førstehjælp og kørelektioner. Teoriundervisningen med Thomas og Benjamin var for mit vedkommende primært på køreskolen på Teglholmen og var pædagogisk, engagerende og både underholdende og seriøs, og der var også tænkt på detaljerne med kaffe, croissanter og gode stole. Jeg satte pris på konkurrencerne undervejs og vandt to UngTrafik kopper, som jeg stolt drikker min morgenkaffe af ved lejlighed. Jeg bestod teoriprøven i første forsøg med kun 3 fejl.
Kørelektionerne med Diana fortjener særlig ros. Det var for mig den sværeste del af forløbet, men hun var rolig, tydelig og god til at tilpasse undervisningen undervejs. Jeg følte mig tryg bag rattet fra start og fik løbende konkret feedback, som gjorde det nemt at forbedre mig. Det gjorde en stor forskel for både læring og selvtillid.
Manøvrebane med Kevin fungerede også rigtig godt. Dygtige og engagerede hele vejen. De har styr på det. Hos UngTrafik kører det bare.
UngTrafik er en klar anbefalning⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
UngTrafik er en klar anbefalning⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
De var fleksible igennem hele forløbet, og tilrette lagde kører lektioner efter hvornår jeg kunne. Jeg går selv i gymnasiet, og havde svært ved at finde tider. Jeg fik hjælp af UngTrafik til at tilrettelægge mine kørertider, så jeg ikke fik fravær, og kunne fokuserer på begge ting, på samme tid, både skole og kørerkort.
Jeg er supertaknemlig for hele processen og den glade og gode kominikation vi havde sammen.
Super god oplevelse med Ungtrafik!
Super god oplevelse med Ungtrafik!
Lækre undervisningslokaler, lækker bil, god service, og målrettet praktisk undervisning, med en kørelærer der er til stede under kørslen.
(Jeg har tidligere gået et andet sted hvor der både skulle tankes, tisses og snakkes privat mobiltelefon i de køretimer jeg betalte for, og jeg blev 'syltet' i mange uger, hvor jeg bare skulle betale for køretimer uden at modtage reelt undervisning) -Jeg nævner ingen navne..
Bare vælg Ungtrafik, så bliver det ikke bedre! Super målrettet, jeg strøg lige igennem og bestod begge prøver første gang.
En brandvarm anbefaling!
Ungtrafik lever op til deres…
Ungtrafik lever op til deres anmeldelser.
ALT køre bare, og der er fuld styr på hele processen.
Alle lærene var super søde og rigtig gode til at forklare
10/10 Kæmpe anbefaling
Super fed oplevelse de hjælper dig med…
Super fed oplevelse de hjælper dig med kun at fokusere på at køre og lave din teori og organisere resten for dig og liggere strukturen. Har self haft omkring 2 timer ind til køre skolen hvervet fra mit hjem, men de har stadig gjordt det overskueligt at komme selvom det er så langt væk. Kunne ikke havde ønsket mig en bedre køreskole at gå på.
Jeg har haft en virkelig god oplevelse
Jeg har haft en virkelig god oplevelse hos UngTrafik – klart 5 stjerner
Teoriundervisningen med Thomas var super god. Han skabte et behageligt og afslappet miljø, hvor man følte sig velkommen, og han var altid hjælpsom og professionel i sin kundeservice. Det gjorde hele forløbet meget nemmere og mere overskueligt.
Køretimerne med Benjamin var uden tvivl det bedste. Det var mega sjovt og grineren at køre med ham, samtidig med at man lærte rigtig meget. Han er rolig, tålmodig og god til at forklare tingene, så man føler sig tryg hele vejen igennem. Man glædede sig til hver køretime.
Alt i alt et virkelig fedt forløb, som jeg varmt kan anbefale, især for unge.
Bedste Køreskole I København
Forløbet hos Ungtrafik har simpelthen været en fornøjelse. En meget moderne køreskole med både fokus på læring og fællesskab. Man føler virkelig man bliver taget i hånden igennem hele forløbet, selvfølgelig med egen indsats, men hvor man ikke kunne tænke sig til en bedre service. KÆMPE anbefaling herfra!!! 🙌🏽
Hvorfor du skal vælge ungtrafik
Jeg skiftede fra en anden køreskole til ungtrafik, og jeg kan mærke en kæmpe forskel. Den måde teorien bliver undervist på, gør at man kan huske det meget bedere. På min gamle køreskole dumpede jeg teori to gange, og da jeg skiftede, bestod jeg første gang med 1 fejl.
Det er også et kæmpe plus at der er gratis drikkevarer, dejlige biograf sæder, flere lokationer og at man kan få taget kørekort billede der nede.
Alle underviserne og kørelærerne er så søde og fokuserer meget på at den enkelte person kommer igennem.
Super god oplevelse
Jeg har haft en rigtig god oplevelse hos Ungtrafik. Undervisningen var nem at følge, og kørelæreren var tålmodig og god til at forklare tingene.
Hele forløbet var godt planlagt, og de hjalp med alt det praktiske, så det føltes overskueligt og trygt.
Kan klart anbefales.
Ung trafik
Der er styr på alt. De gør det meste for dig, du skal bare sørger for at lytte efter. Der er komfortable sæder og sodavand. Det hele spiller. Der er kun søde folk der nede, og alle går op i at kørekortet og tiderne passer til dig
Klar anbefaling.
Jeg har været virkelig glad for at jeg…
Jeg har været virkelig glad for at jeg valgte ungtrafik. Det var et super godt forløb både til teori og køretimerne. Teorien foregår med godt humør, i et ordentligt tempo, hvor de sørger for at alle kan følge med og man samtidig ikke keder sig ihjel. Derudover er det også bare nemmere at fokusere på at lære at køre bil når skolen hjælper med, og tager sig af alt hvad der hedder borgerservice, aftaler og ansøgninger. Stemningen og læringen bliver selvfølgelig også hjulpet på vej af gratis sodavand og croissanter til hver time, og så en stor og blød stol at sidde i. Ungtrafik var altså bare et sted med god stemning og gode forhold, uden alt det bøvl der ellers er ved at tage kørekort.
Fantastisk forløb
Fantastisk forløb
Fik mit køre kørt med det samme
Uroligt god kontakt og plan for hele forløbet.
Førstegangserhverver på 56 år
En stor anbefaling til Ungtrafik!
Som 56-årig var jeg lidt spændt på at starte på kørekort, men det viste sig at være en virkelig god oplevelse. Jeg bestod teoriprøven første gang og den praktiske prøve anden gang.
Kevin gjorde teorien både spændende og levende, selvom det ellers kan være et tungt stof. Han var dygtig til at inddrage hele holdet, så alle følte sig med i undervisningen.
Min kørelærer Bent var uden tvivl den bedste kørelærer, man kunne ønske sig. Han var altid meget opmærksom, gav gode råd og rettede mine fejl på en venlig og konstruktiv måde. Samtidig var han rigtig god til at finde noget positivt at fremhæve, hvilket gjorde mig mere tryg og motiveret bag rattet.
Bent strakte sig også langt for at finde køretider, der passede ind i min hverdag. Derudover var hele forløbet godt planlagt med køretimer, prøver og køreteknisk anlæg, så der ikke opstod ventetid.
Som en ekstra bonus var vi også flere voksne på teoriholdet på Mozartsvej, hvilket gjorde stemningen rigtig god.
Alt i alt et meget professionelt og veltilrettelagt forløb.
Alt blev fikset til tiden
Alt blev fikset til tiden, de var super gode til at booke køretimer, køreprøve og teoriprøve.
Byens bedste køreskole UngTrafik 🌟
Efter en dårlig oplevelse på en anden køreskole havde jeg næsten mistet lysten til at tage kørekort. Jeg kæmpede også med stor præstationsangst, så jeg var meget nervøs for at starte igen.
Hos UngTrafik blev jeg mødt af utrolig kompetente, tålmodige og forstående kørelærere, som virkelig tog sig tid til mig og hjalp mig med at få troen på mig selv tilbage. De skabte en tryg og personlig undervisning, hvor jeg følte mig set og støttet hele vejen.
Takket være deres hjælp bestod jeg min køreprøve i første forsøg, noget jeg slet ikke troede var muligt.
Jeg er virkelig taknemmelig for forløbet og kan kun give mine varmeste anbefalinger til UngTrafik⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Super oplevelse hos UngTrafik…
Super oplevelse hos UngTrafik køreskole! Venligt personale og god service. Man bliver behandlet godt, som elev, hele forløbet igennem, og kurset kører som det skal - ingen problem undervejs. Varm anbefaling herfra!
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.