Oceniono na 1 z 5

Køb ikke deres solsikke kerner til fuglene. Deres 10 kg pose går op i svejsning før man når hjem og man står med en rengøring af bil bagefter. Kunne godt se de havde haft problemet også i butikken... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

NUL stjerner herfra kun tvunge 1 Har lige været i biltema café i paderup Randers . Vi bestilte 2 bøfsandwich jeg sagde meget tydeligt at min skulle kun indholde brød bøf sovs og ristet løg , men da v... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Oceniono na 1 z 5

Biltema Horsens Ualmindelig dårlig service. Jeg kommer ind med en vare. Jeg ønskede at bytte, fordi jeg har fået to af den samme. Jeg ønsker at bytte varen, til en anden model i samme sortiment.... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Jeg handler tit i biltema i Holbæk Der er ingen problemer med biltema I Holbæk megacenter Der er altid hjælpsom og hjælper kunderne med at finde varen det er min holdning jeg har aldrig haft pr... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

1. Sklep z akcesoriami samochodowymi
  2. Sklep z produktami do pieczenia
  3. Wyposażenie łazienek
  4. Sklep z akumulatorami
  5. Sklep marinistyczny
  6. Sklep z artykułami biurowymi

Napisane przez firmę

HUSK! at tilføje dit køb og hent ordre nummer, for at deltage i vores trustpilot konkurrence om et gavekort på 1000 ,- læse mere på: https://www.biltema.dk/aktuelt/anmeldelser/

1,8

1 gwiazdka

Odpowiada na 97% z negatywnych recenzji

Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin

Oceniono na 1 z 5

Købte et mindre start batteri

Købte et mindre start batteri, åbenbart med mindre pol'er end alm start batterier. Biltema sælger så ikke polsko der passer på deres eget batteri, dælme fjollet.

23 marca 2025

Hej Christoffer,

Vi beklager meget, at du har oplevet problemer med dit køb af startbatteriet. Det lyder bestemt ikke som den oplevelse, vi ønsker at give vores kunder.

Vi har modtaget din henvendelse, og den var den nærmeste sag vi skulle til at undersøge. Dog virker det til at du har modtaget den afklaring du søgt, og vi vil derfor lukke din sag #30612353.

Hvis du stadig har tvivl omkring en vare eller andre spørgsmål er du velkommen til at kontakte os igen.

Vi beklager meget denne oplevelse.

Dårlig Kundeservice Glostrup

Jeg var i dag udsat for den dårligste kundeservice nogensinde. Havde købt en vare ud fra et billede på Biltemas hjemmeside og skal så hente varen i Glostrup afdeling. Billede og varen er ikke ens. Får en meget nedladende bemærkning om at jeg jo kan se hvad der står. Ingen venlighed eller kompensation. De var lidt ligeglad med mig som kunde og fralagde sig alt ansvar for fejl på hjemmesiden. Jeg kommer ikke til at handle hos Biltema igen.

Hej Berit,

Vi er meget kede af at høre om din oplevelse i vores Glostrup afdeling. Det er bestemt ikke den standard for kundeservice, vi stræber efter. Vi beklager dybt for den ulejlighed og den ubehagelige oplevelse, du har haft.

Vi vil meget gerne undersøge sagen nærmere og rette op på fejlen. Hvis du vil kontakte os med detaljer om den pågældende vare og eventuelle ordrenumre, vil vi gøre vores bedste for at finde en passende løsning og sikre, at dette ikke sker igen.

Vores mail er kundeservice@biltema.dk

Godt vare udvalg.

Godt vare udvalg.

Hej Nis,

Tak for din fine anmeldelse.

Vi er meget glade for din interesse for vores varehus og vores varer her hos Biltema, og ser frem til at se dig i et af vores varehuse.

Petra//Biltema

Over al forventning

Som så mange andre danskere vågnede jeg op i morges med hensigt på at tage på job. Mit bilbatteri havde dog andre planer.
Efter at få den kickstartet og en hurtigt guide i batteriskift fra Vejhjælpsfyren, satte jeg mig bad rattet med målet om at komme ud til Biltema Randers uden at kludrer i koblingen.
Det er her min morgen skildrer sig fra så mange andres.
Jeg får parkeret bilen og snakket med en ven, om jeg kan komme forbi hans værksted og hurtigt få skiftet batteriet efter køb. Ingen problemer i det, så jeg bevæger mig ind i Biltema efter det bilbatteri deres nummerplade-søger udpeger til mig.
Nemt at finde, let at betale, tungt at bære.
Jeg kommer ud til min bil efter cirka fem minutter i butikken og konstatere, at den igen ikke vil starte. Jeg kan ikke kører videre til værkstedet – mit batteri er dødt.
Tilbage ind i Biltema, spørger jeg Susanne bag kassen om de har et jumpstart-kit jeg hurtigt kan låne. Det har de, og få minutter senere kommer Daniel op til kassen, og beklager at det ikke er opladt. Jeg spørger, om de har noget værktøj jeg må låne til at skifte det selv på parkeringspladsen, og det havde de.
Philip går med mig ud, og bekræfter hvilket værktøj jeg har brug for. Philip finder værktøjet og rådgiver mig. Ikke mere end fem minutter senere, er mit batteri skiftet og min bil vil starte igen. Jeg kan genoptage min originale morgenplan om at tage på job.
Tak. Fra bunden af mit hjerte, tak - til Philip, Susanne og Daniel for deres hjælp i at få mig i mål med at komme på job.

Hej Jonas,

Tak for din anmeldelse!

Det betyder virkelig meget for os at høre om din oplevelse. Vi er glade for, at vi kunne hjælpe dig med at få skiftet dit bilbatteri og komme videre med din dag. Det er altid vores mål at yde den bedst mulige service, og det er dejligt at høre, at vores team kunne assistere dig hurtigt og effektivt.

Din feedback er meget værdsat, og vi vil sørge for at dele dine venlige ord med hele teamet. Vi stræber altid efter at forbedre os, og anmeldelser som din hjælper os med at forstå, hvad vi gør rigtigt, og hvor vi kan blive endnu bedre.

Tak fordi du valgte os, og vi ser frem til at kunne assistere dig igen i fremtiden.

Du ønskes en rigtigt god dag.

I går var jeg en tur i Biltema Næstved

I går var jeg en tur i Biltema Næstved. For at bruge resten af mit gavekort, som jeg fik til Jul 2024.
På Gavekortet står der det gælder 1 år.
Jeg brugte 211 kr. af de 500 kt tilbage i Januar.
Der fik jeg så en til gode seddel på 289 kr. på rest af gavekortet. Jeg er ikke opmærksom på at denne seddel nu kun gælder 30 dage, da ingen har sagt det til mig og jeg kun ser på de 289 kr. der er tilbage. Nu her 2 mdr. efter, får jeg af vide det ikke er gyldigt.
Så det oprindelig kort på 1 års løbetid bliver nu ændret til blot 3o dage, må man egentlig det? der er jo egentlig stadig 9 mdr. tilbage af gavekortet jeg fik til jul.

24 marca 2025

Hej Kim,

Tak for din henvendelse.

Da vi i den landsdækkende kundeservice ikke kan se nogle mails vedr. dette, så vil vi henvise dig til at sende os en mail kundeservice@biltema.dk vedr. dette:

I den mail skal der være:

Sagsnummer 30619273
Billede af dette tilgodebevis
Evt. kvitteringer tilknyttet dette gavekort.
kontakt navn og telefonnummer

Så snart vi modtager dette, så vil vi undersøge dette og vende tilbage til dig pr. mail.

0 servis i bistroen i randers

Biltema Randers bistro burde ansætte medarbejder der er scervismindet jeg var ind og købe 2 franske hotdog men der var ikke mere hvidløgs dressing jeg prøver flere gange at komme i kontakt med med de 2 bistro medarbejder men de kigger bare på mig og var ligeglade da en af dem så endelig kom hen til mig brokked hun sig over mig at jeg godt kunne sige det pænt men det gjore jeg også men det mente hun ikke så tilføjede hun ligså flabet at jeg skulle opføre mig voksent hvor efter hun kigged ligså flabet på mig og så gik jeg så 1 stjerne til biltemas bistro for super elendig scervis

21 marca 2025

Hej Mikael,

Vi beklager dybt den uheldige oplevelse, du har haft i vores varehus i Randers. Det er bestemt ikke den standard, vi ønsker at opretholde, og vi tager din feedback meget alvorligt. Din henvendelse er blevet videresendt til både ledelsen og det lokale varehus, så de kan foretage en grundig undersøgelse af sagen. Vi vil gøre vores bedste for at rette eventuelle fejl og mangler, så vi kan forbedre vores service fremadrettet.

Vi undskylder oprigtigt for den ulejlighed, dette har forårsaget dig, og håber at kunne genvinde din tillid.

Oceniono na 5 z 5

Generelt glimrende værktøj til prisen

Generelt glimrende værktøj til prisen, selvfølgelig kan man ikke forvente professionelt værktøj til de priser. Men er fint discount byggemarked

14 marca 2025

Hej,

Mange tak for den meget fine anmeldelse.
Det sætter vi stor pris på.

Du ønskes en rigtig dejlig dag
Freja//Biltema

Oceniono na 1 z 5

no user reviews, red flag, avoid

no wonder they don't allow reviews on their own branded utilities, my mistake for not catching that "universal" flat roof racks don't have a mounting guide video, instant red flag and I missed it so don't make that error

waste of money, potential danger if you do happen to mount something "correctly" for it to fly off on the highway, i was not so unfortunate as it simply wouldn't mount at all

15 marca 2025

Tak for din henvendelse.

Først og fremmest vil vi gerne beklage denne oplevelse du har haft med et af vores produkter, dette ønsker vi selvfølgelig ikke for vores kunder. Derfor er vi super glade for at du gør os opmærksomme på dette problem.

Jeg vil meget gerne undersøge denne sag nærmere, men for at kunne dette skal jeg bede dig sende en mail på kundeservice@biltema.com. Heri må du meget gerne beskrive hvad der præcist er sket og galt med produktet gerne med dokumentation i form af billeder.

Så snart vi modtager dette vil vi meget gerne kigge nærmere på sagen.

Vi beklager endnu en gang for denne oplevelse.

Dina//Biltema

Ikke ekIsterende kundepleje

Har netop i dag købt en digital dæktryksmåler i Horsens, men kunne ikke se, hvordan måleren skulle kobles til dækventilen. Da jeg spurgte i kassen fik jeg et surt "Det ved jeg sgu ikke noget om"- og der fulgte flere sure bemærkninger understøttet af eder.

Det kan godt være Biltema's produkter er billige- men service og et minimum af venlighed er ikke eksisterende.

13 marca 2025

Hej Kim,

Tak for din henvendelse.

Først og fremmeste er vi naturligvis kede af at denne oplevelse, som du har haft i vores varehus i Horsens.

Vi ønsker naturligvis kun, at vores kunder får en god oplevelse hos os og det er dybt beklageligt, at det ikke har været tilfældet i denne situation.

Vi er glade for at du gør os opmærksomme på denne sag, og jeg vil meget gerne undersøge sagen nærmere, derfor må du meget gerne sende en mail på kundeservice@biltema.dk så vi kan få rettet op på dette.

Vi beklager mange gange denne oplevelse som du har haft i vores varehus og glæder os til at se dig igen.

Dina // Biltema

Telefon: +45 70 80 77 70
kundeservice@biltema.dk

Oceniono na 1 z 5

Jeg har været i Biltema i Slagelse i…

Jeg har været i Biltema i Slagelse i dag, hvor man haar wienerbrød som crossaint og fastelavnsboller i kølemontre hvor det slet ik hører hjemme koldt wienerbrød blir tørt og kedeligt og smagen ændre sig. Tænker os det er derfor bagerne ikke har det på køl.

11 marca 2025

Hej Natasja,

Tak for din anmedelse.

Det er helt rigtigt at vi er lige nu ved at afprøve noget nyt i varehuset i Slagelse og vi derfor har meget af vores mad/kager i vores kølemonter for at holde det mere frisk.

Dette er fordi vi har modtaget feedback fra andre kunder, som mener at kagerne var for tøre når vi nået slutningen af dagen og de har stået ikage bosken hele dagen, så derfor har vi nu valgt at afprøve noget nyt.

Vi takker for din feedback og vil gerne høre din mening, efter at du har afprøvede vores kager, for at høre om hvordan de smager.

Elendig kundeservice

Elendig kundeservice - firkantet og ikke service minded. Køber ikke en skrue mere derude. Jeg bad om om kvittering da jeg købte en defekt boremaskine i Herning afd. D 17 feb. Da den blev købt på en tilgodeseddel fik jeg ikke nogen kvittering med som jeg skal bruge for at reklamere. Ringede til kunde service har dato og artikel nr på varen. Men nej det kunne ikke lade sig gøre. Nok begrænset hvor mange boremaskiner der er solgt lige præcis den dag med til tilgode seddel. Hvor svært kan det være finde i jeres transaktions register. I har afdeling artikel nr samt dato.

11 marca 2025

Opdateret 11-03-2025 14:40;

Det er rigtigt at vi kan desværre ikke finde en kvittering ud fra de informationer som du kunne give os, men vi vil meget gerne hjælpe dig med at finde din kvittering, men for det skal vi bede dig om følgende informationer:

- totalt beløb
-Varehus det er forgået i
-dato (+/- 3 dage)

Vi kan desvære ikke finde det udfra hvornår de forskellige vare er solgt.

Hvis du kan finde disse informationer, så er du meget velkommen til at sende en mail til vores kundeservice også vil de undersøge din henvendelse.

God dag.

Hej G. Tulius,

Tak for din anmedelse.

Vi beklager dybt, at vi ikke har været fleksible og serviceorienterede i denne situation. Da vi desværre ikke har flere oplysninger om denne henvendelse, kan vi kun undskylde for den oplevelse, du har haft.

Hav en god dag.

Oceniono na 5 z 5

Vi blev ekspederet af medarbejderen…

Vi blev ekspederet af medarbejderen Rasmus fra Glostrup, da vi manglede et ordentligt bruse hoved samt plante muld. Det tog ikke Rasmus længere end 2 minutter at give os gode andmelelser af hvad end vi skulle bruge bruse hovedet til samt tryk osv. og hvad plante mulden var effektiv til. Jeg kan kun gå fra butikken med et smil og det vil jeg takke servicen fra Glostrup samt specielt Rasmus for hjælpen

10 stycznia 2025

Hej Magnus,

Tak for din fine anmeldelse.

Vi er super glade for at høre at servicen har levet op til jeres forventning og at Rasmus fra Glostrup har kunnet hjælpe jer med at finde det i søgte.
Det er selvfølgelig altid det vi bestræber os efter at opnå for vores kunder.

Vi glæder os til at se jer igen i et af vores mange varehuse i Biltema

Dina // Biltema

Telefon: +45 70 80 77 70
kundeservice@biltema.dk

Kundeservice til 5 kæmpe store stjerner

Har netop handlet hos biltema i Nykøbing Falster. Lækkert stort udvalg og en kundeservice til 5 kæmpe store stjerner. Tusind tak til butik Nykøbing Falster for at gøre en forskel🤩🤩

4 marca 2025

Hej Søren,

Super mange gange tak for den fine anmedelse.

Vi vil søger for at sende den videre til vores varehus i Nyk F, så de kan læse denne anemdelse.

Ha en super god dag

Når dagen slutter kl.16

Jeg ville købe Viskere i dag til "viskerdag" og få dem monteret. Det kunne jeg så ikke, da det sluttede kl.16. Og jeg kom kl. 17, en time før luk. Det med det begrænsede tilbud blev ikke nævnt i de radioreklamer, jeg hørte.
Så kørte igen.

1 marca 2025

Hej Carsten,

Tak for din anmedelse.

Jeg beklager mange gange, men vi er desværre lidt uforstående overfor denne anmedelse, da det typer på at vi ikke har gjort noget forkert og derfor er vi desværre lidt uforstående over din 1 stjerne anmedelse.

Som du kan læse på vores hjemmeside https://www.biltema.dk/aktuelt/vinduesviskerdag/ og som der er sagt i vores radio reklamer, så sluttet vores viskerdag som altid kl. 16.

Vi afholder aldrig hele dags events, da vores kollager skal have tid til at sætte op og pakke sammen igen inden for vores åbningstid.

Du ønskes en rigtige god dag.

Oceniono na 1 z 5

Montering/klargøring er en by i Rusland😡😡

Jeg købte 1/3 en plæneklipper i Sønderborg og betalte extra 199kr for montering og klargøring. Da den unge pige kommer med den til Drive in, spørger jeg indtil om der er påfyldt olie, dette ved hun ikke, og jeg skruer oliehætten af, og får lidt olie på fingeren, så regner med det er ok. Vi kører hjem og under aflæsning ringer min telefon og det er den unge pige fra Biltema, der alligevel har spurgt “montøren” om olien. Nej det havde ikke fyldt på!!!! De kender ikke deres egne monterings og klargørings metoder, så amatøragtigt at det skriger til himlen😡. Men jeg måtte da godt smide den i bilen og køre de 12 km igen. Nej tak, men jeg måtte aller nådigst få en olie uden beregning og selv fylde på, ligeledes måtte jeg selv prøvekøre den. Ingen kompensation eller undskyldning for deres manglende viden. Hold kæft hvor er det ringe!!!!!!!!

1 marca 2025

Hej Henrik,

Vi er naturligvis meget beklagelig over denne oplevelse som du har haft vedr. samling af en af vores plæneklipper.

Da vi ikke kan se at du har kontaktet os via den landsdækkende kundeservice, så vil vi gerne bede dig om at kontakte dem på kundeservice@biltema.dk og sende dem billeder af kvitteringe, kontakt informationer samt dit sagsnummer 30354044 også vil de undersøge denne henvendelse yderligere og derefter vende tilbage til dig.

Vi beklager denne oplevelse,

Oceniono na 1 z 5

Aldrig om jeg nogensinde vil handle i biltema igen.

Købte en pande af biltema. Efter første gang den bruges, efterlader den kæmpe mærker på en helt ny kogeplade til 25000 kr. Biltema og deres forsikring afviser enhver form for dækning af skaderne udført af deres produkt og jeg bliver derfor nødt til at gå rettens vej, for at få erstattet mine ting.
Forfærdelig butik, forfærdelig service. Lad for guds skyld være med, at købe dyre ting eller ting der kan gøre skade på dine ejendomme, for det bliver for egen regning.

På svaret herunder er det pludselig topledelse, der har afvist min påstand om erstatning og ifølge jeres varehuschef, som ignorere mine henvendelser, er det jeres forsikringsselskab.

Det er sendt til forbrugerklagenævnet.

24 stycznia 2025

Hej Matias,

først og fremmeste vil vi gerne beklage denne oplevelse som du har haft med din skadesanmedelse.

jeg har været i dialog med varehuset, som håndtere denne henvendelse sammen med vores top ledelse og her bliver vi informeret om det er desværre rigtigt at top ledelsen har afvist denne sag den 21/02-2025.

Oceniono na 2 z 5

Højtryksrenser med 180 bar???

Jeg var i Biltema Holstebro d.25/02/2025 hvor jeg købte en 180 bar højtryksrenser. Jeg har i forvejen en Nilfisk 110 bar, men ønskede mere tryk da den var tiltænkt til at rense fliser med.
Jeg åbnede den da jeg kom hjem og satte den til hanen.
Jeg blev ærlig talt skuffet. Utroligt skuffet. Det var stort set nøjagtigt samme tryk på biltemas 180 bar som der var på min nilfisk 110 bar.

Når man reklamere med 180 bar på et produkt, forventer man som forbruger og få 180 bar.

Hvis jeg køber en bil med 180 hestekræfter, forventer jeg 180 hestehæstekræfter, og ikke 110.

Jeg pakkede den sammen og kørte ud med den.
De ville slet ikke høre tale om tilbagebetaling da den havde været åbnet og brugt i 10sek.

Vi diskuterede lidt frem og tilbage men fik at vide han da bestemt ikke ville diskutere med mig og jeg skulle se mig om i varehuset og fortælle hvor mange servicemedarbejdere jeg kunne se. Jeg svarede ingen.
Til det svarede han at der i Bauhaus ville være 10 synlige og at det var derfor biltemas varer var så billige og der ingen reklamation var på varene.

Det eneste jeg kan se den kan bruges til er under en vandkamp med naboens børn over hækken til sommer.

Jeg vil så også rose jer for endeligt og komme til Holstebro. Alle andre produkter jeg har købt i jeres butik var yderst tilfredstillende.

Højtryksrenseren er sendt til reklamation, men jeg ved jo inderst inde godt jeg får en besked om den intet fejler og at den er klar til afhentning.

Jesper.

26 lutego 2025

Hej Jesper,

Vi vil gerne beklage denne oplevelse som du har haft med denne højtryksrenser.

Vi har været i idalog med varehuset vedr. den og de vil kontakte dig i denne uge vedr. den.

Vi beklager dette besvær.

Oceniono na 2 z 5

Var i dag på besøg i Glostrup

Var i dag på besøg i Glostrup, hvor affaldet flød og skraldespandene var overfyldt kl. 17:30

Ulækre flasker med sennep, ketchup o.s.v., der endvidere var tomme.

Det ligner en butik med manglende ledelse

19 lutego 2025

Hej,

Vi beklager meget den oplevelse som du har haft i cafeen i Glostrup.
Der skal selvfølgelig set pænt og ordentligt ud.

Jeg har allerede sendt sagen videre til varehuse så de kan får styr på sagen.

Du ønskes en rigtig dejlig dag
Freja//Biltema

Oceniono na 1 z 5

Elendigt service i Kalundborg og to…

Elendigt service i Kalundborg og to sure medarbejdere i caféen i privat tøj. Den ene gik rundt i en hvid gennemsigtig bluse der ikke dækkede navlen. Det er altså ikke i orden.

16 lutego 2025

Hej Lærke,

Tak for denne anmedelse og den som du lavet den 19 april 24.

Først og fremmeste vil vi gerne beklage denne oplevelse som du har haft i vores Café i Kalundborg. Da du har indsendt flere anmedelser, så har vi hermed videre sendt begge til vores ledelse for ydeligere undersøgelse.

Vi beklager mange gange dette besvær.

Oceniono na 3 z 5

Du kan kun skifte visning til en anden…

Du kan kun skifte visning til en anden butik, hvis ikke de har varen i den aktuelle butik, det er bøvlet.....

Edit.: Jeg forstår slet ikke jeres svar, jeg havde svært ved at skifte fra en forkert butik til min nærmeste. Det har intet med levering at gøre.
Jeres vælg butik funktion under profil opdaterer ikke med den valgte butik!

14 lutego 2025

Hej Christian,

Da vi desværre ikke tilbyder levering, så kan man kun afhente vare i vores varehuse og derfor kan man kun se hvilken varehuse den er på lager i.

Du er altid velkommen til at kontakte vores landsdækkende kundeservice, hvis du ønsker at vide om en vare er på vej til varehus.

Biltema

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej