Lisbeths Køreskole Recenzje 2627

Wynik TrustScore: 5 na 5

4,8

Oceniono na 5 z 5

Nu har jeg både taget mit A2 og mit A motorcykel kørekort ved Lisbeths køreskole og specifikt ved Bjarne. Klar anbefaling, det er nemt når man har en kompetent kørelærer som også gerne vil dig det... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Super kompetent undervisning. Følte mig rigtigt godt klædt på til at komme ud i trafikken. Nemt og ligetil undervisnings forløb med kørsel fast 2x om ugen kl 07.15, og efterfølgende teori kl... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Jeg har haft en rigtig god oplevelse hos Lisbeths Køreskole i Vejle. Undervisningen var tryg og lærerig, hvor min kørerlære var tålmodig og man følte sig hørt. Kan helt klart anbefales.

1. Szkoła nauki jazdy

Napisane przez firmę

Lisbeths Køreskole blev grundlagt i 1986 i Kolding af Lisbeth Jensen, kort efter at hun havde afsluttet sin uddannelse som kørelærer. Med en baggrund som pædagog har Lisbeth fra starten haft en særlig tilgang til undervisning – hvor tryghed, forståelse og respekt for den enkelte elev er i centrum. Den pædagogiske vinkel har siden været et bærende element i hele skolens udvikling. I de første år stod Lisbeth selv for al undervisning, men i takt med den stigende efterspørgsel blev den første medarbejder ansat i år 2000. I 2005 blev Kolding Køretekniske Anlæg opkøbt, hvilket gjorde det muligt at samle teori, køreundervisning og manøvretræning ét sted – en milepæl i køreskolens historie. Samme år åbnede nye afdelinger i både Vejle og Haderslev. I dag har Lisbeths Køreskole vokset sig til Danmarks største køreskole med 18 afdelinger fordelt over større byer i Jylland og på Fyn. Vi beskæftiger ca. 50 engagerede og fagligt stærke medarbejdere, der alle arbejder for at levere undervisning af høj kvalitet med fokus på både faglighed og elevens individuelle behov. Vi tilbyder undervisning i kategori B (bil), A (motorcykel) og B/E (trailer) – og uanset hvilken kategori man vælger, lægger vi vægt på en undervisningsform, der er struktureret, gennemsigtig og effektiv. Vores elever får adgang til en moderne app, hvor de kan følge deres forløb, se deres planlagte timer, og få overblik over økonomi og eventuelle ekstra lektioner. Vi arbejder kontinuerligt med at forbedre vores processer og undervisningsværktøjer – både gennem digitale løsninger, pædagogisk opkvalificering og løbende dialog med vores elever. Vores mål er ikke blot at hjælpe folk til at bestå en køreprøve, men at uddanne sikre og ansvarlige trafikante

4,8

1 gwiazdka

Odpowiada na 92% z negatywnych recenzji

Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia

Super kompetent undervisning

Nemt og ligetil undervisnings forløb med kørsel fast 2x om ugen kl 07.15, og efterfølgende teori kl 09.00-12.00, så vi har ikke selv skulle booke kørsler...👌👍
Super grundig undervisning både på bane, kørsel og teori..
Ingen nervøsitet til køreprøve, da jeg følte mig klar og klædt på til det..
Kunne ikke ønske mig et bedre forløb.
Kæmpe stor tak til Phillip som underviser, og ikke mindst for hans måde at være på..👌, og stor tak til Bjarne også for præcis det samme... de er nogle super gutter de to, i Odense..
Fuld plade herfra...tak

15 kwietnia 2026
Oceniono na 5 z 5

Har både taget A2 og opgradering til A…

Har både taget A2 og opgradering til A ved Bjarne ved Lisbeth Køreskole i Odense. Bjarne er super god til at lære fra sig, er sikker i tingene og han sørger for at man kan finde ud af at køre rigtigt på en motorcykel og ikke kun at få et kørekort. Kan varmt anbefales herfra.

15 kwietnia 2026

Super køreskole

Super køreskole! Har taget kørekort til A2 og opgradering til A hos Bjarne på Havnegade i Odense.
Godt forløb og fokus på individet. Klart Anbefales!

14 sierpnia 2025

Dobbelt kunde

Nu har jeg taget to kørekort gennem denne skole (A-B). Det har været upåklageligt begge gange, engagerede kørelærere med solid faglig forståelse og erfaring (specielt Olav).

Klart anbefalet.

31 marca 2026

Anbefaling herfra

Jeg har haft fornøjelsen af at tage MC kørekort ved Olav i Esbjerg. Det var en super god oplevelse og alle hjalp hinanden med teori og erfaringer fra kørsel. Det kan klart anbefales!

Teoriaftenerne var fyldt med humor, så det endte jo med at være helt hyggeligt at tage kørekort.

30 marca 2026

God oplevelse

Tog mc kort ved Jørn i Kolding. En person med temperament og god humor. " kvaje fejl" afregnes i kage 😅😅. Gode cykler og overordnet set styr på en meget struktureret kalender. Kan anbefales.

26 marca 2026
Opinia niezależna

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej