Køb ikke deres solsikke kerner til fuglene. Deres 10 kg pose går op i svejsning før man når hjem og man står med en rengøring af bil bagefter. Kunne godt se de havde haft problemet også i butikken... Zobacz więcej
NUL stjerner herfra kun tvunge 1 Har lige været i biltema café i paderup Randers . Vi bestilte 2 bøfsandwich jeg sagde meget tydeligt at min skulle kun indholde brød bøf sovs og ristet løg , men da v... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Biltema Horsens Ualmindelig dårlig service. Jeg kommer ind med en vare. Jeg ønskede at bytte, fordi jeg har fået to af den samme. Jeg ønsker at bytte varen, til en anden model i samme sortiment.... Zobacz więcej
Jeg handler tit i biltema i Holbæk Der er ingen problemer med biltema I Holbæk megacenter Der er altid hjælpsom og hjælper kunderne med at finde varen det er min holdning jeg har aldrig haft pr... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
- Sklep z akcesoriami samochodowymi
- Sklep z produktami do pieczenia
- Wyposażenie łazienek
- Sklep z akumulatorami
- Sklep marinistyczny
- Sklep z artykułami biurowymi
Napisane przez firmę
HUSK! at tilføje dit køb og hent ordre nummer, for at deltage i vores trustpilot konkurrence om et gavekort på 1000 ,- læse mere på: https://www.biltema.dk/aktuelt/anmeldelser/
Japanvej 18, 4200, Slagelse , Dania
- Kundeservice@biltema.dk
- www.biltema.dk
Odpowiada na 97% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin
Købte et mindre start batteri
Købte et mindre start batteri, åbenbart med mindre pol'er end alm start batterier. Biltema sælger så ikke polsko der passer på deres eget batteri, dælme fjollet.

Dårlig Kundeservice Glostrup
Jeg var i dag udsat for den dårligste kundeservice nogensinde. Havde købt en vare ud fra et billede på Biltemas hjemmeside og skal så hente varen i Glostrup afdeling. Billede og varen er ikke ens. Får en meget nedladende bemærkning om at jeg jo kan se hvad der står. Ingen venlighed eller kompensation. De var lidt ligeglad med mig som kunde og fralagde sig alt ansvar for fejl på hjemmesiden. Jeg kommer ikke til at handle hos Biltema igen.

Over al forventning
Som så mange andre danskere vågnede jeg op i morges med hensigt på at tage på job. Mit bilbatteri havde dog andre planer.
Efter at få den kickstartet og en hurtigt guide i batteriskift fra Vejhjælpsfyren, satte jeg mig bad rattet med målet om at komme ud til Biltema Randers uden at kludrer i koblingen.
Det er her min morgen skildrer sig fra så mange andres.
Jeg får parkeret bilen og snakket med en ven, om jeg kan komme forbi hans værksted og hurtigt få skiftet batteriet efter køb. Ingen problemer i det, så jeg bevæger mig ind i Biltema efter det bilbatteri deres nummerplade-søger udpeger til mig.
Nemt at finde, let at betale, tungt at bære.
Jeg kommer ud til min bil efter cirka fem minutter i butikken og konstatere, at den igen ikke vil starte. Jeg kan ikke kører videre til værkstedet – mit batteri er dødt.
Tilbage ind i Biltema, spørger jeg Susanne bag kassen om de har et jumpstart-kit jeg hurtigt kan låne. Det har de, og få minutter senere kommer Daniel op til kassen, og beklager at det ikke er opladt. Jeg spørger, om de har noget værktøj jeg må låne til at skifte det selv på parkeringspladsen, og det havde de.
Philip går med mig ud, og bekræfter hvilket værktøj jeg har brug for. Philip finder værktøjet og rådgiver mig. Ikke mere end fem minutter senere, er mit batteri skiftet og min bil vil starte igen. Jeg kan genoptage min originale morgenplan om at tage på job.
Tak. Fra bunden af mit hjerte, tak - til Philip, Susanne og Daniel for deres hjælp i at få mig i mål med at komme på job.

I går var jeg en tur i Biltema Næstved
I går var jeg en tur i Biltema Næstved. For at bruge resten af mit gavekort, som jeg fik til Jul 2024.
På Gavekortet står der det gælder 1 år.
Jeg brugte 211 kr. af de 500 kt tilbage i Januar.
Der fik jeg så en til gode seddel på 289 kr. på rest af gavekortet. Jeg er ikke opmærksom på at denne seddel nu kun gælder 30 dage, da ingen har sagt det til mig og jeg kun ser på de 289 kr. der er tilbage. Nu her 2 mdr. efter, får jeg af vide det ikke er gyldigt.
Så det oprindelig kort på 1 års løbetid bliver nu ændret til blot 3o dage, må man egentlig det? der er jo egentlig stadig 9 mdr. tilbage af gavekortet jeg fik til jul.

0 servis i bistroen i randers
Biltema Randers bistro burde ansætte medarbejder der er scervismindet jeg var ind og købe 2 franske hotdog men der var ikke mere hvidløgs dressing jeg prøver flere gange at komme i kontakt med med de 2 bistro medarbejder men de kigger bare på mig og var ligeglade da en af dem så endelig kom hen til mig brokked hun sig over mig at jeg godt kunne sige det pænt men det gjore jeg også men det mente hun ikke så tilføjede hun ligså flabet at jeg skulle opføre mig voksent hvor efter hun kigged ligså flabet på mig og så gik jeg så 1 stjerne til biltemas bistro for super elendig scervis

Odpowiedź od Biltema Danmark A/S
Generelt glimrende værktøj til prisen
Generelt glimrende værktøj til prisen, selvfølgelig kan man ikke forvente professionelt værktøj til de priser. Men er fint discount byggemarked

Odpowiedź od Biltema Danmark A/S
no user reviews, red flag, avoid
no wonder they don't allow reviews on their own branded utilities, my mistake for not catching that "universal" flat roof racks don't have a mounting guide video, instant red flag and I missed it so don't make that error
waste of money, potential danger if you do happen to mount something "correctly" for it to fly off on the highway, i was not so unfortunate as it simply wouldn't mount at all

Ikke ekIsterende kundepleje
Har netop i dag købt en digital dæktryksmåler i Horsens, men kunne ikke se, hvordan måleren skulle kobles til dækventilen. Da jeg spurgte i kassen fik jeg et surt "Det ved jeg sgu ikke noget om"- og der fulgte flere sure bemærkninger understøttet af eder.
Det kan godt være Biltema's produkter er billige- men service og et minimum af venlighed er ikke eksisterende.

Odpowiedź od Biltema Danmark A/S
Jeg har været i Biltema i Slagelse i…
Jeg har været i Biltema i Slagelse i dag, hvor man haar wienerbrød som crossaint og fastelavnsboller i kølemontre hvor det slet ik hører hjemme koldt wienerbrød blir tørt og kedeligt og smagen ændre sig. Tænker os det er derfor bagerne ikke har det på køl.

Elendig kundeservice
Elendig kundeservice - firkantet og ikke service minded. Køber ikke en skrue mere derude. Jeg bad om om kvittering da jeg købte en defekt boremaskine i Herning afd. D 17 feb. Da den blev købt på en tilgodeseddel fik jeg ikke nogen kvittering med som jeg skal bruge for at reklamere. Ringede til kunde service har dato og artikel nr på varen. Men nej det kunne ikke lade sig gøre. Nok begrænset hvor mange boremaskiner der er solgt lige præcis den dag med til tilgode seddel. Hvor svært kan det være finde i jeres transaktions register. I har afdeling artikel nr samt dato.

Odpowiedź od Biltema Danmark A/S
Vi blev ekspederet af medarbejderen…
Vi blev ekspederet af medarbejderen Rasmus fra Glostrup, da vi manglede et ordentligt bruse hoved samt plante muld. Det tog ikke Rasmus længere end 2 minutter at give os gode andmelelser af hvad end vi skulle bruge bruse hovedet til samt tryk osv. og hvad plante mulden var effektiv til. Jeg kan kun gå fra butikken med et smil og det vil jeg takke servicen fra Glostrup samt specielt Rasmus for hjælpen

Kundeservice til 5 kæmpe store stjerner
Har netop handlet hos biltema i Nykøbing Falster. Lækkert stort udvalg og en kundeservice til 5 kæmpe store stjerner. Tusind tak til butik Nykøbing Falster for at gøre en forskel🤩🤩

Når dagen slutter kl.16
Jeg ville købe Viskere i dag til "viskerdag" og få dem monteret. Det kunne jeg så ikke, da det sluttede kl.16. Og jeg kom kl. 17, en time før luk. Det med det begrænsede tilbud blev ikke nævnt i de radioreklamer, jeg hørte.
Så kørte igen.

Odpowiedź od Biltema Danmark A/S
Montering/klargøring er en by i Rusland😡😡
Jeg købte 1/3 en plæneklipper i Sønderborg og betalte extra 199kr for montering og klargøring. Da den unge pige kommer med den til Drive in, spørger jeg indtil om der er påfyldt olie, dette ved hun ikke, og jeg skruer oliehætten af, og får lidt olie på fingeren, så regner med det er ok. Vi kører hjem og under aflæsning ringer min telefon og det er den unge pige fra Biltema, der alligevel har spurgt “montøren” om olien. Nej det havde ikke fyldt på!!!! De kender ikke deres egne monterings og klargørings metoder, så amatøragtigt at det skriger til himlen😡. Men jeg måtte da godt smide den i bilen og køre de 12 km igen. Nej tak, men jeg måtte aller nådigst få en olie uden beregning og selv fylde på, ligeledes måtte jeg selv prøvekøre den. Ingen kompensation eller undskyldning for deres manglende viden. Hold kæft hvor er det ringe!!!!!!!!

Odpowiedź od Biltema Danmark A/S
Aldrig om jeg nogensinde vil handle i biltema igen.
Købte en pande af biltema. Efter første gang den bruges, efterlader den kæmpe mærker på en helt ny kogeplade til 25000 kr. Biltema og deres forsikring afviser enhver form for dækning af skaderne udført af deres produkt og jeg bliver derfor nødt til at gå rettens vej, for at få erstattet mine ting.
Forfærdelig butik, forfærdelig service. Lad for guds skyld være med, at købe dyre ting eller ting der kan gøre skade på dine ejendomme, for det bliver for egen regning.
På svaret herunder er det pludselig topledelse, der har afvist min påstand om erstatning og ifølge jeres varehuschef, som ignorere mine henvendelser, er det jeres forsikringsselskab.
Det er sendt til forbrugerklagenævnet.

Odpowiedź od Biltema Danmark A/S
Højtryksrenser med 180 bar???
Jeg var i Biltema Holstebro d.25/02/2025 hvor jeg købte en 180 bar højtryksrenser. Jeg har i forvejen en Nilfisk 110 bar, men ønskede mere tryk da den var tiltænkt til at rense fliser med.
Jeg åbnede den da jeg kom hjem og satte den til hanen.
Jeg blev ærlig talt skuffet. Utroligt skuffet. Det var stort set nøjagtigt samme tryk på biltemas 180 bar som der var på min nilfisk 110 bar.
Når man reklamere med 180 bar på et produkt, forventer man som forbruger og få 180 bar.
Hvis jeg køber en bil med 180 hestekræfter, forventer jeg 180 hestehæstekræfter, og ikke 110.
Jeg pakkede den sammen og kørte ud med den.
De ville slet ikke høre tale om tilbagebetaling da den havde været åbnet og brugt i 10sek.
Vi diskuterede lidt frem og tilbage men fik at vide han da bestemt ikke ville diskutere med mig og jeg skulle se mig om i varehuset og fortælle hvor mange servicemedarbejdere jeg kunne se. Jeg svarede ingen.
Til det svarede han at der i Bauhaus ville være 10 synlige og at det var derfor biltemas varer var så billige og der ingen reklamation var på varene.
Det eneste jeg kan se den kan bruges til er under en vandkamp med naboens børn over hækken til sommer.
Jeg vil så også rose jer for endeligt og komme til Holstebro. Alle andre produkter jeg har købt i jeres butik var yderst tilfredstillende.
Højtryksrenseren er sendt til reklamation, men jeg ved jo inderst inde godt jeg får en besked om den intet fejler og at den er klar til afhentning.
Jesper.

Odpowiedź od Biltema Danmark A/S
Var i dag på besøg i Glostrup
Var i dag på besøg i Glostrup, hvor affaldet flød og skraldespandene var overfyldt kl. 17:30
Ulækre flasker med sennep, ketchup o.s.v., der endvidere var tomme.
Det ligner en butik med manglende ledelse

Odpowiedź od Biltema Danmark A/S
Elendigt service i Kalundborg og to…
Elendigt service i Kalundborg og to sure medarbejdere i caféen i privat tøj. Den ene gik rundt i en hvid gennemsigtig bluse der ikke dækkede navlen. Det er altså ikke i orden.

Odpowiedź od Biltema Danmark A/S
Du kan kun skifte visning til en anden…
Du kan kun skifte visning til en anden butik, hvis ikke de har varen i den aktuelle butik, det er bøvlet.....
Edit.: Jeg forstår slet ikke jeres svar, jeg havde svært ved at skifte fra en forkert butik til min nærmeste. Det har intet med levering at gøre.
Jeres vælg butik funktion under profil opdaterer ikke med den valgte butik!

Odpowiedź od Biltema Danmark A/S
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.