Oceniono na 1 z 5

NUL stjerner herfra kun tvunge 1 Har lige været i biltema café i paderup Randers . Vi bestilte 2 bøfsandwich jeg sagde meget tydeligt at min skulle kun indholde brød bøf sovs og ristet løg , men da v... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Biltema Horsens Ualmindelig dårlig service. Jeg kommer ind med en vare. Jeg ønskede at bytte, fordi jeg har fået to af den samme. Jeg ønsker at bytte varen, til en anden model i samme sortiment.... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Jeg handler tit i biltema i Holbæk Der er ingen problemer med biltema I Holbæk megacenter Der er altid hjælpsom og hjælper kunderne med at finde varen det er min holdning jeg har aldrig haft pr... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

50 km forgæves og 1,5 time i søndagskø for INGEN TING. Står på hjemmeside at der skulle være 5+ på lager, INTET og selv medarbejderen kunne ikke finde varen. STOL IKKE PÅ BILTEMA…rodebutik.

1. Sklep z akcesoriami samochodowymi
  2. Sklep z produktami do pieczenia
  3. Wyposażenie łazienek
  4. Sklep z akumulatorami
  5. Sklep marinistyczny
  6. Sklep z artykułami biurowymi

Napisane przez firmę

HUSK! at tilføje dit køb og hent ordre nummer, for at deltage i vores trustpilot konkurrence om et gavekort på 1000 ,- læse mere på: https://www.biltema.dk/aktuelt/anmeldelser/

1,8

Odpowiada na 97% z negatywnych recenzji

Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin

Æv kørte forgæves

Æv kørte forgæves
Havde været i butikken efter en vare, som desværre var udsolgt, bad om besked (mail), når den var tilbage på lager, da jeg fik besked i går, kørte jeg ud for at hente
De står den stadig på paller kunne ikke udleveres, fik jeg besked på !!!
Trods jeg ventede ret længe.
Spild af tid og benzin, æv

23 maja 2025

Hej,

Vi beklager meget, at lagerstatus ikke har været opdateret korrekt, og at du derfor er kommet forgæves efter varen. Det er naturligvis ikke den oplevelse, vi ønsker, at vores kunder skal have.

For at undgå sådanne situationer anbefaler vi altid at benytte vores "Køb og Hent"-service, hvor du reserverer varerne online og afhenter dem i butikken. På den måde sikrer du dig, at varen er klar til dig ved ankomst. Du kan læse mere og benytte servicen her: biltema.dk/om-biltema/kundeservice/koebsinformation/koeb-og-hent

Vi håber, at vi får mulighed for at give dig en bedre oplevelse næste gang.

Rigtig god dag!

Oceniono na 5 z 5

Kunne ikke finde ud af at samle…

Kunne ikke finde ud af at samle teleskop hylde til bad. Noah fra Herning butik gav os en meget flot behandling vi kommer igen. Måske en ekstra medarbejder i cafe?.

2 maja 2025

Hej Keld,

Vi er glade for at høre, at Noah fra vores butik i Herning gav dig en god oplevelse og behandling. Vi sætter stor pris på din ros og vil sørge for, at beskeden om din positive oplevelse bliver sendt videre.

Vi tager også din kommentar om behovet for en ekstra medarbejder i caféen til efterretning og vil se nærmere på, hvordan vi kan forbedre vores service der.

Vi ser frem til at byde dig velkommen igen.

Biltema Thisted dårlig mad🤢

Fik en nachos med kylling, der var sveden uden på, og da vi begyndte at spise af den, var den stadig kold inden i. Da min mand går op for at klage over den, bliver han han bare tilbudt at få den varmet lidt mere. Hvad så med bakterier, når maden er varmet forkert? Og det tilbydes udbedret ved at varme noget der er løgn lidt mere, så bakterierne rigtig kan komme “til deres ret”🤢🤢🤢

29 kwietnia 2025

Hej,

Tak for din henvendelse – og for at gøre os opmærksomme på din oplevelse. Det er bestemt ikke den standard, vi ønsker at levere, og vi er oprigtigt kede af, at jeres besøg ikke levede op til forventningerne.

Vi vil tage denne hændelse op internt med det samme, så vi kan sikre, at vores personale er bedre rustet til at håndtere lignende situationer fremover – både i forhold til madens tilberedning og den service, vi yder.

Mvh Biltema

Oceniono na 1 z 5

Stol ikke på lagerstatus....

Jeg kører totalt 70km til Herning for at hent 2xbådstøtter som bliver vist som 5+ i lagerstatus. Jeg kommer frem til varen og ser der kun er 1 til demo og 1 i papkasse som man kan tage. Kundeservice kigger på lageret; Jo der er flere, de ligger desværre højt på reolen og ingen af de 5-6 ansatte i butikken må hente det ned med truck eller stabler. OK, så kan jeg tage den i papkassen og den fra udstillingen=2 stk. Nej, den må jeg ikke tage da Biltema ikke må sælge fra udstillingen når der er flere på lageret..??? Øhh,men hvad nytter det at de er på lageret når i ikke må hente dem ned?? Sådan var det, var svaret. Det tager tid for Biltema at samle en ny til udstillingen så jeg må komme igen næste dag, svarer den ansatte. Jeg takker pænt og går hen til kassen med den ene støtte og spørger igen om det kan være rigtigt. Ja, var svaret, det er rigtigt. Når der er flere på lageret må de ikke sælge de samlede ting fra udstillingen da det tager tid for forretningen at samle en ny, og desuden var der måske også noget garanti indover... Det hjælper jo ikke mig, og jeg kører hjem med kun 1 støtte, selvom lager status var mere end 5 tilgængeligt. Alt foregik pænt og roligt men den firma politik er da helt forfærdeligt, at sende kunder væk når varen står lige for næsen af en, og der desuden er flere inde bagved, på lageret. Dårlig service. Jeg må nu køre 70km igen.

1 maja 2025

Hej,

Tak for din henvendelse og for at dele din oplevelse med os. Vi er virkelig kede af at høre om den frustration, du har oplevet i forbindelse med dit besøg i vores butik i Herning.

Vi forstår, hvor ubelejligt det må have været at køre 70 km for at hente varer, som ifølge lagerstatus skulle være tilgængelige, og derefter ikke kunne få dem med hjem. Vi beklager dybt, at vores interne politik om ikke at sælge udstillingsvarer, når der er flere på lageret, har skabt denne situation.

Din feedback er meget værdifuld for os, og vi vil tage den til efterretning for at forbedre vores processer. Vi ønsker at sikre, at vores kunder får den bedst mulige service, og din oplevelse viser, at der er områder, hvor vi kan gøre det bedre.

Hvis du kontakter vores landsdækkende kundeservice i dag fredag inden kl. 15, vil vi sørge for at få varehuset til at lægge en til side til dig.

Endnu en gang beklager vi den ulejlighed, du har oplevet, og vi håber at kunne betjene dig bedre fremover.

Oceniono na 1 z 5

Vi kommer til Thisted og skal have…

Vi kommer til Thisted og skal have nachos med kylling
Vi står i køen i 10 min og ringer på klokken for at få hjælp, vi møder en sur gammel kone som altid er sur når folk kommer (siger andre også)
Vi giver inde 15 kr i kontanter og hun siger “bare lig dem her “ på en sur måde

Vi venter på vores nachos og vi sætter os i bilen og åbner maden er næsten brændt
Synes det virkelig er dårligt

Har et billed af det

28 kwietnia 2025

Hej Natasja,

Mange tak for din anmeldelse.

Vi er meget kede af at høre om din oplevelse hos os i Thisted. Det er bestemt ikke den standard for service og madkvalitet, vi ønsker at levere til vores kunder.

Vi beklager den uvenlige behandling, du modtog, og vi vil tage dette op med vores personale for at sikre, at det ikke gentager sig. Vi vil også undersøge, hvad der gik galt med dine nachos, så vi kan forbedre vores madlavning og undgå lignende situationer i fremtiden.

Endnu en gang undskyld for ulejligheden, og tak fordi du gjorde os opmærksomme på dette.

Oceniono na 1 z 5

Vil ikke tage en vare retur

Vil ikke tage en vare retur, til trods for den er købt 10 min før og jeg har et billede af kvitt... næææ man kan ik lige se streg kode.

Sidste besøg gang i den butik

27 kwietnia 2025

Kære Kenneth,

Vi beklager dybt den uheldige oplevelse og vil meget gerne undersøge sagen nærmere.

For at kunne finde den kvittering, du søger, har vi brug for følgende oplysninger:
Hvilken dato er den fra (+/- 3 dage)?
Hvad er det totale beløb på kvitteringen?
Hvilket varehus har du handlet i?
Hvilke varer er der på kvitteringen?
Er det en Køb og Hent-ordre, og har du eventuelt et ordrenummer?
De sidste 4 cifre i dit kortnummer.

Så snart vi modtager disse oplysninger, vil vi i samarbejde med vores bogholderi forsøge at finde din kvittering og derefter vende tilbage til dig.

Vi beklager endnu en gang meget og vil gerne have en beskrivelse af forløbet samt dine kontaktoplysninger.

Du kan kontakte os på: kundeservice@biltema.dk

Vi ønsker dig en rigtig god dag.

Franske hotdogs

Kom ind i caféen i Randers 40 min før luk og ville købe tre franske hotdogs, der lå flere pølser på pladen og ingen i kø foran mig. .fik besked om de kunne ikke nå at varme flere færdig (er dem der ligger på pladen madspild?) .. men kunne købe kyllingespyd og pizzaslice. ikke godt nok Biltema

26 kwietnia 2025

Hej Jeppe,

Vi beklager meget den oplevelse, du havde i caféen i Randers. Det er bestemt ikke den standard, vi ønsker at tilbyde vores kunder. Vi forstår, at det kan være frustrerende at blive nægtet en vare, især når der tilsyneladende er tilstrækkelige ressourcer til rådighed.

Vi vil tage din feedback til efterretning og undersøge, hvordan vi kan forbedre vores service, så lignende situationer undgås i fremtiden.

Vi sætter stor pris på, at du gør os opmærksom på dette.

Hvis du har yderligere kommentarer eller spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os.

Du kan kontakte os på: kundeservice@biltema.com

Pettra//Biltema

Lang ventetid til kundeservice

Lang ventetid
Jeg har stået i kø i over 2 timer som nummer 4 i køen men så blev der lagt på efter jeg har stået i kø 35 minutter som nummer 1 i køen

Og har foto bevis på opkalds tiden

SÅ SKAL I IKKE HAVE EN HENVISNING TIL KUNDESERVICE HVIS DE IKKE ER DER I WEEKENDEN

26 kwietnia 2025

Hej Martin,

Vi beklager meget du har haft denne oplevelse.

Jeg kan oplyse dig at vores kundeservice har åbent mandag-fredag fra 8:00-17:00, og dette er grundet til at du ikke har kunne komme i kontakt med kundeservice.

Link: Kontaktoplysninger - Biltema.dk

Du ønskes en rigtig god dag
Petra//Biltema.

Oceniono na 2 z 5

Plæneklipper -selvkørende & Elstarter

I juni 2022 købte jeg en selvkørende plæneklipper, LM 510, med selvstarter. Den har fungeret upåklageligt i to sæsoner, bortset fra enkelte tilfælde hvor selvstarteren ikke virkede. Dette har dog været håndterbart, da jeg bare har kunnet starte den manuelt ved at trække i snoren.

Desværre opstod der et større problem ved årets første klipning. Plæneklipperen gik helt i stykker og kunne kun trække sig selv gennem den første halvdel af plænen.

Jeg kontaktede Biltema Hjørring og blev som forventet informeret om, at garantien kun dækker i 2 år. Da garantiperioden var overskredet, står jeg derfor selv med udgiften til reparation.

Jeg ringede til Biltema for at høre, om det var muligt at sende plæneklipperen til reparation hos dem for egen regning. Svaret var, at Biltema kun reparerer maskiner inden for garantiperioden. Jeg spurgte derefter, om de kunne henvise mig til et værksted, der eventuelt har de nødvendige reservedele. Biltema kunne dog ikke give en henvisning, men nævnte blot, at der findes mange firmaer, der reparerer plæneklippere.

Jeg har forståelse for, at Biltema ikke reparerer maskiner uden for garantien. Men jeg finder det kritisabelt, at de ikke har en aftale med et eksternt firma, som kunder kan henvises til. Det betyder, at jeg nu selv skal finde et firma, hvilket er en udfordring, da mange værksteder ikke ser med milde øjne på at reparere maskiner, de ikke har solgt.

Uden at insinuere, men måske, vil en forhandler af havemaskiner tage sig lidt rigeligt betalt for at reparere en maskine købt hos Biltema. Så den besparelse, jeg opnåede ved at købe plæneklipperen hos Biltema, risikerer jeg nu at betale tilbage.

Tak for svaret.

Desværre hjælper det mig ikke, at Biltema tilbyder at levere reservedele, da jeg jo ikke er mekaniker og derfor ikke kan konstatere, hvilke reservedele der er behov for.

Jeg er nødt til at finde et firma, der kan reparere plæneklipperen.

Om dette firma så har behov for hjælp fra Biltema til at skaffe de nødvendige reservedele, må tiden vise.

Det virker dog til at blive en udfordring at få plæneklipperen til at fungere igen.

22 kwietnia 2025

Kære kunde,

Vi beklager dybt den uheldige oplevelse, du har haft i forbindelse med reparationen af din plæneklipper. Jeg har i dag været i kontakt med varehuset angående din sag, og jeg er blevet informeret om, at de har afvist at reparere plæneklipperen, da den er uden for garanti.

Vi har et stort udvalg af reservedele og vil meget gerne assistere dig med at finde de nødvendige dele. For at kunne hjælpe dig bedst muligt, beder vi dig venligst sende en e-mail til kundeservice@biltema.dk med følgende oplysninger:

Et billede af den del, du har brug for
Det varehus, hvor du ønsker at afhente delen
Dit navn og telefonnummer

Vi vil derefter undersøge din henvendelse nærmere.

Vi beklager meget de gener, dette har medført.

Oceniono na 1 z 5

Magen til service skal man lede længe…

Magen til service skal man lede længe efter!.. helt ærligt butikken hedder BILTEMA det indeholder ordet BIL!! Hvor man kan eller rettere kunne købe reservedele til biler. Men det er åbenbart på vej i udfasning efter hvad der blev sagt i telefonen. Der stilles højere interesse for friluftsliv, rengørings artikler og ting til hjemmet. Manden jeg talte med var ret reserveret og afværgende. Han sagde der er udfasning i reservedele til bilerne grundet miljø omstilling.
Helt ærligt blev virksomheden ikke skabt som konkurrent til en anden? Hvorfor så udfase ting der fortsat er mange mange tusinde der bruger?? Jeg er rystet over den dårlige fremtoning og dårlige måde at tale til kunder på!. Jeg sætter IKKE mine ben i butikken Sønderborg nogensinde mere!.

18 kwietnia 2025

Kære Louise,

Tak for din feedback.
Vi beklager dybt, at du har haft en negativ oplevelse i vores butik i Sønderborg.
Vi forstår din frustration over udfasningen af bilreservedele og den service, du modtog. Det sker desværre at varer udgår af forskellige årsager som gør dem sværere at skaffe hjem.

Vi arbejder konstant på at forbedre vores kundeservice og vil tage din feedback til efterretning.

Vi håber, du vil give os en ny chance i fremtiden.

Freja//Biltema

Uspiselig burger

Aldrig har jeg fået en burger der var så dårlig.
Nej, det er ikke kritik af selve butikken, men udelukkende deres “cafe”.

2 kwietnia 2025

Kære Frk. Smilla,

Vi beklager dybt at høre om Deres utilfredsstillende oplevelse med maden. Dette er bestemt ikke den standard, vi ønsker at sætte for vores kunder, og vi forstår, hvor skuffende det må have været for Dem.

For at vi kan håndtere sådanne situationer mest effektivt, anbefaler vi, at kunder straks kontakter vores kundeservice i varehuset, hvis der opstår problemer med maden.

På denne måde kan vi hurtigt tage hånd om problemet og sikre, at det bliver løst.

Vi beklager mange gange dette besvær.

Oceniono na 2 z 5

De er langsomme til at pakke en ordr

De er langsomme til at pakke en ordre fra man har bestilt kan der gå helt op til 2 timer også selv når at det er en pose slik som står ved kassen så en godt hvis at du skal købe noget over deres hjemmeside så bestil det 3-4timer før at du skal bruge det men så når at du får varen er de i god stand

14 kwietnia 2025

Hej Anders,

Vi beklager dybt den lange ventetid, du har oplevet ved din seneste køb og hent ordre. Vi forstår, hvor frustrerende det kan være, og vi arbejder hårdt på at forbedre vores service for at undgå sådanne situationer i fremtiden.

Vi sætter stor pris på din tålmodighed og forståelse. Hvis du har yderligere spørgsmål eller bekymringer, er du velkommen til at kontakte os.

Biltema Holstebro

Biltema Holstebro.
Vi var i deres café’ og det var virkelig en skuffelse !!!
Kold bøfsandwich, røvsyg kylling/bacon sandwich og slappe og alt for salte pommes frites. Alt dette til den nette pris af 150,-kr. TA JER SAMMEN !!!

13 kwietnia 2025

Hej Christian,

Jeg er ked af at høre om din dårlige oplevelse med maden. Det er bestemt ikke den standard, vi ønsker at sætte for vores kunder, og jeg forstår, hvor skuffende det må have været for dig.

For at vi kan håndtere sådanne situationer bedst muligt, henviser vi altid i kunder kontakter vores kundeservice i varehuset med det samme, hvis du oplever problemer med maden.

På den måde kan vi hurtigt tage hånd om problemet og sikre, at det bliver løst.

Vi beklager mange gange dette besvær.

God påske.

Oceniono na 1 z 5

Dårligt og surt personale.

Det var en asiatisk herre som snakkede helt vildt respektløst, og surt. Snakker generelt bare ikke godt til kunderne.

Jeg kommer ikke hos Biltema i Glostrup igen, grundet hans opførsel.

19 marca 2025

Hej,
Jeg er virkelig ked af at høre om din dårlige oplevelse hos Biltema Glostrup. Det er bestemt ikke den standard, vi ønsker at sætte for vores kunder, og jeg forstår, hvor frustrerende det må have været for dig og andre kunder.

Vi tager din feedback meget alvorligt og derfor har jeg hermed videre sendt denne henvendelse til vores ledelse for yderligere undersøgelse.

God påske.

Oceniono na 1 z 5

Vi har haft den ringeste oplevelse i…

Vi har haft den ringeste oplevelse i biltema kalundborg. Hvor vi har bestilt mad og efter der gået noget tid, går vi op for at hører hvor langt tid der går og den ung medarbejde siger bare det ved jeg ikke og går fra samtalen, istedet for at tjekke op på bestilling. Efter der gået en time går vi igen op og spørger, hvor de siger der nok nogle andre der har taget det så. Der burde være nr system ellers har de ikke styrer på det

10 kwietnia 2025

Hej Catharina,

Vi er meget kede af at høre om din dårlige oplevelse hos Biltema Kalundborg. Det er bestemt ikke den standard, vi ønsker at sætte for vores kunder. Vi beklager dybt, at du oplevede manglende kommunikation og service fra vores medarbejdere.

Vi tager din feedback meget alvorligt og vil sørge for at undersøge hændelsen nærmere. Derfor vil vi forhører om du vil beskrive hændelsen, og inkludere hvad tid du har været i Biltema Kalundborg.

Bliver dyrere og dyrere

Bliver dyrere og dyrere. Og kvaliteten dårlige og dårlige 😖😖 hvad er Danmark ved at bliver til

9 kwietnia 2025

Hej Søren,

Vi er meget kede af at høre, at du oplever stigende priser og faldende kvalitet. Desværre er prisstigninger noget, vi ser overalt, og det skyldes blandt andet højere omkostninger til materialer.

Vi vil dog gerne undersøge nærmere, hvilke produkter du mener, der er blevet dårligere i kvalitet, så vi kan tage hånd om problemet. Din feedback er meget værdifuld for os, og vi sætter stor pris på, at du deler dine oplevelser.

Tak fordi du gør opmærksom på dette.

du ønskes en rigtig god dag.

Oceniono na 1 z 5

Ringe butik skriver at de har 30 på…

Ringe butik skriver at de har 30 på lager og så kommer man frem og så er der ingen ting på hylderne så spørger man en ansat og jeg kunne lige så godt have snakket med en dør sidste gang jeg kommer her

7 kwietnia 2025

Kære Klaus,

Vi beklager dybt du har haft denne oplevelse i en af vores varehuse, og vi har set både denne trust pilot og den google anmeldelse.

Vi vil meget gerne tage denne henvendelse med videre til de rigtige personer, hvis du vil oplyse hvilket varehuse du har været i, dato og et ca tidspunkt, samt art nummeret på hvilken vare der var lagerført forkert. Derfra kan vi oplyse dette til ledelsen, som kan undersøge sagen nærmere.

Du kan informere os om dette på kundeservice@biltema.dk.

Vi ser frem til dine oplysninger, og beklager igen meget for denne oplevelse.

Biltema//Petra

Oceniono na 1 z 5

At returnere to varer tog en halv time

Jeg skulle returnere to varer, jeg havde købt, og stillede mig derfor pænt i den lange kø og ventede. Da det endelig blev min tur, fik jeg at vide, at jeg stod i den forkerte kø, og i stedet skulle henvende mig et andet sted. Det undrede mig, da det ikke var skiltet tydeligt, og jeg allerede havde ventet længe – men fair nok, jeg gik over i den anden kø.

Her begyndte ventetiden forfra, og da det endelig blev min tur, begyndte ekspedienten pludselig at skælde sin kollega ud midt i betjeningen. De indledte en ophedet diskussion om arbejdsopgaver, hvilket – uanset hvem der måtte have ret – forekom mig utroligt uprofessionelt at lade kunderne være vidne til.

Da jeg endelig fik returneret varerne, modtog jeg et tilgodebevis. Jeg sagde, at jeg egentlig helst ville have pengene tilbage. Det kunne godt lade sig gøre, fik jeg at vide, men i så fald skulle jeg stille mig i den første kø igen.

På min forespørgsel om, hvorfor det var nødvendigt, lød svaret blot: "Sådan er reglerne."

Så jeg måtte for tredje gang stille mig i kø, blot for at få mine penge tilbage. Hele processen endte med at tage en halv time – blot for at returnere to varer.

Alt i alt en oplevelse fuldstændig blottet for kundeservice. Biltema i Glostrup.

6 kwietnia 2025

Hej Daniel,
Vi beklager meget den oplevelse, du har haft i vores varehus i Glostrup. Jeg har været i kontakt med varehuset, og de vil undersøge skiltene og sørge for at rette eventuelle fejl og mangler. Derudover vil de tage en snak med de involverede medarbejdere, så dette ikke sker igen.
Det er korrekt, at vi ikke udbetaler penge ved returkassen, men i stedet giver et tilgodebevis. Dette skyldes blandt andet, at nogle returtransaktioner kan tage op til 5 bankdage. Derfor tilbyder vi tilgodebevis, så kunderne kan handle med det samme. Vi beklager også, at der ikke var åbne kasser, hvilket forlængede ventetiden.
god dag

Meget sur personale

Meget sur personale - ikke imødekommende, næsten vrede når man har kontakt med dem
Har oplevet det flere gange - kommer ikke der længere

29 marca 2025

Hej Mai,

Vi vil gerne beklage denne oplevelse som du har haft i et af vores 19 varehuse.

Da vores kundeservice desværre ikke har modtaget nogle kundehenvendelser på dette og du ikke har skrevet i din anmeldelse om hvornår dette er sket eller i hvilken varehus, så har vi desværre lidt svært ved at rette op på vores fejl.

Vi henviser dig derfor du sender os en mail, hvor du skriver følgenden:
Sagsnummer #30672797
Hvilken af vores 19 varehus der er tale om
Hvornår har du været i varehuset
en beskrivelse af oplevelsen.

Så vil vi gerne undersøge dette yderligere.

God dag

Biltema / Laura

Oceniono na 1 z 5

Købte et mindre start batteri

Købte et mindre start batteri, åbenbart med mindre pol'er end alm start batterier. Biltema sælger så ikke polsko der passer på deres eget batteri, dælme fjollet.

23 marca 2025

Hej Christoffer,

Vi beklager meget, at du har oplevet problemer med dit køb af startbatteriet. Det lyder bestemt ikke som den oplevelse, vi ønsker at give vores kunder.

Vi har modtaget din henvendelse, og den var den nærmeste sag vi skulle til at undersøge. Dog virker det til at du har modtaget den afklaring du søgt, og vi vil derfor lukke din sag #30612353.

Hvis du stadig har tvivl omkring en vare eller andre spørgsmål er du velkommen til at kontakte os igen.

Vi beklager meget denne oplevelse.

Biltema//Petra

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej